View Full Version : Besiktas-Vaduz
RoCCo_42
29.Temmuz.2005, 16:29
Besiktas az önce Liechtenstein dan Vaduz'la eslesdi.İlk mac deplasmanda sahsi kanaatim iki macda Besiktasdan 10 gol bekliyorum.Türkiyenin buna ihtiyaci war.
http://www.fcv.li
http://www.fcv-videoportal.li
bu adresler vaduz takımının ve bu adreslerde oynadıkları maclarin videolari war besiktasdan 10 gol beklememin nedeni ni anlıyacaksınız eger videolari izlerseniz.
Bana göre en önemli oyuncuları Antti Pohja ve Franz Burgmeier ama onlar da besiktasi ne kadar zorlar bilemicem
kısaca hayırlısı...beklicez görecez....
Football Manager
29.Temmuz.2005, 16:45
hiç küçümsemeyin trabzon anorthotis famagustayı küçümsedi ve 3-1 yenildi kimseyi küçümsememek lazım sonu kötü oluyor
RoCCo_42
29.Temmuz.2005, 16:52
walla kardes haklısında anorthüsi'le vaduz'u aynı kefeye koymamak lazım bi kere bu takımdakiler amatör ruhla yop oynayan insalar ve liechtenstein'da lig olmadigi icin isviçre 2.Liginde oynuyorlar ve bende bu merakdan dolayı birazdan FM'in basına gecip vaduzu yönetecem bakalım FM performanslari nasıl.
FC VADUZ:
http://img173.imageshack.us/my.php?image=fcv010zc.jpg
İlk turda moldovadan Dacia Chisinau'yu ilk macda 2-0 yendiler rövansi 1-0 kaybetmelerine ragmen turu gecdiler.
Goalkeepers
Swen König 03.09.1985 SUI
Florian Meier 19.03.1986 LIE
Carlos Silva 27.09.1976 POR
Defenders
Jean-François Bell 07.10.1981 CMR
Steve Gohouri 08.02.1981 FRA
Daniel Hasler 18.05.1974 LIE
Marcel Müller 07.09.1972 SUI
Martin Stocklasa 29.05.1979 LIE
Michael Stocklasa 02.12.1980 LIE
Martin Telser 16.10.1978 LIE
Midfielders
Sandro Burki 16.09.1985 SUI
Manuel Rivera 16.03.1978 SUI
Andreas Gerster 24.11.1982 LIE
Julio Lopez 04.11.1978 CHI
Marco Pérez 21.03.1978 ESP
Michele Polverino 26.09.1984 ITA
Enzo Todisco 22.04.1980 ITA
Robert Wallon 23.03.1975 POL
Uwe Wegmann 14.01.1964 GER
Marius Zarn 18.04.1978 SUI
Alonzo Zuniga 23.3.80 CHI(uefa listesinde yok)
Michele Maggetti 16.3.81 SUI(uefa listesinde yok)
Forwards
Goran Antic 04.07.1985 SUI
Fabio D'Elia 19.01.1983 LIE
Gaspar Odirlei De Souza 18.05.1981 BRA
Benjamin Fischer 19.10.1980 LIE
Michele Maggetti 16.03.1981 SUI
Antti Pohja 11.01.1977 FIN
Berkology
29.Temmuz.2005, 18:41
Beşiktaş turu çok kolay geçer.İnönü'de fark yapar.Liechtenstein'a da turistik gezi için gider.
emirduman
29.Temmuz.2005, 19:15
Hocam, inşallah öle olur ama kesnilikle küçümsemek lazım, trabzon un başına gelenleri gördük..
Ronaldinho_99
29.Temmuz.2005, 20:29
cok dogru
Insallah ayni hatayi yapip rakibi kucumsemez Besiktas
RoCCo_42
29.Temmuz.2005, 20:59
Berkology hocam ilk mac Liechtenstein'da ikinci mac inönüde burada bi yanlıs anlasılmayı düzeltelim
Football Manager
29.Temmuz.2005, 21:23
arkadaşlar ben turksportal tv'den vaduz takımının maçlarını izlemek istiyorum ama renkler birbirine karışmış rengarenk media player 9 kullanıyorumm acaba ondan mı?
yeniay
29.Temmuz.2005, 21:50
beşiktas bu turu gecer bizim gibi bir sonuc alacagını sanmıyorum iki macıda kaznır benim kanaatim bu
Football Manager
29.Temmuz.2005, 21:51
tamamdır windows media player 10 yükledim oldu
Berkology
29.Temmuz.2005, 22:05
Berkology hocam ilk mac Liechtenstein'da ikinci mac inönüde burada bi yanlıs anlasılmayı düzeltelim
Teşekkürler bilgi için.Sağolasın hocam. (w)
m_ulu85
30.Temmuz.2005, 20:00
yazarken seviyeyi düşürmemeye özen gösterelim. ne amaçla olursa olsun küfür içeren kelimeler kullanamazsın!!![Genghis_Khan]
capriceman
31.Temmuz.2005, 03:07
Yav yapmayın beyler.Adamlar İsviçre Süper Lig'ine son maçla yükselemediler. O kadar da kötü bir takım yok karşımızda. Tamam BJK eler elerde gene de dikkat özen göstermek lazım.
