View Full Version : Beşiktaş-Sivasspor
cArsı_nas
10.Kasım.2006, 14:31
Son haftalarda aldıgımız kotu sonuçlardan sonra dönüm macı olarak gördüğüm bir mac buyuk ihtimalle delgado oynamıyacak yerine ibo akın oynayabilir mati nin eksikligini hisedebiliriz bu macta taraftarımız da arkamıza alarak galib gelecegimizi dusunuyorum macın evimizde oynanmasıda bizim icn bir avantaj olarak gorulebilir mac 11 kasım da saat 19:00'da BJK iNONU stadında oynanacak
besiktas1903
10.Kasım.2006, 15:01
icimde bir his bu maci alcaz diyor :D ve bence bu mac besiktas guzel oyniyacak hadi insallah
S-B-Z
10.Kasım.2006, 19:43
artık toparlanmamızın zamanı geldide geçiyor bile.bu maçı kazanacak güçteyiz inşallah kazanırız.
bursa_mc
10.Kasım.2006, 19:45
beşiktaş rahat alırr ve morallenirr.
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 20:09
bu maçı kazanıp çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum
FeYYaz1989
10.Kasım.2006, 20:12
Bende bu maci cok iyi bir futbol oynamasak bile kazanacagimiza inaniyorum.
dentaconstantin
10.Kasım.2006, 20:41
inşallah beşiktaş alır maça gidecektim ama konferans çıktı sinir oldum:mad:
real_footballer
10.Kasım.2006, 21:52
inşallah kazanırız bu maçı kazanmayacaksak hangi maçı kazanacagızki
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 13:39
Kartal yara saracak
Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor bugün İstanbul İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek.
İki takım Turkcell Süper Ligi'nde 3. defa karşılaşacak. Bu maçların İstanbul'daki ayağında Sivasspor 1-0'lık galip gelirken, Beşiktaş ise Sivas'ta rakibini 3-1 ile geçmişti.
Antalyaspor maçında oynamayan Arjantinli yıldız Delgado'nun Sivasspor maçında oynayıp oynamayacağı ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Doktoru Ayhan Optur, genç futbolcunun Fenerbahçe maçı düşünülerek, Sivasspor karşısında görev yapamayacağını belirtti. Beşiktaş'ta ayrıca Ali Güneş maç kadrosunda yer almıyor.
Sivasspor'da Harun, Ertuğrul, Fatih, Ali Eren, Gürhan ve kart cezalısı Cem Can'ı İstanbul'a götürülmedi. Ayrıca sakatlığı devam eden savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya da kadroda bulunmuyor.
Beşiktaş
Runje
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Kleberson
Koray
Serdar
Ricardinho
Bobo
Gökhan Güleç
Sivasspor
Petkoviç
Servet
Hakkı
Murat Sözgelmez
Gürol
Fransergio
İlhan (Cem Karaca)
Carvalho (Yasir)
Musa (Wooter)
Balili
Anderson (Mehmet Yıldız)
Stat: BJK İnönü Stadı
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Selçuk Dereli
Kazım Kanat (Superspor.com Yazarı)
Beşiktaş'ın Sivas ile maçı şu nedenle önemli. Yönetim ve Tigana ile taraftarın olmak ya da olmamak maçı. Çarşı geçen hafta sustu. Ama 20 bin Beşiktaşlı susmadı ve yönetimi istifaya davet etti. Sağır sultanın duyduğunu Başkan duymamazlıktan geldi. Eğer Beşiktaş iyi başlayıp kazanırsa sorun yok. Kötü başlayıp kötü bitirirse bu Tigana ve Demirören'in sonu olur.
Cyzio
11.Kasım.2006, 17:43
berabere biter
bursa_mc
11.Kasım.2006, 17:46
bobo gokhan ikilisi bence harika .beşiktaş adına gollü maç olabilirr
bursa_mc
11.Kasım.2006, 20:25
sivas çaktı bi tane
OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 20:30
Sivaaas.....
barahir
11.Kasım.2006, 20:34
sivas attı 15 dakkadır önde oynuyorlar
Krusty
11.Kasım.2006, 20:35
Off ya Beşiktaş! İnşallah yeneriz..
