Log in

View Full Version : G.Saray'ın gözü Trabzonlu yıldızda

Emurafu
14.Kasım.2006, 14:43
Once sunu soylim bu haber yalan degil galatasaray yaklasik lazaroni zamanindan beri szymek istiyor:D :D bu haber daha once samanyolunda spor studyosundada aciklanmisti belki alamayiz ama sallama haber degil

Şampiyonluk yolundaki rakipleri, birer birer yıldızları Türkiye’ye getirirken, suskun kaldığı için eleştirilen Galatasaray, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor...

Devre arasında İnamoto ile Carrusca’yı gönderme kararı alan Galatasaray Yönetimi, transferde rotayı belirledi. Sarı-Kırmızılı ekibin hedefi, Trabzon’da mutsuz olduğu öğrenilen ve gitmeyi kafasına koyan Szymkowiak.

Bombalar patlayacak
Şampiyonluk yolundaki rakipleri, birer birer yıldızları Türkiye’ye getirirken, suskun kaldığı için eleştirilen Galatasaray Yönetimi, sessiz ama derinden attığı adımlarla, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için devreye giren ve Sarı-Kırmızılı yönetim, yabancı transferinde de rotayı belirledi. İnamoto ile Carrusca’yı ilk yarının bitimiyle göndermeyi planlayan idarecilerin hedefindeki isim; Trabzonsporlu Szymkowiak.

‘Ön liberoya ilaç’
Bordo-Mavili kulüpte mutsuz olduğu öğrenilen ve teknik direktör Ziya Doğan’ın, son Antalyaspor karşılaşmasında 18 kişilik kadroya dahi almadığı Szymkowiak’ın devre arasında Trabzonspor’dan ayrılmak istediği ileri sürüldü. Galatasaray’ın ön libero mevkiinde yaşanan sıkıntıya ilaç olabileceği düşünülen Polonyalı yıldızı, Eric Gerets’in de çok beğendiği kaydedildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, gelişme üzerine şimdiden düğmeye bastığı ifade edildi.

kaynak fanatik

JoseMourinho-FB
14.Kasım.2006, 14:50
En azından Carrusca'dan daha iyi olduğu kesin...

Emurafu
14.Kasım.2006, 14:59
En azından Carrusca'dan daha iyi olduğu kesin...
carusca symek karsilastirmasi yanlis cunku carusca daha sans bulamadi
bu arada inamoto yerine szymek carusca yerine gallardo gelebilir

JoseMourinho-FB
14.Kasım.2006, 15:10
carusca symek karsilastirmasi yanlis cunku carusca daha sans bulamadi
bu arada inamoto yerine szymek carusca yerine gallardo gelebilir

Carrusca ile karşılaştırmak doğru olmaz dedin.Hemen Gallardo'yu getirdin.Şans bulamayan adamın futbolu bilinemez.Nerden biliyorsunuz belki çok güzel bir Dünya yıldızı olacak.Kapalı kutu,ama bana göre Carrusca Anadolu takımlarımızda oynayacak kadar bir oyuncu.Zaten çok süper olsaydı,Arjantin ligindeki vasat takımda değilde en azından River ve Boca'do izlerdik.Şurdan iddia ederim ki Sakaryaspor'daki Cangele bile Carrusca'dan kat kat daha iyi bir oyuncu.Onun dışında Carrusca veya Inamoto yerine Szymek daha faydalı olur...!

Emurafu
14.Kasım.2006, 15:30
Carrusca ile karşılaştırmak doğru olmaz dedin.Hemen Gallardo'yu getirdin.Şans bulamayan adamın futbolu bilinemez.Nerden biliyorsunuz belki çok güzel bir Dünya yıldızı olacak.Kapalı kutu,ama bana göre Carrusca Anadolu takımlarımızda oynayacak kadar bir oyuncu.Zaten çok süper olsaydı,Arjantin ligindeki vasat takımda değilde en azından River ve Boca'do izlerdik.Şurdan iddia ederim ki Sakaryaspor'daki Cangele bile Carrusca'dan kat kat daha iyi bir oyuncu.Onun dışında Carrusca veya Inamoto yerine Szymek daha faydalı olur...!

ya kardes tartisma yapmak istemiyom arjantinde vasat takim diye birsey mi var ustelik onun eski takimi vasat talkim degil di hatta veron o takimda futbola basladi

bu arada carusca iyi oyuncu ama sans bulamiyor daha 1 ay once bircok takim galatasaraya ne paralar onerdi onu almak icin ama vermedik

