View Full Version : Sercan'ın hedefi Barcelona !..
bursa_mc
19.Kasım.2006, 18:19
Bursaspor'un PAF takımında forma giyen ve 27 Şubat-2Mart tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak olan UEFA/CAF Meridian Cup Organizasyonu'na davet edilen genç futbolcu Sercan Yıldırım, hedefinin Barcelona'da oynamak olduğunu söyledi..
Daha önce İngiltere'de düzenlenen Pepsi Turnuvası'nda forma giyen ve turnuvanın en beğenilen oyuncusu seçilen, bu arada bazı Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri de alan Sercan, "Pepsi Turnuvası'nda hocam ve seyirciler beni çok beğendiler. Bu tür turnuvalara alışık bir oyuncuyum. UEFA'nın beni böyle bir turnuvaya davet etmesinden dolayı çok mutluyum. Bu turnuvada da Pepsi turnuvasındaki gibi başarılı olacağım. Pepsi Turnuvası'ndan sonra Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri aldım. Monaco kulübü özellikle çok ciddi bir teklifte bulundu. Başkanımız Levent Kızıl'ın da transferim için görüştüğü başka Avrupa kulüpleri de var. Ama bu karar tamamen başkanımıza ait" dedi.
Her futbolcunun bir hedefi olduğunu belirten genç yıldız, "Benim de en büyük hedefim İspanya'da Barcelona'da futbol oynamak" dedi.
Milli takımda da forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu ve ailesinin kendisiyle gurur duyduğunu belirten Sercan, "Genç milli takımda başarılı olup, A Milli Takım'a yükselmek ve burada da kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.
comandante
19.Kasım.2006, 18:27
hiç izlemedim bu adamı.sadece de forumda sizlerden duydum...ama bana sanki abartılıyo gibi geldi biraz.umarım yanılıyorumdur...
Cyzio
19.Kasım.2006, 18:39
ohoo demeç vereceğine git çalış kolay değil o iş
eGowiCh
19.Kasım.2006, 18:56
Daha üç büyüklerde oynamadan, bir tek Avrupa maçı yapmadan Barcelona'yı istemek... Yorum sizin :)
gerrrard
19.Kasım.2006, 18:59
Abartı kesinlikle:)
eGowiCh
19.Kasım.2006, 19:00
Benim de hedefim Real Madrid :) Boştayım şu an :)
bursa_mc
19.Kasım.2006, 19:01
Daha üç büyüklerde oynamadan, bir tek Avrupa maçı yapmadan Barcelona'yı istemek... Yorum sizin :)
hedefim diyo ilk önce üç büyüuklerde oynar ondan sonra yıne hedefi için çalışır. alla allaa
Eray Dengiz
19.Kasım.2006, 19:02
Yalnız dikkatinizi çekerim, en büyük hedefim Barcelona'da oynamak demiş. Herkesin bir hedefi vardır. Hedefler yani hayaller olmadıkça yaşanmaz.. :)
eGowiCh
19.Kasım.2006, 19:04
Büyük düşler kuruyor Sercan :)
Arda Turan bile bu kadar büyük düşler kurmuyordur. Dur bakalım Sercan, senden önce Arda var gidecek Barcelona'ya :)
bursa_mc
19.Kasım.2006, 19:05
ardamıı????
Cyzio
19.Kasım.2006, 19:09
ardamıı????
evet doğru diyo arda öncelikli ne var bunda
bursa_mc
19.Kasım.2006, 19:11
nekadar buyutuyonuz bu ardayıı yaw
Cyzio
19.Kasım.2006, 19:13
sadece daha önde olduğunu söyledik bunuda görüyoruz zate maçlarda
bursa_mc
19.Kasım.2006, 19:17
ardayı bende çok beğenenıyorum ama hedefin sırası olmaz ilk once o gider sonra bu gider olmaz yani
Del Piero_10
19.Kasım.2006, 19:40
ardamıı????
sercanmıı????
yanlış anlama ama sercanında bi büyüklügünü göremedik
videosu, yada izlenecek baska bişeyi varsa verde izleyelim
dentaconstantin
19.Kasım.2006, 19:48
ben de sercanı hiç duymadım dediğiniz kadar olsa duyulurdu yani...
Eğer fifa en iyi 11'e aldıysa kendi yaş grubunda potansiyeli çok yüksek demektir video görmeye gerek yok.
Ben bir Türk gencinin barcelona gibi bir reklam yıldızları topluluğunda oynamasını şahsen istemem.
Kaan Souza
19.Kasım.2006, 23:36
adamı hıc tanımadıgım ve ızlemedıgım ıcın yorum yapamayacagım ama hedefı barcelona ıse coooooooookkkkk calısması lazım....
nart_susruko
20.Kasım.2006, 02:18
:rolleyes: huyumuz kurusun
kimdir necidir ne yapmıştır bugüne kadar hiç izlemedim kendisini bi forumda duyuyorum bu elemanın ismini resmi siteye gireyim bi bakayım dedim anlaşılan bursada pek önem vermiyor bu oyunucuya ya da halaa farkedemediler ellerindeki potansiyeli :) herkesin var sadece onun yok bilgileri ;)
http://img481.imageshack.us/img481/3972/adszol1.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=adszol1.jpg)
:rolleyes: huyumuz kurusun
kimdir necidir ne yapmıştır bugüne kadar hiç izlemedim kendisini bi forumda duyuyorum bu elemanın ismini resmi siteye gireyim bi bakayım dedim anlaşılan bursada pek önem vermiyor bu oyunucuya ya da halaa farkedemediler ellerindeki potansiyeli :) herkesin var sadece onun yok bilgileri ;)
http://img481.imageshack.us/img481/3972/adszol1.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=adszol1.jpg)
Bu oyuncu 106 yaşında kardeşim bir de genç diye kandırıyorsunuz bizi:D
bursa_mc
20.Kasım.2006, 20:48
neyse 1-2 sene sonra görürüz ..
nart_susruko
20.Kasım.2006, 20:59
neyse 1-2 sene sonra görürüz ..
alınacak gücenecek bişey yok kimsenin attığı mesajda [mesajından o anlaşılıyorda ondan böyle yazdım :) ]
henüz kimse izleme fırsatı bulamamış ve forumdan takip ettikleri kadarı ile biliyor o yüzden herkes benzeri yepki veriyor, ha kendisi çıkar oynar topunu bizede alkışlamak düşer ama senin yaptığın yorum gibi şu anda avrupada birçok klübün izlediği, herkesin oynadığı futbolu konuştuğu bir kişi olan Arda örneğinde olduğu gibide davranmaz kimse merak etme, herkes hakkını teslim eder vatandaşın ama bursaspor resmi siteside daha ayıkamamış o da ayrı mevzu ;)
============
bursa_mc
20.Kasım.2006, 21:02
ben antremanlarda izldeğim için ve zaten bu herkeste bi hedef veya sempatı vardır..sercanda barçayı hedef görüyorr..