View Full Version : Stepanov İnter'e Nenad Djordjevic Trabzonspor'a...
nekop
06.Kasım.2006, 19:55
Trabzon'a yeni yıldız
http://img55.imageshack.us/img55/9992/djordjevicnenadzx2.jpg (http://imageshack.us)http://img64.imageshack.us/img64/4903/stepanovkmc7.jpg (http://imageshack.us)
Stepanov'u İnter'e satacak olan bordo- mavili ekip, Partizan'ın yıldızı Nenad Djordjevic'i alacak. Ayrıca Ocak'ta kadroda dev operasyon yapılacak.
Nenad geliyor
İnter'li yöneticiler, Stepanov için bu hafta içinde son görüşmeyi yapacak Karadeniz ekibi, elde edilecek parayla Partizan'dan Nenad Djordjevic'i alacak.
Hedef ara dönem
Trabzon'da hareketli günler erken başladı. Daha önce Chelsea'nin de istediği Stepanov için devreye giren İnter yönetimi, bu transferi bitirmek için birkaç gün içinde Trabzon'a gelecek. Görüşmede anlaşma sağlanmasına kesin gözüyle bakılırken, Trabzonspor, Stepanov'un boşluğunu dolduracak yıldızı buldu bile. Bordo-mavili ekip,
İnter'den alacağı parayla, ara transferde, Partizan'ın 23 yaşındaki stoperi Nenad Djordjevic'i renklerine bağlayacak.
Kaynak: Fotomac
El Comandante
06.Kasım.2006, 19:57
kaynak nedir ögrenebilirmiyim?
nekop
06.Kasım.2006, 20:00
Kaynak fotomac ama ben ilk kez aylardan sonra bu habere inandım diyebilirim çünkü herşey mantıklı :)
El Comandante
06.Kasım.2006, 20:02
himm,su stepanovu cok merak ediyorum,songtan iyimiki hem dünya kupasindada oynamadi ama inter,chelsea gibi kalburüstü takimlar onu istiyor.
TR.CaPTaiN
06.Kasım.2006, 20:06
Kaynak: Fotomac
Buraya kadar hic problem yokta bu en son bolum olmamis;)
nekop
06.Kasım.2006, 20:11
himm,su stepanovu cok merak ediyorum,songtan iyimiki hem dünya kupasindada oynamadi ama inter,chelsea gibi kalburüstü takimlar onu istiyor.
yaşı genç ve yavaş yavaş sırbistan milli takımının degişilmezi olmaya başlıyor ayrıca geçen seneki 21 yaş altı turnuvasının en iyi oyuncularından biriydi...
Fietra 10
06.Kasım.2006, 20:16
bu konu trabzonda çok konuşuluyo arkadaşlar doruysa iyi bi para alır trbzon stepanovdan ayrıca song ve stepanov türkiyenin en iyi iki defansıdır bana göre...
Krusty
06.Kasım.2006, 20:20
Aslında illa fotomaç diye haberlere kesin inanmıyoruz gözüyle bakılmamalı. Bana göre de bu haber mantıkı geliyor, şişirme değil.
nart_susruko
06.Kasım.2006, 20:20
bu konu trabzonda çok konuşuluyo arkadaşlar doruysa iyi bi para alır trbzon stepanovdan ayrıca song ve stepanov türkiyenin en iyi iki defansıdır türkiyenin bana göre...
tamam adam çok konuşuluyorda, ilerleyen zamanlarda çokta iyi olabilirde ama bu zamana kadar ne yapmışki acaba Türkiye'de :roll:
Fietra 10
06.Kasım.2006, 20:25
nart susruko kardeş geçen seneki anketlerde en verimli transfer seçildi trabzonsporda... adamın kötü maçı en fazla 3-4 trabzonsporda..inan bana bu adam istanbulda top oynasaydı real madrid le bile adı çıkmıştı...
Redrum
06.Kasım.2006, 20:27
yok doğru bu ya ama benim bildiğim chelsea alcaktı stepanov'u
nekop
06.Kasım.2006, 20:30
yok doğru bu ya ama benim bildiğim chelsea alcaktı stepanov'u
evet sezon başı 4 milyon euro önerdiler zaten resmi sitede haberi dogruladı...
Cyzio
06.Kasım.2006, 20:30
gönderilmemeli defans zate berbat bide o giderse tamam para için adamı satıp defanstan oluruz
nart_susruko
06.Kasım.2006, 20:36
nart susruko kardeş geçen seneki anketlerde en verimli transfer seçildi trabzonsporda... adamın kötü maçı en fazla 3-4 trabzonsporda..inan bana bu adam istanbulda top oynasaydı real madrid le bile adı çıkmıştı...
adamın geleceği parlak olabilir ona sözüm yok ama ben pek bi icraatını göremedim açıkcası ve ondan öyle dedim
bu arada 31.05.2010 tarihine kadar sözleşmesi varmış
Fietra 10
06.Kasım.2006, 21:26
aslında icraati varda medya fazla önem vermiyo hem gs maçında hakanı marke edişide süperde faullede olsa markajı süper yapıyo gökhan zan gibi direk biçmiyo adamı çaktırmadan yapıyo:D
dentaconstantin
06.Kasım.2006, 21:32
chelsea bir ara istemişti stepanovu trabzonspor için hayırlısı olsun diyelim
10_Osmanozc
06.Kasım.2006, 22:37
Stepanov İnter'e giderse kendisi açısından kötü olur başka takıma gitsin.Bu sezon sonu kesin gider gözüyle bakıyorum zaten.Geleceği bir parlak stoper.Herşey onun için hayırlı olsun.
nekop
06.Kasım.2006, 22:40
aslında bizim eller sezon ortası dönücek stepanovla harika ikili olabilirler...
