Log in

View Full Version : Maça Doğru: Antalyaspor - Galatasaray

lazyboy7
17.Kasım.2006, 01:28
Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’a konuk oluyor. 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 14. Hafta
Stat: Antalya Atatürk
Tarih: 18 Kasım Cumartesi / Saat 19:00
Hakem: Bülent Yıldırım, Cemal Gemici, Mustafa Sönmez / 4. Hakem: Bünyamin Gezer
Sakatlar: Necati (Galatasaray)
Cezalı: -
Hava Durumu: Maç günü Antalya'da açık bir hava bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 22, en düşük 13 derece.

Canlı Yayın
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Turkcell Süper Lig'de 13 haftada 21 puan toplayan Galatasaray, 3. sırada yer alıyor. 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Galatasaray'ın attığı 24 golün 7'si Saşa İliç, 5'i Ümit Karan, 3’ü Hakan Şükür, 2’si Hasan Kabze, 2'si de Arda'dan geldi. Diğer golleri Ayhan, Cihan, Necati ve Hasan Şaş kaydetti.

Son 5 Maç
Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği
PSV Eindhoven 2-0 Galatasaray (Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç)
Çaykur Rizespor 2-1 Galatasaray
Karşıyaka 1-2 Galatasaray (Fortis Türkiye Kupası A Grubu 2. Maçı)
Galatasaray 4-0 Sakaryaspor

Antalyaspor
Geçen yıl 2. Lig’de 2. olan Antalyaspor, dört yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e döndü. Bu sezon 13 haftada 14 puan toplayan kırmızı beyazlılar; 2 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyet aldılar. Yılmaz Vural yönetiminde, ligin 15. sırasında bulunan Antalyaspor, 15 gol attı, 17 gol yedi.

Son 5 Maç
Vestel Manisa 3-2 Antalyaspor
Antalyaspor 0-0 Gaziantepspor
Denizlispor 1-1 Antalyaspor
Antalyaspor 4-4 Beşiktaş
Trabzonspor 0-0 Antalyaspor

Antalyaspor: 2006-2007 Kadrosu
1 Oscar Cordoba
22 İlker Avcıbay
21 Erman Öztürk

13 Şenol Can
28 Vahap Işık
4 Metin Aslan
5 Piotr Dziewicki
67 Uğur Kavuk
7 Jaroslaw Bieniuk
74 Volkan Yaman
8 Ercan Ünal

12 Maynor Suazo ****nez
17 Ali Bilgin
23 Mustafa Özkaya
25 Pavol Straka
39 Mustafa Gürsel
6 Levent Kartop
19 Alican Tez

10 İlyas Kahraman
11 Taner Gülleri
20 İdris Hacıfazlıoğlu
77 Ali Cansun Begeçarslan
9 Coşkun Birdal

nart_susruko
17.Kasım.2006, 03:21
galibiyet beraberlik sayısını eşitlemenin vakti gelmiştir :)

güzel ve gollü bir maç bekliyorum umarım kazanırız

Eray Dengiz
17.Kasım.2006, 11:38
Güzel ve zevkli bir maç olacaktır. Kazanan taraf yine biz olmalıyız.. :)

ibo
17.Kasım.2006, 13:40
inş. kazanırız. Başka çaremiz yok...

El Comandante
17.Kasım.2006, 14:54
bu maci kazanip fenerbahce besiktas macinin berabere bitmesini beklememizden baska caremiz yok.

aLka
17.Kasım.2006, 15:06
rahat alırız..3-0

Fietra 10
18.Kasım.2006, 15:41
rahat alırız..3-0

bence antalya kesin gol atar bu maçta

bursa_mc
18.Kasım.2006, 16:52
1-0 Ç.Ş diyorum.

Del Piero_10
18.Kasım.2006, 17:10
Galatasaray kazanır.

GeNç KaRTaL
18.Kasım.2006, 17:15
aslında antalya iyi bir takım ama gs kazanır belki beraberlik

Emurafu
18.Kasım.2006, 18:43
Once sunu soylim antalya cok zor gol atan ekip besiktasa gol atti ama o macta atalari sizde gordunuz galatasaray antalyaya fazla pozisyon vermicek antalya gol atarsa duran topdan atar ve bu mac 3=1 biter cimbom alir alin yaparim

LaKe
18.Kasım.2006, 18:48
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum :)

Sheriff
18.Kasım.2006, 19:09
Bu maç berabere biter.Demedi demeyin

Krusty
18.Kasım.2006, 19:13
Evet ben de berabere biter diye düşünüyorum..

