Log in

View Full Version : Anelka'nın pozisyonu hem el hem faul

11
13.Ekim.2005, 03:07
hazır froum açılmışken bu konu hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
o pozisyon stadın her yerinden görülebilirdi.orta hakem görmedi yan hakem de görmedi,maçdan sonra yetkili birisi çıkıp tatmin edici bir açıklama da yapmadı.zaten 60. dakikada yan hakem appiah ın pozisyonuna yakındı ve kırmızı kartı es geçti,68 de önderin elle müdahalesi de es geçildi.konya-fener maçı ile bu sezon bitmiştir.federasyon ve mhk da revizyon olmasına rağmen zihniyet değişmemiş.bu maçın devre arası kesinlikle bir takım olaylar döndüğü bariz ortada.artık kim kime nasıl direktif verdi bilinmez.mhk ın rengi bu sene sarı-lacivert!ondan sonra da kimse çıkıp utanmadan lütfen mütfen diye saçma sapan kampanya yapmasın!

meddah
13.Ekim.2005, 03:17
MHK'nin şu anda geçici olarak başında bulunan Ufuk Özerten'in, seneler önce aynı görevdeyken Galatasaray'lı olduğunu açıkladığını hatırlatayım; konunun bir boyutu olarak..

VoLkaN BaROs
13.Ekim.2005, 03:21
Bırak stadın her yerinden görünmesini, yardımcı hakemin görmemesi imkan dahili dışında... Ben de zamanında bir çok maça yardımcı hakem olarak çıktım, öyle bir pozisyonu görememe gibi bir şansı sıfır

Basiret bağlanması veya anlık dalgınlık sözlerine de gülüyorum zira 4 hakemin de aynı anda mı basireti bağlandı :) 60 metreden ümitin elini gören hakemler 20 metreden ve hizasından nasıl göremedi şaşmamak elde değil...

Türkiyede bu işler böyle gittiği sürece hiçbir yere gelemeyiz...

MHK nin iç yüzünü size anlatayım, ahbap dost kişilere, rahatça yönetebileceği kişilere itibar ederler ve maç verirler... MHK Beyaz' a Kara dediğinde bunu hakeminden de ister, ama hakemi "olur mu yahu, o Beyaz" dediğinde istersen dünya çapında hakem ol siler süpürür, çünkü artık işine yaramıyorsundur.. Ardından da kolayca idare edebileceği yeni hakemler bularak yollarına devam ederler... Olan ise; dürüst, ahlaklı bir şekilde hakmeliğini sürdürmeye çalışanlara olur ve hakemligi bırakırlar, onca gelecek vaat ettikleri halde...

Burası Türkiye, burada patronların işlerine geldiği gibi davranmazsan işinden ve kariyerinden olursun, bunu herkes böyle bildiği ve kabullendiği sürece daha bu rezaletleri çook yaşarız..

11
13.Ekim.2005, 03:22
ilhan cavcav da bas bas bağırıyor ben GALATASARAY lıyım diye.yaptıklarına bir bak istersen.GALATASARAY a zararı mı dokunuyor yararı mı?peh!

e_mali
13.Ekim.2005, 10:56
Evet faul var pozisyonda ama karar gol ve üç puan hayırlı olsun (ı)
GS'nin veya diğer takımların attığı haksız golleri saymaya kalksak forum yetmez

Laz_Asker_61
13.Ekim.2005, 12:53
Evet faul var pozisyonda ama karar gol ve üç puan hayırlı olsun (ı)
GS'nin veya diğer takımların attığı haksız golleri saymaya kalksak forum yetmez
sizin attıklarınızı yazmaya kalkarsak tüm internet forumları yetmez herhalde

e_mali
13.Ekim.2005, 17:40
iste bunu bırakıp top oynamaya baslarsanız belki bisiler yapabilirsiniz.
ama bu kafayla zor be

Vieri
13.Ekim.2005, 19:25
eheh yahu güldürdünüz beni ben web alanı açarım size yeter yeter :) belki hatalı bir karar verilmiş olabilir ama geri önüşü yok bundan sonra 3 puan fenerin hanesinde.. öncesinde bjkyede oldu aynısı gsyede hakemler artık daha dikkatli olsunlar ki puanlara etki etmesin. ligin temiz kurallar eşliğinde sürmesi dileğiyle

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 11:55
ALLAH isallah böyle haksızlıkla maç kazanıpta sevinenlerin takımlarını tepetaklak getirir.