Laz_Asker_61
31.Temmuz.2005, 13:41
Bence Fazla Dikkat edilecek bir takım değil beşiktaşın yedek kadrosu bile bu takıma fark atacak güçte
asları ne yapar bilemem kaç fark atar acaba
capriceman
31.Temmuz.2005, 19:24
Valla işallah herşey dediğiniz kadar kolay olur.
akinardi
01.Ağustos.2005, 16:22
hocam besiktaslılar bizim icin ne dusunuyor biz seneye geliyoruz yanınıza bence elensinler besiktas bize hayatının hatasını yaptı biz gerekirse gecen sene yaptıgımız gibi vaduzu bile desteklemeye gideriz bekle bizi besktas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m_ulu85
01.Ağustos.2005, 17:23
hocam besiktaslılar bizim icin ne dusunuyor biz seneye geliyoruz yanınıza bence elensinler besiktas bize hayatının hatasını yaptı biz gerekirse gecen sene yaptıgımız gibi vaduzu bile desteklemeye gideriz bekle bizi besktas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Damarlarında TÜRK KANI yoksa bize ne...
2. Gelin bekliyoruz...
Laz_Asker_61
01.Ağustos.2005, 21:20
her zaman hazırız bekleriz
RoCCo_42
02.Ağustos.2005, 19:15
Abi artık ne diyeyim.Burada bile Bursa-Besiktas kawgasi ediyorsunuz ya walla ne diyim artık.
Bi kere bu ulusal bi mesele öle yabancılar gibi her sene 9-10 takım avrupaya sokmuyoruz hala anlamıyormusunuz.Ben feneri bile tutarım arkadas her ne kadar onlar inadlasıp Galatasarayı tutmasalar bile.Ya bu milli mesele.
Capriceman sende haklisin kardes aslında adamlar süperlige cıkma baraj macında elenmisler.Gecen sene Antti Sumiala ve Jussi Nuorela bunlarda oynuyormus.(İkiside Türkiye'de oynamısdı ondan yazdım.)
Capriceman dosdum bi sey soracam muhtemelen sen bilkiyorsundur.ondan dolayı soruyorum.Bu adamlarin kendi ligi yok hangi esasa dayalı olarak UEFA'ya katılıyorlar.Heralde kendi Domestic kupalari war ben öle arasdirmisdim ama almancam olmadigi icin anlayamadım (b) (b)
Bi de FM'ciler sizlere tawsiyem isvicre ligi ben VADUZ'la süperligdeyim ilk devreyi lider kapadim.Eger Vaduzu sececekseniz kadroda sadece 4 adam war gerisini siz alıyorsunuz Free oyuncularla küme rahat atlarsınız.Finansal durumu süper takımın.Bi ikincilig takımı olarak ve her sene garanti UEFA kupasına katılıyorsunuz eger merak ediyorsanız durmayın oynayın derim....
Berkology
02.Ağustos.2005, 19:44
Önerin için sağol.Oynayacağım Vaduz'la.İlginç bir tecrübe olacak benim için. (ı)
RoCCo_42
02.Ağustos.2005, 20:26
rica ederim berkology hocam
yalnız tawsiyem yaslılari alma fazla ben 40 yasında bile almısdım sonra elden cıkarcam die canım cıkdı.
Özellikle Mamadou Alimou Diallo ve Ardeshir Dejagha bunlari tawsiye ederim sana bide Grasshopperdan Aleksandar Mitreski(15k olmasi lazım) ile FC Thundan Silvan Aegerter(4K)
bunlari almani özellikle tawsiye ederim bide Avrupa birligi üyesi oyuncular al bence neysa hadi iyi oyunlar insallah begenirsin begenmezsende affola simdiden (b) (b)
hucar17
03.Ağustos.2005, 02:23
Ne olursa olsun bi takımı küçümsememek lazım.Misal,Anortosis Famagusta...
capriceman
03.Ağustos.2005, 04:19
Abi artık ne diyeyim.Burada bile Bursa-Besiktas kawgasi ediyorsunuz ya walla ne diyim artık.
