PDA

View Full Version : Bursaspor-V.Masisaspor

bursa_mc
03.Kasım.2006, 22:44
pazar günü saat:14.00 te bursa ataturk stadında oynanacak bursaspor-manisaspor maçını Süleyman Abay yonetecekk.
maçla ilgili yorumlarınız nelerdirr?

serhatarda
03.Kasım.2006, 22:47
Bursaspor umuzun kazanmasını ümit ediyorum ama işimiz biraz zor.

emir cavak
03.Kasım.2006, 22:48
evet abiler manisa yener gibi ama bursada kazanabilir

tonifan30s
03.Kasım.2006, 22:51
bursa yensinde manisaya yetişelim biz:D

_GFB_
04.Kasım.2006, 00:18
İnş. Bursaspor alır bu maçı...

bursa_mc
04.Kasım.2006, 11:51
bursaspor alır diyorum ama içimde bir şüphede varr!!!!

Emurafu
04.Kasım.2006, 12:18
valla kardes manisa ile ilgili konu oldugu icin iyi olmus ama haftaya bursa baska takimla oynarsa bence o maci ile ilgili konu acma yoksa herkez anadolu takimlari hakkinda konu acar

bu mac berabere alinti yaparim

bursa_mc
04.Kasım.2006, 12:20
valla kardes manisa ile ilgili konu oldugu icin iyi olmus ama haftaya bursa baska takimla oynarsa bence o maci ile ilgili konu acma yoksa herkez anadolu takimlari hakkinda konu acar

bu mac berabere alinti yaparim

tmm. açmam

serhatarda
05.Kasım.2006, 16:44
Bursaspor:3 Vestel Manisaspor:0

Krusty
05.Kasım.2006, 16:51
Bursa'ya bak beee, 3 atmış. Helal.. :):)

El Comandante
05.Kasım.2006, 16:53
bursa 4-0 vestel manisa
goller:Zafer Biryol (1 - 0) 32'
Sinan Kaloğlu (2 - 0) 81'
Burak Akdiş (3 - 0) 83'
Sinan Kaloğlu (4 - 0) 90'

helal olsun bursaya

serhatarda
05.Kasım.2006, 16:53
4 oldu arkadaşlar maç daha bitmedi Bursa müthiş oynuyor.

serhatarda
05.Kasım.2006, 16:55
Ve maç sona erdi Bursaspor:4 Vestal Manisaspor:0

Universal
05.Kasım.2006, 17:04
Manisa 3/3 gidiyor. Zamanlar öncesi söylemiştim sadece anlık bir başarı diye Manisaspor çok abartıldı şimdi Ersun Yanal kötü hoca olarak adlandırılacak.

Cyzio
05.Kasım.2006, 17:15
Manisa ya şampiyonluk verenlere gülüyodum 4-5 hafta önce bunun anlık bişi olduğu belliydi zate ve o rüyada bitti

tonifan30s
05.Kasım.2006, 17:25
ben demiştim sivas maçıyla düşüşe geçecek diye manisa rüya bitti uyan:D

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 17:29
Hayret içerisinde bir takımının çöküşünü izliyorum.. Ah ah..

Tebrikler Bursa..

GeNç KaRTaL
05.Kasım.2006, 17:42
manisa rüzgarı buraya kadarmış işte anadolu ekiplerinin zayıf noktası bu:istikrar

gerrrard
05.Kasım.2006, 17:50
Ersun Yanal'ın tum takımları böle oluo.Ersun Yanal takımları en basta cok yoruyor adamlarda harika oynuyor sonra yorgun düsüyor ve hep böle düşüşe geciyor

bursa_mc
05.Kasım.2006, 18:15
maçtan şimdi geldimm .bursa harika oynadı diyebilirmm,hele manısa bi gol attı ama ofsayt diye geçerli sayılmadı ve bursa coştu diyebilirimmm.

El Comandante
05.Kasım.2006, 18:16
demekki rasit cetinerin takimdan ayrilmasi iyi olmus,bursa mükkemmel oynamis

bursa_mc
05.Kasım.2006, 18:20
demekki rasit cetinerin takimdan ayrilmasi iyi olmus,bursa mükkemmel oynamis

raşit gider biz kalırızzz.iyiki gitti yenı hoca yanlışları gorüp takımı yenı sıstemle oynattı ve başarılı olduu.

bursa_mc
05.Kasım.2006, 18:28
TARZAN, TİMSAH'A YEM OLDU !..

