PDA

View Full Version : rep veriyorum hata veriyor



MeMo
03.Kasım.2006, 20:17
rep veriyorujm hata veriyor nedeni ne olabilir

MeMo
03.Kasım.2006, 20:18
tamam hallettim kilitleyebilrisiniz

MaTRaKaN
03.Kasım.2006, 20:43
neymiş bende veremiyom

Nedvedmania
03.Kasım.2006, 22:53
evet yav bende rep veremiyorum rep simgesi çalışmıyor

İnşallah Kalkmıştır rep sistemi

Redrum
03.Kasım.2006, 22:55
adamlar ben feneri eleştirdim yada gökdenizi eleştirdim falan die eksi rep vermiş walla çok sinir olıuorum kalksın bu şey

uğuray1907
03.Kasım.2006, 23:07
evet rep kalksın daha iyi olur yaw

Nedvedmania
04.Kasım.2006, 13:19
meddah abi ben hala rep veremiyorum rep simgesine bası yorum ama çalışmıyor :S

MeMo
04.Kasım.2006, 13:24
iyi bas şaka şaka bi konu açtım herkesin sorunu varmışl yhau

Nedvedmania
04.Kasım.2006, 13:28
ben farkında değildim bayadır kimseye rep vermiyodum şimdi sen söyleyince bi bakim bendede hata varmı dedim hatalı çıktı:)

uğuray1907
04.Kasım.2006, 20:42
genel bi sorun galiba

Sheriff
29.Nisan.2007, 20:31
Rep sistemi bundan böyle sadece yöneticilere özgü bir sistemdir. Yalnız yöneticiler rep verebilir..