View Full Version : Fatih Terim Sistemi
apaydin2148
14.Ekim.2005, 14:02
Fatih Terim dün Tek Tek'te Fatih Altaylı'nın konuğuydu.
Projelerini duyunca çok Türk futbolu adına çok heyecanlandım
2.3. ligden hatta amatör kulüplerden binlerce oyuncunun ayrıntılı bilgilerini topladıklarını ve bu oyuncuları Süper ligdeki tüm kulüplere almaları için önerdiklerini söyledi
Aynı eskiden olduğu gibi Vedat İnceefe'nin Karabükspor'da oynarken direk mill takıma alınması gibi,Alpay'ın soma-linyitspor'dan direk ilk 11 oynması gibi.
düünceleriniz??
from_edi
14.Ekim.2005, 23:55
BenDe heyecanLAndım şimdi baq... :mrgreen:
FATİH TERİM çekemeyenler kabul etmese de türk futbol ekolünü yaratmış kişidir.türk futbolunda ilk devrimi yaptığı gibi 2.yi de yapacak.alttan teknik direktörler yetiştirdiğini (kibarlık edip yetişen dedi) ,şifo,abdullah avcı,ünal,oğuz gibi isimlerin türk futboluna çok şey katacağını söyledi.
özellikle italyada geçirdiği zamanın terim in tecrübesini katladığını düşünüyorum.5-6 yıl içinde çok olgun meyveler toplayacağımıza inanıyorum.hakan şükür,nihat,bülent korkmaz,rüştü gibi dünya çapı yıldızlarımızın sayısı her geçen gün artacak.
flavio
15.Ekim.2005, 11:10
Bu adama işte bu yüzden İmparator diyoruz....
Laz_Asker_61
15.Ekim.2005, 14:41
terim bir futbol adamıdır her yaptığından da belli
RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:45
TERİMDİR ne yapsa YERİDİR :mrgreen:
batuhan673
15.Ekim.2005, 19:32
Helal olsun be (d)
eğer Türk futbolu için yaptım derse tamam ama herşeyi kendine mal edip ben olmasan olmazdı derse olmaz. Terim kendini çok hızlı yetiştirdi ve gerçekten tecrübesi ile örnek alınacak bir teknik adam.. umarım Türk futbolunun gelişimi adına yararlı adımlar atar. kendisinin galatasaray ile yaşadığı başarılı performansları diğer teknik adamlarımız türk kulüpleri ile yaşar. açıkçası avrupada türk takımlarının damgasını vurmasını özledim
emirduman
15.Ekim.2005, 20:35
Fatih Terim en önemli özelliklerinden biri de bu zaten....
Uğur Yıldırım kaçırdıktan sonra(başka bir teknik adam), Nuri Şahin'i Milli Takım'a çağırışında da aynı zihniyet yatmakta...
Fatih Terim olmasaydı belki Türkiye - Almanya maçında Nuri golü bize atacaktı....
gozgoz
15.Ekim.2005, 21:28
fatih terim böyle işlerin ustası zaten..oyuncu bulmakta ondan iyisi yok (b)