Emurafu
11.Kasım.2006, 20:37
Yıne hata Yıne RUNJE helal runje boyle devam
barahir
11.Kasım.2006, 20:38
son 6-7 dakkada beşiktaş tam bir bocalama devrinde. 2 tane runje ile karşı karşıya pozisyonu var sivasın ikisinide auta attılar. çok netti valla hepside..
OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 20:39
Bence Bjk çevirir maçı.....:)
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 20:42
inş çeviririz yoksa ipi çekilir tigananın
bursa_mc
11.Kasım.2006, 20:42
üç buyuklerin çokuşu hala devam ediyoo.
El Comandante
11.Kasım.2006, 20:43
macin 41.dakikasi ve durum sivasspor 1-0 besiktas
not:sivasspor gümbür gümbür geliyo
OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 20:44
Şu an vazgeçtim...
Maç Sivas'ın...
Emurafu
11.Kasım.2006, 20:50
bu haftada besıktas ve fener kaybetsın puan bu sefer cımbom yensın
bursa_mc
11.Kasım.2006, 20:51
beşiktaş düşüyo .geçen haftada cordoba olmaysı beşiktşa yenılıyorduu.
El Comandante
11.Kasım.2006, 20:53
macin ilk yarisi bitti.
Del Piero_10
11.Kasım.2006, 21:07
inş çeviririz yoksa ipi çekilir tigananın
o zaman tigananın gitmesi daha iyi olur
real_footballer
11.Kasım.2006, 21:07
ikinci yarı daha baslamadımı
basladı ikinci yarı haydi kartal
kartal gol gol gol.............
dakika 50 : 1-0 yeniliyoz
inanılmaz gol kaçtı yaw
Dakika 57: Sol kanattan atağa katılan Birahim Toraman ceza alanına çevirdi, kaleciyi de geçen top boşta kaldı, Nobre son anda dokundu top auta gitti.
burak girdi kleberson cıktı
Edit: 7 adet mesaj birleştirilmiştir..
Cyzio
11.Kasım.2006, 21:33
yavaş be kardeşim flood yapma dk dk maç anlatımı yapma burda
Emurafu
11.Kasım.2006, 21:37
harbiden kardes bu ne surekli mac anlatimi yapma
El Comandante
11.Kasım.2006, 21:46
arkadas her macta böyle yapiyor,cali anlatima bakiyor ve buraya yaziyor,mesaj arttirmak icin yapilan bir yöntem
OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 21:50
Ayıp ya...
Sanki nedir mesaj sayısı...
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 21:52
ulan yeter artık alayını göndersinler yönetiminden teknik direktörüne kadar gitsin beşiktaşa zarar veren futbolcularda gitsin yeter ya beşiktaşlı olan sinir hastası sahibi oluyor ya:mad:
Cyzio
11.Kasım.2006, 21:58
Sivasspor 15. dakikada Mehmet Yıldız'ın golü ile 1-0 öne geçerek Beşiktaş'ı İnönü'de mağlup etti. Runje'nin büyük hatasının olduğu golden sonra Beşiktaş tribünleri Hırvat kaleciyi ıslıklarken, taraftar maç sonunda ise yönetimi istifaya çağırdı.
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 21:59
oh bu cok iyi oldu bizim acimizdan
El Comandante
11.Kasım.2006, 22:00
Beşiktaş oldukça kötü bir performans gösterdiği mücadelede Sivasspor'a evinde 1-0 mağlup oldu.
ayrica 90.dakikada Beşiktaş tribünleri Sivasspor'u alkisladi.
