PDA

View Full Version : Turkiye'ye gelmis en iyi yabanci teknik direktor

Ronaldinho_99
29.Temmuz.2005, 21:02
Forumlarda Turkiye'ye gelmis en iyi yabanci futbolcu diye bir konu var
Peki Turkiye'ye gelmis en buyuk yabanci teknik direktor kim?
Bence kesinlikle Mircea Lucescu

yeniay
29.Temmuz.2005, 21:44
Bencede Mircea Lucescu adam kalitesini ispat etti helal olsun adama

Berkology
29.Temmuz.2005, 22:09
Bence de Mircea Lucescu.

Genghis_Khan
30.Temmuz.2005, 13:28
Öğğğk!... başka adam bulamadınız mı (f)
Jupp Derwall-Carlos Alberto Pareira

emirduman
30.Temmuz.2005, 17:29
Bende Pareira diyorum...

Lucescu'da kaliteli teknik direktördü ama kesinlikle Pareira daha ii...

PhotoGrapher
30.Temmuz.2005, 19:25
En başarılısı Lucescu idi ama iyisi pareira arada böyle küçük bir fark var.

Berkology
30.Temmuz.2005, 22:58

Ama benim için şöyle birşey var.Derwall Türkiye'deyken ben daha doğmamıştım ya da birkaç yaşındaydım(Hangi yıl Türkiye'den ayrıldığını bilmiyorum.).Pareira'yı ise çok az hatırlıyorum.İkisi de Türkiye'de önemli işlere imza atmış teknik direktörler.Ama birkaç sene öncesine kadar Türkiye'de olan ve başarılı olarak gördüğüm birini Türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktör olarak görmem normal benim için.

yeniay
31.Temmuz.2005, 00:09

ewet geldikleri zaman kariyerleri olan teknik trektorlerdi ama Lucescu kadar basarılı olamdılar lucescu her gittiği takımı sampiyon yaptı real madridin basına bile gecse butun kupaları supurur bence

tombul taho
31.Temmuz.2005, 00:24
Wala bu konuda tek bi kişiyi söylemek bence haksızlık olur. O yüzden ben 3 kişinin adını verecem. Parreira, Jupp Derwall (bi bakıma ülkemiz Derwall sayesinde bugünlere geldi) ve son olarak da Mircea Lucescu! Hepsi birbirinden iyi ve kalitesini sonuna kadar ispatlamış insalar! (ı) (g) (ı) (g) (ı)

capriceman
31.Temmuz.2005, 03:04
Beyler adamın hakkını yemeyin. Hepiniz yakın tarihi bildiğinizden böyle yazıyorsunuz. Derwall'den ötesi varmı Türk futbolu için?

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2005, 13:37
bence kartalımızı 3 sene şampiyonluk gösteren gordon milne

gerilla
31.Temmuz.2005, 15:03
Uefa kupasının ülkemize gelmesinde, dünya 3. de ve bu aradaki bircok basarının temelini Jump derwall atmıştır. Kendisi su an hasta allahtan şifa diliyorum kendisine. Çok degerli bir hocadır. Diger 2 hocayada katılıyorum Pareira ve lucescu kendilerini dünyaya ispatlamış cok degerli hocalardır. Ama Jump Derwall in yeri ayrı. Türkiye su an bir cok basarisini derwall a borçlu.

Aware
02.Ağustos.2005, 02:53
Lucescu mu..?? Yok daha neler..Başarılı olabilir kendisi belki ama meclisi göreve çağıracak,,,Türkiye yi Çavuşesku Romanya sına benzetecek kadar iğrençleşen bir adam kesinlikle bu listeye dahil edilmemeli....

Beşiktaş ı 3 yıl üst üste şampiyon yaparken Edirne nin ötesine taşıyamayan Gordon Milne hiç ama hiç girmemeli...

Artık kim giriyosa girsin..

capriceman
02.Ağustos.2005, 05:39
Uefa kupasının ülkemize gelmesinde, dünya 3. de ve bu aradaki bircok basarının temelini Jump derwall atmıştır. Kendisi su an hasta allahtan şifa diliyorum kendisine. Çok degerli bir hocadır. Diger 2 hocayada katılıyorum Pareira ve lucescu kendilerini dünyaya ispatlamış cok degerli hocalardır. Ama Jump Derwall in yeri ayrı. Türkiye su an bir cok basarisini derwall a borçlu.

+1

apaydin2148
02.Ağustos.2005, 07:57
kesinlikle Derwall
bir röpörtajında Türkiye'ye ilk geldiğinde çim saha bile olmadığını hatta oyuncuların birbirini tanımadığını anlattı.yani Galatasaray göztepe ile oynarken Galatasaray'ın defansı Göztepe'nin forvetini tanımıyor yada tam tersi.
o günlerden bu günlere...

tombul taho
02.Ağustos.2005, 13:12
bence kartalımızı 3 sene şampiyonluk gösteren gordon milne

ya herkesin düşüncesine saygı duyarım hatta saygı duymak zorundayız da ama ne bileyim. bu gordon milne bana biraz uymadı yaf! Arkadaşlar sadece Türkiye'de kalıp Edirne'den dışarıya çıkamamak bana göre BAŞARI DEĞİLDİR! Bunu üstteki yazımda da söylediğim gibi ve diğer arkadaşlarımında belirttiği gibi en iyi yapan hoca JUPP DERWALL'dir. Bu yüce insan Türkiye'de bana göre var olan futbolu yeniden yaratmıştır. Ve bizler onun verdiği meyveleri 99-00 sezonunda ve 00-01 sezonunda UEFA ve SUPER Kupa gibi büyük organizasyonları kazanarak aldık!

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 12:24
Karl-Heinz FELDKAMP
Juup DERWALL
DİDİ
Carlos Alberto PARREİRA