View Full Version : Trabzon:1 A.Famagusta:0 Trabzon elendi:-(((
PhotoGrapher
03.Ağustos.2005, 22:57
Evet arkadaşlar maalesef olmadı ve ts için avrupa hayalleri sona erdi.İlk maçtan hiç ders alınmadığı açıkca ortadaydı.Ayrıca gökdenizin değerlendiremediği pozisyonlar da tüm türkiyeyi çıldırttı.E be trabzon bunun için mi gs i ş.liginden ettiniz...
hucar17
03.Ağustos.2005, 23:01
Umarım şampiyonlar ligine kalırlarda Fenerbahçe şu rumlara hakettikleri cevabı verir.Fazla söylecek bişey yok artık...
Frank_Castle
03.Ağustos.2005, 23:17
trabzonu tebrik ederim ..Nasıl futbol oynanmaz, nasıl pozisyon üretilmez ; nasıl havadan şişirme toplar rakibe gider , hepsinin dersini verdiler...
Bence Tekke gitsin bu takımdan ... rambo sanki tek başına savaşıyor ..
isofb1907
03.Ağustos.2005, 23:42
Gökdeniz'e bide klüpler hayran.
bu adama kim talip olur be.
Trabzondaki en büyük suçlu zaten o.
Eminim siz de aynı düşüncedesinizdir.
dinaMYt
03.Ağustos.2005, 23:52
sanırım en büyük suç şenol güneşte ilk 45 dakikada yapılan ortaların hepsinin rakibe gittiğini görmezmiş gibi ikinci yarı da aynı oyunun sürmesine göz yumdu.sanırım maç boyunca serbest vuruşlar ve kornerlerle beraber 70 orta yaptılar ve bunlardan gol dışında hiçbiri trabzonlu futbolcuları bulmadı haziran ayında oynanan türkiye-yunanistan maçının kopyası gibiydi maç.seyirci desteği hiç yoktu gökdeniz çok kötüydü-zaten iyi olduğu büyük maç görmedim daha alexe ne kadar çok benzio bu yönüyle-şenol güneş ise elinde b planının bulunmaması yüzünden çaresizdi.fbnin cldeki 0 çekmesinden sonraki en büyük hezimetti bu türk futbolunda uefa sıralamasının en sonlarına yer alan böylesine zayıf bi takıma elenmesi üstelik bu takımın rum takımı olması trabzonda bazı şeyleri kökünden değiştirecektir.umarım 95-96da şampiyonluğu kaybettikten sonra düştükleri duruma tekrar düşmez trabzonspor. :roll:
ferruh
04.Ağustos.2005, 01:06
kaç kere söyliyeceez büyük harfle yazmayın diye[Genghis_Khan]
capriceman
04.Ağustos.2005, 03:45
trabzonu tebrik ederim ..Nasıl futbol oynanmaz, nasıl pozisyon üretilmez ; nasıl havadan şişirme toplar rakibe gider , hepsinin dersini verdiler...
Bence Tekke gitsin bu takımdan ... rambo sanki tek başına savaşıyor ..
Evet yahu. İmkansızdan gol çıkarıyor, pres yapıyor, pas dağıtıyor, top indiriyor, kapıyor bir dolu şey yapıyor. Yazık birşey dikkatimi çekti Fatih Tekke'yi Trabzonlu futbolcular ne zaman topla buluşsa yanlız bıraktılar. Bir insan güvenirsin ama oda bir yere kadar.
Trabzonspor Türkiye'ye 3 sezondur, 2 CL hakkı olmak üzere Avrupa'da hiçbirşey vermedi. Götürmeye de devam ediyor.
Fatih Tekke CL şansıda yokken biran önce Avrupa'ya, sen bunu fazlası ile hak ediyorsun çünkü.
e_mali
04.Ağustos.2005, 10:15
Yazık oldu.... ayıp oldu.... rezil olduk (c)
RoCCo_42
04.Ağustos.2005, 14:30
Ayıp ve Yazık oldu.
Rangers zaten bu anorthosis'i 5ler bence ve bu anorthosis UEFA ya kalır insallah GALATASARAY'la eslesirlerde görürüler o zaman Türkler nasıl oynuyormus.