fenerbahce 2 puan kaybetti
besiktas 3 puan kaybetti
yarin galatasaray kazanirsa cok süper olacak :D
Krusty
11.Kasım.2006, 22:00
Ben de istifaya çağırıyorum! Yeter ama, ne zaman güleceğiz.:roll:
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 22:07
offfffffffff offffffffffffffff hasta etti beni bu runje tigana yönetim hepsi birden gitsin istemiyoruz onlarsız daha başarılı oluruz
fenerbahce_1907
11.Kasım.2006, 22:09
besiktas cok kotu oynuyor acilen tigana gitmeli
El Comandante
11.Kasım.2006, 22:09
ya gercekten bizim 3.kaleci fevzi bile runjeden iyi kalecidir,ya bu kaleci degil ya pancuyu besiktas göndermeseydi kaleye koysaydi daha basarili olurdu.
Emurafu
11.Kasım.2006, 22:58
ooooo ne guzel gecen hafta kazananlar kaybediyor bu haftada cimbom kazancak
OgUzKaGaN
11.Kasım.2006, 23:01
Hiç umudum yok ama İnşallah...:(
Eray Dengiz
11.Kasım.2006, 23:06
Beşiktaş ciddi anlamda çöküşe geçiyor. Tigana efendi bu saatten sonra bu takıma bir şey veremez.
Emurafu
11.Kasım.2006, 23:06
Beşiktaş farktan kurtuldu
Türkcell Süper Ligi'nde İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu göreve yeni getirildiğini belirterek Fenerbahçe karşısında yaptıkları hataları tek tek gözden geçirdiklerini oyuncularına güvenleri gelmesi için çaba hacadığını belirterek " Onlara kendinize güvenin. Yeterki gol pozisyonuna girin, kaçırmanız sorun değil dedim. Arkadaşlar kendilerinden beklenenden büyük çaba gösterdi. Onların önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum" dedi. Uygun Beşiktaş karşısında büyük fark kaçırdıklarını da gözlerine ekledi.
eGowiCh
11.Kasım.2006, 23:33
Fenerbahçe, eğer Beşiktaş'ı haftaya yenerse aradaki puan farkı 9 olacak. Fenerbahçe için büyük bir fırsat bu. Haftaya alınacak her sonuçta Fenerbahçe Beşiktaş'ın önünde yer alacak, kah 3 puan, kah 6 puan, kah 9 puan...
V.Manisaspor için büyük şans, Ankaraspor'u yenerse, haftaya da Fenerbahçe'nin ve kendisinin galibiyetiyle yükselişine devam edebilir.
maçın sonlarına doğru duyulan net tezahüratlar vardı
"Carsi uyuma, yönetim istifa"
"Satilmis taraftar istemiyoruz"
gibi şeylerdi..beşiktaşlı bir arkadaşımda güzel bir espri yaptı yanımda
çArşı Beşiktaşa'da karşı :)
Jesus_FB
12.Kasım.2006, 00:27
bu durumda beşiktaş haftaya bizi kesin yenecek şimdiden geçmiş olsun fenere :)
cureshot
12.Kasım.2006, 00:29
çok komik gol olmuş ya yine. yani mumla arasan bu runje gibisini bulamazsın ha. bunu bulana helal olsun. alnından öpüyorum.
Jesus_FB
12.Kasım.2006, 00:42
bu arada tigana basın açıklamasında "bu takımı ben yaratmadım benim elime verilen takım buydu yapabileceğim tek şey bu takımı daha üst noktaya taşımak olacaktır" dedi.
e bu adam geçen sene gelmedimi yahu o yapmadıda kim yaptı o zaman takımı takım kötü diyip kendini sıyırmaya çalışıyor bu adamda bu kadarda olmaz yani
Sekopej
12.Kasım.2006, 00:48
Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler. Artık bunca zamandır hala nasıl oynatmasını gerektiğini bulamayan Tigana'nın bundan sonra BJK'ye vereceği birşey kalmadı bence. Yönetim tazminatı çok diye gönderemiyor, o zaman başta kendileri bıraksın sonra Tigana gider zaten....
