PDA

View Full Version : TRAB"SON"SPOR !..

batuhan673
16.Ekim.2005, 18:35
Trabzonspor'da çöküş sürüyor !.. Karadeniz derbisinde Samsunspor'a 3-1 yenilen ve üstüste 4. kez mağlup olan bordo mavililer zirvenin 14 puan gerisine düşerken, taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı..

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
Samsunspor-Trabzonspor maçı geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı. Taraftarlar stada iki aşamalı kontrolden geçirilerek arandıktan sonra alındı. Karşılaşma öncesi başlayan sağnak yağış maç öncesi kesilirken, seyircilerin karşılaşmaya fazla ilgi göstermedikleri gözlendi. Maçı, aralarında yaklaşık 500 dolayında Trabzonspor taraftarının da bulunduğu 6 bin dolayında kişi izledi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodziç, ilk kez takımının başında sahaya çıktı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ karşılaşmayı protokol tribününde birlikte izledi.

Bu arada Samsunspor ile Trabzonspor PAF takımları arasındaki maçı, ise Samsunspor PAF Takımı 5-4 kazandı.

-SAMSUNSPOR: 3 - TRABZONSPOR: 1

Hakemler: İsmet Arzuman xxx, Baki Tuncay Akkın xxx, Alpaslan Acımert xxx
Samsunspor: Kerem xxx, Ayari xxx, Kais xxx, Serkan x (Dk. 28 Musa xx), Ali Akdeniz xxx, Adnan xx (Dk. 89 Alper ?), Rafael xxx, Kenan xx, Petkov xx, Marciel xx (Dk. 76 Muhammet xx), Celil xxx
Trabzonspor: Jefferson xx, Emrah xx, Kürşat xx, Erdinç xxx, Lee Yong xx, Hüseyin xx, İbrahim xx (Dk. 61 Celalettin x), Adem xx (Dk. 72 Tayfun x), Yattara xx, Tomas Jun xx (Dk. 78 Feridun x), Mehmet Yılmaz xxx
Goller: Dk. 18 Mehmet Yılmaz, Dk. 39 Kais (Penaltıdan), Dk. 52 Rafael, Dk. 87 Muhammet
Sarı Kartlar: Dk. 45 Celil, Dk. 58 Marciel (Samsunspor), Dk. 45 Kürşat, Dk.72 Adem, Dk. 81 Hüseyin (Trabzonspor)
Kırmızı Kart: Dk. 81 Hüseyin (Trabzonspor)
.: İLK YARI :.

4. dakikada ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Serkan'ın vuruşunda, top üstten dışarıya gitti.

6. dakikada Yattara'nın sağ taraftan korner noktasına yakın bir yerden ceza alanına gönderdiği topa Mehmet Yılmaz dokundu. Meşin yuvarlak üstten dışarıya çıktı.

18. dakikada konuk ekip öne geçti. Bu dakikada Emrah'ın sağ taraftan kale alanına gönderdiği topa arka direkte iyi yükselen Mehmet Yılmaz, kafayla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.

20. dakikada Serkan'ın pasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Kaies, topu kaleciye çarptırınca takımı adına önemli bir pozisyonu değerlendirememiş oldu.

30. dakikada ceza alanı yayı önünden Mehmet Yılmaz'ın vuruşunda, top kalecide kaldı.

34. dakikada Rafael'in pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Kaies'in vuruşunda, top savunmadan döndü.

38. dakikada Samsunspor beraberliği yakaladı. Sol taraftan ceza alanına giren Celil, Emrah ile girdiği pozisyonda yerde kalınca İsmet Arzuman peneltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kaies, topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı.

45. dakikada savunmadan dönen topu önünde bulan Rafael, ceza alanına girerken sert vurdu. Meşin yuvarlak direkten dönünce karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

.: İKİNCİ YARI :.

