PDA

View Full Version : Sizce Besiktas UEFA-Kupasini alacak gücte mi?

AzizAyyildiz BJK
15.Ekim.2005, 05:51
Ben bir Besiktasli olarak bu Besiktasin baya ileriye gidecegine inaniyorum.Bu Ceyrek Final olur yada yari Final ama Final biraz zor görünüyor.Bilmiyorum siz ne dersiniz?

11
15.Ekim.2005, 09:30
gruptan çıkamaz.

e_mali
15.Ekim.2005, 10:20
gruptan çıkma ihtimali var ama kupa cok ama çok zor... Tabi sansı yardım ederse neden olmasın. (ı)

flavio
15.Ekim.2005, 11:08
Alamaz

dinaMYt
15.Ekim.2005, 13:35
grupları geçemez

Laz_Asker_61
15.Ekim.2005, 14:36
gruptan çıkarız ama fazla ilerisini göremiyorum en fazla çeyrek final

Sheriff
15.Ekim.2005, 14:40
pek sanmıyorum

semih5
15.Ekim.2005, 16:04
niye ki ya her sey inanmayla olur ben inaniyom bence kupayi alir tabi ki alir

RoCCo_42
15.Ekim.2005, 18:27
Böyle bir yorum yapabilmemiz için öncelikle besiktasin gruptan cıkması gerekli diye düsünüyoru.Bu kupalar uzun serüvenli.Kademe kademe düsünmek lazim.
Besiktas bence grubu gecmeli grupta hic kolay degil.Özellikle benim gruptaki süpriz Adayım ZENİTH ST.PETERSBURG Besiktas eger ZENİT'i egale edebilirse gruptan muhakkak cıkacakdır.Hayırlısı Basarılar BESİKTAS.

hucar17
15.Ekim.2005, 18:31
ben beşiktaşın bu kupaya da kupadan sonrasına da hazır oldugunu düşünmüyorum.Ama umarım en azından bi çeyrek finalle falan bi başarı elde eder

AzizAyyildiz BJK
15.Ekim.2005, 19:32
Ben RoCCo 42nin Yorumunu baya begendim aslinda bu isi Kademe Kademe görmemiz lazim.Ben ama Zenit ile ilgili yorumuna katilmiyorum.Bu Grubun il Ücü bana göre belli.FC Sevilla, Besiktas ve Bolton.Tabii kim birinci olur kim ikinci onu bilemem.Umarim Besiktas birini cikar.

batuhan673
15.Ekim.2005, 19:34
Bence gruptan çıkamaz

emirduman
15.Ekim.2005, 20:43
En iyi ihtimalle Çeyrek Final diye düşünüyorum..

Daha fazlası ne yazikki çok zor gibi gözüküyor...

gezenti
15.Ekim.2005, 21:23
püfffff güldürmeyin beni onu kazanmak için kadro derinliğinin yaznı sıra sahaya yüreğini koyacak adam lazım

gozgoz
15.Ekim.2005, 21:34
gruptan çıkması çok zor zaten kupayı alması imkansız denecek kadar az...

meddah
15.Ekim.2005, 22:16
Başlıkla yorumların arasında uçurum var..

Niye bu kadar karamsarız anlamadım.. 5 takımdan üçünün çıkacağı bu grupta 6 puan almak kafi. Geçen sene 4-5 puan alarak gruplarından çıkan takımlar vardı. İki iç saha maçı kazanmak (Bolton - Zenit) bu kadar zor mu?
Evet, Beşiktaş bu; insanın ağzını bir karış açık bırakan sonuçlar almaya bayılıyor ama bence gruptan çıkamaması sürpriz olur.

Kupayı almasına gelince.. O biraz zor..

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 00:45
Bende meddaha katiliyorum.Cok büyük bir ihtimalle BJK turu gececek.Herkes biraz karamsar.Bu Karamsarlarda ya GSli yada FBli.Ya Avrupa bu BJKde Türk Takimi.Bende bir Besiktasli olarak GSnin elenmesine üzüldüm ve FBye Schalkeye karsi basarilar diliyorum. (b)

Frank_Castle
16.Ekim.2005, 13:38
İyi ki Galatasaray almayı başardı...Bu kadar kolay oldu şimdi uefa kupası almak,ne de olsa Galatasaray aldı ya ne kadar zor olabilir ki ? Daha grup aşamasından çıkmadan u gaz neden ? Galatasaray kulislerinde bile "uefa kupasını alır mıyız" sözleri mart ayında dortmundu deplasmanda 2-0 geçince söylenmeye başlamıştı .. bu yüzden gaza gelmemek lazım ..

bence imkansız o ayrı, bjk de o istikrar yok ..

PhotoGrapher
16.Ekim.2005, 14:05
Neden olmasin?Kleberson ve Ailton iyi oynarlarsa rahatlikla kazanabileceklerine inaniyorum....

Laz_Asker_61
16.Ekim.2005, 15:07
Hafif bir soğuk var, ama içimde ki ateş o havayı bastırıyor...

Yer Atatürk Hava Alanı!!!!
Her Yer Siyah- Beyaz...

