Log in

View Full Version : Fenerbahçe SK - Gaziantepspor

Universal
02.Kasım.2006, 22:55
Stad: Şürkü Saraçoğlu
Yayın ve Zaman: Lig T.V - 03.05.2006 - 20.00

Bu maçı alabileceğimze inanıyorum iyi bir çıkış yakaladık ve liderliğimizi inşallah koruyacağız.

tonifan30s
02.Kasım.2006, 23:20
fb alır...

berkan_smyrna
02.Kasım.2006, 23:23
ben fenerbahçemizden yine güzel bi maç bekliyorum. kazanacağımızı düşünüyorum.

kkanke
02.Kasım.2006, 23:24
kazanmamız lazım

Mirza
02.Kasım.2006, 23:45
fb vermez maci yahu ..

paco
03.Kasım.2006, 03:18
gaziantep formda değil maçı farkla f.b kazanır ....

Jesus_FB
03.Kasım.2006, 07:06
bu maçtan kesinlikle fark beklemiyorum beklemekte hayal olur antep dirençli bir takım hocasıda defansif oyunu iyi oynatan biri oyuncuların çok ciddiye alması gereken bir maç aksi halde süpriz bir sonuç çıkabilir benden söylemesi :)

e_mali
03.Kasım.2006, 10:04
Antep macları her zaman zordur. Unutmayın 4-3 luk macı :D
Ama Fener bu macı alacaktır diye dusunuyorum, cunku son zamanlarda guzel futbol oynuyoruz.
Zico bakalım Deivid i kesecek mi? Kezman oynayacak mı?

Universal
03.Kasım.2006, 14:29
Ama Fener bu macı alacaktır diye dusunuyorum, cunku son zamanlarda guzel futbol oynuyoruz.

Zico bu maça Manisa maçındaki ilk onbiri ile başlayacak.

Olembe
03.Kasım.2006, 14:53
bu maç 2-0 biter

Jesus_FB
03.Kasım.2006, 15:37

kezman iyileşti mi?

MeMo
03.Kasım.2006, 16:10
kezman iyileşti mi?

evfet iyileşti yedek soyunucak bence bu maçı alırız ama o kadar güzel oynayacağımızı zannetmiyorum hayırlısı

El Comandante
03.Kasım.2006, 17:41
bu mac berabere bitecek,cünkü antep takimi cok iyi savunma yapan bir takim,ayrica diawara gibi cok iyi bir golcüleride var.bize 2 golü o atmisti.

ZeroG
03.Kasım.2006, 17:53
Fenerbahçemize güveniyorum çok iyi bir çıkışta yakaladık hade bakalım hayırlısı

besiktas1903
03.Kasım.2006, 18:20
bence fener alir bu maci son zamandir iy oynuyorlar.

fmsmyrna
03.Kasım.2006, 19:14
bence fenerbahçe iyi oynamayacak bu maç hatta yenik duruma bile düşebilir ama sonradan oyuncuların performansını ne kadar artıracağına bağlı ya yenicek ya da berabere içime öle doğuyor valla

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2006, 20:05
3-1 Alırız.

tonifan30s
03.Kasım.2006, 21:38
maç hala 0-0 fb yensin ya yoksa gaziantep kayseriyi geçecek

ibo
03.Kasım.2006, 22:21
Ümit Özat'ın sol kanattan ceza sahasına doğru yaptığı ortaya yükselen Alex de Souza vurduğu kafayla F.Bahçe'yi tekrar öne geçirdi. 2-1

tonifan30s
03.Kasım.2006, 22:22
ii ii yensi bize yarıyo:D

Cyzio
03.Kasım.2006, 22:23
beraberlik iyi olurdu bu maçta

Nedvedmania
03.Kasım.2006, 22:26
3-1 .

