PDA

View Full Version : Besiktas Taraftarinin Protestosu....

AzizAyyildiz BJK
17.Ekim.2005, 03:44
Besiktas beni hayal kirikligina ugratti.Ben Besiktasin bu Malmö ve Samsun maclarindan sonra artik cikisini sürdürüp FB ve GSyi yakalamsini bekliyordum cok yanilmisim bu Besiktas böyle oynarsa ancak dördüncü besinci olur.Taraftara yürekten katiliyorum.

of of yeter artik Besiktasim........... (c)

e_mali
17.Ekim.2005, 10:50
Bence taraftar Bolton macını beklemeliydi.
ozellikle Tümer'e ayıp edildi diye dusunuyorum.

ama BJK ye bir alkıs, Pakistan icin yaptıklarını da yürekten alkıslıyorum... (d)

PhotoGrapher
17.Ekim.2005, 10:55
Bence taraftar Bolton macını beklemeliydi.
ozellikle Tümer'e ayıp edildi diye dusunuyorum.

ama BJK ye bir alkıs, Pakistan icin yaptıklarını da yürekten alkıslıyorum... (d)Galatasaray da bir dahaki hafta kendi evinde yapacagi macin gelirlerini pakistana yardim için yolayacak....(kücük bir bilgilendirme:) )

AzizAyyildiz BJK
17.Ekim.2005, 19:07
Tabi bu Pakistan isinde de öncü Besiktas oldu normaldir ya.

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:11
taraftar bunu malmö maçından önce yapmadı bekledi şimdi yaptı rızanın istifasında büyük etken oldu olması gerekende buydu
gönül istedki bütün kulüpler yapsın özellikle fenerin yapacağı böyle bir yardım çok güzel olur 50.000 taraftarın geliri gerçekten süper olur

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:40
Besiktas taraftari daha ne yapsın allah askına adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.
Ben protestolarını dogal karsiliyorum.

Bu arada Pakistan olayı güzel bir düsünce.Zaten PERVEZ MÜSERREF de Besiktaslıydı. :mrgreen:

emirduman
17.Ekim.2005, 21:53
Besiktas taraftari daha ne yapsın allah askına adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.
Ben protestolarını dogal karsiliyorum.

Bu arada Pakistan olayı güzel bir düsünce.Zaten PERVEZ MÜSERREF de Besiktaslıydı. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 22:06
gordon milne geldi hayırlı olsun

Vieri
17.Ekim.2005, 22:29
beşiktaş ingiliz ekolüne dönüyor ehueh

meddah
18.Ekim.2005, 08:09
Arkadaşlar, Vieri'nin bir konudaki fikrini merak ediyorsanız, İngiltere ile ilgili herhangi bir şeyden bahsedin..
:mrgreen:

Laz_Asker_61
18.Ekim.2005, 20:33
beşiktaş ingiliz ekolüne dönerse tam ayvayı yeriz kalemiz çok gol görür hucüma çıktığımız anda kontra ataklara dikkat etmeli takım ama ingiliz ekolüne dönmez zannetmem ziraki ingiliz futboluda günümüz futboluna ayak uydurmaya başladı

Frank_Castle
18.Ekim.2005, 23:29
Milne altyapı sorumlusu gibi bir göreve geldi sanırım ...Le guen gelebilir ; veya martin olsen ...