JoseMourinho-FB
14.Kasım.2006, 15:34
ya kardes tartisma yapmak istemiyom arjantinde vasat takim diye birsey mi var ustelik onun eski takimi vasat talkim degil di hatta veron o takimda futbola basladi

bu arada carusca iyi oyuncu ama sans bulamiyor daha 1 ay once bircok takim galatasaraya ne paralar onerdi onu almak icin ama vermedik

Bu takımların adları nelerdi,GS'den daha iyi ise bu takımlar neden GS bu oyuncuyu oynatmıyor diye sorarım...? Veron o takımda başlamış doğrudur,ama Veron sonra hangi takımlara gitti bir bak bakalım...? Carrusca Veron düzeyinde bir oyuncu olsaydı veya iyi bir oyuncu olsaydı merak etme onu GS almadan önce kaparlardı...!

fmsmyrna
14.Kasım.2006, 15:37
szymek gelir eğer haber doruysa çünkü ayrılmak istiyo zaten

Emurafu
14.Kasım.2006, 15:37
yaw kardes ceza almak istemiyom sana tek lafim guney amerikada vasat diye bir takim olmaz bunu once bil
avrupada oynayan arjantinli ve brezilyali futbolcular hangi takimdan cikmis ogren

JoseMourinho-FB
14.Kasım.2006, 15:39
yaw kardes ceza almak istemiyom sana tek lafim guney amerikada vasat diye bir takim olmaz bunu once bil
avrupada oynayan arjantinli ve brezilyali futbolcular hangi takimdan cikmis ogren

Bir dakika o zaman Deivid,Edu ve Lugano'ya kötü futbolcu demeyeceksiniz,çamurlar atmayacaksınız.Güney Amerika'da oynayan her oyuncu süper olacak diye bir kaide yok.Güney Amerika'dada vasat diye bir takım olur.O zaman Dünya'nın en iyi ligleri Güney Amerika'dan çıkardı.Sende bunları bil...!

Emurafu
14.Kasım.2006, 15:41
Bir dakika o zaman Deivid,Edu ve Lugano'ya kötü futbolcu demeyeceksiniz,çamurlar atmayacaksınız.Güney Amerika'da oynayan her oyuncu süper olacak diye bir kaide yok.Güney Amerika'dada vasat diye bir takım olur.O zaman Dünya'nın en iyi ligleri Güney Amerika'dan çıkardı.Sende bunları bil...!
dunyanin en iyi ligi oyunculara bakilmiyor futbol kalitesine bakiliyor zaten arjantin ve brezilya ligi bizim ustumuzde yer alan bir ulkeler

Neyse konumuza donelim szymek gelirse iyi olur en azindan forvete de yardim eder

El Comandante
14.Kasım.2006, 16:38
szymek trabzona 2-3 sene önce devre arasinda gelmisti,ve mükemmel oynuyodu,hatta bir ara juve szymekin pesinde diye haberler bile cikmisti.sonra ne oldu bilinmez szymek büyük bir düsüs yasadi.ve simdi ziya doganla arasi acik.ben szymeki galatasarayda görmek isterim.inamotodan 3 kat daha iyi oynar.

TR.CaPTaiN
14.Kasım.2006, 18:11
Szymkowiak gercektende cok kaliteli bir oyuncu alinirsa cok faydasini gorur galatasaray.

nekop
14.Kasım.2006, 19:06
allahım alında kurtulak bu transfere en cok ben sevinirim...

Cyzio
14.Kasım.2006, 19:30
Szymek artık Türkiye de bişey yapmaz ilk geldiğinde kendini kanıtlamak için çok iyi oynuyodu sonradan işi astı 30 yaşına geldi.Bizim için yararlı olur transfer

nekop
14.Kasım.2006, 19:33
ben direk bi transfer bedelide belirledim fevzi veya aykutu versinler szymkowiakı alsınlar...

Cyzio
14.Kasım.2006, 19:35
Haşim Sayitoğlu, Szymkowiak konusunda bir açıklamada bulundu. Bu oyuncu için gelen transfer talebinin olmadığını belirten Sayitoğlu, ”Menajerlerin ayak oyunları yine sahnede’’ ifadesini kullandı.
Transfer mevsimine 2 ay daha olduğunu hatırlatan Asbaşkanımız, “Şu anda transferi değil, takımın istenilen sonuçları almasını düşünüyoruz. Önümüzdeki tek hedef kalan maçlarda istenilen saha sonuçlarını almak” diye konuştu.

