Log in

View Full Version : Marcelinho dönmek istiyor

TR.CaPTaiN
16.Kasım.2006, 23:27
Alman Bild gazetesi, 1. Lig takımlarından Hertha BSC Berlin'den Temmuz ayında Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun Alman ligine dönmek istediğini yazdı.
''Marcelinho Alman Ligi'ne mi dönecek?'' başlığıyla verilen haberde, Trabzonspor'un Süper Lig'de başarılı olamadığı, bu nedenle Marcelinho'nun da mutsuz olduğu belirtildi.

Marcelinho'nun, ''Durumumuzdan memnun değilim, birçok sorunumuz var. Halbuki teknik direktörün değişmesinden sonra her şey çok güzel başlamıştı. Şampiyonluğu kaçırdık. Umarım kış tatilinden sonra her şey daha iyi olur'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Marcelinho'nun Alman ligine dönmek istediği iddia edilen haberde, Marcelinho'nun Hertha BSC Berlin'e değil, Schalke 04'e, Werder Bremen'e ya da Hamburg'a gitmeyi arzuladığı kaydedildi.

Marcelinho'nun bu nedenle kızı Viviane'ye Almanca öğrenmesi için bir Almanca öğretmen tuttuğu bildirildi.

16.11.2006

Kaynak : AA

aLka
16.Kasım.2006, 23:28
adı geçen takımlardan bence hiç biri almaz artık..

Fietra 10
16.Kasım.2006, 23:29
evet bende okudum bu haberi ama pek inandırıcı değil hem marcelinho son haftalarda fenada oynamıyo... bu arada alka yada katılıyorum gidecek haberi neysede bide takım beğenecek...

nekop
16.Kasım.2006, 23:34
vayyy bee birileri bizim fotomactan daha cabuk davranmış helal olsun daha ne denilebilirki...

TR.CaPTaiN
16.Kasım.2006, 23:36
Zaten Schalke'de oyun kurucu olarak Lincoln,Bremen'de Diego, Hamburg'ta Rafael Van der Vaart var. Marcelinho bunlarin hicbirinin yerine oynayamaz su haliyle. Haberin gerceklik payini bilmiyorum.

Cyzio
17.Kasım.2006, 19:12
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marcelinho Dos Santos, Trabzonspor'dan ayrılmak istediği yönünde medyada çıkan haberleri kulübünün resmi internet sitesine bir açıklama yaparak yalandı.

Marcelinho, ne Türkiye'de ne de Almanya'da yayın yapan herhangi bir gazete veya dergiye röportaj verdiğini kaydederek, "Kaldı ki Türkiye'de ve Trabzon'da fazlasıyla mutluyum. Trabzonspor'a vereceğim daha çok hizmetim var. Şu an tam kapasitemin yüzde 50'sini sahaya yansıtıyorum" dedi.

Antrenmanlarda iyi çalıştığının da altını çizen Brezilyalı futbolcu, "Kısa zamanda adaptasyonumu tamamlayıp zirve yapacağım" ifadesini kullandı.

bursa_mc
18.Kasım.2006, 17:12
ben olsam bende donmek isterdim .ünlü bi isimsen nabacaksın trabzonda

Cyzio
18.Kasım.2006, 17:39
Futbol oynayacak;;)

bursa_mc
Futbol oynayacak;;)

sen trabzonsprlumusun?

nekop

trabzonsporun büyüklügüne laf edemezsin sen...

bursa_mc
18.Kasım.2006, 17:41
yok etmıyorum.haşaa:)

Cyzio
18.Kasım.2006, 17:42
sen trabzonsprlumusun?

Trabzonsporluyum her zaman

10_Osmanozc
18.Kasım.2006, 19:11
Ne yapacak söyliyeyim mi?
Hertha Berlin'in ona vermediği parayı Trabzonspor'dan kazanıp Brezilya'da ailesine daha fazla ev yapacak anladın?

LaKe
18.Kasım.2006, 20:45
Madem öyle niye baştan geliyosun kardeşim? Sanki bilmiyomuydu adam Trabzon'u. Bunun kötü takımla falan alakası olduğu sanmıyorum ben. Oynayacak adam her yerde oynamalı. Hem TS ona daha fazla para veriyor eski takımından bildiğim kadarıyla :confused:

Ayrıca Captain10'unda dediği gibi, sayılan takımlardaki Marcelinho'nun pozisyonundaki oyuncular Marcelinho'dan çok daha iyi ;;)