tonifan30s
03.Kasım.2006, 22:29
yeter farkta atmasın :D

bursa_mc
03.Kasım.2006, 22:30
fenerin alacağı belliydi zaten beaww

ibo
03.Kasım.2006, 22:34
Ümit soldan kesti yine. Ceza sahasındaki Deivid fırsatçılığını konuşturdu ve plase ile farkı ikiye çıkardı: 3-1

besiktas1903
03.Kasım.2006, 22:41
3 gol dada umit buyuk rol oynadi

Nedvedmania
03.Kasım.2006, 22:56
yeter farkta atmasın :D
tümer laf dinlemiyo 4-1 :D

ve bitti maç

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2006, 22:58
Fenerbahce yine kazandı cok güzel ama Mehmet Aurelio biraz fazla dinlenmedi artık ilk 11 de baslaması gerekmiyormu

tonifan30s
03.Kasım.2006, 22:58
fbde gelişme var artık kesinleşti bu

Universal
03.Kasım.2006, 23:09
Fenerbahçe artık iyi oynamaya alıştı bu günde mücadele ve isteğini artırıp ve Gaziantepspor'un galibyet isteği ile birleşince zevkli bir maç oldu. Her iki takımda koşuyor pres yapıyor ve havanın etkisi ile kıran kırana bir maç oldu. Fenerbahçe'nin mücadele ruhu ve kalitesi belki bu akşam galibiyeti getiren en büyük etken oldu.

Ümit Özat belki haftalardır yedek kalmanın acısını bu akşam çıkardı. Yaptığı üç asist ile maçın adamı olduğunu kanıtladı. Tümer Metin, bu akşam mücadele veren en iyi oyunculardan birisiydi belki sigara içmese bu akşam nasıl olurdu merak ediyorum? Appiah ve Önder Turacı bu kadronun olmazsa olmazları olduğunu bu maçta kanıtladılar.

Fenerbahçe bu maçıda alarak yirmisekiz günde oynayacağı yedi maçın ilkini kazanarak zorlu maratona başlamış oldu ve bu kadroda çok alternatif olması Zico'nun en büyük aventajı Aurelio, Rüştü ve Ümit'i dinlendirerek ilerdeki derbi ve Avrupa Kupası maçlarına saklıyor ve bu oyuncuların yerlerini dolduracak oyuncular olduğunu gösterdi. Kezman bu akşam niye oynamadığı merak ettim aslında kadroda her zaman olması gereken bir oyuncu hiç bir zaman Devied onun yerini dolduramaz ama bu Zico'nun kararı saygı duymak gerek.

Fenerbahçe bu oyununu devam ettirse bu yıl hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarı yakalayabilir.

Neron_FB
03.Kasım.2006, 23:09
ikinci yarı çok iyiydik. kutluyorum ;;)

EreN
03.Kasım.2006, 23:22
ben demiştim 4-1 diye..dimi tarık abi :D

Eray Dengiz
03.Kasım.2006, 23:32
Tümer için süper bir slogan buldum, "Hem içerim, hem atarım :D"

nekop
04.Kasım.2006, 00:07
tebrikler...

Tümer için süper bir slogan buldum, "Hem içerim, hem atarım :D"
süper olmuş :D

_GFB_
04.Kasım.2006, 00:13
Takım oturdu,sistem oturdu,uyum sorunu kalktı sonuç mu_?
Ortada...:)

GeNç KaRTaL
04.Kasım.2006, 00:50
fener iyi oynadı ve üç puanı aldı tebrik ederim heralde bundan sonra zor puan kaybederler

Krusty
04.Kasım.2006, 00:53
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum. :)

eGowiCh
04.Kasım.2006, 01:05
Takım dört dörtlüktü yine. Tebrik ediyorum tüm futbolcuları. Forvette Kezman, sağda M.Yozgatlı ve ön liberoda M.Aurelio'nun oynamasını isterdim, fakat Zico'nun bir bildiği var ki oynatmıyor. Ümit Özat'ı da tebrik etmek lazım, sonradan girip iyi işler yaptı.

