View Full Version : Yeni Bir Takım Önerilerinizi Bekliyorum...
mesutmetin
17.Şubat.2007, 11:58
en güzeli ingiltere lig kalitesi bakımından süper bir lig;) benm görüşüm bu
Muzynho
17.Şubat.2007, 15:12
werder bremende müthiş
iyi bir transfer butcesi olmasa da olur...
yeterki zevkli olsun ve yetenekli gencleri olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Udinese tek geçerim...
Çoğu özelliği sağlıyor gençleri de çok iyi..
BadBoyUtku
17.Şubat.2007, 19:17
İnter,Man Utd,Barcelona olabilir ayrıca Roma ve Milanda olabilir
BeeTLeJuiCe
17.Şubat.2007, 19:22
rushden&diamonds su anki takımım conference te oynuyorum oyuna işiz basladım teklif yaptılar kabul ettim su anda ligde 4.yum in lig 2 ye cıkarcam herkese tavsiye edecegim bi takım ;)
bi forveti war ozelliklere bakıyon bu ne be diosun ama adam catır catır gol atıyor:D
emrecan46
18.Şubat.2007, 13:49
villareal fio newcastle westham arsenal..........
ronaldinhocem
19.Şubat.2007, 00:41
livirpul+çelsi+bayern+barselona
bide mista7fb şu rewezak'ın taktiğini upload etsen o konudan isteyen çok kişi war o taktiği rewezak da siteyemi küstü ne ortada yok
marquinho
20.Şubat.2007, 12:36
arkadaşlar çek cumhuriyeti ligini oynayanlar oldu mu hiç bugüne kadar? tavsiye eder misiniz? oynadıysanız hangi takım önerirsiniz?
şimdiden sağolun.
BerkexxTorres
20.Şubat.2007, 17:42
arkadasim ben Barca'yi calistiriyorum ve tavsiye ederim.Ama yasli furbolculari satip yerine genc oyuncular alman yas ortalamasi 28 cunku
Figus
21.Şubat.2007, 19:02
arkadaslar bana sole transfere para ayiran ve yabanci kisitlamasi olmayan liglerde ve basariya susamis 2.ligde olabilir. ve tabikide avrupa ligleri olsun yoksa amerikadan takimla cl katilamiyorsunuz :)
ThugLord
21.Şubat.2007, 19:19
gerçek bi macera arıyosanız benim takımım ingiltere North Conference'da Moor Green dıye bı takım.neden onu aldım bende bilmiyorum,renkleri hoşuma gitti! gök mavisi :) Transfer bütçesi gibi garip şeyler yok,futbolcularda halı saha oyuncusu seviyesinde,ama gerçekten eğlenceli,hazırlık maçında 10 gol yedim :)ama bu takımı alıpda premiership'e çıkarmanın zevki hiçbi oyunda yoktur...
omer_can_gs
24.Şubat.2007, 15:15
New castle da olabilir bi iki takviye yeter.
King_91
25.Şubat.2007, 00:31
ARSENAL tek kelimeyle mükemmel süper genç adamlar var örn fabregas,denilson,carlos vela,van persie sonra klüp sizden avrupa kupası hedefliyo ki henry adebayor gbi forvetlerle hiç de zor değil bi kalecide sorun yasarsınız lehmann yaslı ama 1kaleciyle süper oluyo takım hayatımda hiç bu kadar sezon canım sıkılmadan oynamamıstım 5 sezonda 1şl,2uefa,2süper kupa,1league cup,1fa cup,1community shield aldım :D ayrıca 1şl de de finalde elendim bütçe de ii kesinlikle deneyin
aysem
25.Şubat.2007, 12:09
eger guclu istiosan:arsena
biraz disli istiosan:sevilla tottenham
LaigLeNoiR
25.Şubat.2007, 13:35
Valla en zevklisi açacaksın İngiltereden 5 lig. En sonn ligden alacaksın bir takım...OHHHH
mis.
Ondan sonra menejerlik marifetleriniz ortaya çıksın;)
yusuf52_
27.Şubat.2007, 02:23
werder bremennn derim ben
pestilence
27.Şubat.2007, 11:34
en eski cm ciler bilir....
ilk cm oyunuydu sanırım sene 1992 olabilir tam hatırlamıyorum ve oyuna direk Barnet takımı seçili başlıyordun ve Premier Ligten takım alamıyordun, sadece ingiltere ligi vardı. Eğer League Two dan başlayacaksanız Barnet takımını seçin ve cm ye olan sevginizi ve saygınızı gösterin :)
ultraslanata
27.Şubat.2007, 16:21
Chelsea başka takım yok...
terlikbey
27.Şubat.2007, 16:57
Valla ben hem club hemde ulke aldim dem bilgi seviyem yukseliyo hemde word cup alinca daha fazla puanin oluyo
Onur_gs
27.Şubat.2007, 18:26
Tottenham En Zevklisin İngiltere Ligi Zor Eğer Şampiyon Olabilirsinki Çok Zordur Baya Öğrenmiş Olursun Oyunu.
GustaveBermudez
28.Şubat.2007, 18:33
juventus sadece 1 maglubiyetle serie A ya cikarrttim
ThersoN
01.Mart.2007, 18:38
Valla en zevklisi açacaksın İngiltereden 5 lig. En sonn ligden alacaksın bir takım...OHHHH
mis.
konferans liginden Dag&Red ile oynadım ben biraz zor oluo acıkcası :)
fakat turkiye ikinci lig b kategorisinde siirtspor(jetpa)da 4 buyukler ayarında bi butce var zewkli olur sanırım... ing de ise blackburn'u oneririm..(mccarthy(y) ) biraz zorlanılabilir ama ben 5. sezonda sampiyon oldum 2 ECC 2 de super kupa var eksiksiz dewam:):D
bckartal
02.Mart.2007, 20:11
eğer küçük takım yönetmeyi seviyosanız fulham ı tavsiye ederim..........
BeeTLeJuiCe
03.Mart.2007, 14:55
size bi tavsiye oyunuda brezilya aralık dan baslayın acın avrupa liglerine bakın zor durumda bi takım secin devam edin super zevkliii :D:D:D
italya 3 lig ternana super
Memedov
04.Mart.2007, 13:29
ßen LiverpooL derim :)
tezcan10
04.Mart.2007, 18:37
Palermonun gerçekten kaliteli bi kadrosu var seçersen çok eğleneceğini garantı ederim hele bi de birkac ucuz ama kjaliteli gençle takviye ettinmi, tamamdır
LoRd63
05.Mart.2007, 22:02
katiliyorum sana dostum tottenham muhtesem atletico madridde ii sayilir
bence arsenalle oyna çünkü hucumda henry ve adebayor çok iyi anlaşıyolar ayrıca wallcotuda yedek kadrodan as takıma al süper oynuyorlar ben bu takımla şampiyonlar ligi şampiyonu oldum we süper kupayı aldım süper takım bence
E.m.r.e
10.Mart.2007, 14:55
mis.
ben fm 2006 da almıştm ingiltere conference southdan adıda cambridge city idi gerçekten alt liglerden başlmaka çok zevkli oluyo.fırsatınız varsa bence alt ligden başlayın :)
rammstein
12.Mart.2007, 22:03
walla karabukspor lıgb den super lıge cıktım cok zevklı
walla bn juve'yle oynuyorum hem en sewdiğim takım hemde kadrosundan fazla bişey kaybetmiş değil -17 puanla başlıyo ama zewkli olur bnce biraz sabır gerektirir ama
Memedov
13.Mart.2007, 19:08
walla karabukspor lıgb den super lıge cıktım cok zevklı
Karabükspor hangi ligteydi ki :D
Godsend
16.Mart.2007, 00:21
Öncelikle oyunun yapımında emeği geçenlerin emeklerine saygısızlık etmek istemem.Piyasadaki (bence) en gerçekçi Manager oyununu bizlere sundukları için teşekkür ederim. ;;)
Ama benim nacizane bir eleştirim olacak.
Hepimiz futbolu seven ve (tahminimce) takip eden insanlarız.
Az çok Avrupa liglerini de izliyoruzdur.
Dolayısıyla,oynanan futbolun tarzından,istatistiklerinden de haberdarızdır.
