View Full Version : Galatasaray'ın durumu
hucar17
01.Ağustos.2005, 02:14
Arkadaşlar Galatasaray geçen sene gerçekten taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.100. yılında şampiyonluğu Fenerbahçe'ye ,2. liği de Trabzonspor'a kaptıran Galatasaray Ribery,Concecao,Bulent Korkmaz,Arif gibi futbolcularını kaybett.Taraftarlar gecen sezon başarılı olamayan bu kadroya iyi transferler gerektiğini düşüne dursunlar,kulübün maddi durumu nedeniyle yoneticiler bu taleplere şuana kadar karşılık veremediler.Üstelik takım kaleci Mondragon Palermo kulubuyle anlaşamadıgı için Türkiye ye dönmüş.Yani baska sansı olmadıgı için eski kulubune gelmiş.Akşam izlediğim maçta Bursaspor un sezon açılışında Mondragon cok kotu bir performans sergiledi.(Özellikle yediği ikinci gol gerçekten çok ilginç)Yani Galatasaray ın su ana kadar emin ellerde olan kalesi de tehlikede.Sizce Galatsaray bu sene şampiyon olabilirmi,Uefa da neler yapabilir?İşte bu soruların cevaplarını merak ediyorum....
Berkology
01.Ağustos.2005, 13:40
Benim fazla bir umudum yok.Ama Mart'taki kongrede herşey olabilir.Hiç beklemediğimiz birisi arkasına çok önemli kişileri toplayarak Özhan Canaydın'ın karşısına çıkabilir.Tabi Özhan Canaydın'ın hala çıkmaya yüzü varsa.
RoCCo_42
01.Ağustos.2005, 14:36
İnsallah Berkogly insallah söle parali biri cikar sunun karsisina walla cikacak kisinin kacakci yada kisiligi bozuk olmasi beni hic ilgilendirmiyor artik.centilmen cikdida bisey mi yapdi sanki centilmenlik takimi sampiyon yapmiyor ÖZHAN gözünaydin.
allahim mart'a kadar nasil sabredecez ben onu düsünüyorum.
gezenti
01.Ağustos.2005, 14:44
ya beyler o0nu bunu burakında dünkü bursaspor nasıldı ikinciö lige sizce yakışıyormuydu ya o muhteşem seyirciye ne demeli tam 20000 kişi vardı stadta helal olsun özellikle havaifişlek gösterisi çok muhteşemdi.şimdi gelelim özhan canaydına o adam çok yüzsüz birisi utanmadan şampiyonluk sözü yıldız oyuncu sözü veriyıor.gerçi bakın görürsünüz o adam mart ayında gene başkan seçilir başka aday şuy anda yok galiba!!!!
hucar17
01.Ağustos.2005, 15:58
Ya cidden ikinci gol cidden muthişti mondi iyici saldı valla kendini.Bacak arasından cok yiyodu ama bu gol cidden cok fenaydı
akinardi
01.Ağustos.2005, 16:05
hocam galatasaraydan bu sene yine birsey olmaz gibi gozukuyor
di canio
01.Ağustos.2005, 16:28
Galatasaray camiasının sürekli övündüğü Mektebi Sultani'nin mezunları çoğunlukla zengin oluyorlar. Ama Galatasaray belki de tarihinin en kötü (sadece mali açıdan) dönemini geçirdiği bu dönemde Mektebi Sultani'nin bu derece uzak olması (en azından öyle görünüyor) bu kötü dönemin devamında asıl etken bence. Mezunlar biraz daha kıpırdansa Galatasaray'ın borçları kapandığı gibi müthiş bir kasa oluşacağı kanısındayım.
e_mali
01.Ağustos.2005, 16:43
Su an kadroları bence cok eksik, kesinlikle takviyeye ihtiyaçları var.
Gerets te zaten bas bas bağırıyo kanat adamı istiyorum diye.
Berkology
01.Ağustos.2005, 19:47
Durum gerçekten çok kötü.Sezon açılışı için bir maç bile yapılmadı şu ana kadar ve haftaya lig başlayacak.Özhan Canaydın batıracağı kadar bartırdı.Mart ayına kadar dayanacağız artık. (e)
PhotoGrapher
01.Ağustos.2005, 19:54
Bu bursa yenilgisi aslında çok iyi oldu böyle bir tokata ihiyacımız vardı.İnşallah yönetim elini(ki o el yok galiba) sıkı tutarsa iyi olur .İki kanat oyuncusu alsalar gerçekten takım başa mücadele eder.