Jesus_FB
12.Kasım.2006, 00:53
bu arada tigana basın açıklamasında "bu takımı ben yaratmadım benim elime verilen takım buydu yapabileceğim tek şey bu takımı daha üst noktaya taşımak olacaktır" dedi.
e bu adam geçen sene gelmedimi yahu o yapmadıda kim yaptı o zaman takımı takım kötü diyip kendini sıyırmaya çalışıyor bu adamda bu kadarda olmaz yani
beyler herkesden özür diliyorum ntv'nin yaptığı bir hataya kurban gittim adamlar yanlışlıkla geçen senenin açıklamasını yayınlamışlar :) yani tigana bugün böyle şeyler dememiş bende şaştım kaldım ntv'ye :)
eGowiCh
12.Kasım.2006, 00:54
Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.
Del Piero_10
12.Kasım.2006, 00:55
beyler herkesden özür diliyorum ntv'nin yaptığı bir hataya kurban gittim adamlar yanlışlıkla geçen senenin açıklamasını yayınlamışlar :) yani tigana bugün böyle şeyler dememiş bende şaştım kaldım ntv'ye :)
ntv birde övünür ciddiyeti ile:)
Emurafu
12.Kasım.2006, 01:12
bu durumda beşiktaş haftaya bizi kesin yenecek şimdiden geçmiş olsun fenere :)
aynen besiktas cunku her zaman feneri yenmistir
besiktas1903
12.Kasım.2006, 01:25
icimde bir his bu maci alcaz diyor :D ve bence bu mac besiktas guzel oyniyacak hadi insallah
yanlis dusunmusum.:(
sadece runje hatali deyil, hata yapmasaydi 0-0 olurdu. asin maci yenmeliydik.
boyle olmuyor tigana taktigi deyistirmeli.
gorkemyilmazkarasu
12.Kasım.2006, 01:49
yazık olmuş beşliktaşın elinde iyi ve genç bir kadro var ama nedense oynayamıyolar inşallah en kısa zamanda düzelirler...
koray_capello
12.Kasım.2006, 01:54
Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler.
evet fark yiyebilirdik ama sivaslılara dua etmiyorum beddua ediyorum. insan atar 4-5 tane de bişeyler değişmek zorunda kalır. sen ye bakayım sivastan inönüden 4 taneyi o zaman görürüm ben tigana mı kalıyor tazminat mı kalıyor runje mi kalıyor. valla bırak tazminat almayı sopalarla kovalaya kovalaya yollardık bunları.
FeYYaz1989
12.Kasım.2006, 02:03
Valla artik ne diyeyim bilmiyorum,her hafta ayni seyler.
Runje yedigi golde cok hatali,daha sonra bir iki top cikardi ve coca cola macin yildizi secildi:p
Bu adami Besiktas'a getirenden Allah razi olsun!
Savunmaya yine hic birsey demiyorum.Adamlar beceriksiz olmasa tarihi farka gideceklerdi.
Uzun zamandir bu kadar ruhsuz bir Besiktas daha gormemistim.Basta Yildirim Demiroren olmak uzere Jean Tigana ve ekibi,bir tanecik kalecimiz Vedran Runje,top kaybi yapmaktan baska bir ise yaramayan Jose Kleberson,geldigine cok sevindigim sevdigim icin bir tulu elestiremedigim Ricardinho ve diger siyah-beyaz formanin hakkini vermeyenler gitmeli...
Omerdinho
12.Kasım.2006, 02:06
Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.
Kazim Kanat amma atiyodu atv de :)
Ricardinho gelir Alex efsanesi biter diye .. :D
Ricardinho asla Alex gibi bir lider olamaz
comandante
12.Kasım.2006, 02:09
beşiktaşın savunması şaka gibi...hiç göze batan adam yok...herkes kendi çapında...bi serdar iyiydi...