Fener degil öbür büyüklerden biride olsa tuttugum takımda olsa böyle gol atarsa sevinmem ama bakıyorumda bazı arkadaslar hayırlı olsun kutlamalarına bile gecmis.

ALLAH BÜYÜK ALLAHIN SOPASI YOK.

İnsallah sizde böyle birgol yersiniz o zaman anlarsınız bunu.

e_mali
14.Ekim.2005, 13:26
biz ne sevincler gorduk ne maclar sonrası

vay be ne anelkaymıs (ı)

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 13:32
ewet ne anelkaymıs beee süper adam her yeriyle gol atıyor elinden gelse basketbolla voleybolada el atacak Ha Nobreyede haksızlık etmeyelim.oda baya güzel servis kullanıyor.

allah akıl fikir versin.Futbol emek hırsızlarına o kadar paralar verenlere

e_mali
14.Ekim.2005, 14:35
Yannıs dusunceler icerisindesin bence, olayın bu kadar buyutulmesine bir anlam veremiyorum, herkes kabul etti o pozisyonu ama neden hala temcid pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp ortaya çıkıyor anlamıyorum.
Kesek diger takımlarda anelka Alex gibi topçular getirsede ligimizin kalitesi artsa.

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 14:43
Ben adama kötü oyuncu demiyorum sadece EMEK HIRSIZI diyorum o kadar.
Cok büyük bir futboluysa o zaman hakem bey ben bunu elle attim derdi.

ANELKA agzıyla kuş tutsada benim gözümde artık Emek Hırsızı.
Bu benim kendi görüsüm.

e_mali
14.Ekim.2005, 14:47
tabiki kendi gorusun...

Ama cok fanatikce yaklasılan bir tavır, bakalım benzer tavrıları baska futbolcular icin yapacak mısın? cok ama cok merak ediyorum.

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 19:00
tabiki kendi gorusun...

Ama cok fanatikce yaklasılan bir tavır, bakalım benzer tavrıları baska futbolcular icin yapacak mısın? cok ama cok merak ediyorum.

Hangi takim olursa olsun eger emek hirsizligi yapılıyorsa onun hakkında konusurum buna GALATASARAY'da dahil.Özelliklede anadolu takımlarına karsi yapılırsa bu.

hucar17
14.Ekim.2005, 19:20
Konya nın bu şekilde yenilmesine üzüldüm ama şöyle bişey var.Orada anelka faul yada elle oynamadan birini yapmış.Ama hakemlerin o posizyonu görmesi hiçte kolay değil.Ama daha önemlisi o golden sonra maç 2-1 konya lehineydi.Yani hala avantaj onlardaydı.Maçın skorunu koruyabilir hatta bikaç tane daha atabilirlerdi.Ama onlar maç yerine Anelka nın golüne konsantre olunca 3 tane daha yediler.Ayrıca bu olayı Konya yı kullanarak Fener e yıkmaya çalıştılar.Anadolunun hakkını yiyorlar diye.Ama unutmayın.Fener e ilk golü atan oyuncu Fenerden kiralık olan Murat Hacıoğlu.!Ve geçen sezon Gs Suat Usta yı kiralık olarak Konya ya verdi.Ama Konya ile Gs nin maçında Suat ın oynamasına izin vermediler.Anadolu külüplerinin hakkı böyle mi korunur?Lig böyle mi temiz olur?Sonuç olarak üç büyüklerin Anadolu külüpleriyle yaptıkları maçların pek çoğunda bu tip olaylar oldu.Ve maalesef olacak.Ama bunu Fenerbahçe ye yıkmaya çalışanlar bence kendi iç işleriyle uğraşsalar daha başarılı olurlar

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 20:08
Arkadasim iyisin güzelsin hoşsunda Konyaspor la Fenerbahceyi aynı kefeye koyma.
Fenerin kadrosunda onca yıldız war biz ise kendi yagımızla kawruluyoruz.