Yani dünyada futbolun daha defansif,daha kontrollü ve az pozisyonlu bir hale büründüğünü biliyoruzdur.
Çok zayıf takımlar hariç,liglerde her takım büyüklere kök söktürüyor.
Gelelim bunun oyuna olan yansımasına:
Örneğin; Çok iyi bir kadronuz var,oyuncular ideal mevkiilerinde oynuyor,ilk 11'inizde oynayan 7-8 tane milli oyuncunuz var,dengeli ve kontrollü futbolu benimseyen bir dizilişiniz var ama,ligin vasat takımları ile maç yaparken rakibin toplam şutu 23,kaleyi bulan şut 17 falan oluyor. Benim çektiğim şut 33 kaleyi bulan 24 gibi abartılı rakamlarla karşılaşıyoruz.
Sadece rakamlara takılmayalım.
Halbuki günümüz futbolunda çok çok zayıf rakipler hariç,hiçbir lig maçında bu tip istatistiklere rastlamayız. Hatta bazen Premier Ligi maçları bile sıkıcı olabiliyor.Bunu oyunda görmek isterdim açıkçası.
Adı sanı duylumadık takımların takır takır paslaşmaları beni oyundan soğutma noktasına getirdi.
Passing:9 olan bir adamın 70 metrelik milimetrik paslarını da görüyoruz.Kompany'nin yanından süzülüp gidiyor adam...
Nerde kaldı adamın özellikleri,tacklingi,anticipation'u? :rolleyes:
Tabi ki rakibi ezdiğim maçlar da oluyor,veyahutta rakibin tek kale oynadığı maçlar.Ama çoğu zaman böyle 2 takımda da kabarık "shots on target" istatistikleri görüyorum.
Kısmen taktiklerimle ilgili olabilir,kabul ediyorum,ama bence tamamen taktik değil mesele.
...Sevgiler,Saygılar...
.
omer_can_gs
16.Mart.2007, 00:37
Tamamen haklısın sana katılıyorum.Sadece bunun için değil bazı şeyler içinde bayağı abartı yapılmış.
koraygursoy
16.Mart.2007, 01:00
tamamen katıLıyorum arkadasım. Birde Mutesem bir noktaLama ve muhtesem bit Turkce kuLLanıyorsun bu yuzden de ayrı bir sekilde kutLuyorum seni..
usrobotics
16.Mart.2007, 01:06
sakatlik sorununu duzeltsinler yeter
bi de turkiye de sampiyonlar ligini aliyosun gene stad dolmuyor iki media mesajiyla gecistiriliyor sampiyonlar ligini almak ne demek ya
Godsend
16.Mart.2007, 01:27
tamamen katıLıyorum arkadasım. Birde Mutesem bir noktaLama ve muhtesem bit Turkce kuLLanıyorsun bu yuzden de ayrı bir sekilde kutLuyorum seni..
Teşekkür ederim dostum.
Güzel bakan güzel görür, Güzel gören hayatından lezzet alır. ;;)
Sevgiler.
World Hollow o1
16.Mart.2007, 01:38
Sonuçta bu bir sanal oyun:)
Bunu istesende istemesende gerçek hayatla bire bir yapamazlar yapmalarıda kesinlikle mümkün değil.
Aslında o küçük takımların şut oranları benimde çok canımı sıkıyor, geçen sezon 6 puan gibi iyi bir farkla Süper Ligde 1. bitirdim lig'imi ama öylesine iyi transferler yaptımki neredeyse bütçemi 50 den 15'e düşürdüm 3 adamla :)
Ama 2.ligden gelen Orduspor'a karşı zorla attığım son dakika gol'ü ile 1-0 galib geliyor Süper kupa maçında GS ye 5 Attıyorum ama ligde Trabzon ile 3-2 mağlub duruma düşüyorum:) bunlar azda olsa biraz dengelense belki bu sinir bozucu pozisyonlar çıkmaz..:)
Godsend
16.Mart.2007, 02:10
Sonuçta bu bir sanal oyun:)
Bunu istesende istemesende gerçek hayatla bire bir yapamazlar yapmalarıda kesinlikle mümkün değil.
Aslında o küçük takımların şut oranları benimde çok canımı sıkıyor, geçen sezon 6 puan gibi iyi bir farkla Süper Ligde 1. bitirdim lig'imi ama öylesine iyi transferler yaptımki neredeyse bütçemi 50 den 15'e düşürdüm 3 adamla :)
Ama 2.ligden gelen Orduspor'a karşı zorla attığım son dakika gol'ü ile 1-0 galib geliyor Süper kupa maçında GS ye 5 Attıyorum ama ligde Trabzon ile 3-2 mağlub duruma düşüyorum:) bunlar azda olsa biraz dengelense belki bu sinir bozucu pozisyonlar çıkmaz..:)
Tabi ki gerçek ile sanalın bire bir aynı olması gibi bir beklenti içinde değiliz :)
Sizin Orduspor ile yaptığınız maçı örnek gösterdiğiniz gibi,alt liglerdeki takımlara karşı ya da ligin zayıf takımlarına karşı zorlanmamız normal bence.
Çünkü size karşı üst düzey bir motivasyon ile çıkıyorlar o maça.
Chelsea bile Fulham'a yenilmişti geçen sezon.Rekor puanla şampiyon olduğu bir sezondan bahsediyorum :) Ama öyle bir yenilmişti ki,Fulham taraftarlarının hepsi tırnaklarını yiyorlardı.Maç Fulham'ın ceza sahasının etrafında oynanıyordu.
Yani bu tip süpriz maçlara sözüm yok.
Ama,
üstün oynamak diye birşey vardır futbolda.Oyundan beklediğim tamamen bu.
Sevgilerimle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevgili yönetici arkadaşlara bir sorum var.
"Önümüzdeki yıl düzeltilmesi dileğimle" isimli açtığım konunun, "takım önerisi" başlığıyla olan ilgisini açıklayabilirler mi?
fblitolga18
18.Mart.2007, 22:00
zaragoza-newcastle-lyon-ajax benden demesi
Ben sana kesinlikle 2.lig b kategorisinden bir takim oneririm ve tabii ki o takimlarin icinde en kotusunu eger o takimi kume dusurmezsen bir cok avrupa ulkesi ve yuksek liglerden teklif gelecektir senin o takimda yapacagin tek is kume dusurmemek ve o zaman oyun gercekten zevkli bir hale gelecektir...
Sana tavsiye edecegim takim ise iskenderun dctir.
RheuManN
20.Mart.2007, 13:36
Arklar bana tottenham hakkinda yrdm edermisiniz? kimleri almam gerekio kimler takimdan gitmesi gerekiyo ? tottenham da oynayan birisi beni aydinlatirsa cok sevinirim simdiden tsks
jaku88
20.Mart.2007, 14:20
Arklar bana tottenham hakkinda yrdm edermisiniz? kimleri almam gerekio kimler takimdan gitmesi gerekiyo ? tottenham da oynayan birisi beni aydinlatirsa cok sevinirim simdiden tsks
kaç yılındasın?
Tabii eskisehirspor efsane geri dönüyor:)
RheuManN
20.Mart.2007, 14:34
[QUOTE=jaku88;562029]kaç yılındasın?
Yeni baslayacagim iste herkes tottenham zevkli demis bende bi oyniyim dedim ama takim hakkinda bilgim yk oynayanlardan oneri bekliorm :confused:
ForeverGs
21.Mart.2007, 23:58
ben oyunda en cok transferlerde ve transfer parasinda sorun old inaniyorum..kulupler samp vea ufak bi basarida aninda cok buyuk bi transfer kaynagina sahip oluo ve o takimda basari cok kolay bi hale gelior..
gunumuzde her oyuncunun her an baska takima gitme sansi warken (orn: ronaldnho milana) oyunda bu nerdeyse imkansiz bole bise olsa bile astronomik rakamlar ile mumkun
ayrica gercekde hic bir zaman bu kadar buyuk butcelere sahip olmayan klupler oyunda cok rahat bu butcelerin kat kata ustune sahip olabilio??
kisaca transfer butcesi ve cok kolay basaridan sIKILDIm :confused:
ya sizler?
