PDA

View Full Version : Bilgisayarım fm 2007 den sonra mahvoldu



turknemesis
04.November.2006, 02:05
arkadaşlar bilgisayarım da diller felam birbirine girdi bir şey yükleyeceğim mesela ipta yazacagına yptal yazıyo ve bunun gibi bi sürü hata daha var dillerle ilgili nasıl düzeltecegimi bilen varsa söylesin web masterlık yapıyorum zorlanıyorum dil ayarları düzgün.

bloodstar
04.November.2006, 11:17
kardeş bence sen oyunu sil ayarlarıda başa al..oynama boşver..böyle giderse senin gibi çok arkadaş çıkacak...

t_01
04.November.2006, 12:53
arkadasım ayrı bir kullanıcı aç ordan deiştir ayarları oyunu oynayacagın zaman o kullanıcıdan gir diger calıştıgın kullanıcında kalsın hiç elleme normal ayarlarınada calışmalaranı yaparsın

turknemesis
04.November.2006, 15:30
Oyunu sildim ben gene aynı sorun yükledim gene aynı sorun ikinci kullanıcıyı açıp dil ayarlarını eskisi gibi yapsam olurmuki?

jenga
05.November.2006, 00:53
kardeş hangimizinki normal kaldıki hepimizin bilgisayarı saçmaladı ben şuanda oynuyorum 2 gün önce bisorun verdi oyunu kendiliğinden kapattı birsürü hataverdi bende 2 gündür onamıyodum açtım şuan hiçbişey olmamış gibi devam ediyorum oyuna:D

bloodstar
05.November.2006, 09:52
kardeşim türkçe klavye kullanmak için neyapmak gerektiği forumda yazıyo zaten....bi bak bulursun..ha onuda yaptım hala memnun değilim diyosan, şuan yapacak başka bişey yok gibi..ya yeni bi oturum açacaksın sadece bu oyun için kullanacağın ona yükleyeceksin..yada oynamayacaksın :) :)

uğuray1907
05.November.2006, 11:45
sabit konularda var turkce klavyeyle fm 2007 diye sorunu ordan cozebilirsin

tmac_91
06.November.2006, 00:35
arkadasim denetim masasina gir ordan dilini turkce Q yap duselir

Stamina
06.November.2006, 00:48
dil ayarlarinda ing klavyenin yanina ekle deyip Turkceyide ekledin mi sorun kalmaz bende misalk sag altta En yaziyor tilayinca ing ve Turkce cikiyor Turkce dedigimde klavye Turkce oluyor misal su anda ing klavye ]]]]]] üüüüüü bak Turkçe oldu ne olmus yanı İptal yerın yptal yazmıssa bak sen anlamısın ne oldugunu gerısını salla Gülü Seven Dikenine Katlanır

sukrusevim
06.November.2006, 13:49
dil ayarlarinda ing klavyenin yanina ekle deyip Turkceyide ekledin mi sorun kalmaz bende misalk sag altta En yaziyor tilayinca ing ve Turkce cikiyor Turkce dedigimde klavye Turkce oluyor misal su anda ing klavye ]]]]]] üüüüüü bak Turkçe oldu ne olmus yanı İptal yerın yptal yazmıssa bak sen anlamısın ne oldugunu gerısını salla Gülü Seven Dikenine Katlanır

yada bunada katlanamam dıyorsan yenı bır oturum aç pc de ve oranın dılını ıng. yap sadece oyun oynamak ıcın kullan orayıda ;)(vv)

prouds_7223
06.November.2006, 16:14
dil ayarlarinda ing klavyenin yanina ekle deyip Turkceyide ekledin mi sorun kalmaz bende misalk sag altta En yaziyor tilayinca ing ve Turkce cikiyor Turkce dedigimde klavye Turkce oluyor misal su anda ing klavye ]]]]]] üüüüüü bak Turkçe oldu ne olmus yanı İptal yerın yptal yazmıssa bak sen anlamısın ne oldugunu gerısını salla Gülü Seven Dikenine Katlanır



arkadas acıklamıs... oyuna gırerken eng yap cıkıncada tr yap olsun bıtsın... yenı oturuma felan ne gerek war bu yontem daha kolay...

barkinto
06.November.2006, 16:22
ya neden forumları okumadan yazı yazar oyunu yuklersiniz ki?
sonrada yardım cagrıları atarsınız?
once yeni kullanıcı acarak kursaydın oyununu hiç bir sorun kalmazdı! ama maalesef tenezül edip forumda arastırma yapmayıp hemen yeni konu acma merakınızdan dolayı boyle katalarla oyunu dogru durust oynayamıyorsunuz yada bilgisayar hatalarından yakınıyorsunuz:S

Erdenay
06.November.2006, 23:29
arkadas acıklamıs... oyuna gırerken eng yap cıkıncada tr yap olsun bıtsın... yenı oturuma felan ne gerek war bu yontem daha kolay...


bencede uzatmaya gerek yokki arkadaşa bakın