PDA

View Full Version : Ümit Karan Liverpool yolcusu mu?

TiLiKaMuS
10.Kasım.2006, 18:27
Fanatik'te yayınlanan bir habere göre; hücum oyuncularından bir türlü beklediği verimi alamayan Liverpool’un hocası Rafael Benitez, rotayı Karan’a çevirdi.

Kontrat yapılamadı

Galatasaray’ın şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki rakiplerinden Liverpool’dan, Ümit Karan’a kanca... Yönetimin bir türlü yeni kontrat yapmaya ikna edemediği ve devre arasında tekrar masaya oturma kararı aldığı tecrübeli futbolcuyu çok beğenen Ada ekibinin hocası Rafael Benitez, transfer için düğmeye basmaya hazırlanıyor. Karan, Anfield Road’daki kapışmada Liverpool ağlarına 2 gol birden gönderip, maçın son dakikalarında tecrübeli çalıştırıcıya kâbus yaşatmıştı.

Sabırsızlıkla bekliyor

Sezon başında Feyenoord’dan büyük umutlarla transfer edilen Kuyt’un bir türlü beklenen patlamayı yapamaması, Crouch’un istikrarsız performansı, Fowler’ın eski günlerini mumla aratması Benitez’i arayışa itti. Premier Lig’de hayli sıkıntılı günler yaşayan Liverpool’un özellikle hücum hattında etkisiz kalması üzerine kurmaylarına Karan’ı sorduğu öğrenilen Benitez’in, 5 Aralık’ta Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile oynanacak maçı sabırsızlıkla beklediği kaydedildi.

El Comandante
10.Kasım.2006, 18:28
kaynak nedir.?
fotomacsa kaale bile almam

TiLiKaMuS
10.Kasım.2006, 18:36
kaynak nedir.?
fotomacsa kaale bile almam

Fanatik'te yayınlanan bir habere göre

..........

El Comandante
10.Kasım.2006, 18:40
..........

hiimm,ama haberin dogru oldugunu sanmiyorum.liverpoolda crocuh bu sezon iyi,bellamy var,kuyt var.

Redrum
10.Kasım.2006, 18:43
evet ya ümite mi kaldı liverpool:D

Universal
10.Kasım.2006, 18:47
Ben Fanatikte okudum eğer haber doğru ise Ümit Karan için güzel bir haber Ümit orada oynamayı hak ediyor.

Yalnız bir sorun var Liverpool'u Ümit kurtarabilir mi? Bana göre kurtaramaz İngiletere liginde oynamak Türkiye'ye oynamaya benzemez zaten Liverpool gibi bir takım Ümit'i alacağına geleceğe yatırım yapar onun gibi yirmi yaşlarında bir oyuncu bulabilir veya dünya çapında bir star alabilir. Bana göre bu haber diğerleri gibi yalan.

Del Piero_10
10.Kasım.2006, 18:47
evet ya ümite mi kaldı liverpool:D

crouch= Ümit Karan yada genç Hakan Şükür'ün yarısı bile değil

Emurafu
10.Kasım.2006, 18:50
beyler kaynak fanatık
sabah haberı bende gordum ama sacma bır haber oldugu ıcın yayınlamadım

ForsakeN
10.Kasım.2006, 19:07
Bu haber Ümit Karan Liverpool'a 2 gol attı diye çıkmıştır.Eğer golleri atan Necati olsaydı onunda ismi Liverpool'la geçerdi.Kısaca yalan haber :)

Nedvedmania
10.Kasım.2006, 19:09
ya of bıktım bukadar yalan haberlerden

Fietra 10
10.Kasım.2006, 19:12
bir fanatik klasiği...:D

barcelos
10.Kasım.2006, 19:13
bencede yalan haber.doğruysa bile gitmesin.kimi alcaz yerine yoksa

gerrrard
10.Kasım.2006, 19:15
Bencede koskoca Liverpool Ümit'i almayımı isticek.Hem Kuyt ın performansı cok iyi

eGowiCh
10.Kasım.2006, 19:15
Ümit Karan'dan önce alınacak çok golcü var Liverpool için, haber balon gibi geldi.

bursa_mc
10.Kasım.2006, 19:45
yaw şampiyonlar liginde liverpool a attığı iki gol için mi alıyolar.yalann

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 20:05
liverpool olmayabilir ama ümit karan avrupa takımları tarafından kapılabilir cimbom elini çabuk tutmalı

OgUzKaGaN
10.Kasım.2006, 20:09
Bu Fanatik ile Fotomaç ortak çalışıyor sanki....

TiLiKaMuS
10.Kasım.2006, 20:14
zaten haberin doğruluğundan şüpheli olduğum için başlığın sonuna 'mu?' ekini koydum. bu da büyük bir ihtimal diğer yurt dışına transfer haberlerinde olduğu gibi balon çıkacaktır.

TR.CaPTaiN
10.Kasım.2006, 20:31
Fanatik diyorsa kesin dogrudur(!);)

dentaconstantin
10.Kasım.2006, 20:37
beşiktaş zamanında efsane milana gol attı diye Nartalloyu(beşiktaşlıların korkulu rüyası) aldı bizden ne eksiği var liverpoolun:D

Agger
10.Kasım.2006, 21:06
Liverpool Ümit'i almaz.

Mirza
10.Kasım.2006, 21:21
Liverpoolun Ümiti Alma Gibi Bir Durumu Olabilir .. Cünki Liverpool Ümiti Bonservis Bedeli Ödemeden Alacak .. Ümit Düzeyinde Herhangi bir Futbolcu Alsa Liverpool Bonservis Bedeli Ödeyecek ..