IcedEarth
18.Kasım.2006, 20:04
maç başlamış olmalı
bide turksportallı aslanlar gs yi protesto mu ediyo ne hiç gitmiyolar bu sefer gittiler mi
pardo maç antalyadaymış :n:

LaKe
18.Kasım.2006, 20:40
Karşılaşmanın ilk yarısının son bulmasına son 5 dakika.

Antalyaspor 0-0 Galatasaray

Maç çok sıkıcı ve temposuz geçiyor. Ben genel olarak Galatasaray'ımızı maçta daha iyi buldum.

El Comandante
18.Kasım.2006, 20:44
Karşılaşmanın ilk yarısının son bulmasına son 5 dakika.

Antalyaspor 0-0 Galatasaray

Maç çok sıkıcı ve temposuz geçiyor. Ben genel olarak Galatasaray'ımızı maçta daha iyi buldum.

macin ikinci yarisinda kesinlikle gol atacagimiza eminim.bu macida 1-0 yada 2-1 kazaniriz insallah

LaKe
18.Kasım.2006, 20:57
İnşallah kazanırız. Ama şu an bana 0-0 bitecek gibi geliyor. Maç acayip temposuz ve sıkıcı. Bitsede gitsek havası var.

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:06
2.Yarı Gol Atarız Zaten Sıkı Başladık ,
1.Yarı Çok Keyifsiz , Hareketsiz Geçti

Nedvedmania
18.Kasım.2006, 21:10
1-1 biticek

dick
18.Kasım.2006, 21:20
Gol atmadığımız lig maçı yok bu sezon bu ilki olabilir mi acaba gerçi izlemiyorum maçı inşallah 3 puanı alıp yarınki derbiyi rahat rahat bekleriz.

LaKe
18.Kasım.2006, 21:26
Maç 0-0 devam ediyor. Ama gerçekten baskılı oynamaya başladık.

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:27
arda,sabri su dakikalarda cok baskili bir futbol sergiliyorlar.insallah bu baskili oyun macin sonuna kadar devam eder.insallahda bize gol getirir

LaKe
18.Kasım.2006, 21:29
Tehlikeli geliyorlardı. Song yine kesti. Valla bravo ya. Adam gerçekten süper bir defans oyuncusu.

TR.CaPTaiN
18.Kasım.2006, 21:30
Diren Antalya diren :)

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:31
Dk.72 Galatasaray : 1 Antalyaspor : 0

Kendine Kalesine Atıyor Şenol

LaKe
18.Kasım.2006, 21:31
Antalyaspor 0-1 Galatasaray
Gol: Şenol(K.K.)

Eray Dengiz
18.Kasım.2006, 21:32
Aslanım Şenol.. Seviyorum seni..

dick
18.Kasım.2006, 21:32
Attık 1-0 oldu kim attı bilmiyorum altyazı geçti ntvde:D

LaKe
18.Kasım.2006, 21:33
Attık 1-0 oldu kim attı bilmiyorum altyazı geçti ntvde:D

Kendi kalelerine attılar :) Ama aslında pekde yapabilcek bişey yoktu. Çok baskılı oynuyorduk. O pozisyondan önce Cihan bi orta yapabilseydi belki daha önceden golü bulurduk ;;)

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:34
Goooooooooooooooooooooooooooooooooolllll gol gol gol gol gol gol gol.-

YÜRÜ BE KELTOS SENOL HELAL OLSUN SANA :D:D:D:D

OH BEEE ATTIK GOLÜ SONUNDA

LaKe
18.Kasım.2006, 21:35
Bu arada tezahuratlar karıştı :D Hem Antalyalılar, hem GS liler bağırıyor :D Kafam kötü oldu :D

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:36
Cihan Orada Ortalayamadı , Cordoba Kornere Çeldi Ama ,
Bundan Çok Sinirimi Bozan Hasan Kabze En Az 3 Net Pozisyonun Başlangıcını
Salakca Harcadı Adam gibi pas veremiyor bişey yapamıyor,
ve her zaman dediğim gibi Hasan Şaş gene takımı ateşledi...

