PDA

View Full Version : Ergun Gürsoy'un Açıklamaları

e_mali
13.Ekim.2005, 10:58
Ergun Gürsoy akıllı adam, tam zamanında güzel açıklamar yaptı. (ı)

VoLkaN BaROs
13.Ekim.2005, 19:20
Yahu kendi taraftarına "senin oyun mu var da konuşuyorsun" diyen adamdan ne beklenir ki? Galatasaray bu yöneticileri temizlemeli, çürüşüş köhneleşmiş zihniyetlerin yönettiği bir takım üstelik avrupa şampiyonu olmuş bir takım anca bu kadar rezil rüsva edilir...

Biliyorum, biryerlerde Galatasarayı hak ettiği yerlere getirecek birileri var, doğru zamanı bekliyorlar sanırım.. Aslında şimdikinden daha doğru bir zaman da bulamazlar :)

tombul taho
13.Ekim.2005, 20:50
Yahu kendi taraftarına "senin oyun mu var da konuşuyorsun" diyen adamdan ne beklenir ki? Galatasaray bu yöneticileri temizlemeli, çürüşüş köhneleşmiş zihniyetlerin yönettiği bir takım üstelik avrupa şampiyonu olmuş bir takım anca bu kadar rezil rüsva edilir...

Biliyorum, biryerlerde Galatasarayı hak ettiği yerlere getirecek birileri var, doğru zamanı bekliyorlar sanırım.. Aslında şimdikinden daha doğru bir zaman da bulamazlar :)

haklısın volkan abi! ama bakalım biz bu adamı görebilecez mi onu çok merak ediyorum.

ayrıca ergun gürsoy'un yoruları için bence YORUM YOK!!! bu konu benim sinirimi bozuyo çünkü...

VoLkaN BaROs
14.Ekim.2005, 00:29
Yahu adam bide "Canaydın aday olmazsa ben aday olacam" diyor, daha iki gün öncesine kadar Marttan sonra yokum, yeter bu kadar diyordu...

11
14.Ekim.2005, 03:03
Ergun Gürsoy gibi adam zor bulunur.bence herşeyiyle çok iyi bir yönetici.bir anlık sinir ile yaptığı açıklamalar sadece.fakat bunu fırsat bilip açıklama yapan nihat özdemir de ağzının payını aldı,bakalım şimdi de birşeyler söyleyecek mi nihat efendi.

e_mali
14.Ekim.2005, 10:07
Eğzının payını mı aldı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gulerim ben buna :mrgreen:

Gürsoy4un baskanlığını destekliyoruzzzz (ı)

dinaMYt
14.Ekim.2005, 12:05
ya madem fb seni heryönden geçmiş sen 3 yıldır o koltukta ne için oturdun diye sorarlar adama.muhalefette olupta bu açıklamayı yapsa anlıcam ama adam hala yönetimde ve bu açıklamaları yapıyor bide başkanlığa adaylığını açıklıyor açıkçası ben bu yönetimdeki hiç kimseyi bir daha yönetimde görmek istemiyorum!

e_mali
14.Ekim.2005, 13:36
Gürsoy baskan FB sampiyon (ı)

RoCCo_42
14.Ekim.2005, 13:38
Ergünde son kıwaranıslarını yapıyor bunların hepsi talih olacak mart'a kadar zamanları kaldı meraklanmayın.

e_mali
14.Ekim.2005, 14:33
Basarılı bir GS heimizin dileği ki su anda ligde cok iyiler.
GS basarılı olmazsa FB basarılı olamaz, o yuzden hm GSnin hem BJKnin ciddi anlamda kuvvetli olmaları ve ligin daha zevkli olmasını isterim.

Ama GS ye takılmadan da ligin keyfi çıkmıyo dimi (ı)

VoLkaN BaROs
14.Ekim.2005, 21:38
şiit kuş gribi varmış, aman dikkat :mrgreen:

hucar17
14.Ekim.2005, 22:51
yaw olay basit adam dogruları söyledi.Gs liler normal olarak bunu kabul etmediler.Şİmdi de tersine dönüp Fener i tehdit ediyor.Umarım Canaydın gibi birinden sonra Ergün Gürsoy başkan olur.Bir Fener li için bundan güzeli olamaz (ı)

11
15.Ekim.2005, 03:59

ehehehehehehehehehehe :mrgreen: :mrgreen:
volkancım gerçekten son haftalarda duyduğum en güzel espri.tebrik ediyorum.

AzizAyyildiz BJK
15.Ekim.2005, 05:38
Bence Ergun Gürsoy cok yüzsüz bir adam.Cünkü kendi kendini ele veriyor.Tamam dedikleri dogru olabilir ama bunu onun söylememesi lazimdi.Kendi Takimina ihanet etti.

VoLkaN BaROs
16.Ekim.2005, 00:41

ehehehehehehehehehehe :mrgreen: :mrgreen:
volkancım gerçekten son haftalarda duyduğum en güzel espri.tebrik ediyorum.
Rica ederim ne demek :))