View Full Version : Alen Markaryan Lig TV'ye Öyle Bir Konuştu ki...
tombul taho
15.Kasım.2006, 19:16
Arkadaşlar Turkcell Süper Ligi'nin Resmi Yayıncı Kuruluşu Olan LigTV kendi internet sitesinde Beşiktaş Taraftar Gruplarından biri olan Çarşı'nın iki önemli ismi Alen Markaryan ve Cem Yakışkan ile röportaj yaptı. Gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş ben de bu röpotajı sizlerle paylaşmak istedim. Biraz uzun ama Alen'in söyledikleri gerçekten dikkatimi çekti! İşte O Röportaj :
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?id=haberdetay&haber_id=6114
resmi bi site olduğu için link koydum! ayrıca röportaj çok uzun buraya sığmıyor. isteyen arkadaşlar girip okuyabilir!
cArsı_nas
15.Kasım.2006, 19:24
duneyin okumustum alen abi guzel seyler solemiş
Eray Dengiz
15.Kasım.2006, 19:25
Süper bir röportaj olmuş.. Keyifle okudum..
Universal
15.Kasım.2006, 19:30
Yazıyı daha önce okumuştum ve çarşı grubunu medyanın hem yanlış tanıtması bu gün bence bu sonuçlarına neden oldu.
Ben bu adamı bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım...
Omerdinho
15.Kasım.2006, 21:37
Adamin yüzünü görünce korktum bir insan bu kadar cirkin olabilir..
bursa_mc
15.Kasım.2006, 21:52
bu alen müslüman oldumu
Universal
15.Kasım.2006, 22:31
bu alen müslüman oldumu
Sanırım müslüman olmadığı isminden belli herhalde musevi olsa gerek.
perpetua
16.Kasım.2006, 00:05
Sanırım müslüman olmadığı isminden belli herhalde musevi olsa gerek.
Markaryan Ermeni asilli bir soy ismidir.
FeYYaz1989
16.Kasım.2006, 01:14
Hersey bitti,adamin dinine-diline mi taktiniz simdi?
Cengo
16.Kasım.2006, 03:30
Bu grupların aldıkları bedava biletlerle para veren seyirciyi enayi yerine koydukları gerçeği hiç unutulmamalıdır!..
nart_susruko
16.Kasım.2006, 04:18
bu bestenin orjinalini bilen var mı merak ettim şimdi eğer buraya yazılamayacak bi tarzdaysa ö.m. olarak atabilir mi bilen bi arkadaş acaba :roll: fazla merak iyi değildir biliyorum ama :D neden başkan değiştirilmesini istemiş merakım o yüzden :)
dnz498
16.Kasım.2006, 10:50
Bu grupların aldıkları bedava biletlerle para veren seyirciyi enayi yerine koydukları gerçeği hiç unutulmamalıdır!..
adamların ne suçu varki bileti verenler var ki onlarda alıyor ki bence bu da gerekli çünkü tribündeki düzen ancak bazı kkişiler sayesinde sağlanır "BİR HAREKET BAZEN ÇOK ŞEY İFADE EDER"
cArsı_nas
16.Kasım.2006, 11:42
ben yazılan yorumlarda bi çekemezlik goruyorum şimdi bi fıkra gibi bişey soylıyecem size komik falanda deil artık adı neyse siz koyun
..adamın biri cehenneme dusmus ve insanların atıldıgı kazanların basında da zebani varmıs(insanlar kazandan çıkmaya calıştıklarında onları itsin diye) sonra bakmıs bi kazanın basında zebani falan yok sormus burda niye zebani yok "burası Türklerin bulundugu kazan bize gerek yok zaten onlar yukarı çıkmaya basladıgında altan gelen biri onu asagı cekip kendi çıkmaya çalısyor"demiş... bilmiyorum anlayan anladı herhalde
zaten adım gibi emindim ırkcı mesajların yazılacagını neyse fazla ortamı germiyeyim alen abimin de agzına saglık
KAHROLSUN FAŞİZM
bu bestenin orjinalini bilen var mı merak ettim şimdi eğer buraya yazılamayacak bi tarzdaysa ö.m. olarak atabilir mi bilen bi arkadaş acaba :roll: fazla merak iyi değildir biliyorum ama :D neden başkan değiştirilmesini istemiş merakım o yüzden :)
Beşiktaşım hayat sensin hersey sensin dunyam sensin
gelecekse tum acılar biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgecersekAllah belamızı versin
real_footballer
16.Kasım.2006, 15:32
cok uzun bir röportaj olmus yaw oku oku bitmiyo