View Full Version : Galatasaray'da adaylar artıyor
e_mali
14.Ekim.2005, 10:21
Yaklasan kongre oncesi baskanlık adayları yavas yavas belirmeye basladı.
GS'li arkadaslar kimi baskan gormek ister?
dinaMYt
14.Ekim.2005, 11:50
walla şu özhan canaydın ve onun yönetimindekiler hariç kim gelirse gelsin ama yeter ki şu yönetimden bi kurtulalım.geldiklerinden gösterdiğimiz performansın özeti:
ilk sezon tsl 2.liği 2.sezon tsl 6.lığı 3.sezon tsl 3.lüğü 1türkiye kupası ve avrupa kupalarındaki galibiyet sayısı 1(bir) idari başarısızlıkları ise saymıyorum ve bu yönetimde yer alan 3 kişi (canaydın-kıran-gürsoy) hala utannmadan çekinmeden başkanlığa talip olduklarını söylüyolar (c)
e_mali
14.Ekim.2005, 14:45
Adnan Polat neler yapıyor, cok iyi olabiliecek biri olarak dusunuyorum ben?
gerilla
14.Ekim.2005, 18:05
Walla ben Haluk Ulusoy'un aday olacagını da duydum. Bir oy hakkım olsaydı önce Adnan Polat'a sonra Haluk Ulusoy'a verirdim.
tombul taho
14.Ekim.2005, 18:20
Haluk Ulusoy GS Lisesi mezunumu ki ? Eğer öyleyse başkan adayı olabiliyor çünkü yanılmıyosam...
emirduman
14.Ekim.2005, 18:21
Özhan Canaydın olmasın tabiki ama benim Ergun Görsoy'un başkan olmasına bir itirazım yok...
Adnan Polat'ta olabilir....
Sheriff
14.Ekim.2005, 20:58
Gs bukadar fakirken kim gelirse gelsin başarısız olur sonra stadta yine yönetim istifa sesleri yükselir (b)
VoLkaN BaROs
14.Ekim.2005, 22:47
Arnold Schwarzenegger olsun :mrgreen:
Adnan Polat eskiden çok büyük özverilerde bulundu, ama artık ilgilenmiyor yönetimle... Ayrıldığında çok üzülmüştüm, onun yeri kolay kolay doldurulamaz ki doldurulamadı da... Adanan Polat'ı unutun derim...
Haluk Ulusoy'un işi ne yahu cimbomun başında, federasyon başkanlığı yapmış adam ne işi var klüp başkanlığında...
Ama işin kötü yanı başkan olabilecek aday da yok ortada, bence Bülent Korkmaz olsun başkan :))
hucar17
14.Ekim.2005, 22:54
valla bu kulubü burdan alıp yine zirveye çıkaran olursa valla helal olsun trilyonlarca lira borçları varmış
from_edi
14.Ekim.2005, 23:44
yAw real sociedad 35 milyon doalr borcu war die mali kriz yaşiyo...nerdeyse klüp kappanacak... Bizi 150 miLon doLAr borcumuz war HAla biiz avrupaya aliolar...ligte tutioLAr.... Kulüp kapanma noktasına gelsin eminimki zengin biri satın aLır GS'yi işte o zaman köşe oLuruz.... ( haYAL ama bana yetio :mrgreen: )
hucar17
14.Ekim.2005, 23:47
eğer öle bişey olursa Gs isim olarak devam eder ama bir Türk alamayacağı için yabancı bir kulüp gibi görünür bu da hiç yakışmaz bence.Zaten böle bişeye ihtimal vermiyorum
adnan polat,alp yalman,ali dürüst,albayrak,fatih altaylı,ergun gürsoy,burak elmas kadrosu gelsin başkan aralarından kim olursa olsun.
e_mali
15.Ekim.2005, 10:28
mehmet cansun'da nabız yokluyormus sanırım ama gecmisteki basarısız donem onun sansını azaltır bence.
Fatih Altaylı baskan mı? cok zor be.
AzizAyyildiz BJK
15.Ekim.2005, 19:53
Bence Baskan belli Hagi olsun olsun Hagi o iyi götürür Bursasporu götürdügü gibi Romanya Milli Takimini götürdügü gibi ve de GSyi götürdügü gibi.Ama malesef Aday degil cok üzüldüm. (a)
başkanlık kolay değil cansun gene aday olacak kesin. ama canaydn karşısında kuvetli bir birleşimde söz konusu olabilir alp yalman polat ve diğer paralı gsliler lise mezunu bir ismi koltuğa çıkartıp destek olabilirlerde.. ilerleyen günlerde şekillenecektir.
PhotoGrapher
15.Ekim.2005, 19:59
Haluk Ulusoy GS Lisesi mezunumu ki ? Eğer öyleyse başkan adayı olabiliyor çünkü yanılmıyosam...
GS Lisesi mezunu olmak gerekmiyor baskanlik icin...
batuhan673
15.Ekim.2005, 20:22
Benim bildiğim gerekiyo (b)