İkinci yarıya daha atak başlayan ev sahibi ekip 52. dakikada aradığı golü buldu. Celil'in sol taraftan ceza alanına gönderdiği topu arka direkte bulunan Musa, kafa ile kale sahası içindeki Rafael'in önüne indirdi. Bu futbolcu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

56. dakkida Ali Akdeniz'in sağ taraftan kale sahasına yolladığı topa yükselen Rafael'in kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

75. dakikada orta alandan aldığı topla ceza alanına giren Tomas Jun vurmakta gecikince tehlikeyi defans uzaklaştırdı.

80. dakikda ceza alanı ön çizgisi üzerinde topla buluşan Tayfun'un vuruuşunda kaleci Kerem, topu uzanarak kornere çeldi.

87. dakikada Samsunspor 3-1 öne geçti. Ayari'nin sol taraftan ceza alanına gönderdiği topla buluşan Muhammet önündeki defans oyuncusundan sıyrıldıktan sonra sert vuruşunda top ağlara gitti: 3-1

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde tarafların çabaları başka gol olmayınca Samsunspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

gozgoz
16.Ekim.2005, 18:51
trabzon'daki çöküş ve kötü futbol devam ediyor

VoLkaN BaROs
16.Ekim.2005, 18:55
Bir zamanların müthiş karedeniz fırtınası uzun bir süredir sessizdi ama birkaç yıldır çok iyi çıkış yakalamışlardı..

Trabzonun bu durumu beni oldukça üzüyor, umarım en kısa sürede toparlanırlar...

Vieri
16.Ekim.2005, 18:58
gerçekten yazık ben trabzonsporun türk ligine damgasını vurabilecek kapasitede olduğunu düşünüyordum. özellikle taraftar potansiyeli olan, ticari alandada iyi yönetilen fakat bir türlü futbolda başarılı istikrarı yakayamaması benide çok üzüyor.

tombul taho
16.Ekim.2005, 19:29
gerçekten yazık oldu!

halilhodziç, vakit devi uyandırmanın vaktidir diyodu. bakalım bundan sonra ne diyecek ? gerçi daha ilk maç bu konu hakkında şimdilik bişe sölenemez! ama böyle devam ederse trabzonsporun kulübesinde bizler daha çok yeni yüzler görürüz gibime geliyor

PhotoGrapher
16.Ekim.2005, 20:10
Arkadaslar söyle basliklar atmayin ya kendimi fotomac okuyorum hisssediyorum. :mrgreen:

from_edi
16.Ekim.2005, 20:15
Arkadaslar söyle basliklar atmayin ya kendimi fotomac okuyorum hisssediyorum. :mrgreen:

hehee.... bencedee.... :mrgreen:

batuhan673
16.Ekim.2005, 20:23
Alemsin valla (d)

emirduman
16.Ekim.2005, 20:41
İlk maçtan Validhodzic'in (böyle mi yazılıyodu emin değilim) mucize yaratmasını beklemek yanlış olur diye düşünüyorum...

Bence toparlanmaları ikinci yarıya anca yetişir...

Tabi ara transferde takıma takviye lazım...

Vieri
16.Ekim.2005, 21:09
cidden başlık tamda bizim medyamıza örnek olmuş.. bakarsınız aynı başlığı yarın gazetelerde görürüz :)

tombul taho
16.Ekim.2005, 22:48
eheaheah! olabilir wala! gs-erciyes maçından sonra fanatiğin manşetini gördünüz mü bilmiyorum (fotomaçta olabilir tam hatırlamıyorum) : Ümidin yoksa "Şükür" diyeceksin. (ı) bu işi biliyolar yannız! dünya'nın başka hiçbiyerinde ben bu kadar iyi manşet yapan görmedim eaheahea

Sheriff
16.Ekim.2005, 23:07
o değil ben Yattara'ya üzüldüm okadar yetenekli bir oyuncu Trabzonspor'la beraber kaybolup gidecek

from_edi
17.Ekim.2005, 00:11
kurunun yanında yaşta yanaRmış..

AzizAyyildiz BJK
17.Ekim.2005, 00:16
Bence artik zor toparlanir Trabzonspor.Gerci Besiktasda iyi gitmiyor ama onlarin gine Avrupa Maclari var.Ligde BJK ve Trabzonun isi bu sene cok zor. (c)

gozgoz
17.Ekim.2005, 00:24
eheaheah! olabilir wala! gs-erciyes maçından sonra fanatiğin manşetini gördünüz mü bilmiyorum (fotomaçta olabilir tam hatırlamıyorum) : Ümidin yoksa "Şükür" diyeceksin. (ı) bu işi biliyolar yannız! dünya'nın başka hiçbiyerinde ben bu kadar iyi manşet yapan görmedim eaheahea

gerçekten gülünç nerden buluyorlar böyle başlıklar :mrgreen: :mrgreen:

11
17.Ekim.2005, 02:31
trabzon aynı arsenal gibi oldu.bir gökdeniz aynı vieria gibi takımı dağıttı.fakat iki takım arasında küçük bir ayrıntı var.bir tanesi suçu teknik direktöre attı,diğeri ise yıllardır aynı teknik adam ile mücadele ediyor.daha çok fırın ekmek yememiz lazım çoooook.

VoLkaN BaROs
17.Ekim.2005, 02:51
bi yanlışın var 11, zira Trabzon yönetimi Şenol Güneşi hiç suçlamadı. Taa.. ki şenol Güneş istifa edip gidene kadar.. Atay Aktuğ bu yenilgi serilerinin ortasında Şenol Güneş için kalıp savaşmak yerine başını alıp gitmeyi seçti, oysa ki tüm desteğimizle arkasındaydık ama bir an bile düşünmeden terk etti bizi demişti...

11
17.Ekim.2005, 02:57
bi yanlışın var 11, zira Trabzon yönetimi Şenol Güneşi hiç suçlamadı. Taa.. ki şenol Güneş istifa edip gidene kadar.. Atay Aktuğ bu yenilgi serilerinin ortasında Şenol Güneş için kalıp savaşmak yerine başını alıp gitmeyi seçti, oysa ki tüm desteğimizle arkasındaydık ama bir an bile düşünmeden terk etti bizi demişti...

haklısın volkancım ama ben pek inanmıyorum ya.çünkü genelde antrenöre baskı yapılır,istedikleri yapılmaz,antrenör dayanamaz istifa eder sonra da bakın o gitti denir.trabzonda da böyle oldu gibi.bilmem belki de olmadı :roll:

PhotoGrapher
17.Ekim.2005, 11:03

haklısın volkancım ama ben pek inanmıyorum ya.çünkü genelde antrenöre baskı yapılır,istedikleri yapılmaz,antrenör dayanamaz istifa eder sonra da bakın o gitti denir.trabzonda da böyle oldu gibi.bilmem belki de olmadı :roll:Evet ben de 11 e katiliyorum.Ama su da bir gercek ki Atay aktug türkiyedeki en iyi başkanlardan biridir....

muRTix
17.Ekim.2005, 18:39
trabzon bitti gibi gözüküyor ayağa kalkmaları çok zor takımı tutan gökdenizdi oda artık yok (i)

dinaMYt
17.Ekim.2005, 19:05
95-96 sezonunda fb yenilgisiyle şampiyonluğu havasını ve hırsını bütünüyle kaybetmişti ardından zaten büyük bir çöküş başlayıp lig tarihindeki en kötü sonuçlara imza atmıştılar.ardından samet aybaba ziya doğanla üzerindeki ölü toprağını atan trabzaon biranda şampiyonluğa oynayabileceğinin farkına vardı ve hırsla azimle tekrar lige sarıldı ardından da tarihinde ilk kez şampiyonlar ligine girme fırsatını yakaladı ama tecrübesizliğin kurbanı oldu.o sezon ufak sarsıntılarla atlatılıp yeniden şampiyonlar liginin kapısı çalındı hemde bu sefer rakip avrupanın en zayıf takımlarından biri kıbrıs rum kesiminden famagsutaydı şehrin milliyetçi kimliğiyle maçın önemi kat be kat artmıştı ama sonuç hüsran oldu ve trabzon tıpkı 95-96 sezonunda olduğu gibi yine dibe doğru çökmeye başladı. umarım bu çöküş önceki gibi uzun süreli olmaz ama eldeki bu kadroyla bu sakat ve cezalı oyuncularla bu sezonu kaybettikleri bir gerçek.bana sorarsanız bu sezonu kaybedilmesinde suçlu ne şenol güneş ne de atay aktuğ bütün suç gökdeniz yattara gibi yetenekleri kadar sorumsuzlukları da bir hayli yüksek olan futbolcularda trabzona yazık oluyor (r)

FeYYaz1989
17.Ekim.2005, 19:09
Kadrolarında hiç alternatif yok.Bunun sıkıntısını hala yaşıyorlar.

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:14
aynı mevkii için uygun olan oyuncu sayısı kısıtlı bir oyuncu sakatlansa yerine geçecek bir yetenek yok

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:37
Arkadaslar malesef sölemek zorundayım bu sene Trabzonspor için erken kapandi.Bundan sonra ligde iddiali bir konuma gecebileceklerine ihtimal vermiyorum.

batuhan673
18.Ekim.2005, 20:38
Trabzon zor toparlanır (c)

Frank_Castle
18.Ekim.2005, 23:18
gökdeniz -szymkowiak olmayınca yolun sonu ..
normal ama hemen toplanmaları lazım ..hala güçlüler.. boşvermemeleri lazım ligi

batuhan673
19.Ekim.2005, 22:19
Bence Fatih ve Gökdeniz'e bağlı herşey (b)

gozgoz
19.Ekim.2005, 22:45
gökdeniz de yok 8 ay...

yeniay
21.Ekim.2005, 23:18
Vay be ne bilgili arkadaslar varmıs be

1)Trabzonspor'un adını dogru yazın bu konuda yazanı kınıyorum

2)Yattaraya yazık oluyormus trabzon gibi takımda bunu diyen arkadas hic mac izlemiyor heralde senide kınıyorum biz buyuk takımız hiçbir futbolcu bizden yani trabzonspordan buyuk değil tıpkı diğer takımlarda olduğu gibi

3)Evet bencede bu sezon gitti en iyi ihtimal 5. oluruz ilk yarı ne kadar puan toplarsak iyidir ikinci yarı belki toparlanır trabzonspor

4)Senol gunes kovulmadı istifa etti yonetim kal dedi ama o bizi sattı senol guneşin dini imanı para (Bir zamanlar kume dusurdugu sakaryayı dava edip para istemişti)

5)Biz taraftarlar Halilhodziç'i destekliyoruz yonetim giderse bile o kesin kalacak tarbzonda hava boyle

6)federasyon bi tarafına kına yaksın istedikleri oldu trabzonspor içten yıkıldı

7 ve son)Biz Tarbzonluyuz Hainleri temizlemesini biliriz Gokdeniz gibi serefsizler gidecek bu takımdan ve bu sezondan sonra TRANZONUM geri donecek ben ve trabzon halkı buna inanıyor

Cogu arkadasa katılıyorum bu sezon gitti takım cok kotu toparlanmak zor ama ne yapalım bu sezon gitti şimdi temizlik zamanı seneye insallah tertemiz ve basarılı bir trabzon olacak ama en kotusude bizi bu hale trabzonluyum diyenler getirdi dusmandan yediğin yumruk zarar vermez ama dosttan yediğin adamı yıkar ama toparlanıcaz Trabzonda herkes buna inanıyor ve takımımızın arkasındayız

ÖLÜMÜNE TRABZON-----SONUNA KADAR TRABZON

herkese tskkur ederim saygılar

batuhan673
21.Ekim.2005, 23:36
Trabzon gibi bir dev içteki bazı densiz ve kötü niyetli insanların yüzünden yıkıldı bu sezon.

tombul taho
22.Ekim.2005, 00:02
arkadaşlat trabzonun kayseri erciyesle oynadığı karşılaşma 0-0 bitti bilmeyen arkadaşlara duyurulur! ben maçı izlemedim fakat maçın çok gergin geçtiğini duydum! trabzonlu futbolcularda bi gerginlik hakim olduğunu sölüyo herkes! ama tab kolay diil! onlara da hak vermek lazım!

batuhan673
22.Ekim.2005, 13:09
Valla ben de duydum maçı.Trabzon'un işi yaş (e)

61TRABZONSPOR61
27.Ekim.2005, 20:03
95-96 sezonunda fb yenilgisiyle şampiyonluğu havasını ve hırsını bütünüyle kaybetmişti ardından zaten büyük bir çöküş başlayıp lig tarihindeki en kötü sonuçlara imza atmıştılar.ardından samet aybaba ziya doğanla üzerindeki ölü toprağını atan trabzaon biranda şampiyonluğa oynayabileceğinin farkına vardı ve hırsla azimle tekrar lige sarıldı ardından da tarihinde ilk kez şampiyonlar ligine girme fırsatını yakaladı ama tecrübesizliğin kurbanı oldu.o sezon ufak sarsıntılarla atlatılıp yeniden şampiyonlar liginin kapısı çalındı hemde bu sefer rakip avrupanın en zayıf takımlarından biri kıbrıs rum kesiminden famagsutaydı şehrin milliyetçi kimliğiyle maçın önemi kat be kat artmıştı ama sonuç hüsran oldu ve trabzon tıpkı 95-96 sezonunda olduğu gibi yine dibe doğru çökmeye başladı. umarım bu çöküş önceki gibi uzun süreli olmaz ama eldeki bu kadroyla bu sakat ve cezalı oyuncularla bu sezonu kaybettikleri bir gerçek.bana sorarsanız bu sezonu kaybedilmesinde suçlu ne şenol güneş ne de atay aktuğ bütün suç gökdeniz yattara gibi yetenekleri kadar sorumsuzlukları da bir hayli yüksek olan futbolcularda trabzona yazık oluyor (r)
iyi güzel demişsinde ziya doğan ile şampiyon luk havasına giren takımın önüne çıkan engellerden hiç bahsetmemişsin. cempapilanın yaptıklarındanda keşke bahsetseydin

semih5
27.Ekim.2005, 20:41
ben onemli oyuncularin yokluguna bagliyom ya gökdeniz yok fatih tekke yok bildigim kadar bide o polonyali yok herhalde eeee...

Laz_Asker_61
28.Ekim.2005, 20:46
zaten 4 topçu takımı sırtlıyordu gökdeniz ziwkowyak ve fatih olmayınca takım genç oyunculara kaldı ve durumda bu oldu

Legolas007
29.Ekim.2005, 13:13
abi denizli maçı nooldru (ı)

batuhan673
29.Ekim.2005, 13:17
Trabzon 1-0 yendi (b)

Legolas007
29.Ekim.2005, 13:19
(ı) yenmişş sonunda

batuhan673
29.Ekim.2005, 13:20
Evet iyi bi moral oldu bu maç onlara (b)

Gonca007
29.Ekim.2005, 19:41
kötü oldu bizim açımısdan

Legolas007
29.Ekim.2005, 19:42
evt gonca bisim açımısdanda (l)

Gonca007
29.Ekim.2005, 19:43
sen hangi takımlısın (b)

Legolas007
29.Ekim.2005, 19:44
(ı)beşiktaş(ı)