10_Osmanozc
06.Kasım.2006, 22:47
aslında bizim eller sezon ortası dönücek stepanovla harika ikili olabilirler...
Jefiyi satar kaleye Tolga'yı koyarsan(ki onun hakkında da sigara içiyor söylentileri çıktı)ancak Eller'i geri getirebilirsin ama çok iyi performans göstereceğini sanmıyorum.O adam Brezilya ligi için yaratılmış.Ha dersen ki Stepi'nin yanına takviye lazım mı evet derim çünkü o bölge de 'adam' yok(bkz:fakyel).
nekop
06.Kasım.2006, 22:49
Jefiyi satar kaleye Tolga'yı koyarsan(ki onun hakkında da sigara içiyor söylentileri çıktı)ancak Eller'i geri getirebilirsin ama çok iyi performans göstereceğini sanmıyorum.O adam Brezilya ligi için yaratılmış.Ha dersen ki Stepi'nin yanına takviye lazım mı evet derim çünkü o bölge de 'adam' yok(bkz:fakyel).
abi jeff ve szymkowiakı satarsak yerine iyi bi kaleci alırız ve ellerde takımda kalmış olur...
Mirza
06.Kasım.2006, 22:55
chelsea gibi daha pahaliya satilacak bir takim varken niye intere satiyorlarki .? sonucta abramovich hangi oyuncuyu isterse aliyor .. trabzon fazla ucmadan bir fiyat belirtirse chelsea de oyuncuyu begeniyorsa gözü kapali alir oyuncuyu ..
nekop
06.Kasım.2006, 22:57
chelsea gibi daha pahaliya satilacak bir takim varken niye intere satiyorlarki .? sonucta abramovich hangi oyuncuyu isterse aliyor .. trabzon fazla ucmadan bir fiyat belirtirse chelsea de oyuncuyu begeniyorsa gözü kapali alir oyuncuyu ..
korkma inter kazık yemekte chelseadan daha iyidir :)
Emurafu
06.Kasım.2006, 23:51
Iste yalan haber boyle olur
nart_susruko
07.Kasım.2006, 01:28
aslında icraati varda medya fazla önem vermiyo hem gs maçında hakanı marke edişide süperde faullede olsa markajı süper yapıyo gökhan zan gibi direk biçmiyo adamı çaktırmadan yapıyo:D
evet hiç çaktırmıyor gerçekten elinde formadan parçalarda kalmasa anlamayacağız yani :D
Fietra 10
07.Kasım.2006, 11:58
Iste yalan haber boyle olur
evet senin doğru haber anlayışın parası olmayan gs nin gökhan ünalı -mehmet topuzu- alması dimi???
Del Piero_10
07.Kasım.2006, 15:47
korkma inter kazık yemekte chelseadan daha iyidir :)
inter kazık yemekte 1 numaradır
bkz.Cannavaro-Carini takası
nart_susruko
07.Kasım.2006, 21:33
inter kazık yemekte 1 numaradır
bkz.Cannavaro-Carini takası
var inter den bi acı ama anlamış değilim :roll:
Del Piero_10
08.Kasım.2006, 13:55
var inter den bi acı ama anlamış değilim :roll:
interin Juventus'tan acısı var
ayrıca interin kazık gördüğü yerde üstüne atlaması yorum değil gerçek
Agger
08.Kasım.2006, 14:01
bu adam gercekten cok yararlı ve tam bir profesyonel.
nart_susruko
08.Kasım.2006, 23:57
interin Juventus'tan acısı var
ayrıca interin kazık gördüğü yerde üstüne atlaması yorum değil gerçek
tamamda konuyla alakası yok ben ondan dedim, sadece inter - stepanov transfer bahsi geçiyor (inter mazi transferlerinden değil) yani burda senin antiliğini [anti-inter] vurgulayacak bi mevzu göremedim, neyse devam et juve fan lığına :) böldüm özür :S
real_footballer
10.Kasım.2006, 23:21
fotomaçsa yalandır
y_layta
11.Kasım.2006, 18:07
Suanda Takimimizin En Iyİlerİnden Bence Gİtmemelİ Ayrica En Az 9-10 Almaliyiz
Del Piero_10
11.Kasım.2006, 18:51
Suanda Takimimizin En Iyİlerİnden Bence Gİtmemelİ Ayrica En Az 9-10 Almaliyiz
kompany o kadar etmiyor
nekop
11.Kasım.2006, 19:53
kompany için chelsea baya büyük bi teklif önerdi ama kompany hamburga gitmek istedi...
10_Osmanozc
12.Kasım.2006, 02:03
kompany o kadar etmiyor
Tekke de 7.5 milyon € etmiyordu amaaaaa?