PDA

View Full Version : of yaa eski okulumu özledim

TheTrooper
16.Kasım.2006, 20:58
arkadaşlar oks sınavına bahçeliewler anadolu lisesini kazandım ama hep fethiye kemali istiyodum hem bize çok yakındı hmde çok ii bi liseydi ama bahçelide ööle iyi arkadaşlıklar kurdumki çok güzeldi her tenefüs dışarda top oynardık ama bigün babamın müjdesiyle çok üzüldüm fethiye kemalde boş yer varmış ve bn hiç gitmek istemiyodum ama işte maddi durum servisle gidiyodum o yüzden gitmek zorunda kaldım ve fethiye kemalde sadece 1arkadaş bulabildim hepsi bana soğuk davranıyo tenefüste o arkadaşımla geziyorum sadece ama bahçeli ööle deildi tüm herkes birbirine dosttu napcam bilemiyorum noolur teselli edin yaa:(

Redrum
16.Kasım.2006, 21:01
olue böyle wakalar. sen millete sıcak davranırsan onlarda seni bağrına basarlar.birz espri patlat, sempatik ol bak noolluyo:D

TheTrooper
16.Kasım.2006, 21:03
yaaa olmuyo hrkese yaklaşmak istiyom kimse bakmıyo 1arkadaşım var dierlerinin hepsi mal

shahinler
20.Kasım.2006, 19:28
liseyi bitirene kadar tam 4 okul deiştirdim(lise dahil).bi tanesi de 8. sınıfın ortasıydı.sene ortasında okul deiştirmek iğrenç bi durum .seni çok ii anlıyorum.İlk zamanlar sana yeni geldiin için biraz soğuk davranırlar ama daha sonraları alışırsın.ben sadece okuluda deiştirmedim.oturduğumuz semtten taşındığımız için daha da koydu yani hem okul hem semt daha da zor kimseyi tanımıyosun.kötü bi durum ama çabuk alışırsın . biraz sokulgan olmaya bak.

tosunpasa
20.Kasım.2006, 20:13
7 yıl okuduğum okuldan alınmıştım bende 8. sınıfta gittiğim okulda senin durumundaydım ama eski okuluma döndüm şimdi çok mutluyum:)Senin durumunu yaşamış biri olarak çok iyi bilirim ya***ak bişey yoktur fazla her ne kadar sokulgan olsanda karşı taraftan bi ilgi alamazsın çok kötü bi durum sabır lazım elbet 1 yıl içinde alışırlar

Nocna Mora
20.Kasım.2006, 23:22
arkadaşım olr böyle wakalar türk polisi yakalar.............ŞAKA BİR YANA BANADA ÖYLE OLAYALAR OLUYOR ARA SIRA