Bi kere bu ulusal bi mesele öle yabancılar gibi her sene 9-10 takım avrupaya sokmuyoruz hala anlamıyormusunuz.Ben feneri bile tutarım arkadas her ne kadar onlar inadlasıp Galatasarayı tutmasalar bile.Ya bu milli mesele.
Capriceman sende haklisin kardes aslında adamlar süperlige cıkma baraj macında elenmisler.Gecen sene Antti Sumiala ve Jussi Nuorela bunlarda oynuyormus.(İkiside Türkiye'de oynamısdı ondan yazdım.)
Capriceman dosdum bi sey soracam muhtemelen sen bilkiyorsundur.ondan dolayı soruyorum.Bu adamlarin kendi ligi yok hangi esasa dayalı olarak UEFA'ya katılıyorlar.Heralde kendi Domestic kupalari war ben öle arasdirmisdim ama almancam olmadigi icin anlayamadım (b) (b)
Bi de FM'ciler sizlere tawsiyem isvicre ligi ben VADUZ'la süperligdeyim ilk devreyi lider kapadim.Eger Vaduzu sececekseniz kadroda sadece 4 adam war gerisini siz alıyorsunuz Free oyuncularla küme rahat atlarsınız.Finansal durumu süper takımın.Bi ikincilig takımı olarak ve her sene garanti UEFA kupasına katılıyorsunuz eger merak ediyorsanız durmayın oynayın derim....
Kardeş bu takım İsviçre Süper Liginde de oynasa, Neva 3.Liginede düşse, ülkelerinin tek takımı olduğu için ve tek kontenjanada sahip oldukları için her durumda Avrupa'ya gidiyorlar.
Birde şöyle bir durum var, o bölgenin tüm amatör takımlarının alt yapılarını Türkler oluşturuyor. O bölgenin geçleri ise Avusturya veya İsviçre'yi tercih ediyor. Bu sebepten alternatif takım çıkarma şanslarıda çok az.
RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 12:20
capriceman dosdum
bu adamların ülkesinde 7 tane takım var ama muhtemelen(muhtemelen diom cünkü almancam cok ama cok zayıf) ligleri olmadıgı icin onlar bu vaduz'dan daha asagi liglerde mücadele ediyor.(3.lig 4.lig filan)(bu arada o takımlar USV Eschen/Mauren,FC Schaan,FC Ruggell,FC Triesen,FC Triesenberg,FC Balzers)
baya bir kac yıl önce UEFA'ya FC SCHAAN diye bir takım katılmısdı LİECHTENSTEİN'dan yani eger tek takım olsaydı o senede FC VADUZ giderdi diye düsünüyorum heralde o yüzden Domestic kupalari war diye düsündüm ben bilmem yanılıyormuyum.
capriceman
03.Ağustos.2005, 14:52
capriceman dosdum
bu adamların ülkesinde 7 tane takım var ama muhtemelen(muhtemelen diom cünkü almancam cok ama cok zayıf) ligleri olmadıgı icin onlar bu vaduz'dan daha asagi liglerde mücadele ediyor.(3.lig 4.lig filan)(bu arada o takımlar USV Eschen/Mauren,FC Schaan,FC Ruggell,FC Triesen,FC Triesenberg,FC Balzers)
baya bir kac yıl önce UEFA'ya FC SCHAAN diye bir takım katılmısdı LİECHTENSTEİN'dan yani eger tek takım olsaydı o senede FC VADUZ giderdi diye düsünüyorum heralde o yüzden Domestic kupalari war diye düsündüm ben bilmem yanılıyormuyum.
Abi Schaan'da benim kuzenimde oynadı, Uğur Taştan isminde forvetti ayağını 3 yerden kırınca bıraktı. UEFA'dan da araştırırsan resmi lig statüsünde değil onlar, hepside amatör statüde geçiyor. Bende yazdım ya hepsi amatör takımlar. (amatörler ama maddi kaynak olarak bizim 2.lig B'den daha yukarıda hepsi) Hatta Çalımbay'da böyle bir açıklama yaptı Vaduz için ülkesinin tek profesyonel takımı diye. Öyle işte =)
RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 15:40
Capriceman dosdum cok özür dilerim o avrupada oynayan Schaan degilmis Balzers mis.
Hani önceden kupa galipleri kupasida wardi ya o zaman liechtenstein temsilcisi kupa galiplerine katılıyormus.
bende tarihcesini arastirdim.su sonuca wardim:
1997-98 yılında Liechtenstein'i FC Balzers temsil etmis.
Balzers 1-5 BVSC 1-3 0-2
1994-95 yılında FC Schann temsil etmis
Pirin 4-0 Schaan 3-0 1-0
1993-94 yılınd FC Balzers temsil edmis
Balzers 3-1 Albpetrol 3-1 0-0
diger yıllarda liechtenstein takımı katılmamıs (b) (b)