ferruh
01.Ağustos.2005, 20:27
arkadaşlar gs ortasahası dabozuk kanat yok forvet sonvuruşlarda etkiziz
Berkology
01.Ağustos.2005, 20:39
arkadaşlar gs ortasahası dabozuk kanat yok forvet sonvuruşlarda etkiziz
Doğru söylüyorsun da zaten işin başındakiler etkisiz forvet etkisiz olmuş kaç yazar. (c)
apaydin2148
01.Ağustos.2005, 23:49
Bu bursa yenilgisi aslında çok iyi oldu böyle bir tokata ihiyacımız vardı.
böyle hazırlık maçlarını 10-0 yensekde yenilsekde hiçbir zaman kale almam ama durumumuz hiçde içacıcı görünmüyor arkadaşlarında dediği gibi iki kanat oyuncusu alırsak kimse bizi tutamaz
dinaMYt
03.Ağustos.2005, 01:11
galatasaray canaydın geldiğinden beri sadece başarısız olmuyo aynı zamanda prestijini ve vizyonunu da kaybediyo.bir kaç sene evvele bayern münich 100.yıl kutlamaları için man utd real madrid gibi takımların yanında sadece galatasarayı çağırmıştı.her sene düzenlenen ve bir çok prestijli takımın katıldığı amsterdam turnuvusuna çağırılan galatasaray bu sene bursasporun açılışına katılmakla yetiniyo(kesinlikle bursasporu küçümsemek için söylemiyorum bunu) hollanda kampında amatör takımlarla maç yapabilmek için yüzlerce km yol gidiyo.aslında galatasarayın durumunu sadece hazırlık kamplarındaki hali bile çok açık biçimde anlatıyo bu sezon için ise ilk 5e girebilmek bile başarı sayılacak mart ayı ise hem idari hem sportif yönden galatasarayın kurtuluş günü olacak.ağustos ayının son haftasına kadar da bence transfer yapamayacaklar ,yine her sene yaptıkları gibi adını bile duymadığımız 1-2 yabancıyı bize yıldız olarak sunacaklar keşke bi sürpriz yapsalar...
ferruh
04.Ağustos.2005, 01:02
böyle hazırlık maçlarını 10-0 yensekde yenilsekde hiçbir zaman kale almam ama durumumuz hiçde içacıcı görünmüyor arkadaşlarında dediği gibi iki kanat oyuncusu alırsak kimse bizi tutamaz
iş sadece kanat oyuncularında bitmiyor arkadaşım nedenine gelince orta sahanız daki oyuncuların hepsi aynı özellikte yani bir birlerinin hatalarını tamamlama eksikliğide varhatırlarsın 2000 yılındaki orta saha nasıldı işte onun yanından bile geçmiyor defanstaki song tomas olmasa işiniz daha zor birde takıma oyun kurucu lazım oda yok kim yapıcak saido mu hayır iliçlede olmaz bursa maçında ayağına glen topları olumlu kullanamadı bi,de bilmem tv den mi izledin maçı ama ben stad taydım bazı oyuncularınız çabuk yoruluyor gerçi daha sezon başı ama durum hakkatten iç açıcı değil
Mezara_Kadar_GALATASARAY
04.Ağustos.2005, 17:52
Galatasaray camiasının sürekli övündüğü Mektebi Sultani'nin mezunları çoğunlukla zengin oluyorlar. Ama Galatasaray belki de tarihinin en kötü (sadece mali açıdan) dönemini geçirdiği bu dönemde Mektebi Sultani'nin bu derece uzak olması (en azından öyle görünüyor) bu kötü dönemin devamında asıl etken bence. Mezunlar biraz daha kıpırdansa Galatasaray'ın borçları kapandığı gibi müthiş bir kasa oluşacağı kanısındayım.
Galatasaray taraftarları maçlara gelmeli.
apaydin2148
05.Ağustos.2005, 07:29
iş sadece kanat oyuncularında bitmiyor arkadaşım nedenine gelince orta sahanız daki oyuncuların hepsi aynı özellikte yani bir birlerinin hatalarını tamamlama eksikliğide varhatırlarsın 2000 yılındaki orta saha nasıldı işte onun yanından bile geçmiyor defanstaki song tomas olmasa işiniz daha zor birde takıma oyun kurucu lazım oda yok kim yapıcak saido mu hayır iliçlede olmaz bursa maçında ayağına glen topları olumlu kullanamadı bi,de bilmem tv den mi izledin maçı ama ben stad taydım bazı oyuncularınız çabuk yoruluyor gerçi daha sezon başı ama durum hakkatten iç açıcı değil
iki kanat oyuncusu dediğin şeyleri zaten yapacak nitelikte olması lazım.
ayrıca oyun kurma konusnda İliç'e sonuna kadar güveniyorum daha 2 maçta nerdeyse asılacak adam.biraz bekleyelim ve görelim performansını
flavio
10.Ekim.2005, 11:49
Hiçbir taraftar 1 maça göre takımınını yargılamamalı şuanda süperlig 1.sinin ismini alabilirmiyim.