Szymkowiak’tan da gitme yönünde bir talebin yönetime ulaşmadığının altını çizen Sayitoğlu, şunları söyledi: “Oyuncularımız hakkında çıkan transfer haberleri menajerlerin ayak oyunlarından başka bir şey değil. Szymkowiak'ın mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği yazılıyor. Bizler de mutsuzuz ve uykularımız kaçıyor. Çünkü takımın aldığı saha sonuçları istediğimiz gibi gitmiyor. Szymkowiak'ın da mutsuzluğu bundandır. Trabzonspor'da saha sonuçları haricinde mutsuz olabilecek bir oyuncu bulunduğunu düşünmüyoruz. Her futbolcumuz gibi Szymkowiak'n da maddi ve manevi her şeyiyle yakından ilgileniyoruz".

Polanyalı oyuncunun 2008 yılana kadar sözleşmesinin bulunduğunu da hatırlatan Asbaşkan Sayitoğlu, "Performansından Szymkowiak da memnun değil. Kalan maçlarda eski gücüne kavuşmayı o da çok istiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak: trabzonspor.org.tr

El Comandante
14.Kasım.2006, 19:35
ben direk bi transfer bedelide belirledim fevzi veya aykutu versinler szymkowiakı alsınlar...

seni cok zeki gördüm serhat.hasan kabzeyide verelim üstüne fit olalim :D:D

fevzi ve aykut cok yenetekli kalecilerdir.mondi kaleciligi biraktiginda kaleyi bunlar devralacak

Fietra 10
14.Kasım.2006, 19:37
alında kurtarın bizi hayde bastır hayde bastır gs al szymeki al szymeki gs:D bunu szymek kötüt futbolcu olduğu iin değil bize daha faydası dokunmayacağı için söylüyorum

nekop
14.Kasım.2006, 19:38
bizim site yalanlamayı koymuş hemen bırak 1-2 saat daha sevinelim dimi :D

Fietra 10
14.Kasım.2006, 19:45
bizim site yalanlamayı koymuş hemen bırak 1-2 saat daha sevinelim dimi :D

evet ya:D ama yalanladı diyede gerçek olmicak değil ya şimdi çıkıp böyle bi olay var demezlerdi heralde...

Emurafu
14.Kasım.2006, 19:50
ben hala olabilir diyorum

ibo
14.Kasım.2006, 20:55
İyide Szymek Geçrek bir DMC değil ki. En azından ofansit yönleri daha iyi bir oyuncu...

nart_susruko
14.Kasım.2006, 22:02
Bombalar patlayacak
eğer böyle giderse o patlayan yönetim olacak transferler ya da başka bişey değil ;)

ayrıca szymek konusunda da ilk geldiğinde çok beğeniyordum bu adamı oynadığı futbol ile ama şuanda pekte bi varlık gösteremiyor

10_Osmanozc
14.Kasım.2006, 23:10
Fevzi+Kabze'ye karşılık anca verilebilir Szymek yoksa olmaz.

fenerbahce_1907
14.Kasım.2006, 23:12
yalan haber baska soz yok

Fietra 10
14.Kasım.2006, 23:48
Fevzi+Kabze'ye karşılık anca verilebilir Szymek yoksa olmaz.

evet pazarlıklar başladı:D

dick
15.Kasım.2006, 17:26
Szymkowiak hem çok yanlış hem de şu anda ihtiyacımız olmayan bir oyuncu.onun yerine adam gibi bek alınsın takıma 100 kat daha iyi

Selman Ozturk
15.Kasım.2006, 20:43
Bu haberlerden nereden çıkıyor analmak mümkün değil. Szymkoviak Galatasaray'ın asla gündeminde olmayan bir oyuncu. Menajerler oyuncularını daha pahalıya satabilmek için Galatasaray'ı kullanıyorlar muhtemelen. Bu durumda da hem Galatasaray hem Trabzonspor yönetini mağdur oluyor.

Galatasaray'ın transfer planı, alınması ve gönderilmesi düşünülen oyuncular haftalar öncesinden belirlendi. Bu belirlemeler içerisinde de Szymkoviak ismi bulunmamakta...

Redrum
15.Kasım.2006, 20:50
abi nme ön liberosu ya gallardo yerine bunu alsınlar 10 numara olarak süpe bi adam ön liberoya başka bi adam alın yahu bu adam ofansif vede süper paslar atıo...

Cengo
16.Kasım.2006, 03:29
Symek DMC değil ki AMC, playmaker bu adam önlibero değil!

dnz498
16.Kasım.2006, 11:10
Symek DMC değil ki AMC, playmaker bu adam önlibero değil!

bence kalsik bir ortasahadan öte değil ne defensı ne ofansı Galatasaray'ın işine yarayacak düzeyde değil