View Full Version : Genç Kaleciler
hucar17
01.Ağustos.2005, 22:26
Arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Fenerbahçe'de Rüştü'nün ve Galatsaray'da da Mondragon'un gelmesi ile iki gecç kaleci Volkan Demirel ve Aykut Erçetin bu sezonda yedek bekleyecek.Siz bu konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz.Örneğin Rüştü futbolu bıraktıgı zaman Milli Takımımızın kalesinde bu ilk onbir tecrübesi olmayan kaleciler mi olacak?Sizce de gençlere biraz şans vermek daha uygun olmazmıydı?Yoksa sizde tecrübeden yana mısınız?Lütfen cevaplayın...
yeniay
01.Ağustos.2005, 22:44
walla guzek bi konu aslında bence sans verilmeli tabi takımlar basrı için her seyi yapmak isterler ama soyle baktıgımızda ilerisi için yani rustu bıraktıktan sonra bence aday cok ornegin volkan(fb), volkan(gs), fevzi(gs bence super bir kaleci aynı zamnda umit milli) ve daha baska bir suru kaleci bence bunlara yeteri kadar sans verilmiyor ama su turkiye kupası macları artık değişti ve boyle kupalrda veya bazı kolay maclarda bunlara sans verilmeli sadece sezon basında oynatmakla olmaz
hucar17
01.Ağustos.2005, 23:16
Bide Beşiktaş'ın Schalke den transfer ettiği Volkan Ünlü de var.O Alman vatandaşı galiba.Hiç Turk Milli Takımı'da gençlerde falan oynadı mı biliyormusunuz?Eğer oynamadıysa Almanlar Milli yapıp elimizden alabilirler bence...
Football Manager
01.Ağustos.2005, 23:21
yazık oluyor aykut ve volkan'a
capriceman
02.Ağustos.2005, 05:27
Bide Beşiktaş'ın Schalke den transfer ettiği Volkan Ünlü de var.O Alman vatandaşı galiba.Hiç Turk Milli Takımı'da gençlerde falan oynadı mı biliyormusunuz?Eğer oynamadıysa Almanlar Milli yapıp elimizden alabilirler bence...
Türk genç millide oynadı O.
Berkology
02.Ağustos.2005, 15:56
Aykut'a ve Volkan'a güvenmenin zamanı geldi bence.
RoCCo_42
02.Ağustos.2005, 17:15
kesinlikle Aykut Mondragon'dan daha iyi yada söle söleyeyim aykut'y su andaki Mondragon'a degismem allah var gecen sene cok güzel oynadı mondragon ama ben her sene onun sımarıklıklarından bıkdım yol yakınken parada kazanabiliyorken bence palernoya satmalıydık onu.Aykut birinci kaleci yedekde Fevzi olmalıydı ikiside bunu yapabilirlerdi.Bursa macında yedigi golleri aykutun yiyecegini sanmazdım ben.
Volkan da süper kaleci ama bence fenerbahce ondan daha da süper bir kaleci kazanıyor Volkan Babacan akdeniz oyunlarında süperdi zaten 17 yasaltı takımımızında sampiyon olmasında baya emegi vardi.
Yani kısaca yazık oluyor bu genclere.
Haa bu arada Trabzonuda unutmamak lazım onlarda Tolga Zengine diye yeteneklki bir kaleciye sahipler.
hucar17
02.Ağustos.2005, 17:46
Evet ya Volkan Babacan cidden süper oyunda da ikinci sene Fenerin kalesine geçti.Ve cidden bu son Akdeniz oyunlarında bi Cafercan bide Volkan.Harikaydılar...
Berkology
02.Ağustos.2005, 18:28
Volkan Babacan gerçekten harika oynamıştı Akdeniz Oyunları'nda.Demek ki Rüştü oynadığı her kötü maçtan sonra rüyasında Volkanlar'ı görecek. (b)