PDA

View Full Version : garip bir sorunum var...



Slim-Shady
03.November.2006, 22:58
arkadaşlar umarım yardım edebilirsiniz :confused: hemen sorunu anlatiyim...Oyunda başlamak istediğim ligleri seçiyorum start game dedikten sonra bütün hepsi doluyo...tam manager ekleme konumuna gelirden donuyo oyun...bunun nedeni nedir? bilen varmı acil yardım bekliyorum...saygılar:(

spawn_21
03.November.2006, 23:05
bence sorun makinandan kaynaklaniyo olabilir,yada oyun cd sinden...

uAsamet91
04.November.2006, 11:22
bence sorun makinandan kaynaklaniyo olabilir,yada oyun cd sinden...

sorun bilgisayardan kaynaklaniyordur

bloodstar
04.November.2006, 11:24
kardeşim dil ayarlarını ve java ayarlarını yaptınmı

Slim-Shady
04.November.2006, 11:51
evet dostum onların hepsi var yeni oluştu bu sorun zaten...save kariyerimden devam edebiliyorum ama yeni oyun açamıyorum :(

sukoyuncu
04.November.2006, 18:01
javadan kaynaklaniyo bence yada bilgisayarinda bu oyun calisirken java alt yapisini kullanan baska bir prog daha calisiyorsa da kaynaklaniyo olabilir son olarak gorev yoneticisinden bi kontrol et cpu ve ram kullanimi kac

S-B-Z
04.November.2006, 18:10
orjinalinde bile problemler çıkan bu oyunda korsan oyunda haliyle daha acayip problemler çıkabiliyor.ilk olarak oyunun orjinalmi korsanmı?

Slim-Shady
04.November.2006, 19:14
oyun korsan...java mı güncelleştirmiştim acaba o anda ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilrimi? ama peki javadansa problem save li oyunumdan nasıl devam ediyorum :S

LaigLeNoiR
04.November.2006, 23:13
aynı sorun bendede basladı bu gece lutfen yardım....acılll

basakkocak
05.November.2006, 00:03
yeni konu acamiyorum ondan dolayi buraya yaziyorum. Bende menu eksik, yazilacak yerler yok, confirm , cancel hicbir sey yok Advanced Options secenegi dahi yok. sadece Ana menu olan yazilar var. First Name: Second Name: yazabilecegim bir satir dahi yok zaten onu onaylayacak bir button da yok..

jenga
05.November.2006, 00:46
[QUOTE=basakkocak;373656]yeni konu acamiyorum ondan dolayi buraya yaziyorum. Bende menu eksik, yazilacak yerler yok, confirm , cancel hicbir sey yok Advanced Options secenegi dahi yok. sadece Ana menu olan yazilar var. First Name: Second Name: yazabilecegim bir satir dahi yok zaten onu onaylayacak bir button da yok..[/QU

senin sorunun dil ayarlarından kaynaklanıyo sanırım

LaigLeNoiR
05.November.2006, 01:44
bızım soruna bakacak kımse yok mu yaw

basakkocak
05.November.2006, 02:06
[QUOTE=basakkocak;373656]yeni konu acamiyorum ondan dolayi buraya yaziyorum. Bende menu eksik, yazilacak yerler yok, confirm , cancel hicbir sey yok Advanced Options secenegi dahi yok. sadece Ana menu olan yazilar var. First Name: Second Name: yazabilecegim bir satir dahi yok zaten onu onaylayacak bir button da yok..[/QU

senin sorunun dil ayarlarından kaynaklanıyo sanırım


peki tekrar deneyeyim ama windowsum zaten inglizce ve ingilizce klavye.

bloodstar
05.November.2006, 09:45
kardeş garip bi sorun ve anlayamadım..korsanda olur diyen arkadaş..korsandan kastın ne..korsan dediğin yasal olmayandır..içerik olarak orjinalle aynıdır..adı üstünde kopya...korsan ile kopya aynı şey değil..içerik aynı fakat kullanım koşulları farklı..mesela yeni çıkan resmi patch leri korsan kullanamazken yasal kullanır...ok...forumda her seferinde biri sorununu dile getirdiğinde biri çıkıp korsqansa ondandır diyo..değildir :)

Slim-Shady
05.November.2006, 11:12
kesinlikle doğru...yani sorununun ne olduğu önemli değil :D korsanmı değilmi sorun bu sanki...silip yeniden yüklüycem oyunu KOPYA olarak...O zaman çözerim sorunumu sağolun yinede...

Hugo
05.November.2006, 11:39
yeni konu acamiyorum ondan dolayi buraya yaziyorum. Bende menu eksik, yazilacak yerler yok, confirm , cancel hicbir sey yok Advanced Options secenegi dahi yok. sadece Ana menu olan yazilar var. First Name: Second Name: yazabilecegim bir satir dahi yok zaten onu onaylayacak bir button da yok..


bu sorun bende de vardi ama duzellttim...

oyunu silip yenniden yukleyin ve turksportalda anlatilan kurulum bolumunde verilen java yi yukleyin...

oyunu silemezseniz uzerine yukleyince de oluyor ben oyle yaptim ecti sorun..

uğuray1907
05.November.2006, 11:42
pc den kaynaklanıyodur

LaigLeNoiR
05.November.2006, 12:45
pc nın neyınden kaynaklanabılır

LaigLeNoiR
05.November.2006, 13:09
evet arkadaslar bende su anda oyunu silip bastan yukledim sorun ortadan kalkti

Erdenay
05.November.2006, 14:26
dil ayarlarında kesin bendede oluyodu düzelttim geçti
denetim masası/tarih,dil ve saat seçenekleri/bölge ve dil seçenekleri oradan ayarları yaparsın düzelir

Slim-Shady
05.November.2006, 16:37
pc den kaynaklanıyodur

abi buzdolabından kaynaklanmadığını biliyorum

guney52
05.November.2006, 16:49
dostum daha düne kadar aynı sorunu ben yasıyordumm.ben ilk oyuna basladıgımda fotografımıda eklemiştim..ondan sonra yeni oyun acmaya karar verdim ve tam senini dondugun yerde bende dondum...bu donmayı gecirmenin tek yolu oyunu silip tekrar yüklemekten geçer ...iyi şanslar...

LaigLeNoiR
05.November.2006, 18:06
ben arkadaslaar yukarda kı mesajımda old. gıbı oyunu yenıden yukledım sorun gecmıstı ama sımdı tekrar oldu ben sureklı oyunu mu yukleyıp sılecem lutfen bırısı yardım etsın.Nedense bu bolum hıc ılgı gormuyo dıgerlerı gıbı.

muratali
06.November.2006, 18:31
arkadaslar ayni sorunbendede var bi yardim lutfen

Erdenay
06.November.2006, 23:59
abi buzdolabından kaynaklanmadığını biliyorum

:D :D :D komikti

LaigLeNoiR
07.November.2006, 20:17
valla her seferinde bastan yuklemek lazim