ForeverGs
22.Mart.2007, 00:02
orta sahaya sadece tuncayi al onu alamassan sasha yi al cunku sol kanat sart onun disinda baska adam almana hic gerek yok
fenerbahce_1907
22.Mart.2007, 00:06
Modric veya Eduardo yu al bence Dinamo da oynuyor ıkısde baskada ihtiyac yok zaten
RheuManN
22.Mart.2007, 21:24
tuncayi aldim sol kanatta sorun yk simdilik tskler
Varonil
26.Mart.2007, 21:28
Arkadaslar konuyu saptirmayin lutfen burasi takim oneri yeri:)
Bana Turkiye 2.Lig A Kategorisinden iyi bir takim soylermisiniz???
Omerdinho
30.Mart.2007, 12:16
Arkadaslar konuyu saptirmayin lutfen burasi takim oneri yeri:)
Bana Turkiye 2.Lig A Kategorisinden iyi bir takim soylermisiniz???
samsunspor iyidir...
Varonil
30.Mart.2007, 15:58
Tesekkurler basliyorum simdi bi kariyere
Nimorsel
30.Mart.2007, 16:50
Tottenham Lyon Villareal Psv Fiorentina A.madrid Hangisini tercih edersen
ufukcan37
01.Nisan.2007, 19:44
ARKADASLAR BENCE EN İYİSİ VALENCİA KADRO BAKIMINDAN COK ZENGİN BAKARKEN İNSAN AYRI Bİ ZEVK ALIYOR
ThersoN
02.Nisan.2007, 19:35
Ben guney amerika'dan bir takım istiyorum atraksiyon olsun hangi ülkeden kimi alıyım :)
arkadaslar bu insallah 2008 de olur acaba bunu ek bi yama ile simdi yapilabilirmiyiz
besiktas gibi kulubumuzu halka arz ederek para kazanabilirmiyiz
caglar_2296
06.Nisan.2007, 22:00
birmingham ajax lyon juventus galatasaray betis atl madrid... sec birini
mgokalparslan
06.Nisan.2007, 23:57
Ben guney amerika'dan bir takım istiyorum atraksiyon olsun hangi ülkeden kimi alıyım :)
güney amerika değil ama meksika ligi oyna çok zevkli ben monterrey ile 2020 lere kadar gelmiştim
RoNNiE91
07.Nisan.2007, 00:50
arkadaşlar bana bütçesi iyi avrupa kupalarına giden bir takım söler misiniz?Çok düşündüm ama karar veremedim :confused:
ThersoN
07.Nisan.2007, 19:11
güney amerika değil ama meksika ligi oyna çok zevkli ben monterrey ile 2020 lere kadar gelmiştim
bende 2015teyim meksika milli'nin basına geldim eger iyi işler yapabilirsem yeni oyunda meksika'dan bir takım ile baslayacagım bilgi icin sağol :)
Varonil
08.Nisan.2007, 10:13
arkadaşlar bana bütçesi iyi avrupa kupalarına giden bir takım söler misiniz?Çok düşündüm ama karar veremedim :confused:
Orta derece istiyorsan..
Tottenham i oneririm
El Barto
08.Nisan.2007, 10:32
Bayern Münih.
YusufT
08.Nisan.2007, 18:14
bana bir takim gerekiyor... ama tranfers butcesi az olacak, medya düsecek diyecek, ikinci ligde olursa daha iyi olur. var mi böyle bi takim?
vita es morte
14.Nisan.2007, 00:18
affedersiniz.. başlığı görmemişim.. bayağı zamandır yoktum amma değişiklik olmuş ha..
neyse.. ben manchester united'in tranfer vb. bütçesini soracaktım
azalkmar
14.Nisan.2007, 00:33
Oyunda editörden kendini yapan warmı sizce zevk veriomu ben kendimi yapınca ama sadece kendimi biraz zevk alıyorum ya siz ???;;)
minic571
14.Nisan.2007, 00:41
doğrusu editörü hiç kullanmadım kullanmamda böyle zevk alcaksam bu oyuna hiç başlamazdım.
RoNNiE91
14.Nisan.2007, 00:54
Orta derece istiyorsan..
Tottenham i oneririm
Bayern Münih.
Önerileriniz için sağolun.Bir deneyeceğim.
Del Piero_10
14.Nisan.2007, 00:55
Başlık konu içeriğine uygun olarak değiştirildi.
Memedov
14.Nisan.2007, 00:58
Ben Kendimi Editörden Yaptım bir kere iyi olmadı beğenmedim.
Birde oyundaki Oyuncunun ismini değiştirebiliyorsun Ben Anelka'nın Yerine kendi ismimi yazmıştım çok güzel oldu :)
azalkmar
14.Nisan.2007, 01:36
Ben Kendimi Editörden Yaptım bir kere iyi olmadı beğenmedim.
Birde oyundaki Oyuncunun ismini değiştirebiliyorsun Ben Anelka'nın Yerine kendi ismimi yazmıştım çok güzel oldu :)
kardes bursalımısın we bursasporlumusun ben güçsüz bir takımı koyuyorum zevkli oluyor aberdeen dayım
speed59
14.Nisan.2007, 02:20
İNTER çok zevkli
Wesley Sneijder
14.Nisan.2007, 09:34
Bence HSV(Hamburg) çok zevkli. Ben Milan'ı falan bile yendim. Bayern'i 3-1 yendim. Werder kabusum oldu. :D Ama hiç zevk almadığım kadar zevk aldım. Ne çok küçük, ne de çok büyük bir takım HSV. Mutlaka deneyin.
Gangster
14.Nisan.2007, 12:15
Bence Fiorentina....
Memedov
14.Nisan.2007, 12:19
kardes bursalımısın we bursasporlumusun ben güçsüz bir takımı koyuyorum zevkli oluyor aberdeen dayım
Bursalıyım :)
Fenerbahçe'yi Tutuyorum ama doğal olarak Bursaspor'u destekliyorum.
Takım olarak Alıcaksan Wigan'ı al derim yönetmesi Çok güzel oluyor..;;)
Birde Tottenham..;)
ENESCAN
15.Nisan.2007, 00:33
bence atletico madrid i almalisin gercekten la liga mukemmel fistik gibi kadrom var barcayi yeniyorum racing e yeniliyorum cok zevkli
edudracano
16.Nisan.2007, 01:15
bende kariyerime şimdilik fatih karagümrük ile başladım... bayağı transfer yaptım.. ligde büyük ihtimal birinci olurum ama play offlardan ikinci lige çıkarmıyim bilmiyorum...
turambar802
17.Nisan.2007, 20:44
yeni takim olarak portsmouth onerririm 30-35 mil dolar war ve cogu genc oyuncu gelio yonetimde senden pek bisey beklemio ust takimlara cikmak icin ii bi basamak
goosfraba
22.Nisan.2007, 02:14
Arkadaşlar FM 2008,2009 diilde 2010 da maç motoru fifa veya pes gibi olabilir mi? olsa daha güzel olmaz mı?
febbah637
22.Nisan.2007, 19:48
Fm de onerebilecegim cok seyler var sizlere arkadaslar.
bunlari sizler ile paylasmak istiyorum.
Benim en buyuk amacim bir oyuncuyu uygun fiyata alip daha sonra ondan maximum sekilde yararlanip onu yuksek bir rakama satmaktir.
Bence bunu denemelisiniz....
Bol sanslar:zuhaha :zuhaha :zuhaha
OgUzHaN10
23.Nisan.2007, 00:10
M.United'i alın hayatınızı yaşayın.Tüm kupaları müzenize götürün.Para sıkıntısı da yok.
shockshekilboy1
24.Nisan.2007, 18:22
WEST HAM DERIMM tevezz mascherano fln varr zevlii olyoo
OgUzHaN10
26.Nisan.2007, 18:01
En iyileri Eskişehirspor ve Malatyaspor ?
Aşk-ı Şehir
26.Nisan.2007, 20:12
eskişehirsporu al pişman olmazsın ;;)
yusufdemo
27.Nisan.2007, 00:36
Arkadaşlar ÖSS nedeniyle uzun zamandır oynamıyorum.Gece rüyalarıma giriyo.Ama kendimi tutuyorum.Malum ÖSS'ye az kaldı ve ben harika bir oyun oynamak istiyorum.Hilesiz ve hemen manchesterdan barcelonadan başlamak istemiyorum.Beni zorlayacak keyiflendirecek bir oyun oynamak istiyorum.Sizin öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...