Bursaspor, düşüşe geçen sezonun flaş takımı Vestel Manisaspor'u evine puansız yolladı.. Zafer Biryol, Sinan Kaloğl ve Burak Akdiş'in (2) golleri ile 4-0'lık skora ulaşan yeşil beyazlılar, rakibine üst üste üçüncü yenilgisini tattırdı..

Stat: Atatürk
Hakemler: Süleyman Abay xxx, Serkan Ok xxx, Utku Yılmaz xxx

Bursaspor: Ömer Çatkıç xx, Hasan xx (Dk. 77 İbrahim x), İsmail xx, Egemen xxx, Volkan xx, Ömer Aysan xx, Sumulikoski xxx, Veli xx (Dk. 59 Cumhur xx), Frasineanu xxx, Zafer xx (Dk. 65 Sinan xxx) Burak xxx

Vestel Manisaspor: Bülent xx, Şener xxx, Johana xx, Ümit xx, Burak xx, Uğur xx, Zelenka xx, Sezer xx (Dk. 55 Caner xx), Hakan xx (Dk. 78 Metin), Rafael, Holosko

Goller: Dk. 32 Zafer, Dk. 80 ve Dk 90 Sinan, Dk. 83 Burak (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Johana, Dk. 37 Sezer, Dk. 64 Hakan, Dk. 72 Caner (Vestel Manisaspor), Dk. 40 Frasineanu (Bursaspor)

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor, Vestel Manisaspor'u 4-0 yendi.

8. dakikada Sumulikoski'nin ceza sahası yayından vurduğu sert şutu kaleci Bülent son anda kornere çeldi.

25. dakikada Hasan Yiğit'in Vestel Manisaspor defansının az adamla kaldığı bir anda korner noktasından yaptığı ortaya, Zafer Biryol müsait pozisyonunda kafasını uzatamadı.

32. dakikada ani gelişen Bursaspor atağında Fresineanu'nun sol taraftan orta şut karışımı vuruşuna Zafer Biryol, kafayla vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Bülent'in solundan ağlarla buluştu: 1-0.

44. dakikada Ömer Aysan'ın sol taraftan ortasında kalecinin tokatladığı topa önce Egemen vurdu. Defanstan seken topun yere inmesini bekleyen Hasan'ın vuruşu auta gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bursaspor, 52. dakikada Sumulikoski ile net gollük pozisyondan yararlanamadı. Orta alandan hızla haraketlenen Makedon oyuncu, Burak ile yaptığı duvar pasıyla topla ceza sahası önünde yeniden buluştu. Sumulikoski'nin yerden vuruşunda top kaleci Bülent'te kaldı.

56. dakikada sağ kanattan hareketlenen Hasan topu ceza alanı içine ortaladı. Kaleci Bülent penaltı noktası üzerinde topu Burak'tan önce tokatlayarak kalesinde oluşacak gol tehlikesini son anda önledi.

60. dakikada Hakem Süleyman Abay, yedek kulübesinden sürekli itirazlarda bulunan Vestel Manisaspor kaleci antrenörü Metin Bayındır'ı uyardı. Abay, itirazları sürdürmesi üzerine Bayındır'ın sahadan atılmasını istedi. Bu sırada Metin Bayındır, Hakem Süleyman Abay'ın üzerine yürüdü. Araya giren güvenlik güçleri Bayındır'ı güçlükle soyunma odasına götürdü.

75. dakikada Sinan'ın pasıyla orta alandan hareketlenen Ömer Aysan, hızla ceza alanı içine kadar girdi. Bu oyuncunun yerden sert şutunda top kaleci Bülent'in ayaklarına çarptı. Vestel Manisaspor defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.