Ankaradan ulaşmıştık İstanbula, bir rüya gibiydi herşey. Uçak biletinden maç bileti bulana kadar geçen zorlu süreç atlatılmış, ve artık sürekli sevinçten gülüyordum! Arada patlatılan "Geliyoruz yavaş yavaş, alacağız kupayı sarhoş sarhoş, sonrası Beşiktaşım benim herşeyim..." tezaruhatları... Bir gariptik! havaalanı siyah beyaz dı ve inliyordu " siyah-beyaz"...
Herkes şaşkınlıkla bu kalabalığa bakıyordu! Siyah beyazını arıyor gibiydi. Bir başka ülkeye Beşiktaşımızı temsil etmeye gidiyorduk,
Eindhoven'a... Uçakların biri kalkıyor, diğeri bekliyordu! Dünya, Türkiye Beşiktaşı alkışlıyordu.Havaalını tam anlamıyla karnavalı andırıyordu! Sanki Hakkı ların, Mustafaların ruhlarıda oradaydı... Herkes bir organizasyon peşindeydi. Kimi pankartlar yaptırmış, kimi yüzünü boyamıştı. Kimi taktik konuşuyor, kimi biletleri karşılaştırıyordu! Maç bileti olmadan giden bile vardı...

Göğe çıktık sonunda, uçak inliyordu, bestelerle şarkılarla... Birazdan gurbetçilerle buluşacak ve daha da büyüyecektik! O turuncu Hollanda caddelerini siyah-beyaza boyayacaktık...

Bütünleştik...

Varmıştı siyah beyazına... Caddeler inliyordu, "Beşiktaşım benim" lerle, arada meşalelerle... Rakip taraftar eziliyordu hıncımızdan... Hollandalı sarı kafalar bize bakıyordu... Ortalık toz dumandı, meydan boyanmıştı siyah- beyaza... " Beşiktaşım hayat sensin..."
Kocaman olmuştuk sanki gelemiyenlerin ruhunu taşıyorduk...
Artık maç saatinede az kalmıştı... Kimi sarhoştu, kimi 1 gün önce gitmenin tadını almış, soğukta dışarda sabahlamıştı!! Eskileri yaad etmişti...

Stada vardık...

Kale arkasına girmiştik, Cordobanın arkasına sıralanmıştık adeta! Tezaruhatın biri bitmeden diğeri başlıyordu...
Takım çıkmıştı sahaya...

SİYAH şık şık şıkBEYAZ şık şık şık SİYAH...

Bizim futbolcular dahil diğer rakibin taraftarları dahil bizim tribünleri dinliyor, izliyordu!
Sanki inönüden tek farkı, kapalı üstte ki 2 direkTi.
Herkes sevinçten çılgına dönmüştü...
Anında bir beste patladı
"Peşinde köle olduk
Arkanda siper olduk
Tek isteğimiz kaldı
Kupayı al YETER"
.......................

Beşiktaşım sağdan soldan saldırıyordu! Tümer almıştı topu, çalımını attı, 2. yide geçti...
vurdu ve goooooooooooooooooooool....
dk 83 ve Beşiktaşım golu buldu!!!!

ortalık yanıyordu sanki...
Kim kime sarılıyordu belli değildi. istanbuldan bile duyulmuştu sanki sesler... Ağlıyorduk, sevinçten. Anlatılamaz bişeydi...
sonunda kazanmıştık o kupayı! Vaduzla başlanan yol sonrasında sıkıntılı bir Malmö zaferi , grup geçildi ve çeyrek, yarı, sonrasında final!!!!
Ve herkes ağlıyor, göz yaşları sel oluyor, takım ağlıyor, Türkiye ağlıyor! Beşiktaşım KUPAYI ALIYOR....

AMİİİİİİİİİİİNNNNNN....................

alıntı:bjkonline.com

batuhan673
16.Ekim.2005, 15:14
Güzel yazmışsın (ı)

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 17:46
gercekten güzel yazmissin sanalman 34 (d)

meddah
16.Ekim.2005, 17:55
Son cümleye kadar okuyup bırakıyor musunuz?

Öyleyse son cümleyi ben size tekrar edeyim:
"Alıntı: bjkonline.com"

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 17:58
Tüh be kandirildik...gercekten son cümleye kadar okudum daha fazlasini okumadim..rezil olduk... (c)

Laz_Asker_61
16.Ekim.2005, 18:14
arkadaşlar başkalarının emeğini kendime mal etmek istemem bunu paylaşmak istedim aldım getirdim yani ben yazmadım ama yinede teşekkürler

e_mali
18.Ekim.2005, 10:38
TD degisimi olacak ve sonucta BJK bu degisime hemen ayak uyduramayacak.

ilk macı yani Bolton macını alırsa bence gruptan çıkar aksi halde isleri çok zor artık.

AzizAyyildiz BJK
18.Ekim.2005, 16:17
Ben bu TD degisikliginin Bolton maci skoruna yansimayacagini düsünüyorum.Besiktas ligde cok kötü ama UEFA icin bence bu gecerli degil.

batuhan673
18.Ekim.2005, 20:28
Ama BJK'de moraller kötü.Bunu da düşünün.Moral çok önemli.Rıza Hoca'nın istifası ve taraftarın yönetimi istifaya çağırması oyuncuların moralini baya etkiler.