Bu arada tezahuratlar karıştı :D Hem Antalyalılar, hem GS liler bağırıyor :D Kafam kötü oldu :D

Sen Gene iyisin benim odada sisteme bağlı kafam allak pullak oldu :D

LaKe
18.Kasım.2006, 21:37
Antalya çok tehlikeli geldi. Mondi kurtardı. Sonrada taçdan doğan atakta Song yine atağı kesti. Sonrasında uzaktan yapılan vuruşta top bizden kornere çıktı.

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:37
Cihan Orada Ortalayamadı , Cordoba Kornere Çeldi Ama ,
Bundan Çok Sinirimi Bozan Hasan Kabze En Az 3 Net Pozisyonun Başlangıcını
Salakca Harcadı Adam gibi pas veremiyor bişey yapamıyor,
ve her zaman dediğim gibi Hasan Şaş gene takımı ateşledi...

gercektende hasan sas gene takimi atesleyen isim oldu yahu,onsuz bir galatasaray düsünemiyorum.helal olsun hasan

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:39
Gerets Hariç Herkes Olabileceğini Düşünüyor ama Biz Onsuz Bir Sağ Kanat Olmuyacağını Düşünmüyoruz , Sabri , Cihan ile bu iş olmaz ve Şu anda Cihan Sol Kanatda Geziyor..
ama Asıl Sinirimi Bozan Hasan Kabze Oldu adam gibi pas bile veremedi pozisyonların oluşumlarını önledi helal olsun,
bu arada kabze yerine m.topal giriyor..dk.80.57

LaKe
18.Kasım.2006, 21:39
Hasan Kabze çıktı, Mehmet Topal girdi. Bence değişiklik yerinde. Artık biraz daha defansifleşcez.

TR.CaPTaiN
18.Kasım.2006, 21:40
Ters tepki yapti iyiki diren dedik adamlar kendi kalesine atti:)

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:40
Bir Ters Kafada Bizden Gene Sinirleri Bozan Bir isimden Cihan Haspolatlı'dan Az Kalsın Kendi Kalesine Atıyordu..

LaKe
18.Kasım.2006, 21:41
Valla yiyoduk aynı şekilde golü ya :mad: Bu Cihan niye oynuyor yine ya? :mad:

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:42
off cihan off sen bizim basimizi yakacaksin böyle sacma sapan oynamaya devam edersen :mad:

Mc.Speedy
off off Antalya Korner Kullandı Mondragon Tek Yumrukla Çıkarttı , Antalya'nın Birinin Önünde Kaldı Ceza Alanı Önünde , ve Vurdu Mondragon Dokundu , Yetmedi Son Anda Girerken Çizgiden Sanırsam Hakan Şükür'dü Çıkartan..(Tekrarını İzleyince Hakan Şükür Oldugunu Gördüm..)

LaKe
ASLANIM HAKAN ŞÜKÜR beee. Çizgiden çıkardı topu :) Helal olsun.

LaKe
18.Kasım.2006, 21:43
off off Antalya Korner Kullandı Mondragon Tek Yumrukla Çıkarttı , Antalya'nın Birinin Önünde Kaldı Ceza Alanı Önünde , ve Vurdu Mondragon Dokundu , Yetmedi Son Anda Girerken Çizgiden Sanırsam Tomas'dı Çıkartan..

Tomas değil, H.Şükür çıkardı. ;;)

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:44
kocum hakan sükür be.oyuna girdi gene takima ne güzel olumlu katkilar yapiyo.helal kral

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:45
İlk Anda Tomas Sandım Tekrarını İzleyince :) Düzelttim ,
Bu arada Futbolun En Kötü En Sevmediğim Olayını Yaşıyoruz Gene ,
Defansa Çekilmeler , İyice Gömülüyoruz Ceza Alanı İçine ve 90Dakikada Yemediğimiz Net Pozisyonları Kalemizde Görüyoruz Tam Ceza Alanına Gömülmek , Çelikmek Yerine Kontrolu Olarak Atak Oynasak Sorun Çıkmayacak Ama ..