Dakka 75 olmus skor 2-0 ve fener artık ümitsizce bastırıyor Konyaspor için güzel kontratak fırsatları war ama bi bakıyorsun dünyanın hiçbiyerinde görülmemis bir olayla haksızlıkla fark1 e iniyor böle olunca ne oluyor Fenerbahce dahada cok ümitleniyor ve dahada kombine ataklar yapıyor konyada artık kontra degil skoru korumaya yönelik oynuyor.Ya gözünüzü seveyim skor2-1 dide nasıl 4-2 oldu demeyin su yazdıklarımı bi düsününde ondan sonra konusun.

Ben maci statta izledim o pozisyonu kim olsa faul verir.Ya ANELKA bile gol oldukdan 10 dakka sonra sevinmeye basladi bumu FAİR-PLAY.Ben ve daha birçok konyalı o gün sinirinden gözleri dolmusdur.Yazık günah halada kendinizi haklı cıkarmaya calısmayın.

Olan olmus almıssınız 3 puanınızı ama halada Konyaspora leke sürmeye calısmayın haksızlık eseri kaandiginiz 3 puani nasil hakkinizla kazanacaksiniz onun hesaplarını yapın.

Bu arada SUAT USTA meselesini açan arkadasim o konuyu sana bizzat acıklarım cok merak ediyorsan.

Sheriff
14.Ekim.2005, 20:27
walla konya kendini yaktı kimse ağlamasın.2-1 den maçı çeviren fener. hala dezavantajlıyken nasıl avantajı yakaladıysak konyada bu avantajını koruyabilirdi.

VoLkaN BaROs
14.Ekim.2005, 22:05
yok 2-0 dan maçı çeviren sadece fener değil :)

hucar17
14.Ekim.2005, 22:46
ya çok net görülüyo olabilir,hakemler baskı altında kalmış ta olabilir ama bilerek maçı satmaları çok zor 2. ligde falan bu işler olabilir ama süper ligde özellikle büyük takımların maçlarında bunu yapmak sizin de bildiğiniz gibi çok çok zor.Hem o kadrosuyla 2-0 yapan bir takımın 1 golle yıkılmayacağını iddaa ediyorum.bence o posizyo faul.veya değil farketmez sonuçta gol karar yanlış.Bu olayda Konya nın canı bi ölçüde yandı bunu da biliyorum.Ama sırf bu olayla Fener e yüklenilmesi yanlış.Burada Anelkanın yada Fener in değil,hakemin suçu var.Ve bu şekilde bir maçı ilk kez Fener kazanmadı ve bu da son olmayacak maalesef.Benim eleştirim Konya ya değil yanlış anlama.Bide suat usta konusunda tv den izlediklerim ve internette okuduklarım konuşuyorum.

11
15.Ekim.2005, 03:40
ya çok net görülüyo olabilir,hakemler baskı altında kalmış ta olabilir ama bilerek maçı satmaları çok zor 2. ligde falan bu işler olabilir ama süper ligde özellikle büyük takımların maçlarında bunu yapmak sizin de bildiğiniz gibi çok çok zor.Hem o kadrosuyla 2-0 yapan bir takımın 1 golle yıkılmayacağını iddaa ediyorum.bence o posizyo faul.veya değil farketmez sonuçta gol karar yanlış.Bu olayda Konya nın canı bi ölçüde yandı bunu da biliyorum.Ama sırf bu olayla Fener e yüklenilmesi yanlış.Burada Anelkanın yada Fener in değil,hakemin suçu var.Ve bu şekilde bir maçı ilk kez Fener kazanmadı ve bu da son olmayacak maalesef.Benim eleştirim Konya ya değil yanlış anlama.Bide suat usta konusunda tv den izlediklerim ve internette okuduklarım konuşuyorum.