Laz_Asker_61
18.Ekim.2005, 20:38
oyuncuların çoğunun zaten td karşı bir garezi vardı yani rızanın ayrılması bazı oyuncular tarafından sevindirici oldu bu maçı bjk alır diyorum çünkü oyuncular artık herşeyin bilincinde oynayıp kazanamk zorundalar yoksa taraftar .......

Galatasaray CimBom
22.Ekim.2005, 00:04
Bence de cikamaz gruptan.
Ama yine de, basarilar dilerim... (r)

capriceman
22.Ekim.2005, 02:43
Gruptan çıksın yeter ;)

batuhan673
22.Ekim.2005, 13:13
İnşallah (g)

Berkology
22.Ekim.2005, 16:33
Keşke çıkabilse ama çıkamayacak bence.

tmac
22.Ekim.2005, 18:23
sanalman_34 süpersin yaaa..
tabiki alabilir ama önce baskanin we teknik heyetin degismesi lazim..
bu kupayi alabilecek kapasite war oyuncularda ama bi de oynasalar ...
insallah besiktas bu kupayi alir gruptanda rahat cikar

BESIKTASIM HAYAT SENSIN DUNYAM SENSIN HERSEY SENSIN
NE GELIRSE TUM ACILAR BIZ HAZIRIZ SENDEN GELSIN
BU SEVDADAN VAZGECERSEK
ALLAH BELAMIZI VERSIN

NEYLEYIM CEBIMDEKI MILYON PARAYI
TARAFTARI CILDIRTINCA
DUYSUN ALEM BOYLE ASKI
BU ALEMDE KRAL CARSI

HERKES BESIKTASLI OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BIZDE KALSIN

CELIK KUVVET BEYAZ DESENE DESENE DESENEEEEEEE .........

FeYYaz1989
22.Ekim.2005, 21:00
Yeni hocamız gelmeden bir şey söylemek zor.Ama alsada almasada EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!

CeNTeR_TR
22.Ekim.2005, 21:49
bence besıktas gruptan bıle zor cıkıkacak gıbı ama sansıda yaver gıderse belkı gruptan sonra 1 mac daha oynayabılır

RoCCo_42
23.Ekim.2005, 00:16
Besiktas gruptan cıkar ama ondan sonrasi için bisey diyemicem anahtar mac ZENİT maci.

hucar17
23.Ekim.2005, 01:08
yaa bu oyunla süper kupayı bile alır

comandante
23.Ekim.2005, 15:00
püfffff güldürmeyin beni onu kazanmak için kadro derinliğinin yaznı sıra sahaya yüreğini koyacak adam lazım

güldürmeyin beniden sonraki kısmına istemeden katılıyorum...beşiktaş çeyrek finali bile ancan televizyondan izler diye düşünüyorum.aynı galatasarayın şu an izlediği gibi (c) (c) (c) zeniti yenerse çıkar bence grupdan

(d) (d) (d)

FeYYaz1989
23.Ekim.2005, 15:01
Elle kolla gol atarsak alırız. (ı) Yorumun için sağol.

comandante
23.Ekim.2005, 15:04
Elle kolla gol atarsak alırız.

ailton değil de ELiltonunuz olsaydı alırdınız abi :mrgreen: :mrgreen:

AzizAyyildiz BJK
24.Ekim.2005, 02:32
Yok bosverin Besiktas öyle elli kollu islere girmesin yeter biz öyle olsa UEFAyi degil Sampiyonlar Ligini bile istemeyiz.Biz gururumuzla yasayan bir Takimiz.Öyle Fenere Galatasaraya benzemeyiz.Konsturuyorsunuz insani.Saten öyle elli kollu belesten penaltilarla olacaksa hic olmasin.

hucar17
24.Ekim.2005, 18:22
ben bu oyunla kupanın hayal oldugunu samimi bir şekilde söyledim.ama siz hemen Fener e Gs ye laf attınız.Diyecek birşeyim yok eğer siz alacağınızı düşünüyorsanız da saygı duyarım (d)

batuhan673
24.Ekim.2005, 18:47
Ya var ya alakasız bir konuda bile tuttuğunuz takımların rakibine illa laf atıyosunuz (d) :mrgreen: (d)

Laz_Asker_61
24.Ekim.2005, 19:38
önce senin takımın oynadığı futbolla alsın gün gelir bizde bu futbolla kupayı alırız merak etme sen

comandante
24.Ekim.2005, 20:26
doğruya doğru arkadaşlar şu anda ve önümüzdeki bi kaç yılda sanmıyorum ki bi türk takımı avrupadan kupayla dönsün...

turker_oz
29.Ekim.2005, 02:21
Taktik ustası bi teknik direktör olsun yeterki kupayı almak çok zor değil ama saçma sapan oyun düyenizle oynarsak gruptan da çıkamayız. (g)

Legolas007
29.Ekim.2005, 13:00
en fasla çeyrek final oynarız bence (c)