PDA

View Full Version : traning leri kayit edemiyorum



BeeTLeJuiCe
12.November.2006, 20:52
ya arkadaslar bayern munih le oynuyorum su an ve her training bolumunu kapatip actigimda yaptigim trainingler siliniyo ya ne yapmaliyim oncedende almanya ligini yonadim bole bisi olmadi hatta oyunda baska bi takimi daha aldim onlarda yaptim trainingler kayitli kaldi ben ne yapmaliyim guzelim adamlarin gucunu tavan yaptiran trainingimi nasi sabit hale getirtcem


silinmeyen training istiyorumm :D:D yardimci olun

incredible
12.November.2006, 22:03
new schedule dan kendine yeni antreman programı yap ve kaydet.....ancak bu şekilde oluyor....kolay gelsin...

BeeTLeJuiCe
12.November.2006, 22:07
sorunumu pek acık anlatamadıgımı anlattım sole diim o zaman

sımdı ben new schedule dııp bı tane yapıyom tamam mı sonra ona ayarlamayı yapıyorum adama gore
daha sonra hanı players ve coaches yazıyo ya orda coaches a basıyorum yaptıgım traınıng tekrar players a gırdıgımde cıkmıyo yada world e gırıyorum bı ulke secıyorum tekrar donup bakıyorum players traınınge yıne kaybolmus yaptıgım traınıng su anda kafayı yeme noktasına geldım o kadar yanı :D:D