Log in

View Full Version : 19 yaş altı -genç- milli takım

Protothyas
23.Aralık.2003, 14:14
19 yaş altı milli takım, Avrupa şampiyonası elemelerinde grup lideri olarak bir üst tura kaldı. Oldukça başarılı maçlar çıkaran ve uzun süredir hiç yenilmeyen Genç milli takım, Cafercan Aksu, Mülayim Erdem, Müjdat Ertop, Serdar Özkan, Olcan Adın gibi yıldız adaylarının performanslarını gösterdiği bu organizasyon hakkında basında nerdeyse hiç haber yayınlanmadı. İşin kötüsü ayrıntılı bilgi almak için girdiğim TFF web sitesinde de nerdeyse elle tutulur hiç bilgi yok. UEFA'nın web sitesinde bile bizim milli takımımızla ilgili çok daha fazla bilgi var.
Hiçbir futbolcu hakkında ayrıntılı bilgi elde edemiyorum. Hiç futbolcu fotoğrafı yok. Bence TFF sitesini aynı zamanda bir veri tabanı gibi de tasarlamalıydı. Böylece yurt dışından da futbolcular hakkında ayrıntılı bilgi alınabilir ve en azından transfer döneminde bir işe yarayabilirdi. Genç Milli takımı kutluyor ve onlardan Avrupa'da şampiyonluk bekliyorum. Ama TFF'yi yıllardı yaptığı hatalardan dolayı affetmiyor ve sitesinden dolayı da kınıyorum.

Koray Düşova
23.Aralık.2003, 15:09
imza

snoopfb
23.Aralık.2003, 18:59
zaten tff nin sitesi 6 ayda bir guncelleniyor 50 sene geride kalmis onlar

ilkayuygur
18.Mart.2004, 11:16
KESİNLİKLE KATILIYORUM !!!!
BENCE FUTBOL NEREDEYSE İBADET GİBİ SAYILAN BİR ÜLKENİN FEDERASYONUN BU KADAR KÖTÜ Bİ SİTEYE SAHİP OLMASI İĞRENÇ!!!!
(d)

PhotoGrapher
03.Mayıs.2004, 20:49
zaten tff nin sitesi 6 ayda bir guncelleniyor 50 sene geride kalmis onlar

Bazen hiç :mrgreen: