PDA

View Full Version : Beşiktaş - Bolton Wanderers

meddah
15.Ekim.2005, 21:51
Maç 20 Ekim Perşembe, saat 21:45'de İnönü'de..

Bolton bugün Chelsea deplasmanında 4. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen 5-1 mağlup oldu..

gozgoz
15.Ekim.2005, 21:55
beşiktaş'ın işi zor olsa da maç inönü'de gerçek futbolunu oynarsa maçı alır bence.

batuhan673
15.Ekim.2005, 22:22
Bolton alır diyorum (ı)

Vieri
15.Ekim.2005, 22:24
bolton dağıldı bugun sorma ilk yarı iyiydiler iinci yarı nolduysa :)

batuhan673
15.Ekim.2005, 22:31
Ama yine de BOLTON alır diyorum ben (b)

dinaMYt
15.Ekim.2005, 23:09
bi bu haftaki beşiktaşı görelim derim 5-1lik yenilgide kimseyi aldatmasın bolton iyi bir kadroya sahip maç şu an ortada gözüküyor

semih5
15.Ekim.2005, 23:10
bjk alir ya persembe görcez bakalim

FeYYaz1989
15.Ekim.2005, 23:20
Beşiktaş kazanır.Bolton alır diyen arkadaş görür o zaman. (l)

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 00:28
Kesinlikle Besiktas bu Maci alir.Ben bu Maci gecen seneki Bilbao macina benzetiyorum.Bence ayni gecen seneki skorla aliriz yani 3:1. :mrgreen:

hucar17
16.Ekim.2005, 00:35
zaten alamazsa yazık.beşiktaşın çok çok altında rakipler bunlar.Beşiktaş rahat alır

Galatasaray CimBom
16.Ekim.2005, 01:09
Besiktas' a aciyorum aslinda...

Cok (afedersiniz) az, iyi oyunculari var.
Cogu da kötü... :-(
Bir kac sene önce Besiktas Fenerbahce' yi ve Galatasaray' i
catir catir yeniyordu....Ama o zamanlarda da Ilhan Mansiz vardi.
Besiktas' in yildiziydi. Keske -BESIKTAS - BOLTON- macini Besiktas
galip etse... Yinede basarilar dilerim Besiktas' a.....

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 02:40
Bir Galatasarayli olarak bunu Besiktasa diyebildin ya helal olsun sana.Iyi oyuncu yokmus Besiktasda Türkiyenin mevkilerinde en iyi oynayan oyunculari var.Tamam Besiktas Ligde puan olarak cok geride kaldi ama bu futbolcularin kötü olusundan degil.Takim olarak iyi oynamayisindandir.O Kötü Futbolcular dediginiz ancak Galatasaraya isabet eder bunuda iletirim (l)

Laz_Asker_61
16.Ekim.2005, 13:21
beşiktaşta kötü oyuncu çokmuş vay be takımdaki her oyuncu birer yıldız ama takım oyunu yok fark bundan kaynaklanıyor
boltona maçına gelirsek bu maçı almalıyız çünkü rakip gerçekten iyi ama hızlı ve etkili gelişen hücumlarda defansı ağır kalıyor yani bu ne demek oluyor yine youla faktörü ortaya çıkabilir

batuhan673
16.Ekim.2005, 13:40
Beşiktaş'taki oyuncular kaliteli ama daha bir takım olamadılar.Bu kadro seneye iş yapar görürsünüz bak (b)

Sheriff
16.Ekim.2005, 16:56
walla pek iç açıcı bir durumda deil bjk her nekadar yenecek güçte olsalarda yeneceklerine ben inanmıyorum

Laz_Asker_61
16.Ekim.2005, 18:02
siz inanmayaın ama biz inanıyoruz alıcaz bu maçı

AzizAyyildiz BJK
16.Ekim.2005, 18:03
Tamam bazilarina göre Futbolcular kötü olabilir bana göre Futbolcular iyi, uyum yok.Yavas yavas Konudan saptik asil mesele Bolton Maci. (b)

gozgoz
16.Ekim.2005, 18:06
beşiktaş'ın nasıl oynıcağı belli olmuyor bazen gerçek beşiktaş olup oynuyor(malmö rövanş maçı)bazense kötü bir futbolla kaybediyor..

Laz_Asker_61
16.Ekim.2005, 18:10
maçına göre oynuyor desek yeridir kazanması gereken maçı kaybediyor kaybeder dediğimiz maçı alıyor enteresan bir takımız yaw :mrgreen:

batuhan673
16.Ekim.2005, 18:15
Hakkaten enteresan yani (d)

emirduman
16.Ekim.2005, 18:29
Beşiktaş Bolton'ı yener ama Bolton'ı bu kadar küçümsemek çok yanlış....

Bolton Premier Lig'te oynayan oldukça kaliteli bir takımdır....

