View Full Version : Trabzonspor'un tur şansı zora girdi: 3-1
VoLkaN BaROs
27.Temmuz.2005, 01:13
Maça beklendiği gibi fırtına gibi başlayan bizim ekibimiz Trabzonspordu. İlk 20 dakika rakibinin kendi yarı sahasından çıkmasına izin vermeyen karadeniz ekibi "Bu maç Trabzonun lehine farklı biter" diye düşünenleri hiç ummadıkları bir skorla karşılaştırdı.
Uluslararası alanda adı sanı duyulmamış bir takıma şampiyonlar ligi elemelerinde 3-1 gibi bir skorla yenilmek, üstelik bu takımın bir rum takımı olması hiç de hazmedilecek gibi değil.
Bu skorun başlıca nedeni yattaranın yine sorumsuz davranışlarıydı (2 dakikada 2 sarı kartla oyundan atıldı), kendine hakim olamayan, profesyonel düşünemeyen bir futbolcunun Trabzonsporda işi yok bence...
Umarım Trabzosporumuz rövanş karşılaşmasında rum takımı karşısında gerçek gücünün ne olduğunu göstererek gol olup yağar ve turu atlayan taraf olur....
Rövanşta başarılar Trabzonspor...
emirduman
27.Temmuz.2005, 01:38
Gerçekten çok büyük bir rezalet, bir Rum takımına yenilmek, üstelik 3-1 gibi bir skorla, gerçekten rezalet.....
berbat oynadılar.herşeyiyle berbat.ama en büyük suçlu yattara!bu kadar da amatörlük olmaz ki.volkana katılıyorum yattara artık defedilmeli!
Laz_Asker_61
27.Temmuz.2005, 03:11
valla tanımadığımız bir toplumun takımına yenildik ama trabzonspor avni akerde turu geçer gibi geliyor zor olsada
emirduman
27.Temmuz.2005, 04:59
Ya geçmesi lasım tabi de, 3-1 de yenilinmezki canım...
Genghis_Khan
27.Temmuz.2005, 11:36
rumlar Kıbrıs'ın tamammını almış kadar sevinmişlerdir heralde (c)
PhotoGrapher
27.Temmuz.2005, 20:17
Burada en büyük suçlu ŞENOL GÜNEŞ.Ya bu ne biçim bir takımdır, gören hiç hazırlık kampı geçirmeiş zannedecek.Takımda oyuncular arasında ne kordinasyon ne de iletişim vardı.Topu kapan kendini bi şey zannedip dalıyo huraaa diye...
yeniay
27.Temmuz.2005, 21:22
Bir kere beyler haklısınız cok kotu oynadık ve kotu bir sonuc aldık ama kimse trabzona rezil diyemez ben nasıl baska takımlara saygı duyuyorsam sizde saygı duyun ve haddiniz asmayın tamammı ozellikle emirduman bide totti haklı senol hocada hata cok niye elleri cıkartıp tayfunu aldın oyunun basında yattara ben atılmnak istiyorum derdi resmen niye almadın ve simko ile huseyin dokuldu oyunu okuyamadı senol hoca onların yerine i.ege ve ademi alması gerekirdi cok buyuk hatalar yaptı ama ha fark etmez biz onlkardan kat kat ustunuz burdada 3-4 gibi farklı bir skor la turu geceriz ben buna can-ı gonulden inanıyorum insallah Allah yardımcımız olur ve rum lara hadlerini bidiririz ben takımımdan eminim tum turk kuluplerinden emein oldugum gibi ama lutfen sakın ama sakın benim yani tabzon takımına rezil demeyin haddinizi bilin kusura bakmayın belki fazla kaba oldu ama ben hep saygılı oldum baska takımlara sizde saygılı olun lutfen ne olursa olsun biz orda 5-0 da yenilseydik burda gene turu geceriz
VoLkaN BaROs
27.Temmuz.2005, 21:50
Adamlar Trabzonspora ne eziyet yapmışlar maça girerken. Ayakkabıarını bile tek tek çıkarttırıp aramışlar. Maçın hakemlerinin olanları izlerkenki bakışları "suçlu mu bunlar, ne yapılıyor burada" der gibiydi... Belli ki hayatında ilk defa bir takıma böyle muamele yapıldığını görmüş. Şenol hoca adeta çileden çıktı haklı da. İşallah Türkiyeye geldiklerinde daha rezilleri yapılacak onlara.
Aslında yenilgiyi tek nedene bağlamamak gerekir, tamam yattara'nın sorumsuzluğu yüzünden oyundan atılmasıyla 10 kişi kalmamız başlıca nedeni ama orada futbolculara uygulanan psikolojik baskılar da çok önemli. Hayatınızda hiç kıbrısa gittiniz mi bilmiyorum ama ben ırada yaşadım 3 yıl, inanılmaz bir sıcağı, yapış yapış nemli bir havası vardır. Eğer alışık değilseniz her adımınız zul gelir.
