PDA

View Full Version : Aziz yıldırım dan h.b.kutlualp e hakaret

11
17.Ekim.2005, 02:49
Aziz yıldırım gerçekten tuhaf birisi,fakat kutlualp daha tuhaf.o kadar lafı nasıl yedi ilginç.o kadar insanın içinde bir kulüp başkanın konuşmasına bakın ya.komedi valla. :mrgreen:

AzizAyyildiz BJK
17.Ekim.2005, 03:47
Ya gercekten komedi bu Fenerin Baskani.Takim o kadar basariyla giderken bu türlü isler yapiyor ya ne deyim.Bunu kendi aralarida haletseler böyle rezil olmayacaklardi.Yarin H.B.Kutlualpin basin Tpolantisi varmis büyük bir ihtimalle istifa edecek. (p)

meddah
17.Ekim.2005, 06:26
Ben TRT'de izlediğim için biraz "Altın Makas" durumuyla karşılaşmış olabilirim ama o hali bile yeterince abartılıydı..
Yalnız dikkatimi çeken bir nokta var:
Yldırım'ın konuşması, her zamanki malum egosunu da içinde barındırmakla beraber, biraz da serzeniş içeriyordu.
"Varsa bir sorunun, gelir aile içerisinde çözersin, uluorta konuşmazsın" falan diyordu ki, (Ben takip etmedim ama) eğer dediği gibi Kutlualp'e yönetim kurulu dışında bıdı bıdı konuştuğu için vermişse bu tepkiyi, isabetli olmuş..
Yani, sen gelip yönetimde konuşacağına, basına falan anlatıyorsun ya, al o zaman, ben de seni basının, üyelerin önünde bir sıvayayım da gör.. Gibisinden.
Ama dediğim gibi, ben pek takip etmedim, Kutlualp ne yapmış pek bilmiyorum. Bu şekilde değilse Yıldırım uçmuş oluyor o zaman.

e_mali
17.Ekim.2005, 10:31
konusmanın tamamını dinlemediniz sanırım, ya da olayları bilmiyorsunuz.
Cok guzel konustu baskan.

Keske herkesin baskanı bu kadar konusabilse :mrgreen:

dinaMYt
17.Ekim.2005, 19:30
zaten bugün istifa etmiş nedense her dönem aziz yıldırımın bir yöneticiyle problemi çıkıyor ve problem hep ismi biraz aziz yıldırımın önüne geçen kişilerle oluyor örnek:sadettin saran atilla kıyat ..

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:12
yorumsuz.Olayı bilmedigim için birsey diyemiyecegim.

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 20:21
başkan bir yöneticinin kendisinden çok ön plana çıkmasını istemiyor ve çeşitli politikalar ile istifasına davetiye çıkarıyor hal böyle olunca yöneticilerde istifa ediyor

emirduman
17.Ekim.2005, 21:59
Belki Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi bu kadar geliştirdi ama kesinlikle yanındakileri hiçe saymaması lazım...

Sadece bu olaydan bahsetmiyorum, türlü türlü yansıyo medyaya arada sırada...

e_mali
18.Ekim.2005, 10:27
Baskan H. B. Kutlualp'i yonetimi hice saydığı icin istemedi. Konusmasını dinler ve istememe sebeplerini anlarsanız baskana hak verirsiniz.
Ki H. B. Kutlualp'in istifa'da yaptığı acıklamalar baskanı doğrular nitelikteydi.

11
18.Ekim.2005, 14:46
bence fenerbahçe cumhuriyeti oldu fenerbahçe monarşisi :mrgreen:

VoLkaN BaROs
18.Ekim.2005, 15:48
Ne olursa olsun, basına açık bir konuşmada kimsenin kimseyi rencide etmeye hakaret etmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum... Bu konuşma Aziz Yıldırım'ın "Ben güçlüyüm, bana yanlış yapmayın ödetirim" konuşmasıydı...

e_mali
18.Ekim.2005, 16:15
eğer basına doğruları soylemezseniz, basın'da kendi doğrularını yazar.
Bence herseyin ortaya çıkması acısından cok iyi oldu bu konusma.