80. dakikada Bursaspor 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Sağ kanattan haraketlenen Sumulikoski topu Sinan'ın önüne aktardı. Sinan, kaleci Bülent'i çalımladıktan sonra topu boş filelere gönderdi: 2-0.
83. dakikada Bursaspor bir gol daha buldu. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Sinan, topu kale alanı içinde boş pozisyonda bekleyen Burak'ın önüne attı. Burak, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-0.
90. dakikada Bursaspor skoru 4-0'a taşıdı. Sağ kanattan haraketlenen Sinan topu kale alanı içine ortaladı. Burak plase bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının ise 4'üncü golünü attı.

Bu arada, karşılaşmayı Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.

EreN
05.Kasım.2006, 18:51
Helal olsun Bursaya :D

bursa_mc
05.Kasım.2006, 18:53
manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn

nart_susruko
05.Kasım.2006, 19:39
manısayı takımdan saymayın artıkk he bide bursaya helal olsun demeyin sankı zor bişeyi başardıı.altu üstü manısa işte bu kadar buyutmeyinn
uçmayın isterseniz ;)

Cyzio
05.Kasım.2006, 19:40
valla ya sene başındada süper ligin tozunu atacağız diyodunuz ama neyse uçmayın

gorkemyilmazkarasu
05.Kasım.2006, 19:56
valla bravo bursaya ayrıca eski galatasaraylı burak coşmuş onada bravo :)

Krusty
05.Kasım.2006, 19:59
Helal olsun Bursa'ya.. 4 tane attılar :eek: Vestel artık düşüşte!

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2006, 14:28
Vestel bu sene sampiyon olur diyenleri bir daha düsündürecek skor;)

barcelos
06.Kasım.2006, 21:03
işalla düşüş sürmez.

bursa_mc
07.Kasım.2006, 20:21
uçmayın isterseniz ;)

ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!

nart_susruko
07.Kasım.2006, 21:04
ne uçması ben sadece vestel sadece o kadar ii takım değil diyorumm,ben bursasporu burda ovmuyorumm.lütfen biraz laflara dikkatt!!!!
yazımda dikkat edilecek kısmı anlayamadım ben, senin yazdığın o yoruma ondan başka bişey denilemezdi ;)

o maça kadar sizinde manisanında oynadığı futbol ortada bursanın puan almasına süpriz gözüyle bakılırken yeniyor vede fark atıyor, fark attığı takımda bu sezon hiç beklenmedik bi şekilde performans göstermiş ve güzel futbol oynayan bi takım, bundan dolayı senin yazdığın o yoruma ben sadece uçmayın derim..

====================

bursa_mc
07.Kasım.2006, 21:18
uçmakla alakası yok hoca gitti şehirde yenı bi hava var yenı teknık adam bunu başarabilcekmı diyeee .adam gel görünkii bursaspor vestel e fark attıı ,eğer bu takım çok ii olsa son 2 maçını kaybedip bursaya gelmezzdii .zaten manısa patakute son anlarda kurtardı paçayıı.şu manısa hala 2. neden diğer takımların performansı kotu olduğundan .bu arada bu tartıışmamı munakaşamı neyse bitsin diyorumm.fazla soze gerek yok bursaspor maçı hakkıyla aldıı ve manısa yı fovari gorenleride en içten dileklerimle selamlarımı gonderiyorumm.

nart_susruko
07.Kasım.2006, 21:45
uçmakla alakası yok hoca gitti şehirde yenı bi hava var yenı teknık adam bunu başarabilcekmı diyeee .adam gel görünkii bursaspor vestel e fark attıı ,eğer bu takım çok ii olsa son 2 maçını kaybedip bursaya gelmezzdii
bu takım iyi futbol oynuyordu en azından bursa dan iyi oynuyordu ;;)

bu arada bu tartıışmamı munakaşamı neyse bitsin diyorumm.fazla soze gerek yok bursaspor maçı hakkıyla aldıı ve manısa yı fovari gorenleride en içten dileklerimle selamlarımı gonderiyorumm.
dikkat ediyorsan benim yorumumda maçı bursa haketmedi diye bi tabir geçmiyor ama yendikten sonra "manisayı takımdan saymayın, işte fazla büyütmeyin ...." gibisinden yorum yapılıyorsa bu skorun vermiş olduğu cesaretle "uçmaktan" başka bişi değildir

e_mali
08.Kasım.2006, 10:54
Kisisel tartismaya girmeyin, fazla uzatmayin...