PDA

View Full Version : Fener yine avans vererek basladı...

e_mali
06.Ağustos.2005, 10:08
Fenerbahce dun aksam oynadığı Gençlerbirliği maçından beraberlikle ayrıldı.
Son iki szonun şampiyonu, geleneği bozmadı ve puan kaybı ile sezona basladı.

Ozellikle ikinci yarıda çok kotu futbo oynandı. hem FB hem GB çok kotuydu.
Bir FB li olarak beraberliğe uzuldum, kotu futbol daha da uzdu.

Bir Ankaralı olarak Gençlerbirliğinin kisiliksiz futbolu da beni uzdu ve sasırttı. Eskiden buyuk takımlara karsı atak oyununu tercih eden GB, dun resmen Canakkale gecilmezi oynadı...

capriceman
06.Ağustos.2005, 14:17
Resmen mağlup sayılabilir Fenerbahçe.

Laz_Asker_61
06.Ağustos.2005, 14:37
ewet deniz barışın g.birliğine borcu varmış

capriceman
06.Ağustos.2005, 15:42
1 milyon eurocuk bişey. Fenerin ödemediği bonservis parası O. =)

CeNTeR_TR
06.Ağustos.2005, 15:51
abı o denız konusunda 2 senedır devam edıyor fener vermıyor zaten verıcek bıseyde yokkı adamın kontratı bıtıyordu bızde aldık

asıl konu macın durumu fenere alıstık artık nası olsa en fazla 2 hafta sonra lıder

hucar17
06.Ağustos.2005, 17:42
Fener 2003-2004 sezonunda da ilk maçında kendi evinde kendi seyircisi önünde İstanbulsapor a 3 sıfır mağlüu olmuştu.Ve sezonun ilk haftası lig sonucusuydu.Ama sezon bittiğinde Fener yine şampiyon olmasını bildi.Bence de bu sezon böyle olucak.Fener iyi başlayamadı ama Beşiktaş derbisine kadar ilk ikiye girmiş olur ve hatta gs ve bjk de puan kaybederse lider de olur.

Berkology
06.Ağustos.2005, 19:26
Fenerbahçe senelerdir ilk maçlarda puan kaybediyor ama sezon sonunda da şampiyon oluyor.İlginç bir durum gerçekten.Keşke kazansaydı ilk maçını. (c)

Frank_Castle
06.Ağustos.2005, 22:34
Benim korkum daum un kovulması ihtimali...bu kadroya çıkın oynayın desen şampiyon olur ..

hucar17
07.Ağustos.2005, 15:51
Daum çok garip bi adam.Yani bu kadroyla avrupada harikalar yaratacak teknik direktörler var.Sene başında Le Guen bu takımın başına geçseydi çok farklı bir takım oluşturur ve avrupa da kesinlikle çok başarılı bir sene geçirirdik.Ama Daum un bunu yapabileceğini hiç sanmıyorum...

orcnbykl
10.Ekim.2005, 01:56
Bu hakemlerle bu sezon karakolda biter!!!