World Hollow o1
27.Nisan.2007, 00:42
İlk önce ÖSS'de Allah yardımcın olsun...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25889
kolay gelsin..
oguzaltay
27.Nisan.2007, 14:47
BENCE YENİ KIRSEHİR SPOR KULLAN ADAMLAR GUZEL TOP OYNUYORLAR 2 A CIKARSIN AMA KUCUK BIR DEFANS SORUNU WAR ONUDA 3-5-2 HALLEDERSİNN BEN 4 SONRA BİRİNCİ LİGE GECTİM AMA ORDA TUTUNAMADIM
salih4
30.Nisan.2007, 11:40
degisik olsun istiyorsan brezilyadan sao paulo veya santos
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben hep turkiyede oynuyorum ama turkiye disinda baska bi ulkede oynamak istiom. bana iyi bi takim soylerseniz sewinirim
sniper7
04.Mayıs.2007, 15:01
udinese de olabilir
zetes
04.Mayıs.2007, 21:04
Arkadaşlar harika bi oyun girin bi bakın derim!!!
http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==
latifkucur12
09.Mayıs.2007, 21:03
Juve 2.ligde 90 Puanla Sampiyon Oldum Ikinci Sezonumu Oynuyorum Gercekten Super Hemde Iyi Yere Getirirsen Diger Takimlardan Teklif Geliyo
Abazhanzo
09.Mayıs.2007, 22:03
arkadaşlar öneren oldu mu bilemicemde championshipte WEST BROMWİCH te iyi. gençlerle 33-34 yaşında elemanlar ii bi takım olmuş
büyük takımlarda yeri doldurulabilcek oyunculara ii para veriyo
redalper
14.Mayıs.2007, 19:17
atl madrid
mls67
14.Mayıs.2007, 20:00
g.birligi oftas
abdullah8888
14.Mayıs.2007, 22:00
fenerbahceeeeeee
turambar802
15.Mayıs.2007, 13:03
orta ve alt sinif bi takim ama cok parasi olan ve futbolcularin geldigi takim sec tavsiyem portsmouth kolay gelsin :)
marquinho
16.Mayıs.2007, 16:10
arkadaşlar marmaris belediye nasıl takımdır, onunla oyun açmayı düşünüyorum ne dersiniz
crazy_boy_safak
16.Mayıs.2007, 19:54
belki dalga geççeniz ama göztepe tabiki en azından diğer türk takımları gibi diil bi amacı var
ParduS
16.Mayıs.2007, 20:01
Göztepe oyuna başlarken seçilemiyor oyunda 3.lig olmadığı için.
Bence Yozgatspor ile oynamayı deneyenin.Çok zevk alacağınızı söyleyebilirim. :)
Jean de Jacq
16.Mayıs.2007, 21:10
Tabiki PSV Eindhoven;;)(YabancI SInIrI yok,AZ ve AJAX gibi Guzel rakiplerin var, genc ve tecubeli oyuncularIn harmanlanmasI ve hersene CL desin:))
Veya Eskisehirspor da olabilir... Gayet zevkli oynamasi...
excodia57
17.Mayıs.2007, 17:40
Sevilla ' da 20-28 yaş arası oyuncular müthiş özellikle sobis ben alamadım ama sen almaya çalış sobis'i .
ThersoN
17.Mayıs.2007, 18:16
vestel manisa :)
thelion1905
18.Mayıs.2007, 14:15
hamburg st.pauli :D şimdi açıorm bakıcam nasıl bişe...almanya 3.liginde bu takım...bi yerde okumuştum bu takımı :D tek amaçları hamburg u yenebilmekmiş!!!! :D
RoNNiE91
18.Mayıs.2007, 20:40
Türk Telekom Lig A'dan Altay'ı öneririm.Çok iyi bir takım.
sacrameNt
18.Mayıs.2007, 21:31
avrupada başarılı olabileceğim bir kulüp ama çok güçlü olmayan orta düzeyde bir takım. barcelona chelsea manchester gibi falan değil yani..?
hp-fm-gs
18.Mayıs.2007, 22:25
Tottenahm
Fiorentina
At.Madrid
the_endless
19.Mayıs.2007, 15:42
Arkadaşlar takımınızın attığı en güzel golleri müzik eşliğinde görüntülerini youtubede yayınlyalım tabiş adresi buraya yazınnn.
not golleri klip yapmayı bilmeyenler için http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723
elevitli
20.Mayıs.2007, 12:52
bence psv oyuna baslamak icin en ideal takim cunku forumlarda verilmis olan yildiz oyuncularin cogu avrupali degiller bu yuzden yabanci sinirlamasi olmayan hollanda ligi takimlari elverisli gozukuyo bunlardan da en iyisi psv
crazy_boy_safak
20.Mayıs.2007, 17:42
Arsenal olabilir altyapısıda mükemmel
spreew
20.Mayıs.2007, 18:38
denizlisporu alın ve çok ucuz fiyata beykozspor'dan serkan gedik'i transfer edin... sizi kmse durduramazz :)
crazy_boy_safak
21.Mayıs.2007, 17:36
evet arkadaşlar ya çok sıkıldım gs fb bjk falan almaktan tsl de 4 büyükler harici tavsiye edebileceğiniz iyi bir takım varsa önerilerinizi bekliyorum avrupad a başarılı olabileceğim bişey...
Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 17:39
Gençlerbirliği...Kayserispor...Manisaspor...
VahdeTrabzon
21.Mayıs.2007, 17:44
manisa iyi
ayrica keyseriylede basari yakalayabilirsin
uAsamet91
21.Mayıs.2007, 17:45
Manisaspor ,kayseri
omer_can_gs
21.Mayıs.2007, 17:55
Dört büyükler dışında
Kayserispor(ilk tercihim)
V.Manisaspor
Bursaspor
Gençlerbirliği
fb_16
21.Mayıs.2007, 19:01
Bursaspor Bursaspor Bursaspor
tmac_91
21.Mayıs.2007, 19:14
sakaryasporu al bir sürü yıldızı var hemde süper ligde banko ilk 7 ye girersin ilk sezon 2.sezon uefa 3.sezon şampiyonluğu kovala
süper yıldızlar
martinez
cangele(dehşet)
musa aydin
clayton
marcel m'bayo
okan yilmaz
murat erdoğan
ergün teber(kiralık)
bu oyuncular harika 3 takviyeyle az parayla çok ii bir takım kurabilirsin
bence
Martinez(GK)
Ergün Teber(DL)
Erdinç Yavuz(DC)
Ugo İhemelu(amerikalı çok uygun bir fiyata alırsın 100 milyar falan 2 sezon sonra 4 trilyon olur)
Musa Aydin(DR)
Clayton(ML)
Murat Erdoğan(MLC)
Eisner Loboa(süper bir genç 17 yaşında bu yaşta 11 e koy özellikleri şimdiden çok ii ve geleckte çok daha süper olacak)
Marcel M'Bayo(MR)
Okan Yilmaz(ST)
Franco Cangele(ST)
Forvet hattın çok ama çok güçlü
avenged
21.Mayıs.2007, 19:18
kocaeli bi süper lige çıksa da onla oynasak cm 01 02 de acayip zevkliydi kocaeli
BlackEagle19o3
21.Mayıs.2007, 20:10
bence manisa holosko meduna zelenka selçuk inan kanatlara adam bulabilrisen süper takım olur.sakarya ve kayseri de düşünülebilir
KeeNy
21.Mayıs.2007, 20:12
ben denizliyle ilk sezon 6. 2. sezon 3. oldum.ertesi sezon uefada 2. turda gruplardan çıktım.3. turda milana elendim
Ben sana beşinci büyüğü öneririm... Kayserispor!... ;;)
Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2007, 20:23
kayseri----->manisa----->bursa sırayla öneririm ;;)
Nocna Mora
21.Mayıs.2007, 20:23
ben sana önerim Eskiehirspor :)
poggerpohl
21.Mayıs.2007, 20:24
Bursa
Kayseri
Manisa
Tolga55
21.Mayıs.2007, 20:33
kayseri,sivasspor,gençlerbirliği,
the_imam912
21.Mayıs.2007, 20:34
Sabit başlıklar var ;;).Kayserispor .
hakan3428
21.Mayıs.2007, 20:41
k.erciyessss
dene ve gor
spreew
21.Mayıs.2007, 20:42
denizlispor
Ilhan
Birleştirdim.