Daha iilk dakkalarda son dakkalarda oynayacakları oyunu oynadı Trabzon abi daha ilk yarida sisirme top mu oynanır yoksa futbolun sekli semali mi degisdi biri beni uyarsin ya.
Ronaldinho_99
04.Ağustos.2005, 14:36
totti_20, bu basligi rezalet olarak koymaliydin cunku bu baska bi sey degil
Adini bile yeni ogrendigim bi takima (ustelik bi RUM takimina)elenmek rezaletten baska bi sey degil cunku.Butun mac boyunca yalnizca bi kere tek pasla organize geldiler onuda Gokdeniz disari vurdu.Senol Gunes ilk macta bir sey yapmayan Mehmet Yilmazi israrla oynatti ikinci yarida. Senol Gunes futboldan anliyor mu suphelenmeye basladim acikcasi.Senol Gunes nasil Turkiye'yi Letonyaya elenip EURO 2004 den ettiyse dun de ayni sekilde Trabzonun bir rum takimina elenmesine sebep oldu Gokdeniz ve Yattarayla beraber
Genghis_Khan
04.Ağustos.2005, 17:30
şenol güneş: celalettiiiin, hişşş celalettiiin!!!
...diye bağırdı durdu maç boyunca :roll:
Laz_Asker_61
05.Ağustos.2005, 20:01
çok yazık oldu çok trabzon futbol nasıl oynanmaz ders verdi bize bu gökdenizin peşinden koşanlarda akıl yok herhalde ve fatih tekke acıyorum ona yazık ediyor kendine büyük klüplere gitmeli bence
Cristiano Ronaldo
05.Ağustos.2005, 20:33
Arkadaşlar gerçekten çok iyi bir futbol sergiledi Trabzon ama, o maçın sonlarına doğru Gökdeniz kaleci ile karşı karşıyaydı onu atsaydı şimdi belki biz galibiyeti kutluyor olurduk forumda.
Cristiano Ronaldo
05.Ağustos.2005, 20:33
Arkadaşlar gerçekten çok iyi bir futbol sergiledi Trabzon ama, o maçın sonlarına doğru Gökdeniz kaleci ile karşı karşıyaydı onu atsaydı şimdi belki biz galibiyeti kutluyor olurduk forumda.
Berkology
06.Ağustos.2005, 19:29
Yazık oldu Trabzon'a.Turu geçecek gol pozisyonlarını da buldu ama nafile.Nasıl olsa Rangers bu Anorthosis'i farklı eler ve bunlarda UEFA Kupası'na kalır.Zaten UEFA Kupası'nda eşleşmemizi istediğim iki takım var.Biri bu Anorthosis biri de Marsilya.
hucar17
06.Ağustos.2005, 21:13
Valla bilmiyorum ama marsilya gs ye gelirse dagıtır valla müthiş oynuyolar ama umarım anortosis gelirde gereken cevabı verirsiniz
Frank_Castle
06.Ağustos.2005, 22:30
Walla gsden çok kere umut kestim bir gsli olarak ; ama takım ne yaptı ne etti beni utandırdı ..
tecrübe bu olsa gerek ... avrupada 2-0 dan maçı veya turu çevirebilen az takım var ...
Galatasaray neredeyse 88de psvye çeviriyordu turu ..
89da neuchatel e çevirdi..
93 de manchester a 2-0 dan maçı çevirdi ...
94 de barçaya 1-0 dan 2-1 e çevirdi ..
hertha ya 2-0dan 2-2 yaptı ..
milana 2 kere mağlup duruma düşüp 3-2 maçı çevirdi ..
reale 2-0 mağlup duruma düşüp 3-2 maç aldı ..
en berbat sezonunda dahi villareale 2-0dan 2-2 maç çevirdi .. bu takım beni sürekli utandırıyor ... bir takım mağlup duruma düşüpte maçtan kopmayıp maçı alabiliyorsa büyük takımdır .. Trabzon ise sürekli öne geçip rakibe kaptırıyor..
Fenerbahçe ne zaman ki avrupada 2 farktan maç çevirip kazanır ; o zaman avrupada korkulan takım olur ..