View Full Version : Los Turcos görevde!
Jesus_FB
15.Kasım.2006, 17:27
Los Turcos (Türkler) adı verilen Deportivo taraftarları UEFA Kupası'nda Celta Vigo'nun Fenerbahçe ile 30 Kasım'da İspanya'da oynayacağı karşılaşmada sarı-lacivertli ekibe destek vereceklerini açıkladılar.
Deportivo Taraftarlar Derneği adına bir açıklama yapan La pasion Turca (Türk tutkusu) Derneği Başkanı Alberto Ricardo, Celta Vigo - Fenerbahçe maçında tribünleri dolduracaklarını ve Türk bayraklarıyla şov yapacaklarını söyledi. Sarı-lacivertli taraftarlardan da bayraklarını getirmelerini isteyen Ricardo, "Celta sokaklarında hep beraber coşacağız. Celta en çok Türk bayrağından korkuyor. Bu hafta onlarla maçımız var. İlk darbeyi biz vuracağız" dedi.
Alıntı
Universal
15.Kasım.2006, 18:16
Güzel bir davranış yurt dışında bir Türkiye'yi desteklemeleri inşallah F.Bahçe için uğurlu gelir. :)
TR.CaPTaiN
15.Kasım.2006, 18:35
Bu Deportivolulari cok seviyorum:) Bende o statta olup Deportivo bayragi acmak isterdim.
JoseMourinho-FB
15.Kasım.2006, 18:51
Ya harbiden bu Deportivo'yu sevmeye başladım.Hayret verici bir olay...!
Selman Ozturk
15.Kasım.2006, 20:22
Yıllardır aynı duruşu koruyor Deportivo taraftarları. Türklere olan sempatileri Celta'ya olan düşmanlıklarından dolayı başladı. Ancak şimdi Celta olsa da olmasa da Deportivo taraftarlarının her biri bir Türkiye sempatizanı. Kulağa hoş geliyor...
Redrum
15.Kasım.2006, 20:27
ya ben koyu gsliyim ama bu deprtivollılara hastayım artık.adamların kurduğu derneğe bak''Türk Tutkusu''.abi ben bu adamları eheryerde destekliyorum artık.
ya ben koyu gsliyim ama bu deprtivollılara hastayım artık.adamların kurduğu derneğe bak''Türk Tutkusu''.abi ben bu adamları eheryerde destekliyorum artık.
katiliyorum bizde deportivo bayragi accaz tam super olacak
Sekopej
15.Kasım.2006, 20:49
Şimdi gaza geldim, FM'de Deportivo'yu alıp ŞL Şampiyonu yapayım bari:D
Yıllardır her maç Türk Bayrağı açan Deportivoluların bu maçta açacakları Bayraklar daha bir anlamlı olacak...
gerrrard
15.Kasım.2006, 21:08
Helal bea Helal.Deportiva La Corina ya bak:D
bursa_mc
15.Kasım.2006, 21:12
deportivo spania oley oleyyy:D
Omerdinho
15.Kasım.2006, 21:45
Ilginc :) ...
gerrrard
15.Kasım.2006, 22:01
deportivo barcelona maci icin bilet alcam :D
dentaconstantin
15.Kasım.2006, 22:06
geçen seneydi heralde maçta Türk bayraklarını açmışlardı çok güzel bir görüntüydü
gerrrard
15.Kasım.2006, 22:07
deportivo sen bizim herseyimissin:):):):):):D:D:D:D:D:):):):):):):D:D: D:D:D:D
Jesus_FB
16.Kasım.2006, 00:49
vallahi helal olsun adamlara bizde böyle bir birlik beraberlik yok adamlar için turk bayrağı olsun yeter keşke bu anlayış bizde de olsa
nart_susruko
16.Kasım.2006, 03:13
http://img88.imageshack.us/img88/4783/bayrak5sa3gfjd5.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=bayrak5sa3gfjd5.jpg)
Cengo
16.Kasım.2006, 03:26
Şükrü Saraçoğlu'nda Deportivo bayrağı açılacaktı, ne oldu bilen var mı?
TR.CaPTaiN
16.Kasım.2006, 22:48
Şükrü Saraçoğlu'nda Deportivo bayrağı açılacaktı, ne oldu bilen var mı?
Galiba ordaki macta yani Celta Vigo ile yapilacak olan macta acilacak.
:) harika bir olay bu yaa :) Acayip duygulandım şimdi...
dinaMYt
17.Kasım.2006, 01:47
hareketleri celtaya olan nefretlerinden mi yoksa türklere olan sevgilerinden mi anlayamadım yanlız.
TR.CaPTaiN
17.Kasım.2006, 21:31
hareketleri celtaya olan nefretlerinden mi yoksa türklere olan sevgilerinden mi anlayamadım yanlız.
Ikisi birden.
Sheriff
18.Kasım.2006, 18:36
Varya desinlerki Celta-Deportivo maçına gidiyoz gel. koşa koşa giderim ha.hll olsun Deportivo' ya bea.....
Cyzio
18.Kasım.2006, 19:17
Çok gurur verici gerçekten
Krusty
18.Kasım.2006, 19:30
Bu olay bizim ülkemizde olsaydı ne olurdu acaba? Düşünsenize Galatasaray burada diyelim Zaragoza ile maç yapacak fakat Fenerbahçeli taraftarlar ise İspanya bayrağı açacak. :) Aslında bu olay Deportivoluların Türklere olan sempatisini göstermiyor, Celta Vigo'ya olan antipatisini gösteriyor bence. Sonuçta Celta Vigo'ya gıcıklarsa her takımın ülkesinin bayrağını açarlar. Ama yine de güzel bir olay. :)
Cyzio
18.Kasım.2006, 19:33
Kafama bişey takıldı Deportivo taraftarları her maçta açıyormu Türk bayrağı
Jesus_FB
19.Kasım.2006, 16:28
her maçlarında var zaten bu türk bayrakları sadece celta maçlarına özel bir şey değil
Krusty
19.Kasım.2006, 17:22
her maçlarında var zaten bu türk bayrakları sadece celta maçlarına özel bir şey değil
O zaman bu süper bir olay.. ;) Gurur duymalıyız kendimizle..
nart_susruko
20.Kasım.2006, 02:26
Bu olay bizim ülkemizde olsaydı ne olurdu acaba? Düşünsenize Galatasaray burada diyelim Zaragoza ile maç yapacak fakat Fenerbahçeli taraftarlar ise İspanya bayrağı açacak. :)
oluyordu zaten böyle şeyler ama mantalite farklıydı ;)