Ayberk Tuncer
bu konu kapanır :D
yanky
21.Mayıs.2007, 21:21
Liverpool veya Milan
goosfraba
21.Mayıs.2007, 21:23
Roma...........
YusufT
22.Mayıs.2007, 16:04
Valencia'yi al yada istanbulsporu. alirsin faruk namdari istanbulspora, o kadar
ronem
24.Mayıs.2007, 13:48
Chelsea-Lyon-Newcastle-Leeds unt çok sarıyo bu 4 tkm bu takımları zorlukj sırası olarak da görebilirsin.
iso6168
24.Mayıs.2007, 17:46
tottenham newcastle lyon hikaye aldigin takim bir kere az da olsa avrupada bir kupada yarisacak sonra zevkli gecmesini istiosan direk liderlige oynayan bir takim almiyacakasin chelsea gibi bak benim onerim hertha berlin mokoena ve adu gibi genclerle gilberto yildiray gibi tecrubeli yildiz orta sahalari kullan ilerde de lakic ve pantelic i koy yoneti, az para veriyo ama mokoena yi alir adu yuda kiralayabilirsin ben oynuyorum cok sariyor bayern in arkasindan 2 nciyyim uefa da ceyrek final kisaca si tavsiyue ederim yani
husinho
24.Mayıs.2007, 17:54
tottenham hotspurs u önerebilirim.atletico madrid,valencia da olabilir.athletic bilbao da çok ilginç oluyor.sadece basklı oyuncu alabiliyorsunuz.çok zevkli.altyapı müthiş.ilk sezonumda son maçta 1 puan farkla barca yı geçip şampiyon olmuştum.oynadığım en zevkli takımlardan birisi.
LaigLeNoiR
24.Mayıs.2007, 19:06
Chelsea' ile nasıl zevk alıyorsunuz oyundan pek anlamıyorum.
Güçlü takımlarda oynamak pek haz vermiyor bana.
uAsamet91
27.Mayıs.2007, 12:37
ParmaYi alin
YusufT
27.Mayıs.2007, 14:07
Hangi takimi aliyim? Kariyer yazacamda
zaggy
27.Mayıs.2007, 19:09
Newcastle zevkli olur kanımca çünkü her sene diğer ortalama takımlarla büyük bir mücadele yaşıyor avrupa kupalarına kalabilmek için :) dene derim..
YusufT
27.Mayıs.2007, 21:36
anladim ben onu kanimca
Varonil
28.Mayıs.2007, 10:10
Hangi takimi aliyim? Kariyer yazacamda
Türkiye Liginde çok zevkli takımlar var..
Alanyaspor(Kesinlikle öneririm potansiyeli olan bir kulüp)
Doğduğun yerin takımını alabilirsin zevkli olur;)
YusufT
28.Mayıs.2007, 22:57
O zaman Ankarali takim seceyim yada finlandiyali.
ejderizma
29.Mayıs.2007, 08:01
2020 yılındayayım Fenerbaçeyi yönetiyorum.. çok sıkıldım ama o kadar emek verdimki bırakmak istemiyorum..sizce fenerbahcenin başlangıç potansiyeline yakın avrupa kluplerı hangileri karar vermek gerçekten zor oluyor...
redalper
29.Mayıs.2007, 18:09
fc seul de oynayabılırsın;)
trafo
29.Mayıs.2007, 22:21
http://i9.tinypic.com/5ys20yh.jpg
Al Sana Firentina :zuhaha Kadromda Cisse, Pazzini ,Cassona, van Der vaart, .. Nicolas millan ,yobo, guy assulin [barça alt yapidan 10milyondolar}
Frey Var ve italya da Şampiyon oldum Crespo vardi Son maç tek forvetle çiktim yenildim.. Sıf Adam Son maçina çiksin die .. :zuhaha
Walcer
30.Mayıs.2007, 00:02
Beyler FM oyununu yillardir oynadim artik degisik ugraslar kafa yormaya calistim her seyi denedim basarili oldum ve ya olmadim ama yonetirken en zevk aldigim takim SAMSUNSPOR oldu cok buyuk zorluklarla oyuna basliyorsunuz kadrosu iyi ama kafa olarak bitmis 11 tane oyuncu almak her kez icin kolay bir sey olmamali ayriyetten yonetim den buyuk bir baski goruyorsunuz oyunculari satmak icin 14 milyon Euro da borcu olan bir kulubu alip Lig'A sampiyonu yapmak cok zevkli ozellikle kariyer yapmak isteyen basarili menajerler icin benim onerecegim zevkle oynayacaginiz bazen sacinizi basinizi yoldursada basarili olunca zevk alacaginiz bir takim kendine guvenenlere bu takimi oneririm 3 uncu sezonundayim butun kadro oyunculari dagildi anahtar oyunculardan sadece serkan aykut kaldi 17 yasinda genclerle oynamaya calisiyorum bundada zorlanmama ragmen kendimi cok basarili hissediyyorum
goosfraba
30.Mayıs.2007, 00:07
Bu oyunun zevki böyle çıkar zaten... Sıfır noktasından!
Varonil
02.Haziran.2007, 21:28
Alanyaspor..
Eskişehirspor..
Orduspor..
Kayseri Erciyesspor..
Bu takımların hepsini Avrupa'da söz sahibi yapabilirsiniz.Hepsi ile oynadım.Kesinlikle tavsiye ederim
C h A o S
03.Haziran.2007, 15:27
bana almanya liginden bayern,werder ve schalke hariç bi takım söylermisiniz.
Omerdinho
03.Haziran.2007, 15:39
bana almanya liginden bayern,werder ve schalke hariç bi takım söylermisiniz.
dortmund,hamburg bu takimlarin kadrosu da fena sayilmaz :)
KaF KeF
03.Haziran.2007, 15:57
arkadaşlar yeni kariyer açaıcam 2 takım arasında kaldım...
Porto mu?
Espanyol mu??
C h A o S
03.Haziran.2007, 17:16
porto'yu al bence.zevkli olur.
dortmund,hamburg bu takimlarin kadrosu da fena sayilmaz :)
hamburg olabilir.
KaF KeF
04.Haziran.2007, 13:18
saol ''uykum_firari''...
YusufT
05.Haziran.2007, 21:20
Portoyla oynamak zevklimi ?
shadowbjk
09.Haziran.2007, 13:52
etimesgut şekerspor tavsiye ediorum 1. ligdeyim inanılmaz keyifli geçior ewet 3 senede super lige ciktim super ligde yaslilar yuznden ilk senemde dustum samiyende 9 yedim istifa ettim simdide sivasspor u ikinci ligden cikarmaya calisiorum ingiltere conference liginden bi takim al :icon_smile: ama cikarman zor olur biraz juveyide alabilirsin ama ben turkiye disinda oynamiyorum
yorkashton
09.Haziran.2007, 14:25
athletico madrid süper
RoNNiE91
10.Haziran.2007, 01:43
Arkadaşlar yeni kariyere başlayacaktım.Bende iki takım arasında kaldım
Bolton Wanders mı?
Atletico Madrid mi?
YusufT
10.Haziran.2007, 04:16
nürnbergle oyna. sana bide taktik veririm, firtina gibi esersin
RoNNiE91
10.Haziran.2007, 14:42
Arkadaşlar yeni kariyere başlayacaktım.Bende iki takım arasında kaldım
Bolton Wanders mı?
Atletico Madrid mi?
İkisinden hangisi olayım?İkiside cazip geliyor ama karar veremiyorum.
sefaburan
10.Haziran.2007, 15:54
Bence A.Madrid...
Wesley Sneijder
11.Haziran.2007, 12:10
Porto ile oynamak zevkli. Hele Sporting ve Benfica gibi 2 rakibin varken.