LaKe
18.Kasım.2006, 21:46
Çok az zaman kaldı :) 88.dakika. Korner kullanacağız.

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:48
mondi gene kalesinde devlesiyor.aslanim mondi bee

LaKe
18.Kasım.2006, 21:50
Nasıl kaçırdık o golü ya? :confused: Cordoba kalede değilken bomboş kaleye atamadık. Çıkardılar :confused: Çok ilginç bir pozisyondu...

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:51
90 Dk' ya +3 Uzatma Verildi 2.Dakikasının içindeyiz Maç Artık bitmek Üzere..

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:52
ve Maç Bitiyor 3 Puanı Galatasaray'ımız Alıyor ;)
Galatasaray : 1 Antalyaspor: 0
Son Gözde Forveti Şenol Sayesinde :D

LaKe
Antalyaspor 0-1 Galatasaray
Maç sona erdi.

Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum :) :)

Eray Dengiz
Hadi geçmiş olsun.. Bunuda atlattık.. Çıkıştıyız ve şampiyonluğa yeniden adayız!!!

Krusty
Maç bitti, tebrik ederim Cim Bom'lular.. :)

İlginç bir durum vardır ki; dördümüzde mesajı 20:52'de atmışız. :n:

LaKe
18.Kasım.2006, 21:54
Sağol Can :D

İnşallah yarın FB-BJK derbisi DOSTÇA(Berabere :n: ) biter :D

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:54
Böye Devam Etmeliyiz ;)
Şampiyonluktan Kopmadık.. Kopmayacağız..

Mc.Speedy
18.Kasım.2006, 21:55
Sağol Can :D

İnşallah yarın FB-BJK derbisi DOSTÇA(Berabere :n: ) biter :D

Yani Beşiktaş'da Alabilir :D Önemli Olan Dostluk :n:

dick
18.Kasım.2006, 21:56
Vatana millete hayırlı olsun galibiyetimiz

El Comandante
18.Kasım.2006, 21:57
holeyyy be bu macida yendik.galatasarayi cani-gönülden tebrik ediyorum.cikistayiz artik bizi kimse durduramaz.
yarin besiktas-fb maci berabere yada besiktas yensin. eger maci bjk yenerse tam süper olacak :D

Emurafu
18.Kasım.2006, 22:08
macta cok iyi bur mucadele vardi
galatasarayda en iyi oynayan inamoto sonra arda gelir

nart_susruko
18.Kasım.2006, 22:24
macta cok iyi bur mucadele vardi
galatasarayda en iyi oynayan inamoto sonra arda gelir
ben yanlış maçı izlemişim demekki :roll:

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil ;)
Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı

EreN
18.Kasım.2006, 22:34
Maç bitti, tebrik ederim Cim Bom'lular.. :)

İlginç bir durum vardır ki; dördümüzde mesajı 20:52'de atmışız. :n:

Onlar cimbomlu değil be galatasaraylı :D
ya küçük çocuklara soruyorum mahallede hangi takımlısın diye cimbom diyorlar gsli olanlar
diyorum na***aksınız galatasaryı gelin fenerli yapayım sizi yok biz zaten galatasaraylı değiliz ki cimbomluyuz diyorlar :D

maç yorumu : izlemedim ama tebrikler yinede

Krusty
18.Kasım.2006, 22:39
"Rakibin Yardımıyla 3 Puanı Aldık"
Antalyaspor'u deplasmanından, Şenol'un kendi kalesine attığı golle, galip gelen Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets, kötü bir oyun sergilediklerini ama rakiplerinin de yardımıyla 3 puanın sahibi olduğunu söyledi.

Oyuna pozitif yönden bakan Gerets, maçtan gol yemeden ayrılmanın iyi bir sonuç olduğunu ifade etti. Ofansif bir oyun sergilemek istediklerini ve bundan dolayı da İliç'ten çok şey beklediğini anlatan Gerets, milli takımdan gelen İliç'in istediğini sahada ortaya çıkaramadığını belirtti.

Önümüzdeki hafta Bordeaux ile yapacakları mücadeleyi değerlendiren Belçikalı teknik direktör, "Avrupa kupası maçları çok farklı geçiyor, istediğimiz puanları alamadık. Bordeaux karşısında puan ya da puanlar istiyorsak, bu maçtan daha iyi mücadele etmeliyiz." dedi.

Son olarak, Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçını değerlendiren Gerets, beraberlikten yana olduğunu söyledi.

emir cavak
18.Kasım.2006, 22:55
Antalya kendini vurdu: 0-1
Turkcell Süper Lig 14. hafta mücadelesinde G.Saray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren karşılaşmada G.Saray'a 3 puanı getiren golü 74. dakikada Antalyasporlu Şenol kendi kalesine attı. G.Saray bu galibiyetle puanını 24'e çıkartırken Antalyaspor 14 puanda kaldı.

G.Saray'ın geçtiğimiz haftaya nazaran etkisiz bir oyun ortaya koyduğu maçta Antalyaspor çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetle deplasmanda bu sezon oynadığı 7 maçında 2. galibiyetini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest atışta ceza sahasında topu kontrol eden Bieniuk'un vuruşunda kaleci Mondragon, son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
16. dakikada Coşkun'un ara pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ali Cansun, kaleci Mondragon ile karşı karşıya kaldı. Ali Cansun, topa vurmakta geç kalınca İliç araya girdi. İliç'in geri pasında Mondragon, topu ayağıyla uzaklaştırdı.
24. dakikada sağ kanattan Mustafa Gürsel'in ortasında ceza sahasında Coşkun'un bekletmeden vuruşunda top, üstten auta çıktı.
31. dakikada Hasan Kabze'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Sabri'nin uzak mesafeden sert vuruşunda kaleci Cordoba, topu güçlükle kornere çeldi.
35. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Coşkun'un kafayla içeriye çevirdiği topu kalesinden açılan Mondragon, yumruklayarak uzaklaştırdı. Kısa düşen topu önünde bulan İdris'in ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
48. dakikada Mustafa Gürsel'in sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Coşkun, rakiplerini geçerek önünü boşalttıktan sonra sağ çarprazdan sert vurdu. Kaleci Mondragon, topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
59. dakikada sağ kanattan İlyas'ın kullandığı köşe atışında kale önünde yaşanan karambolde topu önünde Dziewicki'nin çaprazdan vuruşunda top, kaleye paralel gitti.
66. dakikada topla ceza sahasına giren Arda'nın sol çaprazdan vuruşunda kaleci Cordoba, topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
73. dakikada Galatasaray'ın paslaşarak kullandığı köşe atışında Arda'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında topu uzaklaştırmak isteyen Şenol, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. 0-1
82. dakikada Antalyaspor'un sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahasında Hakan Şükür'ün ters kafa vuruşunda top, direğin dibinden kornere çıktı.
83. dakikada Antalyaspor'un sol kanattan kullandığı serbest atışta ceza sahasında kaleci Mondragon'un yumruklarıyla uzaklaştırdığı top, kısa düştü. Topu önünde bulan Levent'in ceza sahası dışından sert vuruşunda Mondragon'u geçen topu, kale önünden Hakan Şükür çıkardı.
90+2'de Galatasaray kontraatağında Cordoba'nın kalesini terk ettiğini gören Ayhan, aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Antalyaspor defansı, topu kale önünden kafayla çıkarırken, dönen topu önünde bulan Hasan Şaş'ın vuruşunda top, az farkla yandan auta çıktı.

STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cemal Gemici, Mustafa Sönmez
ANTALYASPOR: Cordoba, Uğur, Dziewicki, Bieniuk, Volkan (İdris dk. 25 ) (İlyas dk. 55 ), Ali Bilgin, Mustafa Gürsel, Levent, Şenol, Coşkun, Ali Cansun (Straka dk. 72 )
YEDEKLER: İlker, Metin, Taner, Ercan
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
GALATASARAY: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Cihan, Ayhan, İnamoto, İliç (Hasan Şaş dk. 65 ), Arda, Hasan Kabze (Mehmet Topal dk. 81 ), Ümit Karan (Hakan Şükür dk. 56 )
YEDEKLER: Aykut, Okan, Tolga, Ergün
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
GOL: Şenol (dk. 73 k.k.)
SARI KART: Bieniuk (Antalyaspor)

