Log in

View Full Version : Cİmbom Ucuz Atlatti

barcelos
15.Kasım.2006, 20:51
UEFA Disiplin Kurulu, 18 Ekim Çarşamba günü oynanan Galatasaray-PSV Eindhoven karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe para cezası verdi.
UEFA Disiplin Kurulu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve bazı seyircilerin sahaya girdiği karşılaşmada, sarı-kırmızılı kulübe 40 bin İsviçre Frangı (yaklaşık 47 bin YTL) para cezası verdiği öğrenildi.
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ceza bildiriminin kendilerine ulaştığını açıkladı.

TR.CaPTaiN
15.Kasım.2006, 20:59
Gercektende galatasaray ucuz atlatmis.

IcedEarth
15.Kasım.2006, 21:01
ne ucuzu yav 1 YKR bile bize zarar :D

gerrrard
15.Kasım.2006, 21:04
zaten borctayız bide bu.Valla su içemicez:D

LaKe
15.Kasım.2006, 22:47
Bencede ucuz atlatmışız. Ben çok daha fazla büyük cezalar bekliyodum...

ibo
15.Kasım.2006, 23:12
O herifler zaten GS li falan değil. Hem o maçın son dakkalarını katlettiler hem de klübe maddi yükümlülük getirdiler... :mad:

Jesus_FB
16.Kasım.2006, 01:10
vallahi şaşırdım fifa nasıl olduda sahamızı kapatmadı sene başındaki ts maçından sonra bu sene en ufak bir şeyde kapatırlar diye bekliyordum

Cengo
16.Kasım.2006, 03:37
çok çok ucuz kurtulunmuş ..

UEFA normalde seyircisiz oynama verebilirdi, zaten gereken ceza da odur bu tür durumlarda..

nart_susruko
16.Kasım.2006, 04:04
o sahaya atlayanlara ödeteceksin bu parayı ;)

dnz498
16.Kasım.2006, 10:55
vallahi şaşırdım fifa nasıl olduda sahamızı kapatmadı sene başındaki ts maçından sonra bu sene en ufak bir şeyde kapatırlar diye bekliyordum

kapatmama sebebi gözlemcinin resmi rapora o olayları yazmamış olmasıdır ki bunun altında tabiki sağolsun Şenez Erzik'in çabaları vardır

Jesus_FB
16.Kasım.2006, 14:58
kapatmama sebebi gözlemcinin resmi rapora o olayları yazmamış olmasıdır ki bunun altında tabiki sağolsun Şenez Erzik'in çabaları vardır

yok canım öyle bir şey olamaz koskoca tv görüntüleri var onları hiç olmamış gibi rapor yazmış olamazlar

El Comandante
16.Kasım.2006, 17:20
iyi oldu bu cook ucuz atlattik.aslinda o sahaya atlayanlara ödetecen parayi nart_susrukonun dedigi gibi

barahir
16.Kasım.2006, 17:32
yok canım öyle bir şey olamaz koskoca tv görüntüleri var onları hiç olmamış gibi rapor yazmış olamazlar
yok abi hakkatende yazmamış raporuna gözlemci. Bence o adam gözlemciliği bıraksın gözlemeci olsun:)

Jesus_FB
16.Kasım.2006, 17:41
yok abi hakkatende yazmamış raporuna gözlemci. Bence o adam gözlemciliği bıraksın gözlemeci olsun:)

yok bence Türk takımlarının tüm maçlarına o adam verilsin :)

barahir
16.Kasım.2006, 17:43
yok bence Türk takımlarının tüm maçlarına o adam verilsin :)
Olabilir. hatta bu adamın hakem versiyonları da varsa gelsinler bizim türk takımlarının maçlarını yönetsinler:)

dnz498
16.Kasım.2006, 18:26

yazmadılar rapora adım gibi emnim
yazsalar kurtamazdık paçayı