ThersoN
11.Haziran.2007, 19:30
israrla vestel manisa diyorum
ac1907
13.Haziran.2007, 19:46
once tuttugun 3 buyuk sec sonra biraz sayginligin artinca 1 sezon sonra atilan menejerin yerine teklif yap orta siralardan bi takimla basla
Mr.CordiaL
15.Haziran.2007, 01:27
FC Kobenhavn.Bi kaç takviye yaparsan aşırı derecede zewk alabilirisn:)
drummer_987
15.Haziran.2007, 11:05
2.lig A kategorsinde bir takim almak istiyorum..Fakat:
1)İlk sene yönetim sampiyonluk beklemesin....Orta sıralarda bır basari tatmin etsin onlari..
2)Kadrosu guclu olsun..
3)Transfer butcesi orta derece olabilir...
Arkadaslar eger yonettiginiz veya daha once oynadginiz bu sartlarima uyan takımları yazarsanız cok sewinirim...Tekrar tesekkurler..
RoNNiE91
15.Haziran.2007, 11:42
Kasımpaşa veya Orduspor
VahdeTrabzon
15.Haziran.2007, 14:02
Hoolanda ligi derim sampıyonluk mücadelesi çok zevkli oluyo
RoNNiE91
15.Haziran.2007, 14:08
Portekizden kimi önerirsiniz?
Porto mu,Sporting mi,Benfica mı?
drummer_987
15.Haziran.2007, 17:25
Arkadaslar o kadar oynayan var su oyunu sadece bir arkadas cewap yazmis:(
ThersoN
15.Haziran.2007, 19:59
eskisehir olabilir mesela. :)
djmurat
15.Haziran.2007, 21:38
evet eskişehir ordu olabilir
Wesley Sneijder
16.Haziran.2007, 12:46
ronnie -> Porto
drummer-> İstanbulspor. Senin aradaığın takım bu. ;)
drummer_987
16.Haziran.2007, 14:50
ronnie -> Porto
drummer-> İstanbulspor. Senin aradaığın takım bu. ;)
İlgin icin saol dostum ama istanbulspor ilk sene yukselmek istemiyor mu:confused:
Mr.CordiaL
16.Haziran.2007, 15:15
2.lig A kategorsinde bir takim almak istiyorum..Fakat:
1)İlk sene yönetim sampiyonluk beklemesin....Orta sıralarda bır basari tatmin etsin onlari..
2)Kadrosu guclu olsun..
3)Transfer butcesi orta derece olabilir...
Arkadaslar eger yonettiginiz veya daha once oynadginiz bu sartlarima uyan takımları yazarsanız cok sewinirim...Tekrar tesekkurler..
Kocaelispor'u al derim.
İlk sene yükselme hedefleri yok. Ligi orta sıralarda bitirmek istiyorlar. Ayrıca kadroları da fena deil. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Portekizden kimi önerirsiniz?
Porto mu,Sporting mi,Benfica mı?
Sporting'in genç oyuncuları çok ii. Sporting derim.
Wesley Sneijder
16.Haziran.2007, 15:18
İstanbul'un hedefi 3.lük. :D
drummer_987
16.Haziran.2007, 19:34
İstanbul'un hedefi 3.lük. :D
Hocam 3.luk ise biraz sıkıntı cekeriz ya:)
:icon_wink:
Sanırım ya Kocaeli'yi alcam yada Eskisehir'i bu gidisle:)
ThersoN
16.Haziran.2007, 20:08
istanbul'da finansal problem yok mu? :)
Eger üç büyüklerden sonra gelen anadolu takımlarının finansal butcesi ayarında birşeyler istiyorsanız :) Lig B'den Siirtspor'u alın :)
drummer_987
16.Haziran.2007, 20:19
Aslinda aklima malatya veya altay geliyo ama onlarda ilk senede 1. lig'e yukselmeyi istiyorlardir muhtemelen:)
emre2331
18.Haziran.2007, 19:31
--------------------------------------------------------------------------------
fmde finansal ve kadro durumu çok ii olmayan ancak uzun vadede başarılı olabileceğim bi takım arıyorum yanlız liginin ve ligindeki oyuncuların kaliteli olmasını istiyorum 1.liglerden olması şart deil alt liglerden olrsa daa iyi olr ama asıl isteyim 5-6 snee içinde ancak büük başarılar elde edebilmek. Ltfn bana takım önerin. Önerdiiniz tkmlar için şimdiden teşekkürler
fmhastasi
19.Haziran.2007, 00:14
siz hangi yamayla oynuyorsunuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
--------------------------------------------------------------------------------
fmde finansal ve kadro durumu çok ii olmayan ancak uzun vadede başarılı olabileceğim bi takım arıyorum yanlız liginin ve ligindeki oyuncuların kaliteli olmasını istiyorum 1.liglerden olması şart deil alt liglerden olrsa daa iyi olr ama asıl isteyim 5-6 snee içinde ancak büük başarılar elde edebilmek. Ltfn bana takım önerin. Önerdiiniz tkmlar için şimdiden teşekkürler
italya seri b den genoa veya bari olabilir 5 trilyon da transfer butcesi wardir ayrica
norvecten rosenborg olabilir
sirbistandan kizilyildiz olabilir
italyadan seri a dan livorno
almanyadan fc koln
uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:42
Atletico Madrid , Leverkusen , Hamburg , Newcastle gibi takımlarla başarı yakalayabilirsiniz.
Fernando Gago
20.Haziran.2007, 00:40
Fm'de yeni sezon uptadesini yaptıktan sonra fenerbahçe ile başlayacağım
OnuldinhoHizmet
21.Haziran.2007, 17:33
Donsuz spor seç :D neyse şaka bir yana bence 2 lig takımlarından başla eğer seçtiğin ülkenin 1. liginde şampiyon olursan baya zevkli oluyor....
attiilla
22.Haziran.2007, 20:48
bayern ve man utd derim ben
huussii
22.Haziran.2007, 21:37
valla sana BUNDESLİGADA oynamanı öneririm.Orda da ya BAYER ya da WERDER BREMEN i al.hem bundesligada yabancı sınırlaması yok.sadece DFB-POKAL turnuvasında 1 maçta en fazla 3 AB dışı oyuncu oynatabiliyorsun.Benim tercihim bayern...
mustafa6685
22.Haziran.2007, 21:42
tottenham hotspurs
Flawless Victory
24.Haziran.2007, 13:28
Arkadaşlar bana Almanya, İspanya, İngiltere, İtalya gibi liglerden orta şekerli bir takım söyler misiniz? Mesela eskiden Atletico Madrid ile oynuyordum. Böyle avrupa kupalarına katılabilecek bir takım ismi istiyorum. Aynı zamanda yeni kariyerim olacak bu.
WebMaster91
24.Haziran.2007, 14:36
Arkadaşlar ben Juventus'la başladım..Serie B'den aldım takımı ve şimdi 2. sezonumda Serie A şampiyonluğuna oynuyorum..Juventus'la oynayabilirsiniz..Ama en az 2 sezon Avrupa Kupası'na katılamıyorsunuz..Benden söylemesi çok iyi oluyo..
Flawless Victory
24.Haziran.2007, 15:44
Fiorentina'yı aldım, sağol yine de.
fmhastasi
25.Haziran.2007, 17:00
fmden sıkıldıgım şu günlerde beni heyecanlandıracak yepyeni bir takım arıyorum hangi takımı önerirsiniz arkadaslar?
biraz tarihi eski ve köklü ama hakettigi yerlere gelememis cüzi bir kulüp olsun. her ülkeden olabilir yeterki belli bir potansiyeli olsun ama adı şanı fazla ünlü olmasın.(burda önerilen takımlar dışında olsun hepsine baktım):)
Rodrigo Tello
26.Haziran.2007, 01:22
Liverpool ile basladım iyi sarıyor smp olmak biraz zor ama 2.sezonumda olabilirim.
