View Full Version : Servet için servet istediler
ForsakeN
04.Kasım.2006, 15:53
’Servet’ istediler!
Bu sezon defansı büyük eleştirilere hedef olan Beşiktaş, sezon başında Fenerbahçe’den Sivasspor’a transfer olan Servet Çetin’e kancayı attı.
Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde Sivassporlu yöneticilerle masaya oturan Siyah-Beyazlı yöneticilerin Servet’i almak için her türlü fedakârlığı yapacakları öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı takımın Sportif Koordinatörü Bülent Uygun, Servet’in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş eğer Servet’i istiyorsa 2 milyon Euro ile birlikte İbrahim Kaş ve Mehmet Sedef’i de bize vermelidir. Sonuçta Servet bu takımın belkemiği. Bu teklifimizden asla ödün vermeyiz” dedi. Beşiktaş’ın bu transferi devre arasında bitirmek istediği öğrenilirken, Milli oyuncuya Trabzonspor ve Almanya’nın Borussia Dortmund takımının da talip olduğu kaydedildi.
Kaynak: Fanatik.com.tr
eGowiCh
04.Kasım.2006, 15:59
Beşiktaş'ın defansı kötü, Servet'i alırlarsa daha da kötü olur. Onun yerine Serdar Taşcı gibi bir yetenek alınsa daha iyi olur.
emir cavak
04.Kasım.2006, 16:01
ben servetin beşiktaşa transfer olmasını olumlu karşılarım beşiktaşın defansını düzeltebilir
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2006, 16:08
gereksiz bir transfer olur mehmet sedef+ibrahim kaş+2milyon euro muş yuh nestayımı alıyoz
nekop
04.Kasım.2006, 16:27
servet 2milyon euro hee uçmuşlar...
El Comandante
04.Kasım.2006, 16:29
servet degil iki m.euro 1 milyon euro bile olamaz,cok sakat bir futbolcu,cok hatalar yapiyo bi uzun boylu oldugu icin kafa toplarinda iyi ama sivasspor biraz ucmus.mehmet sedef bile servette pahalidir.
Redrum
04.Kasım.2006, 16:30
gereksiz bir transfer olur mehmet sedef+ibrahim kaş+2milyon euro muş yuh nestayımı alıyoz
nestayı 10M Euroya da alamazsın:D
dentaconstantin
04.Kasım.2006, 17:36
servete 2 miyon euro mu:eek:
2 milyon Türk lirası derlerse belki alınsın derim:)
fmsmyrna
04.Kasım.2006, 18:20
bana göre şuan türkiye nin en iyi stoperi servet zaten gönderilmesini zico istememişti yönetim istedi
Emurafu
04.Kasım.2006, 18:31
bana göre şuan türkiye nin en iyi stoperi servet zaten gönderilmesini zico istememişti yönetim istedi
evet olabılır ama servet agır bırı oldugu ıcın avrupada gelen gecıyor
bursa_mc
04.Kasım.2006, 19:37
servetin futbolunu hiç beğenmiyorumm.o kadar paraya değecek bir futbolcu değill
tonifan30s
04.Kasım.2006, 19:40
değmez o paraya
TR.CaPTaiN
04.Kasım.2006, 20:30
Fenerbahce'den gittiginde cok sevinmistim umarım ezeli rakiplerimizden birine gider ve beni yine sevindirir ;)
TiLiKaMuS
04.Kasım.2006, 20:53
servet defans sıkıntısı çektiğimiz ligimizde türk oyuncular olarak sayılı bir kaç isimden biri. ama rakiplerine karşı ağır kalması, iki çalımla ekarte olup adamını kaleye yollaması bunlar en büyük handikapları. alpay ve bülentten sonra, alt yapılardan şu ana kadar iyi defans oyuncularınında yetiştirilmemiş olması bizim büyük eksiğimiz.
bjk'nin transfer talebinden sonra ortaya atılan diğer takımlarda özellikle dormund'un istediği söylentisinin tamamen fiyat yükseltmek için ortaya atılmış bir taktik olarak düşünüyorum. mevcut şartlarda beşiktaşın alabileceği en ideal türk oyuncularından biri ama 2 oyuncu ve 2 milyon euro gibi bir teklifte abartı bir talep. sivasspor sportif koordinatörü bülent uygun'un bugün evlerinde 0-2 yenildikleri denizli maçını izledikten sonra bu fiyatın ne kadar gerçekçi olduğunu düşünse iyi olur.
_GFB_
04.Kasım.2006, 21:04
Fenerbahce'den gittiginde cok sevinmistim umarım ezeli rakiplerimizden birine gider ve beni yine sevindirir ;)
Aynen valla...
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2006, 21:54
nestayı 10M Euroya da alamazsın:D
muballağa yaptık işte
dinaMYt
05.Kasım.2006, 00:46
türk futbolunun gerilemesindeki sebeplerden biri de bu işte.yöneticilerin futbolculara kafalarına göre fiyat belirlemesi.yurt içinde istenilen her oyuncuya bu kadar para istenince dışardan kalitesiz futbolcular doluyor ligimize.federasyonun bu konuya el atması lazım kesinlikle.örneğin futbolcunun yıllık ücretinin %25inden fazlasını talep edememeli kulupler.
servet ne oynamışki 2 milyon euro etsin.insaff biraz ya!
Universal
05.Kasım.2006, 16:27
Servet gibi futbolcular büyük takımlarda oynamaları zor çünkü Sivasta sadece Türk takımları ile oynuyor bu yüzden sorun olmuyor ama Avrupa Arenasına çıktıkları zaman rakibin hızlı forvetlerini durduramıyorlar bu yüzden Servet büyük takımların aradığı defans oyuncusu olamaz.