18.11.2006

Kaynak : SuperSpor ve Ajanslar

Emurafu
18.Kasım.2006, 22:56
ben yanlış maçı izlemişim demekki :roll:

ortasaha denen bişey yok, takım orta yapmasını bilmiyor, GeretS farklı bir maç izler gibi değişiklik yapıyor ama herşeye rağmen 10 dk bunalttığmız antalya kendi kalesine atıyor ve kazanıyoruz maçı başka bişey değil ;)
Song - Tomas - Mondi ve azda olsa Arda bana göre göze batanlardı

sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu

dick
18.Kasım.2006, 23:02
Valla ben hiç beğenmedim takımı.Hatta bu sezonki en kötü maç.Çok fazla pozisyon verdik fazla da bulamadık şans bizden yanaydı bu sefer

nart_susruko
18.Kasım.2006, 23:11
sahada cok iyi mucadele vardi evet oyun olarak kotuyduk ama iyi savunma yapmaya calistik
savunma tabiki iyi idi mondragon falan ama goze batan ortasaha da inamoto cok iyi idi
inamoto 1 tane isabetsiz pas atarak en cok top kapan oldu
attığı paslara bak kaçta kaçını ileriye doğru atıyor ya yana doğru atıyor ya da geriye başka bişey yaptığı yok ;)
5-10 mt yanındaki adama atıyor ama sonra o adam ne yapar ne eder diye düşünmüyor, yardımına filan gitmiyor boşuna sahada dolaşıyor ;)

ayrıca mücadele adına antalyalı oyuncuların ara pasları verkaçları da olmasa hiçbişey olmayacaktı birde bizim defansta sadece ve sadece Song ve Tomas'ın çırpınışları, biz 10 dk baskılı oynadık o zaman içinde de gol geldi ondan sonra yine işkence dolu dakikalar ;)

uAburak89
19.Kasım.2006, 00:22
Maçı canlı canlı izledim .. Tv den falan da deil direk stattan .. 2350 kişi elimizden geleni yaptık ... Takım pek bişey yapamadı genel olarak durgundular akılları başka yerdeydi sanki .. Takımın en kötüleri sabri ve ayhandı ... Sonuçta 3 puan almamız sevindirici ..

Cengo
19.Kasım.2006, 01:19
Gs bedava maç kazandı, bu oyunla şans bir yere kadar devam eder.
Hep dedim, M.United dışında kim var baklava ile başarılı olmuş.Orta saha bomboş, tek bir kişi geride debeleniyor, ilerisi doldur boşalt - hücum da hücum..
Güzel futbol falan da oynamadı Galatasaray, kimse kendisini kandırmasın..

M.United solda Giggs, sağda Beckham habire pres yapıyorlardı.Önlibero Roy Keane zaten acayip yırtıcı, saldırgan oynayan biridir.Orta saha çok sert oluyordu, Galatasaray ile bu pasif preslerle hiç bir zaman üst düzey oyun oynayamaz..

eGowiCh
19.Kasım.2006, 01:34
Gs bedava maç kazandı, bu oyunla şans bir yere kadar devam eder.
Hep dedim, M.United dışında kim var baklava ile başarılı olmuş.Orta saha bomboş, tek bir kişi geride debeleniyor, ilerisi doldur boşalt - hücum da hücum..
Güzel futbol falan da oynamadı Galatasaray, kimse kendisini kandırmasın..

M.United solda Giggs, sağda Beckham habire pres yapıyorlardı.Önlibero Roy Keane zaten acayip yırtıcı, saldırgan oynayan biridir.Orta saha çok sert oluyordu, Galatasaray ile bu pasif preslerle hiç bir zaman üst düzey oyun oynayamaz..

2 hafta sonra Fenerbahçe ile oynayacak Galatasaray. Bu futbolu oynarsa GS o maçta da, dediğin gibi hüsrana uğrar. Katılıyorum yorumlarına.

paco
19.Kasım.2006, 05:04
walla bende maçı canlı izledim stadda ama pişman oldum çok zevksizdi ... çok sıkıldım maçı izlerken ...