RazorGuardado
28.Haziran.2007, 14:03
CRUZ AZUL veya RIVER PLATE
gazneli_volkan
28.Haziran.2007, 17:32
lyon,newcastle united tek geçiyorum tabi galatasaraydan hiç bahsetmedim
Roberto Baggio
29.Haziran.2007, 13:20
kesinlikle toulouse
nesstastam
04.Temmuz.2007, 00:04
eğer uğraşmak istiyosan dardenelspor,kayserispor olabilir.zavkli olmasını istiyosan CSK moskova,HSV olur kısa vadede başarı istiyosan MAN UTD,bayern munih,werder,real madrid olabilir artık sizin tercihinize kalmış :D
fadden
04.Temmuz.2007, 16:36
Everton cok zevkli gecio 3. oldum
tottenham cok zorluyodu
arsenal 74 puan
chelsea 73 puan
everton 72 puan
goruntuleri atarim zevkli cok everton tim cahill-mikel arteta - mcfadden-van der meyde - yobo gibi yildizlar var bazen deli hatalar yapsada :D zevkli transfer butcesi ilk basta 1 500 000
kadro da eksik mevki ihtiyaci duymuyon ama sonradan sol ve sag beklere oyuncular gerekio
yalniz dikkat et asabi oyunculara :D mcFadden ve james beattie yok yere kavgadan kirmizi goruyorlar :D deli olursun ama forvetler cok iyi
anichebe =| 18 yasinda cok iyi adam gecio vuruoo.. aut :D ama bazen kopabilio
andrew johnson - james beattie ikilisi cok iyi duruo ama ben mcfadden le basliom mcfadden cok iyi
simon davies i hemen sat cok sakatlaniyo
C h A o S
04.Temmuz.2007, 18:17
everton'un tek sıkıntısı transfer bütçesimi?
ingiltere'den hangi takımı alsam diye düşünüyordum.everton'u deniyeceğim.
Varonil
04.Temmuz.2007, 19:14
El Hadji Maxi Update ile yeni bir kariyere başlamayı düşünüyorum Türk Telekom LigA'dan.Hangi takımı önerirsiniz acaba bana.
BlackEagle19o3
04.Temmuz.2007, 19:24
Mert 40. kez söylüyorum Altay:p.Kasımpaşa da olabilir aslında:).Hem hatırladığım kadarıyla kimse kasımpaşayı almadı şu ana kadar.Değişik bir tercih olur
Varonil
04.Temmuz.2007, 19:36
Tamam deniyorum ama fos çıkmaz inşallah takım.:P
BlackEagle19o3
04.Temmuz.2007, 19:37
Tamam deniyorum ama fos çıkmaz inşallah takım.:P
Yok Burak abi gerçekteki gibi düzenlemiştir Kasımpaşayı:).
TürkuAz
04.Temmuz.2007, 21:35
Atletico Madrid
Fiorentina
Erzurumspor
Bursaspor
.
.
.
frkara
05.Temmuz.2007, 19:04
tottenHAM;)
RoNNiE91
05.Temmuz.2007, 21:22
Tottenham ve Wolverhampton Wanders zevkli.Tavsiye ederim.
onur1990
05.Temmuz.2007, 21:27
celtic, manchester unıted ve stuttgart
Wesley Sneijder
06.Temmuz.2007, 21:15
Ajax çok zevkli...
Cyzio
06.Temmuz.2007, 21:26
Çeşitli liglerden önerebileceğim takımlar:
Hamburg SV
West Ham United
Fiorentina
Ajax
At.Madrid
Marseille
C h A o S
08.Temmuz.2007, 20:07
Alt liglerden takım arıyorum.Leeds,Köln,N.forest hariç.Oyun bana zevk versin yeter.
artık Galatasaray,villarreal,fiorentina,tottenham,A.madr id vb.takımlardan sıkıldım...
Roberto Baggio
09.Temmuz.2007, 20:51
aradığınız takım fransanın toulouse takımı olabilir mi saygılar
C h A o S
09.Temmuz.2007, 21:23
toulouse'u bi ara deniyeceğim.Fransa'da fazla oynamamıştım.benim açımdanda değişik bi kariyer olucak.sağolasın.
Rabotnicki
10.Temmuz.2007, 14:42
Athletic Bilbao yu tavsiye ederim herkese. transfer yapma gibi bir sorununuz olmayacak. cinku bask bolgesi disindan transfer yapmaniz yasak. alt yapiniz olan baskonia takimindaki oyuncularla idare edeceksiniz.oradanda iyi oyuncular cikiyor zaten
aposr
10.Temmuz.2007, 23:54
ben birinci ligde stadı büyük ve taraftarı olan köklü bir takım arıyorum hani eskiden iyiydi şimdi kötü derler ya işte o tipte bir takım arıyorum ama takım güçsüz olsun
eski günlerine döndürmek zevklli olur
kluise72
11.Temmuz.2007, 00:06
Lazİo Ss
Birleştirilen Mesaj:
ALT LİGLERDEN ise mantova
omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:01
Alt liglerden takım arıyorum.Leeds,Köln,N.forest hariç.Oyun bana zevk versin yeter.
artık Galatasaray,villarreal,fiorentina,tottenham,A.madr id vb.takımlardan sıkıldım...
Juventus olabilir.:rolleyes:;;)
yugi
11.Temmuz.2007, 02:04
Borussia Mönchengladbach
RoNNiE91
11.Temmuz.2007, 13:13
Wolverhampton Wanders olabilir.
C h A o S
11.Temmuz.2007, 15:01
önerileriniz için teşekkürler.Hepsini deniyeceğim.
kluise72
11.Temmuz.2007, 15:54
mantovayı denemeyi unutma
Adnan Kılıç
11.Temmuz.2007, 16:09
tottenham manyak takım olmuş bu oyunda 4 dmc çok kaliteli 4 fc ve 4 dl leri var ama ml almayı unutmuşlar iyi takım yani tottenham denenebilir
muster07
14.Temmuz.2007, 15:34
arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim yaa
yeni oyun açmak istiyoırum ama seçtiğim takımın ve ülkenin kariyere açık ve kolay bir lig olmasını istiyorum
yoksa ünlenemiyorum ve de kovuluyorum
antalyasporla başladım
ama parasızlıktan ve ligin zorluğundan dolayı 6 haftada 3 puan aldım
ve de kovuldum sonra da fransa 2.lig takımları bile beni kabul etmemeye başladılar
iyi bir kariyer için hangi ligde ve hangi takımlarda oynayabilirim
açıklarsanız sevinirim ...
Saygılarımla....
BlackEagle19o3
14.Temmuz.2007, 15:49
İnteri seç şampiyon ol:D:D:D
muster07
14.Temmuz.2007, 15:54
hadi hiç düşünmemiştim :D :D :D
çok aşırı büyük bir klüp olmayacak ama
hatta lig de büyük bir lig olmayacak
ama kariyer yapabileceğim bir lig olacak
biraz kolay olacak
böyle küçük liglerde oynayan arkadaşlar (ör:hindistan :D)fikirlerini açlıklarlarsa sevinirim
Rodrigo Tello
14.Temmuz.2007, 15:58
Sabit başlık vardı ordan sorsaydın keşke..
Marsilya sarıyo..
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 16:01
Werder Bremen iyi yönettinmi çok zevk veriyor.
zaper
14.Temmuz.2007, 16:06
porto - basel - spartak moscowa
alonso88
14.Temmuz.2007, 16:08
Öyle bir takım istiyorsan Norveç ligindeki Rosenborg`u seç istersen fazla transefer bütçeside veriyorlar.
muster07
14.Temmuz.2007, 16:16
evet arkadaşlar önerilere devamm.
KaF KeF
14.Temmuz.2007, 16:18
dardanelspor'u al..Süper Lig'e Çıkart;)
mgokalparslan
14.Temmuz.2007, 16:23
hollanda veya portekiz ligi olabilir benim hollanda dan heracles takımı ile 2030 lara gelmişliğim var
C h A o S
14.Temmuz.2007, 16:37
lazio'yu al bütçeside iyi.
Mr.CordiaL
14.Temmuz.2007, 16:56
FC Kobenhavn'ı al. Çok zevkli geçio. :)
zemlinskis
14.Temmuz.2007, 17:09
Sporting Lizbonu seç en güzeli
yunusgs
14.Temmuz.2007, 17:23
Tottenham.
Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 18:47
Ajax al bence geleceğinde sağlam oluyor :)
Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 19:43
Dinamo Kiev ile oyna...
yunusgs
14.Temmuz.2007, 22:43
Aslında bununla ılgılı sabıt baslık vardı
VahdeTrabzon
14.Temmuz.2007, 23:16
evet ajax gerçekten sarıyo
_ReaL_
14.Temmuz.2007, 23:23
Singapurdan Tampiness
El Barto
14.Temmuz.2007, 23:25
Kilimli Belediyespro. :p
muster07
14.Temmuz.2007, 23:45
singapur :D HMmm aslında güzel takımmış ,
macera olur
fyagiz
15.Temmuz.2007, 01:39
Ankara gücü.Daha 20 dakika önce oynamaya başladım.Çok sarıyor.;)
spider3784
15.Temmuz.2007, 01:41
Porto
Marseille
Sporting Lizbon
Yeovil:)
Gremio
BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 02:11
Sportinigi kesinlikle tavsiye etmem:DAltayı al;)
Wesley Sneijder
15.Temmuz.2007, 08:41
Mert'ten alıntıdır...
Sabit başlıklar takımını seçebilirsin mesela:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25889
ThersoN
16.Temmuz.2007, 01:33
V. Manisa garanti yükseliceksin :D
_ReaL_
16.Temmuz.2007, 01:42
salzbur austriadan
10 M Euro transfer bütçesi var
borakargici
16.Temmuz.2007, 02:02
red star hem ligde yabancı sınırıda yok epey sarıyor valla
tizianoferro
16.Temmuz.2007, 03:16
bence en ıyısı a.madrıd takın hedefı 9 luk ılk 6 ya sıkarsan basarılı olursun torres ide unutma
kepo
16.Temmuz.2007, 04:11
Kobenhavn ve Shaktar Donetsk olabilir.
starfreedom
17.Temmuz.2007, 16:31
Oyuncu yetiştirip satabileceğim bir takım arıyorum.
Aslında bu isteğime Werder Bremen çok uyuyordu ama peluk sağolsun onun taktiği ile oynadığımdan henüz ilk senemde gelene gidene 5 atarak hem CL hemde lig şampiyonu oldum ve bir hedefim kalmadı.
Tam olarak istediğim, genç oyuncuları alıp(Arouca, Falcao, Jo vs) yetiştirip, satabileceğim bir takım. Şimdi her takımda bu yapılamıyor. Mesala bir takım alıyorsun tanınırlığı düşük olduğu için oyuncuların satılmıyor ve ya Werder Bremen gibi bir takım alıyorsun ama o da güçlü olduğu için zevki çıkmıyor. Benim istediğim Türkiye'den Gençler gibi bir takım. Yani hedefi orta sıralar olan bir takım. Hangi takımı önerirsiniz?
elemanyus
17.Temmuz.2007, 16:47
Bence aradığın takımlar;
İtalya'da Lazio
İngiltere'de Tottenham
İspanya'da Atletico Madrid
fyagiz
18.Temmuz.2007, 02:59
Şu Kriterlere Uyan Bir Takım;
1-Avrupada başarısı olmayan.
2-Güzel bir transfer bütçesi ve maaş bütçesi olan
3-Zevkli Geçen
4-18A veya 20A kadrolarında güzel yetenekler bulunan(bu okadar önemli değil)
takım var mıdır acaba?
Hugo
18.Temmuz.2007, 17:20
Şu Kriterlere Uyan Bir Takım;
1-Avrupada başarısı olmayan.
2-Güzel bir transfer bütçesi ve maaş bütçesi olan
3-Zevkli Geçen
4-18A veya 20A kadrolarında güzel yetenekler bulunan(bu okadar önemli değil)
takım var mıdır acaba?
Dostum Meskika ligindeki çoğu takımda 1-2 genç oyuncu var. 11'e koyabileceğin.. Monarcas Morelia yı ya da America'yı tavsiye ederim.
Kore'den Suwon da 1-2 yetenekli gence sahip..
alonso88
18.Temmuz.2007, 18:02
Bana avrupanın en kötü liglerinden o kadar iyi olmayan bir takım önerebilirseniz sevinirim yada sadece ligin ismini söylerseniz oda olabilir.
ozyyy19
18.Temmuz.2007, 18:32
irlanda cork city (baya kotu mu oldu ne) :)
mgokalparslan
18.Temmuz.2007, 18:35
meksika dan monterrey i tavsiye ederim oyuncuları genelde iyi genç yetenekler de var fm 2005 ten beri her fm de en az 10 yıl oynarım monterrey takımını
zaten meksika ligi çok zevkli oynayanlar bilir ve de ligde başarlı olursanız gayet iyi oyuncular getirebilirsiniz
C h A o S
19.Temmuz.2007, 19:05
italya'dan bir takım yönetmek istiyorum.Milan,inter,juventus,roma,palermo,lazio, udinese hariç...
Cyzio
19.Temmuz.2007, 19:33
italya'dan bir takım yönetmek istiyorum.Milan,inter,juventus,roma,palermo,lazio, udinese hariç...
Sampdoria ve Fiorentina'yı öneririm.Çok zevk alırsın bu takımlarla..
C h A o S
19.Temmuz.2007, 19:57
fiorentina'yı 5 sezon yönettim gerçektende çok zevkli.Sampdoria ise değişik bir heyecen olur.Deniyeceğim.
alonso88
19.Temmuz.2007, 20:29
Cork City teşekkürler ozzy19
fyagiz
20.Temmuz.2007, 13:14
Arkadaşlar sizce milli takımlarda mı göreve başlasam?yani daha çabuk kariyer yapma şansıa sahip olur muyum?
herthbreaker
20.Temmuz.2007, 13:21
arkadasım eger zayıf bır takım alıp onu yukseltmek ıstıosan sana wolverhampton wanderers yada mainz 05 diyebılırm.ama eger guclu bır takım ıstıosan sana lyon u oneririm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alonso 88 bence isvec ten kalmar ff takımı tam sana uygun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gımnastıc tarragona adı duyulmamıs olsada dunyadakı cogu iyi oyuncuyu alabilirsin ve bence ispanya liginde alınabilecek en zevkli takım
demirhanmurat38
20.Temmuz.2007, 14:30
Bence dogu avrupa nın guclu ekiplerinden Sparta Prag olabilir. Gercekten cok iyi altyapıları var. Slavia Prag la cekişmeleri cok heyecanlı. Alttan baslayıp tepeye yukselmek için guzel bir fırsat
Hugo
10.Ağustos.2007, 11:07
Bana da birşeyler önerebilir misiniz?
Serie A ve TSL olmasın..
Söyle eğlenceli birşeyler
alonso88
10.Ağustos.2007, 11:44
Italya Seri C/1 den Sassari Torres
Ingiltere Championship ten Crystal Palace
Not: Crystal Palace ile baba kulüp aradığınızd Chelsea ve Arsenal çıkıyor Arsenal`i seçerseniz lig garanti
Hugo
10.Ağustos.2007, 12:25
baba kulüp :D
alonso88
10.Ağustos.2007, 18:54
baba kulüp :D
abi ne biliim aklima geleni yazdim
Addolorato
11.Ağustos.2007, 00:37
Blackburn Rovers olabilir zevkli oluyo ayrıca west ham çok güzel oluyo ayrıca atletico madridte bayaa zevkli oluyo ayrıca real sociedadta denemeye deyer
GeeZersRNR
15.Mart.2010, 01:59
arkadaşlar altyapısı çok sağlam bir takım arıyorum.ama r.madrid,barça,chelsea vb dünya klası takım istemiyorum.bir de tsl,la liga ve ingiltere 1.ligi takımı olmasın.mesela shaktar,ajax,arsenal,red star gibi takımları yönettim bu uğurda.denediğiniz takımlar varsa değerlendiricem.eğer bi tavsiye gelmezse şili'den birleşmiş milletler veya universidad catolica takımlarından birini yöneticem
ozaniel
15.Mart.2010, 18:19
Beşiktaş'ın çok kaliteli gençleri var.
managerci
24.Nisan.2010, 05:52
Beyler yeni bir kariyer açacağım ama uzun soluklu olmasını istiyorum.Bütçesi fena olmayan,Avrupa'da,bulunduğu ülkenin en iyi 3 takımından biri olan takım arıyorum.
Fransa,İngiltere,Almanya,İtalya gibi üst düzey ligler olmasın.