Jesus_FB
12.Kasım.2006, 02:17
Fener maçı tiganın ve bazı oyuncuların son şansı olacak ve bu şansıda iyi değerlendirip hem tigana hemde bir kaç oyuncu tüm seneyi kurtarıcaktır diye düşünüyorum
eGowiCh
12.Kasım.2006, 03:08
Fener maçı tiganın ve bazı oyuncuların son şansı olacak ve bu şansıda iyi değerlendirip hem tigana hemde bir kaç oyuncu tüm seneyi kurtarıcaktır diye düşünüyorum
Gün olur devran döner, Fenerbahçe bu maçı kazanır. Yıllardır kazanamıyor Kadıköy'de, artık bu gelenek devam etmeyecek ve Fenerbahçe maçı bence kazanacaktır.
Krusty
12.Kasım.2006, 03:21
Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş'da golcü futbolcu Bobo maçın 33. dakikasında sakatlanarak yerini Nobre'ye bıraktı. Bobo oyunun başında 3. dakikada sakatlanmış ve yapılan tedavi sonucu oyuna devam etmişti. Maçı yarım bırakan futbolcunun maç sonu yapılan kontrollerinde en 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği ve sol bileğinde yan bağlarda yırtık olabileceği açıklandı.
Mc.Speedy
12.Kasım.2006, 03:26
Beşiktaşlılara Geçmiş Olsun
başka ne desek boşuna demiş olcam..
GeNç KaRTaL
12.Kasım.2006, 10:41
yönetim tigana ve takıma zarar veren oyuncular derhal gitmeli
bencede su aklima geldi allaha sukur ediyom biz en son ne zamn yonetimi istifaya cagirdik hatta baskan istifa edince yuruyusler bile yaptik bu guzel bence darisi her klubun basina
Del Piero_10
12.Kasım.2006, 12:19
yönetim tigana ve takıma zarar veren oyuncular derhal gitmeli
ocakta toptan halledecekler,ama finansal açıdan dibe vurular.
real_footballer
12.Kasım.2006, 13:59
arkadas her macta böyle yapiyor,cali anlatima bakiyor ve buraya yaziyor,mesaj arttirmak icin yapilan bir yöntem
eger oyle bir şey yapıyorsam son 10 mesajımı silin kardesim
bursa_mc
12.Kasım.2006, 14:54
sivasspor farkı kaçırmışş.
eGowiCh
12.Kasım.2006, 15:30
Tigana'nın tazminatı 4 milyon euro + bir yıllık alacağı var (1 milyon euro) + yardımcılarının tazminatı. Yeni teknik direktör getirecekler bir de, yabancı getirirlerse, getirecekleri hocaya da yılda 2.5 milyon euro öderler. Finansal açıdan çökerler yani.
Beşiktaş yönetimi hatayı baştan yaptı. Tigana sanki çok harika bir hocaymış gibi, sene sonunda yeni bir sözleşme imzaladı ve yıllık 2.5 m euroya anlaştılar. Tazminatı da yüksek koydular. Zararlı çıkan Beşiktaş oldu bu işten.
Del Bosque için 36 milyon dolar gitmiş yanlış hatırlamıyorsam. Peki ya Del Bosque döneminde kazanılan kupa? Koskoca bir sıfır...
bursa_mc
12.Kasım.2006, 15:35
tigana anca yonetim değişirse gider .bu yonetim bu parayı vermez bencee.
TR.CaPTaiN
12.Kasım.2006, 15:49
Tebrikler Sivas Inonu'den 3 puan cikarmak kolay degil. Anlamadigim olay su Besiktas Tigana'ya nasil bu kadar sabir gosteriyor
eGowiCh
12.Kasım.2006, 17:02
Tebrikler Sivas Inonu'den 3 puan cikarmak kolay degil. Anlamadigim olay su Besiktas Tigana'ya nasil bu kadar sabir gosteriyor
Tabi ki tazminattan dolayı bu kadar sabır gösteriyorlar. Eğer Tigana'nın tazminatı 500 bin dolar falan olsaydı, şimdiye Tigana mı kalırdı :)
GeNç KaRTaL
12.Kasım.2006, 17:03
tigana anca yonetim değişirse gider .bu yonetim bu parayı vermez bencee.
zaten bu yönetimi isteyen kim onlarda gitsinler