maşallah yaşın küçük ama herşeyi de biliyorsun.hakemin bilerek maç satmasının çok zor olduğu kanısına nasıl varabiliyorsun?

fenerli arkadaşlara bakıyorum hiçbiriniz dürüst konuşmuyorsunuz,tutmuş bize takımınızı savunuyorsunuz.sonra da fanatizm yapmayın falan diye ahkam kesiyorsunuz.bu olayı tabiki ısıtıp ısıtıp gündeme getireceğiz.ne yani örfbas mı edilsin?hakemlik yapmış arkadaşımız var onun söyledikleri herşeyi belli ediyor.
2-1 den sonra maç çevirdi falan da hikaye.anelkanın pozisyonundan sonra futbolcuların nasıl tepki gösterdiğini gördünüz mü?o andan sonra bir futbolcuda konsantrasyon kalmaz.siz istediğiniz kadar konuşun,haksız 3 puanınız ve şampiyonluğunuz hayırlı olsun tepe tepe kullanın.

GALATASARAY ın sayesinde 2 takımımız şampiyonlar ligine gidiyor.bunu GALATASARAY yaptıysa bu sene şampiyonlar ligine giden de GALATASARAY olur.

azizin paraları işte yüz karaları.

e_mali
15.Ekim.2005, 10:17
Konusmalar4ına dikkat et 11, ne demek durust konusmuyorsunuz...
Ne dedik Anelka'nın pozisyonunu kabul etmedik mi, ne yapalım hakem hatası yuzunden maç mı tekrar oynansın, eğer oyle bisi olursa ligde her mac tekrar oynanır.

Eğer yazılarına dikkat etmezsen uyarı alacaksın.

e_mali
15.Ekim.2005, 10:18
Eğer konu dısana cıkan yazılar olursa ve yazan da uyarı alır yazı da çöpe gider. ADAM gibi yazın...

Laz_Asker_61
15.Ekim.2005, 14:59
bazı gerçekler fenerlilerin zoruna gidiyor gördüm

e_mali
15.Ekim.2005, 16:10
Fenerbahce gercekleri kabul ediyor ama ne yapacak macın tekrarını mı isteyecek?

hucar17
15.Ekim.2005, 17:56
11 yaşım senden küçük olabilir ama senden daha düzgün konuşuyorum ve kimseye hakaret etmiyorum.Bide emali dogru söledi Fener naapsın?

RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:17
Arkadaslar ANELKA nin o attigi gol resmen artniyetle atilmis bir goldür.Bu bir
İkinci olarak o Gol Konyasporun 3 puanının gasp edilmesiyle kalmamis Konyaspora 5 milyar ceza Ve Macin en iyi oyuncularından ve KONYASPORumuzun Gözbebeklerinden CEYHUN'unda 3 maç ceza almasina sebep olmusdur.

Daha baska bir sey yazamayım isterseniz.Artık gerisi sizlere kalmıs bir olay.İnsallah baska ANADOLU takımlarının canı yanmaz 3 büyüklere eyyamcılık yapılacak diye.

Bunları KONYASPOR taraftari olarak yazıyorum Üç büyüklerden birisinin taraftari olarak degil.İnsallah allah herkese tartisilmayacak gollerle üç puanlar nasip eder.

hucar17
15.Ekim.2005, 18:28
konya ya bende üzüldüm ve bende böle bir gol istemezdim ama oldu.şimdi maçın iptalini mi isteyelim?

RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:32
konya ya bende üzüldüm ve bende böle bir gol istemezdim ama oldu.şimdi maçın iptalini mi isteyelim?

maçın iprali gibi bir olay olmaz.Ama bu olayın örtbas edilmesinede ben el vermem her seferinde her 3 büyükler lehine böyle bir hatalı karar verildiginde örnekleri sergilemekden kacınmam

Mac oldu bitti tekrar yada iptal gibi bir olay imkansiz en azından 3 büyüklerin kollandıgı bir ülkede TÜRKİYEde bu imkansiz.

hucar17
15.Ekim.2005, 18:37
bu konuda seninle mutabıkım ama benim dediğim başka bişey var.seninde bildiğin gibi konya kötü bir takım değil,başında da aykut kocaman var.Ama böyle bir takımın 1 gol yedikten sonra çöküp 3 gol daha yemesi tuhaf olan.yoksa hakemlerin genel olarak tercih haklarını üç büyüklerden yana kullandıklarını herkes bilir

RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:41
bu konuda seninle mutabıkım ama benim dediğim başka bişey var.seninde bildiğin gibi konya kötü bir takım değil,başında da aykut kocaman var.Ama böyle bir takımın 1 gol yedikten sonra çöküp 3 gol daha yemesi tuhaf olan.yoksa hakemlerin genel olarak tercih haklarını üç büyüklerden yana kullandıklarını herkes bilir

O konuda sana katılmamak elde degil ama TÜRK insaninin az cok psikolojik anlayısını sende bilirsin haksızlıga uhrayınca karsısındaki ile anlasamayınca nasıl demorolize oldugunu bilirsin nasıl avrupa takımları ile mac yaparken hakzsılık eseri dezavantajlı duruma düsüp elinden bisey gelmeyince demorolize oluyorsun aynı olay bundada tekrarlandi bence.benim düsüncem bu.

11
17.Ekim.2005, 02:00
Konusmalar4ına dikkat et 11, ne demek durust konusmuyorsunuz...
Ne dedik Anelka'nın pozisyonunu kabul etmedik mi, ne yapalım hakem hatası yuzunden maç mı tekrar oynansın, eğer oyle bisi olursa ligde her mac tekrar oynanır.

Eğer yazılarına dikkat etmezsen uyarı alacaksın.

beni tehdit etme benim forum kurallarından haberim var.dürüst konuşmuyorsunuz dedim ve yine tekrarlıyorum.eğer bu kurallara uymuyorsa verirsin uyarıyı olu biter,uyarı alıp almamam umrumda değil.ben terbiye kuralları dışına çıkmadım!

tolginho
17.Ekim.2005, 02:20
ya o kadar büyütmeye gerek yok bu olayı, üzerinden çok zaman geçti. Daha lig uzun Galatasaray'ın da hakkı yenecektir, fenerin de, sivas'ında... her hakem hatasına bu kadar takılırsak işimiz iş yani :(

11
17.Ekim.2005, 02:27
ya hayır tolgacım emali nin söylediklerine bakarmısın?sanki ben hakeret etmişim gibi beni tehdit ediyor.yoksa olayı büyütmek gibi bir amacım yok.eğer söylediklerimiz ağırlarına gidiyorsa hatayı bence biraz kendilerinde aramalılar.

e_mali
17.Ekim.2005, 10:28
Tehdit etmem uygularım, beni az tanımıssın.

Hicbir zaman normal tartısmalardan kacmam, soylenenleri ya da yazılanları yanlıs yerlere cekmeye devam ediyorsunuz.

Ustunden zaman gecmis, herkesin kabul ettigi bir olayı (ki bende kabul ettigimi yazmıstım anelka'nın pozisyonunu) oyle bir dramatize ettiniz ki goren de kıyamet kopmus sanacak.

Eger bu tarz olaylar uzerinde bu kadar durulursa ligimizin dusecegi durumu anlatmaya calıstım ama beceremedim sanırım.

Kimseye hakeret etmedim etmem de ettirmem de.
admin olmam seni tehdit etmemi de gerektirmez, bunu da kullanmam zaten.

Sadece bir konu uzerinde tartısacaksanız, diger tarafın da yazdıklarını okuyun ama lütfen OKUYUN....