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2006, 08:00
anladığım kadarıyla gs şansına bir maç kazanmış tebrikler

bursa_mc
19.Kasım.2006, 10:53
tebrikler galatasaraya zor bir deplasmandan galibiyetle ayrıldı .

ibo
19.Kasım.2006, 11:40
Bu haftaki maçı izleyemedim. Ama sizlerin anlattığı kadarıyla Sahada Futbol diye bişey yoktu sanırım...

paco
19.Kasım.2006, 23:07
Bu haftaki maçı izleyemedim. Ama sizlerin anlattığı kadarıyla Sahada Futbol diye bişey yoktu sanırım...

valla yoktu ben tribünde esnedim yani ... heyecan yoktu ... pozisyon yoktu ... iki takımıda yakından takip ediyorum ikiside takım savunmasını çok iyi yapıyor hücumda yoklar ... hücum gücünü kıyasladığım zaman galatasary çok daha iyi ...
ortada geçmesini bekliyordum öylede oldu ...

TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 23:19
Antalyaspor deplasmanında Galatasaray’ın başarılı isimleri arasında yer alan Arda Turan, ilk yarının son dakikalarında sinirlerine hakim olamadı.

Topla buluştuğu pozisyonlarda Antalya savunmasının kendisine yaptığı faullere sinirlenen genç oyuncunun 42. dakikada hakem Bülent Demirlek’e ettiği küfür kameralara yansıdı. Hakem kararına itiraz eden Arda’nın tepkisine ‘devam et’ yanıtı veren Demirlek, kartını kullanmadı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golde büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu, takımının geliştirdiği birçok pozisyonda da baş rolü oynadı.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=53277)

comandante
19.Kasım.2006, 23:20
fanatikte de gördüm bu haberi...yakıştıramadım ardaya...gerçi çok faul yapılıyo sinirleniyo insan hakem de vermeyince tepki oluyo ister istemez ama kesinlikle yakıştıramadım...

Kaan Souza
19.Kasım.2006, 23:39
17 orta 0 isabet

Galatasaray, Antalyaspor klasiğini yine devam ettirdi. Lig tarihi boyunca dün rakibiyle 10. kez oynayan Cimbom, 7 kez sahadan galip ayrılırken, 3 kez de berabere kaldı. Sarı kırmızılılar ligde oynadığı tüm maçlarda gol atan tek takım olma özelliğini sürdürürken, Atatürk Stadı’nda maç boyunca hiç isabetli orta yapamaması dikkat çekti.

Galatasaray 90 dakika boyunca 17 kez orta yaparken, hiç isabet sağlayamadı. Aslan, bu sezon oynadığı 14 maçta 101 isabetli orta ile en çok isabetli orta yapan takım olurken, Antalyaspor maçında ortalamasının çok altında kaldı. Öte yandan Galatasaray bu sezon Süper Lig’de girdiği 91 gol pozisyonu ile en fazla pozisyona giren takım oldu. Ancak kırmızı beyazlı takım karşısında sadece 2 net gol pozisyonuna girdi ve bu alanda sezonun en fakir karşılaşmasını oynadı.

Kaynak: Hürriyet

mgungor
20.Kasım.2006, 00:01
Çok şanslıydık..

Sürekli top bizde olmasına karşın iyi oynayamadık.Antalya'nın iyi atakları vardı..

Paf Maçını Ayrıntıları ;

PAF Ligi | Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 0

13 hafta sonunda topladığı 34 puanla PAF Ligi'nin lideri olan Galatasaray PAF Takımı, 14. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor PAF Takımı ile 0-0 berabere kaldı.

Onur Sorguç Köy Hizmetleri Sahası'nda ağır zemin şartları altında oynanan maçın ilk yarısında, Galatasaray PAF Takımı'ndan Özgürcan, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

uAburak89
20.Kasım.2006, 19:18
valla yoktu ben tribünde esnedim yani ... heyecan yoktu ... pozisyon yoktu ... iki takımıda yakından takip ediyorum ikiside takım savunmasını çok iyi yapıyor hücumda yoklar ... hücum gücünü kıyasladığım zaman galatasary çok daha iyi ...
ortada geçmesini bekliyordum öylede oldu ...

Harbiden esnedin mi ?? Gs tribününde esnemek ne mümkün biz 90 dk bağırdık hiç susmadık walla ... :D

LaKe
20.Kasım.2006, 20:20
Bi ara TV'nin sesini kısdım :D Hem Antalya'lılar hem GS'liler aynı anda bağırınca, çok karıştı :D