Beşiktaş Bolton'ı yenebilir tabiki ama bazı arkadaşların düşündüğü kadar kolay geçeceğini düşünmek yanlış...

11
17.Ekim.2005, 02:24
beşiktaş bu defans anlayışı ile giannakopoulos,davies ya da diouf üçlüsüne bence çok kontra atak pozisyonu verir.bence bolton 2 tane atar.yanlız şöyle bir durum var.beşiktaşın bu hafta oynanan kayseri maçından sonra artık yapacağı tek şey avrupada iyi oynamak,bu motivasyonu da bu maçda sağlayacaklardır.koray ve toraman en üst performansını sergileyebilirse bu maçdan puan ya da puanlar çıkarılabilir.

e_mali
17.Ekim.2005, 10:40
BJK bu macı alacaktır, kendi sahasında oynayacak ve taraftarın sonsuz desket vermesi gerekiyor.

muRTix
17.Ekim.2005, 18:26
Bu maç bizim diye düşübüyorum rıza hocada istifa etti bu bizim için büyük olumsuzluk yeni hoca gelicekmi uyum süresi ne olucak bunları düşündürücü tabiki gönlümüz kazanmaktan yanada olsa zor gibi gözüküyor ama artık futbolcuların yüreklerini koyacaklarını düşünüyorm

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:24
taraftar her zamanki desteğini verecektir ama futbolcular adam gibi oynasınlar yeter kayseri maçında adamlar sanki futbol oynamak istemiyorlardı inşallah bolton maçı böyle olmaz

AzizAyyildiz BJK
21.Ekim.2005, 02:48
Ya gitti 3 Puan.Simdi gelde sikiysa yen Sevillayi.Ne bu ya Futbolmu bu anlamadim ki.Bütün Macta Besiktasin bir Gol Pozisyonu var oda Gol olan Pozisyon.Yeni Teknik Direktör gelecekse bir an önce gelsin yoksa Yönetimde Istifa edecek.Bolton gibi Takimi böyle yakalayip yenemedik ne deyim.Bence Okan ve Sergen olsalardi biz bu Takimi Ailtonun golünden sonra dagitirdik ama olmadi. (f) (c) (f)

Besiktasin Futbol anlayisi (i)

RoCCo_42
21.Ekim.2005, 10:22
Oynanan oyuna bakarsak 1 puan kazanç diye düsünüyorum.Ben Beşiktain daha böyle kötü oynadıgı bir macı hatırlamıyorum.Keske kazansalardi Konyaya birazda olsa moralli gelselerdi simdi tüm gücleriyle bizim maca sarılacaklar.ama genede alırız biz macı :mrgreen:

e_mali
21.Ekim.2005, 10:44
Boyle gol yenmez.
Bolton topu sisiriyor BJK defansı kafa topuna cıkmaya useniyor ve Borgetti topu Diof a indiriyor. Top Diouf a gidene kadar defans yine seyrediyor ve cok rahat orta kestiriyorlar. butun defansı gecen top yine Borgetti ile bulusuyor ve gol.

Ayrıca İ. Akın'ın sahsi oyunu macın basta kopmasını engelledi.

Yazık oldu, ama yine de BJK bu gruptan çıkacaktır.

RoCCo_42
21.Ekim.2005, 10:53
Arkadaslar Besiktas icin anahtar mac bence ZENİT macidir.SEVİLLA Macindan bence puan almalari zor ZENİT'i yenerlerse bu iş olur aksi halde gecen seneki gibi gruplarda UEFA ya veda ederler.Bide son mac war tabi ama son maca kadar GUİMARAES zaten hawlu atmıs olur ve BESİKTAS oradanda üc puan cıkarır.

Dedigim gibi kilit mac İnönüdeki ZENİT ST.PETERSBURG macidir.

Frank_Castle
21.Ekim.2005, 17:34
boltona iddaa oynadım, baktım yenemeyecekler bari bjk yensin e ülke puanı gelsin dedim; 2si de olmadı, hem şiş yandı hem kebap ..

FeYYaz1989
21.Ekim.2005, 18:59
Bu kadar kötü takım görmedim ben.İlk 15-20 dk iyi oynadık ama sonra takım çok bozuldu.İ.Akın çok topla oynadı.Ahmed Hassan'ın attığı paslardan hiçbiri yerini bulmadı.Takımı maça hazırlayan Mehmet Ekşi ne yapmış anlamadım ben açıkçası.Tayfur'un sağ bekte ne işi vardı.İbrahim Toraman niye çıktı?sakatsa problem yok ama giren Gökhan zan da sakatlandı yada zaten sakatlığı vardı o da çıktı mustafa doğan girdi.Tümer'de sakatlandı.İbrahim Üzülmez girdi.Anlamadım yani bir şey teknik hoca konusu bir an önce netleşse iyi olur.

semih5
21.Ekim.2005, 21:06
kötü oldu ya t.d olmayinca basimizda ama grubtan cikma ihtimali yine de var