PDA

View Full Version : Tümer neden BJK de boyle oynamıyor?

e_mali
14.Ekim.2005, 10:19
Tümer milli takımda coşuyor ama BJK de tık yok..
Sizce neden boyle oluyor?

dinaMYt
14.Ekim.2005, 11:54
beşiktaşta milli takımda aldığı sorumluluğu alamıyor ve ya bu sorumluluk ona verilmiyor.tabi olayın içine motivasyon ustası terimde girip tümere o istediği liderlik sorumluluğunu verince adam çoştukça coşuyor.

e_mali
14.Ekim.2005, 14:37
Aslında benim gorusum su sekilde.
Tümer cok onemli goller attı, guzel de oynadı ama attığı goller çok kritik oldugu icin super oynadı gibi gozukuyor.
Evet belki guzel oynadı ama BJK de de aslında buna yakın oynuyor. aynı verimim alamamlarının sebebi etrafındaki diger topcular.

Sheriff
14.Ekim.2005, 20:20
Neden olduğu belli tabiki sizin dahi atom karınca Rıza nız Tümeri oynatmayı bilmiyo. (r)

meddah
14.Ekim.2005, 20:29
Doğru bir tespit bence de..
Tümer MilliTakım'da daha çizgiye yakın ve daha serbest oynarken, Beşiktaş'ta daha içerde, daha bağımlı bir rolde (Milli Takım'da orta sahanın dörtlü, Beşiktaş'ta üçlü olması da buna bir sebep olabilir elbet); ama Rıza Çalımbay mı onu böyle oynatıyor, kendi mi böyle oynuyor, orasını bilemeyiz tabi..

semih5
14.Ekim.2005, 20:34
Juninho_paulistan katiliyim ya riza hoca nerde oynatcagini bilmiyo ama simdi ,nsallah ogrenmistir.

Sheriff
14.Ekim.2005, 20:42
İyi oynadığı bir mevkide oynamak bir oyuncu için daha caziptir aslında ama bilmiyorum yinede belki öyledir.

11
15.Ekim.2005, 04:03
tamamen teknik direktör farkı.rıza kendisini iyi tartmalı.

AzizAyyildiz BJK
15.Ekim.2005, 05:28
Tümerin bu kadar güzel oynayip kritik Goller atmasinda Terim faktörü büyük.Besiktasda Tümere Fatih Terimin güvendigi gibi hic kimse güvenmiyor.Böyle yetenekli oyunculara güven göstermek gerek.Fatih Terim bunu Tümeri BJKde oynamazken bile Milli Takima almakla gösterdi.Insallah Riza Hocada ona güvenip bunu göstereck ve Tümer son yillarinda hem BJKyi hem de Milli Takimi daha ileriye götürecek.

e_mali
15.Ekim.2005, 10:23
BJK biraz daha rahatlarsa Tümer daha iyi oynar. Rıza hoca farkından değil bence.
Kendi acıklamalır da Milli Takım'da üzerinde baskı olmadığı icin raht olduğunu soyluyor zaten. Baskı kalkarsa tümer daha da faydalı olacaktır.

Sheriff
15.Ekim.2005, 14:22
Tümer tabiki öle sölicektir. Rıza hoca beni oynatmayı bilmiyo dicek hali yok tabi ki. bence kesinlikle hoca faktörü.

Laz_Asker_61
15.Ekim.2005, 14:33
yaw hoca ile ne alakası var hem milli takımda hemde beşiktaşta tümere aynı görev veriliyor ve tümer ikisinde de güzel oynuyor ama beşiktaş takım olarak kötü oynayınca kötü olan bir takımın içinden sıyrılamıyor yalnız kalıyor bu sebeple kötü oynamış oluyor

RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:38
İşin içinde TERİM olunca yürüyerek oynayan adam uçarak oynamaya baslar.Yani en büyük faktör FATİH TERİM.

İkinci olarak RİZA CALİMBAY faktörü war daha TERİM kadar antrenörlükden anlamadan ahkam kesen adam TÜMER'ide oynatamaz RONALDİNHO'yuda Riza ne yapdıgını bilmiyor elindeki malzemeyi kullanamıyor.

Bence tek aciklama su TÜMER METİN=FATİH TERİM SİSTEMİ MOTİVASYONU :mrgreen:

Sheriff
15.Ekim.2005, 20:49
kesinlikle rocco ya yüzde yüz katılıyorum

gezenti
15.Ekim.2005, 21:14
ya renklerde sorun war beşiktaşta ondan oynayamıyor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Galatasaray CimBom
16.Ekim.2005, 01:14
He valla!

bence de teknik direktör sorunu.
Cünkü Riza Calimbay Tümer' i yedekler arasinda
tutuyordu.(Yani bi kac macta..) Calimbay biseyler planliyor, ama....

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 02:44
Insallah Tümer Kayserispor Macinda Milli Takimdaki gibi oynarda bu polemigi son verir.Hadi Tümer bastir. (a)

Frank_Castle
16.Ekim.2005, 13:44
katılıyorum yorumlara ..

bjkde ki tümer / milli takımdaki tümer = rıza çalımbay / fatih terim

e_mali
17.Ekim.2005, 10:39
nası yane :mrgreen:

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:15
katılıyorum yorumlara ..

bjkde ki tümer / milli takımdaki tümer = rıza çalımbay / fatih terim
hiçbir şey anlamadım

meddah
18.Ekim.2005, 08:03
Dİyor ki:
Tümer'in Beşiktaş'ta gösterdiği performans Rıza Çalımbay ile Milli Takım'da gösterdiği performans da Fatih Terim ile doğrudan alakalı..

Laz_Asker_61
18.Ekim.2005, 20:30
ewet aynen öyle yani terim farkı ortaya çıkıyor şu durumda

batuhan673
18.Ekim.2005, 20:33
Terim farkı böylece bir kez daha anlaşıldı (g)