Jesus_FB
04.Kasım.2006, 01:33
Bu sene ilk defa bu kadar göze hitap eden ve zevk veren bir fenerbahçe izledim herkes çok iyi mücadele etti. Tuncay'ın hırsı önce tribünleri de ateşledi ardından takım arkadaşlarını. Son golde Alex'in tümere yaptığı asist çok klastı.

Maçta tek anlam veremediğim şey volkan'ın yediği gol oldu. Defalarca baktım pozisyona hala anlayamıyorum nasıl yedi o gölü öyle top üstüne doğru geliyordu zorlanmadan kurtaracağı bir toptu ama o garip bir şeyler yaptı:)

paco
04.Kasım.2006, 02:10
belliydi zaten fb ye tebrikler

JoseMourinho-FB
04.Kasım.2006, 16:32
Dün akşam Kadıköy'de samba şov vardı.FB maç başından sonuna kadar dalga dalga geliyor.Antep kalesini ablukaya alıyordu.Bu futbol az sayıdaki FB taraftarının içini ısıtmasına yetmişti.

Zico,liderliği tekrar getiren kadroyu bozmamıştı.Kezman ve Mehmet Yozgatlı'yıda riske etmemişti.FB maça aynı düzende aynı disiplin içerisinde başladı.İşte bu FB takımının herkesin ağzına sakız olan "uyum sorunu" etkeninin tamamen kalktığını gösteren sinyallerdi.

İlkyarıda FB,girdiği birkaç tane net fırsatı golle sonuçlandıramadı ve diri Antep defansını ekarte edemedi.Ama umut ışıkları ikinci yarı için görülebiliyordu.Dakika 40 olmuştu ve Uğur Boral sakatlanmıştı maça Ümit Özat yani "Büyük Kaptan" girdi.

İkinci yarı başladı ki ne başlama.FB öyle bir tempo yaptı ki 30 saniyelik tempo FB'yi bir anda öne geçirdi.Sonra FB fırtınası Drincic'in güzel golüyle daha doğrusu Volkan'ın güzel bir hediyesi durur gibi oldu.Sonra FB fırtınası yolundan sapmadı ve Ümit'in harika bir ortası ile FB tekrar öne geçti.FB akın akın geliyor,dalga dalga gelirken FB taraftarı ise tribünde Meksika Dalgası yapıyordu.3. golün başrolleri Ümit Özat ve Deivid'di.O ne organize ataktı öyle,futbolseverler tek nefeste izledi.

Böyle birşey olabilir miydi...? Ümit Özat'ın ayağına her gelen topta FB tribünleri top Roberto Carlos'a gelmiş gibi ayağa kalkıyordu.FB her yönüyle şov yapıyordu şov.Ümit şov vardı,FB şov vardı.Ne FB idi be...

Sonra sahne kapanışını Tümer yaptı.Film sona erdi.Mutlu sonla bitmişti.

Büyük FB'nin büyük taraftarı nasıl bağırıyordu öyle,o futbol adamın içini nasıl mest etmişti...?Herkes ayaktaydı.Çünkü bu FB'yi özlemiştik.İşte FB buydu kalitesi buydu.

Bu film mutluluk filmiydi içinde kötü rol en ufak bile yoktu.Onun için hakemi bugün konuşmayalım.

Maç sonunda ise yılın en anlamlı tezerühatını tüm tribünler eller havada hep beraber söylüyordu:"SARI LACİVERT ŞAMPİYON FENER"

El Comandante
04.Kasım.2006, 16:36
fenerbahce maci hakederek kazandi,deivid sonunda kendini ispatladi(gecen haftada iyidi ama bu haftada gol atmaliydi,devamli olabilmek icin).fenerbahceyi kutluyorum,oguz kadar da kalas bir kaleci görmedim,yedigi goller biraz süpheli goler

MeMo
04.Kasım.2006, 17:20
çok güzel bi oyun çıkardık ve hakkettik kazanmayı Appiahın gol atmasına çok sevindim