Log in

View Full Version : Galatasaray Canaydın’ı yaktı !

El Comandante
10.Kasım.2006, 14:07
G.Saray’ın kredi alması için kefalet kullanan Özhan Canaydın, haciz şokuyla karşı karşıya kaldı.
Galatasaray Başkanı, kulübünün şimdiki adı Fortis olan Dışbank'tan kredi alması için kişisel kefaletini kullandı. Borç ödenmeyince, Canaydın'ın Bursa'daki fabrikasına haciz startı verildi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a haciz şoku... Kulübünün, Dışbank'tan kredi alabilmesi için kişisel kefaletini kullanan Canaydın'ın, Bursa'daki fabrikasına haciz işlemi başlatıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Galatasaray bugünkü ismi Fortis olan bankadan kredi almak için başvuruda bulundu. Ancak banka yetkilileri Canaydın'a "Galatasaray'a bugünkü şartlarda kredi vermemiz zor. Siz kişisel olarak kefalet verirseniz bu kredi işlemi onaylanır" dedi. Canaydın da kişisel kefaletini kullanarak 4 milyon dolar kredi alınmasını sağladı. Ancak bu kredi geri ödenemedi. Banka da satıldı ve Fortis adını aldı. Ve
yeni yönetimin başlattığı şüpheli alacaklar takibinde Galatasaray'ın kredisi için de işlem yürütüldü. Kişisel kefaleti bulunan Canaydın'ın Bursa'daki fabrikası için faizlerle birlikte yaklaşık 5 milyon dolarlık haciz için düğmeye basıldı.

İsmi Dikkate Almıyorlar
Canaydın'ın yetkililerle görüşüp işlemi şimdilik durdurduğu bildirildi. Canaydın'ın Galatasaray'ın yaklaşık 60 milyon dolarlık kredisinde kişisel kefaleti bulunduğu öne sürüldü. Dışbank'ın yabancılara satılması sonrası yaşanan haciz girişiminin ardından, Denizbank'ın da yine yabancılara (Dexia) satılmasından sonra, bu bankaya ciddi kredi yükü bulunan Galatasaray'ın sıkıntı yaşayabileceği ifade ediliyor. Bankaların yabancı yönetimlerinin Galatasaray'ın ismini dikkate almadan ekonomik gerçeklerle hareket ederek kulübün kredilerini sıkı takibe alabilecekleri konuşuluyor. Hatta Canaydın'ın Dubai seferinin ardında da kendisi için kredi arayışları olduğu iddiaları ortaya atıldı ancak bunlar kulübe yakın çevrelerce yalanlandı.

Sabah / Levent Tüzemen

Burak Duran
10.Kasım.2006, 14:12
bence bu olay tam tersi canaydın galatasaray ı yaktı :)

Del Piero_10
10.Kasım.2006, 14:14
bence bu olay tam tersi canaydın galatasaray ı yaktı :)

Karşılıklı yaktılar birbirlerini. :)

comandante
10.Kasım.2006, 19:57
yok abi direkt olarak diyorum ki canaydın galatasarayı yaktı.tutamayacağın sözü vermeyeceksin.

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 19:59
burada en büyük hata özhan canaydınındır kendi düşen ağlamaz

OgUzKaGaN
10.Kasım.2006, 20:05
Semsi'ye , Yücel Abiye , Burak Abiye ve Özgür'e katılıyorum....

mgungor
10.Kasım.2006, 20:18
yok abi direkt olarak diyorum ki canaydın galatasarayı yaktı.tutamayacağın sözü vermeyeceksin.

Haklı , eğer başkanlığa adaysan böyle şeyleri kabul ediyorsundur...

Hadi ilki neyse de son seçimde olmasaydı o zaman aday.Koltuk sevdası..

comandante
11.Kasım.2006, 01:07
asil,gururlu adam gelmiyo ki...başarısızsın kardeşim.cümle alem görüyo.kendi de farkında...anlamıyorum yaa bizdeki bu koltuk sevdası nedir? ya köşe yazıularına bakıyorum diyorlar ki canaydın artık yrini gençlere bırakmalı...yazana bakıyorum dedem yaşında.ulan sen de o keöşeyi yıllardır kimseye bırakmıyorsun...

geçen seneki şampiyonluk ne eric geretsindir ne yönetimin ne de tarftarın.futbolcularındır.özellikle de bugün beğenmediğimiz hakan ergün hasanın.yönetimin vermediği parayı ceplerinden verdiler...ama maalesfki o şampiyonluğun yüzünden yönetimin de ömrü uzadı geretsin de...sezon başında şl de final dendi...yok...ligde şampiyonluk dendi...hani?...borçlar azalacak dendi..artıyo...iyi transferler dendi...uyuduk...sırf taraftardan daha fazla para gelsin diye olimpiyatta oynattı maçları.şl den olduk be...biz samiyen cehennemizle ünlüyüz.sen nasıl taraftarın ve futbolcuların elinden alırsın bu hakkı?

sonuç şu ki yönetim istifa yani...

nart_susruko
12.Kasım.2006, 04:09
Adnan Polat Canaydın'ın listesine girmeseydi kazanamazdı ;) gerçi Polat'ta iş yapmaz oldu ya neyse :S
taraftarına 'müşteri' gözü ile bakan başkandan anca bu kadarı olurdu zaten ;)