PDA

View Full Version : ingilizce=turkce



ergin06
04.November.2006, 16:10
arkadaslar ben oyunu bilgisayarin dilini ingilizce yaparak kurdum gayet ii calisio ama simdi blgsayarin dilini tekrar turkce yapsam bisi olurmu ya klavye ingilizce oldu msn de filan kullanamiom

OnuldinhoHizmet
04.November.2006, 16:12
bişe olmaz ama bazı oyunlarda örneğin fm 2006 da bazı sorunlar yaşanıyor
____________ONULDİNHO________HİZMET________ADANADE MİRSPOR_____

Redrum
04.November.2006, 16:20
ergin msnnin ingilizce olması ondan deil bak alt+shift yap düzelir harf sorunun...

79taner
04.November.2006, 16:59
Bende bikdim valla bundan iyi oldu bu konuyu gormem

S-B-Z
04.November.2006, 18:16
evet çok problem çıkardı fm2007 daha yeni elime geçti bakalım bu kadar soruna değecekmi?

LaigLeNoiR
04.November.2006, 18:36
arkadaslar oyuna gırın oynarken sağ alt köşeden dıl ayaırndan hemen klavye turkce yapın hıc bı sorun olmaz....ben öyşe yapıyorum valla...

bloodstar
05.November.2006, 10:06
abi zaten yapılması gerekenler yokmu forumda bi baksanızda sorsanız...ingilizce yazasada onu dil ayarlarından türkçe yapabiliyosun..altta ingilizce yazsada klavye türkçe...

uğuray1907
05.November.2006, 11:44
sabit konularda var turkce klavyeyle fm 2007 diye sorunu ordan cozebilirsin

ergin06
25.November.2006, 23:30
saolun arkadaslar hallettim :)