İşallah futbolcularımız bu kazayı bizlere unutturup rumları burada hayatlarının en farklı skoruyla uğurlarlar :)))
Frank_Castle
27.Temmuz.2005, 22:31
Erken gol bulursak burada büyük fark olur ...
Sanmam ki dayanabilsindir fazla
Tomas lun oynayabilecek değil mi ?
PhotoGrapher
27.Temmuz.2005, 22:40
Maalesef oynayamıyacak.Eğer maç oynanmadan önce alınsaydı oynayacaktı ama geç gelince maalesef şansını yitirdi.Ama ts bir üst tura çıkarsa oynayacak. (b)
metin oktay
27.Temmuz.2005, 22:47
rumlara yenılmek tabıkı benı cok cok uzdu ama sonucta benı galatasaraydan baskası alakadar etmedıgı ıcın pek takmıyorum.
hem gecen sezon sonunda galatasarayı gecıp sampıyonlar lıgıne kaldılar dıyew bızle cok dalga gecmıslerdı.iyi oldu
gezenti
28.Temmuz.2005, 10:15
[quote="VoLkaN BaROs"]Adamlar Trabzonspora ne eziyet yapmışlar maça girerken. Ayakkabıarını bile tek tek çıkarttırıp aramışlar. Maçın hakemlerinin olanları izlerkenki bakışları "suçlu mu bunlar, ne yapılıyor burada" der gibiydi... Belli ki hayatında ilk defa bir takıma böyle muamele yapıldığını görmüş. Şenol hoca adeta çileden çıktı haklı da. İşallah Türkiyeye geldiklerinde daha rezilleri yapılacak onlara.
Volkan Baros unutma biz türküz misafirperverliğimizle tanınıyoruz.sana atatürkün bir anısını anlatayım.
"izmiri yunanlılar kuşatınca ordaki resmi bir dairede bulunan türk bayrağını yunan komnutanının önüne getirirler ve rengini bizim atalarımızın kanlarından oluşan bayrağımızı çiğner...
izmir sonra tekrar geri alındığında aynı yerde asılı olan yunan bayrağını atatürkün önüne götürürler.ama atatürk o yunan pisliklerinin yaptığı şeyleri yapmaz.çünkü bayrak bir milletin simgesidir." der ve yerden kaldırttırır.gerçi o heriflerin hepsi bana kalsa bir kaşık suda boğacam ama türk olmak bir ayrıcalıktır.
trabzona gelince onlarda inşallah trabzonda 20000 kişlinin önünde famagusta takımını ezip geçerler.
burak_unal
28.Temmuz.2005, 12:56
[quote="gokhanarslan1991"][quote="VoLkaN BaROs"]Adamlar Trabzonspora ne eziyet yapmışlar maça girerken. Ayakkabıarını bile tek tek çıkarttırıp aramışlar. Maçın hakemlerinin olanları izlerkenki bakışları "suçlu mu bunlar, ne yapılıyor burada" der gibiydi... Belli ki hayatında ilk defa bir takıma böyle muamele yapıldığını görmüş. Şenol hoca adeta çileden çıktı haklı da. İşallah Türkiyeye geldiklerinde daha rezilleri yapılacak onlara.
Volkan Baros unutma biz türküz misafirperverliğimizle tanınıyoruz.sana atatürkün bir anısını anlatayım.
"izmiri yunanlılar kuşatınca ordaki resmi bir dairede bulunan türk bayrağını yunan komnutanının önüne getirirler ve rengini bizim atalarımızın kanlarından oluşan bayrağımızı çiğner...
izmir sonra tekrar geri alındığında aynı yerde asılı olan yunan bayrağını atatürkün önüne götürürler.ama atatürk o yunan pisliklerinin yaptığı şeyleri yapmaz.çünkü bayrak bir milletin simgesidir." der ve yerden kaldırttırır.gerçi o heriflerin hepsi bana kalsa bir kaşık suda boğacam ama türk olmak bir ayrıcalıktır.
sonuna kadar katılıyorum.biz misafirperverliğimizi gösterelim onlar utansın
trabzon bu takıma burda en az 5 atar buna eminim.ayrıca yeni transfer jun harika bi oyuncu sempati duyduğum bir oyuncuydu trabzonspora gelmesine çok sevindim
gezenti
28.Temmuz.2005, 23:09
[quote="gokhanarslan1991"][quote=VoLkaN BaROs]Adamlar Trabzonspora ne eziyet yapmışlar maça girerken. Ayakkabıarını bile tek tek çıkarttırıp aramışlar. Maçın hakemlerinin olanları izlerkenki bakışları "suçlu mu bunlar, ne yapılıyor burada" der gibiydi... Belli ki hayatında ilk defa bir takıma böyle muamele yapıldığını görmüş. Şenol hoca adeta çileden çıktı haklı da. İşallah Türkiyeye geldiklerinde daha rezilleri yapılacak onlara.
