PDA

View Full Version : Sizce Trabzonspor Sampiyonlar Ligine gidebilecek mi?

Ronaldinho_99
29.Temmuz.2005, 16:54
Sizce Trabzonspor 3-1 lik Famogusta yenilgisinden sonra Sampiyonlar Ligine katilabilecek mi

Berkology
29.Temmuz.2005, 18:38
Umarım katılır.3-1'lik yenilgi çok kötü oldu.Ama Trabzon Avni Aker'de turu geçebilecek potansiyele sahip.3'üncü ön eleme turundaki rakipler ise bir hayli zor.Trabzon gerçekten en üst düzey performansını göstermeli Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için.

emirduman
29.Temmuz.2005, 19:16
Trabzon, geçecek kapasite de, ama Şampiyonlar Lig'i yetecek bir durumda değil ne yazikki..

Ve kuralar sonrası Trabzon'un muhtemel rakibi Glasgow Rangers oldu.....

Trabzon daha ii oynamazsa zor...

Ama belki Jun'la birlikte biraz daha hareketleirler...

yeniay
29.Temmuz.2005, 21:38
ben bir trabzoblu olarak eminim gerci hiç bir sey garanti depildir ama sonucta gercek gucumuzle oynarsak bu turu geceriz evet bu turu gecersek glasgow gelicek zopr bir ekip ve favori onlar olacak ama biz gercek gucumuzu ortaya koyarsak Ş.ligine gideriz ama orda bence en iyi ihtimal uefa'ya kalırız insallah en kotusu boyle olur Allah(c.c) yardımcımız olsun ben takımıma inanıyorum avni akeri İNŞALLAH rumların basına yıkıp Fatih Sultan Mehmet gibi gomeriz onları Trabzona

(ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı)

Berkology
29.Temmuz.2005, 22:02
Famogusta'yı geçse bile Glasgow Rangers'ı geçmesi çok zor.Trabzon'un çok üstün bir performans göstermesi gerek Devler Ligi için.

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2005, 13:33
bence çok zor rangers turu trabzonun elinden alır gibi geliyor

CeNTeR_TR
31.Temmuz.2005, 13:46
benc bu turu gecmelı eger bu turu gecemesse lıgdede ısı bıter trabzonun bu kadar ıyı bır kadroyl onları ezmelerı lazım cunku mac avnı akerde olucak kı avnı akerden cıkmak kolay degıldır eger tum sehır ve takım bu maca yurekten ınanırlarsa bu macı trabzon alır ve turu gecer hatta rangersı bıle eler ınsallah

latissimus
31.Temmuz.2005, 17:16
trabzon turu gecer mi gecemez mi bilmem ama eger gecemezse gercekten bizi rezil etmis olacak adamların bütcesi ne kalitesi ne tecrübesi ne nerde o eski liverpool a barcelona ya aman vermeyen trabzon

capriceman
31.Temmuz.2005, 19:27
Niye CL'yi alır diye bir şık yok? :mrgreen:

Şaka bir yana, daha bu adamları elemeden millete bak G.Rangers'tan behsetmiş. Tam Türk mentalidir bu.

Bu arada Trabzonlu arkadaşlar umarız Rumlara orada gereken tarzda karşılarsınız.

Bilmeyrum anlatabildim mü? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2005, 20:51
çok iyi karşılayacaklarından eminim onları maça çıkmadan yeneceğiz
psikolojik olarak yenecegiz
benim memleketlim misfirperverdir bir trabzonlu olarak trabzonuma yakışan herşeyi bekliyorum onlardan

capriceman
01.Ağustos.2005, 03:17
Evet onlara tüm misafirperverlinizi gösterin.

TÜRK nasıl misafirperver olurmuş görsünler. Hatta o kadar gösterin ki onları ağlatın. Tabi duygudan dolayı. =)

Spor sevgi kardeşliktir unutmayalım, hele rakip bir Rum olursa, ne diyeyim artık. =)

hucar17
01.Ağustos.2005, 16:05
Ya bir Fenerbahçeli olarak normalde Trabzonspor dan hiç hoşlanmam ama bu sefer onların yanındayım.Umarım şu rumlara hakettikleri cevabı Avni Akerde verirler.Başarılar Trabzon tüm Türkiye arkanda... (ı)

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 12:33
BÜYÜK GÜN GELDİ CATTİ

haydi usaklarrr gösterin su RUM'lara türkün gücünü.

Dün rumlarinda ayakkabilari arandi ya cok hosuma giddi nasil hepsinin moraller giddi.Yaa ne yaparsın bu dünya etme bulma dünyasi rum kardeslerim.Ne ekerseniz onu bicersiniz.

Trabzon insallah yüzümüzü kara cıkarmaz ben cıkarmayacaklarına inaniyorum hatta Rangers'ida haklayabileceklerine inaniyorum.yeterki su turu gecsinler en azından UEFA garantilenmis olacak.

Football Manager
03.Ağustos.2005, 13:59
ilk maçtaki gibi oynarlarsa şampiyonlar ligini unutun

capriceman
03.Ağustos.2005, 23:00
Hele UEFA ya gitsinlerde, CL bir kenara

Frank_Castle
03.Ağustos.2005, 23:13
amma gittiler ya bu sene ..

gerilla
04.Ağustos.2005, 00:01
Maalesef Trabzonspor şampiyonlar ligine gidemedi. Bu konuda burda kapandı.