PDA

View Full Version : Galatasaray da En Çalışkan İdareci

paco
03.Kasım.2006, 03:41
Dimdik ayaktayız

“2009’da Galatasaray’ın tek kuruş borcu kalmaz, 52 bin kişilik üstü kapanabilir stat hazır olacak” “Riva’ya biçilen değer tam 141 milyon dolar. Tüm borçları iki sene içinde bu projeyle kapatacağız”.
02.11.2006

En çalışkan idareci
Mükerrem Taşçıoğlu’ndan sonra Galatasaray Yönetimi’nde en dikkatimi çeken siyasi olmuştur Işın Çelebi. Özhan Canaydın ve Adnan Polat’ın çalışmalarını gözardı etmiyorum ama Sarı-Kırmızılı yönetimi takip ediyorum, kimin ne kadar çalıştığını kendimce değerlendiriyorum. İçlerinde en çalışkanının Işın Çelebi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu kanıya nereden mi vardım?
1- Basında boy göstermek için diğerleriyle yarışmıyor.
2- şahsi menfaati için bir çalışma içinde bulunmuyor.
3- Her aradığımda ya Ankara’da ya da plazalarda Galatasaray için toplantılarda oluyor.
4- “İcraatı bitirmeden kesinlikle konuşmayacağım” diyor.
Kulüpte devrim var
Bu yönetici tipi son zamanlarda pek göremediğimiz cinsten. Kimse farkında değil ama kulüpte devrim var. Belki 3-4 yıl sonra bugünkü çalışmaların değeri anlaşılacak. İşte Çelebi’nin son noktaya getirdiği çalışmalar ve iddiaları:
1- Galatasaray’ın 2009’da borcu kalmaz: Kısa vadeli borçlar 2007 ortalarında kontrol edilebilir hâl alacak. 2009’a da borçsuz gireriz.
2- 2009-2010 sezonu Seyrantepe’de oynanır: Stadın maketi son aşamaya geldi. TOKİ’yle dizaynı konusunda ortak karara varıldı. 2007 Mart’a kadar temel atılmış olur. 2009-2010 sezonunda 52 bin kişilik üstü açılıp kapanan stat hazır olacak.
3- Riva’ya biçilen değer 141 milyon dolar: Borçlar bu projeyle kapanacak. Uygulama 2 sene sonra hayata geçirilecek.
Çelebi’nin son sözü: “Ayrıntıları Başkan Özhan Canaydın açıklayacak, benden bu kadar..

Alıntı: Fanatik Gazzetesi ....

Eray Dengiz
03.Kasım.2006, 11:41
Biz bu yalanlar Özhan bey geldiğinden beri dinliyoruz.. Her sene aynı yalanlar, değiştirip değiştirp söyleniyor.. Herkes söylüyorda, faaliyet olsada bizlerde görsek.. Benim ömrüm yeter heralde bunları görmeye..

paco
03.Kasım.2006, 14:39
Biz bu yalanlar Özhan bey geldiğinden beri dinliyoruz.. Her sene aynı yalanlar, değiştirip değiştirp söyleniyor.. Herkes söylüyorda, faaliyet olsada bizlerde görsek.. Benim ömrüm yeter heralde bunları görmeye..

burda olayları yapacak olan ışın çelebi olunca daha bir inandırıcı geliyor ... ö.canaydın a benim de hiç güvenim kalmadı ....