sonuna kadar katılıyorum.biz misafirperverliğimizi gösterelim onlar utansın
trabzon bu takıma burda en az 5 atar buna eminim.ayrıca yeni transfer jun harika bi oyuncu sempati duyduğum bir oyuncuydu trabzonspora gelmesine çok sevindim
Ya bende Volkan Baros'un böyle şeyler yazıcağını zannetmiyorum.çok sinirli bir anına denk geldi heralde sonradan oda pişman olmuştur.ama oda bir yerde de haksız sayılmaz hani....
yeniay
28.Temmuz.2005, 23:39
Bana bak metin oktay laflarına dikkat et senin gibi insanlar benim gozumde rumlardan beter ha yunan gavuru ha sizin gibi dusunenler yazık cok yazık bide volkan haklı bunların donunu bile cıkartıp her taraflarını arayıp yapmadık eziyet bırakmıycaksın misafirperverlikmiş yarim oyle misafiri onlar gorecek arama nasıl olur bide metin oktay ben galatasaray uefa kupasını aldıgı zaman havalara uctum ama sana bakıyorumda bilmem nerde dogdun acama rummusun yada yunan falan bir kan baglantın varmı o gavurlarla sevindim diyorsun yazık tuh senin gibi turke gerci turkmusun bilemem ya ama bu lafları edenlere yazık ve haddinizi bilin tamammı?
mustang
29.Temmuz.2005, 16:59
trabzonspor bence ordaki baskıya dayanamadı .trabzon orda büyüklügünü gösterememiş ve yenilmiştir sadece trabzon degil diger türk takımları gitse bile bu durumla karşılaşırdı . burda belkide bir takımı ayırmamız lazım o da galatasaray 'dır çünkü galatasaray diger takımklarımıza göre dakha tecrübelidir belki o atmosferden cıkacak tek türk takımı galatsaraydır ama yinede belli olmazdı.
emirduman
29.Temmuz.2005, 19:18
İnşallah, böle böle tecrübe kazancak, diğer takımlar, ama kesinlike Trabzon'un orda 3-1 yenilmesine hiçbir affedilcek durum yoktur...
Trabzon orda turu kesinlikle atmalıydı.... (b)
Ronaldinho_99
29.Temmuz.2005, 20:52
Trabzon orda turu kesinlikle atmalıydı.... (b)
Cok dogru insallah Trabzon dersini almistir
Yalnizca Trabzon degil aslinda tum Turk takimlari bu yenilgiden ders almali
metin oktay
29.Temmuz.2005, 22:26
Bana bak metin oktay laflarına dikkat et senin gibi insanlar benim gozumde rumlardan beter ha yunan gavuru ha sizin gibi dusunenler yazık cok yazık bide volkan haklı bunların donunu bile cıkartıp her taraflarını arayıp yapmadık eziyet bırakmıycaksın misafirperverlikmiş yarim oyle misafiri onlar gorecek arama nasıl olur bide metin oktay ben galatasaray uefa kupasını aldıgı zaman havalara uctum ama sana bakıyorumda bilmem nerde dogdun acama rummusun yada yunan falan bir kan baglantın varmı o gavurlarla sevindim diyorsun yazık tuh senin gibi turke gerci turkmusun bilemem ya ama bu lafları edenlere yazık ve haddinizi bilin tamammı?
sıkıysa bana ozelden yazdıgın mesajın aynısını burayada yazda gorelim başına neler gelcegını.
herkese acık olan forumda boyle efendı mesajlar yazarken ozelden mesaj yazarken pek bi artisleşiyorsunuz.
benım ıcın galatasaraydan başkası yalan.
bu ister trabzon olsun ister fener ister besiktas hic farketmez.
ayrıca en az bende senın kadar yunanlılardan ve rumlardan nefret ederim fakat sizin bir rum takımınıza yenılmenız benı uzmez cunku ben galatasaraydan baskasıyla ılgılenmıyorum.
Frank_Castle
29.Temmuz.2005, 23:32
gönül isterdi ki türk takımları her sene finalde kupa mücadelesi versin, her sezon büyük başarılara imza atsın; ki bizde kendi takımımız haricini desteklemek zorunda kalmayalım ; ama hal böyleyken her takıma (fb hariç ..onlar fb cumhuriyeti takımı ) destek vermek lazım
trabzon turu geçer..
Ronaldinho_99
30.Temmuz.2005, 13:18
(fb hariç ..onlar fb cumhuriyeti takımı )
(ı) (ı)