View Full Version : ŞL C Grubu/Bordeaux - Galatasaray
Galatasaray'ımızın kaderini belirleyecek maç 22 Kasım 2006 Çarşamba günü Star'da yayınlanacak. Fransa'da oynanan maçı kazanan UEFA'ya gidecek, kaybeden Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek. Maçın berabere bitmesi durumunda ise Galatasaray'ın Liverpool'la, Bordeaux'un PSV'yle oynayacağı maç UEFA'ya gideni belirleyecek...
Universal
19.Kasım.2006, 22:27
Gönlümüz G.Saray'ın almasından yana hem kendi açısından dönüm maçı hem de ülkemize gelecek puan açısından ama bu maçı içimden geçen skor 1-1 iki takımında birbirini yenmesi çok zor gözüküyor.
Krusty
19.Kasım.2006, 22:28
Bordeaux, Fransa'da çok kötü bir performans sergiliyor. Galatasaray ise kendine geldi. Hiçbir Avrupa maçında Galatasaray'a şans vermedim ama bu maç ne olduysa Galatasaray kazanacak diyorum. :)
El Comandante
19.Kasım.2006, 22:32
galatasarayimiz artik toparlanmaya basladi.bu maci rahat alacaz.tahmini skor:2-0 yada 3-1
mgungor
19.Kasım.2006, 22:33
Son maçında 2-0 yendi PSG yi ;)
1-Beraberlik
2-GS
Emurafu
19.Kasım.2006, 22:39
beyler once sunu soylım bordeaux suanda elınde forvet oyucusu yok bır tek darcevılle var gerısı sakat
bu mac 2-1 alırız uefa ıleryen takım oluruz
Eray Dengiz
19.Kasım.2006, 22:40
Bordeaux, Fransa'da çok kötü bir performans sergiliyor. Galatasaray ise kendine geldi. Hiçbir Avrupa maçında Galatasaray'a şans vermedim ama bu maç ne olduysa Galatasaray kazanacak diyorum. :)
Can dediyse bir bildiği vardır, 4 maçtada hiç bir zaman Galatasaray'a şans vermedi ve dediği oldu bu sefer bende galibiyete inanıyorum.
Emurafu
19.Kasım.2006, 22:40
Sonuncu kim olur bilmiyorum ama UEFA kupası diyorum, neler olur diyorum ?
Ülke puanı, takım puanı olarak geçmemiz gereken 14 küsür bir puan var, bu sene silinecek olan. En az bu puanı toplamamız gerekiyor, CL'de gruptan çıkarsak olabilir veya UEFA kupası'nda iyi sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.
Hedef küçültmeye gerek var mı ondan da emin değilim. Takımımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsın,
Eray Dengiz
19.Kasım.2006, 22:47
bıraz cok erken konu olmus yaw
beyler once sunu soylım bordeaux suanda elınde forvet oyucusu yok bır tek darcevılle var gerısı sakat
bu mac 2-1 alırız uefa ılerliyen takım oluruz
Ne erkeni? Maç 3 gün sonra.. :)
Cengo
19.Kasım.2006, 22:50
O maç berabere biter ve Darcheville de Fransa'ki en iyi 2-3 santrafordan biri.
Bu kadar uçmayın, uçulacak bir durum yok.Gs'ın bu futbolda,bu taktikle zordan öte olur kazanması..
Emurafu
19.Kasım.2006, 22:53
Yola ne umutlarla çıktık...Ama umduğumuzu değil bulacağımızla yetineceğiz...Artık yeni umduğumuz..Umudumuz UEFA..Bunun için bu yol da çok önemli olan maçımızı herşeyden öte kaybetmemeliyiz..İnşallah kazanırız da...
Dengeli bir oyun yerine, hurra saldırarak, bir motivasyon içerisinde oynamamız gereken bir maç olarak görüyorum.
90 dakikayı alnımızın akıyla çıkaracak kapasitemiz olmadığından, en azından oyunu o tarafa yığıp, golü bulup, kalan bölümlerde oyunu kontrol altına almalıyız.
Yoksa ya bir hakem, ya dandik bir şey mutlaka çıkıyor..
ya maç eğer olimpiyatta olsaydı daha karamsar olurdum ama deplasmanda düzgün bir stad da oynuyacağımız için ümitliyim .... umarım kazanırız ....
Emurafu
19.Kasım.2006, 22:56
Bordeaux maçı kader maçımızdır. Hiç öyle beraberlik yeter diye düşünmeyin. Ne zaman beraberlik için çıksak kaybediyoruz. Bu takım hücum oynamaya alışmış. Nasıl savunma yaptıracaksın? Zaten Gerets'in beğenmediğim tek yanı önemli maçlarda beraberliğe yatması (Geçen seneki fb maçı misal, beraberlik bize yeter dedik 4 yedik geldik, Liverpool maçından önce deplasmanda beraberlik mükemmel bir sonuç dediler ilk yarı dağıldık sonra hücuma dönünce sonuç ortada perişan ettik Liverpool u) yani bu kadar örnek varken hala ders alamamasına çok kızıyorum. PSV maçından önce de intiahr etmek istemiyorum falan dedi. (o an biz bu maçı alamayız dedim zaten babama). İnşallah galibiyet için çıkarız. Bordeaux Gençlerbirliğinden, Kayseri'den daha iyi takım değil kesinlikle. Eğer Gerets galibiyet isterse o zaman göreceksiniz Bordeaux' nun ne mal olduğunu. Bu maçı kazanırsak zaten ikili averajdan Uefa'yı garantilemiş olacağız. Bordeaux deplasmanında berabere kalırsak işimizi şansa bırakmış oluruz. Son maç Liverpool bize yatar diye düşünmeyin ne olacağı hiç belli olmaz . Bu mantıkla 1 Puanla evimize döneriz ancak. Tek temennim Gerets'in mutlak 3 puan istemesi ve hücum oynatması o zaman zaten galibiyetten eminim.
TR.CaPTaiN
19.Kasım.2006, 23:31
Beraberlik.
İnşallah bu maçı kazanıp UEFA'yı garantileriz ve de Liverpool maçına rahat çıkarız. Eğer berabere biterse Liverpool maçıyla işimizi zora sokmuş oluruz, yenilgi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum...Umarım bu sene yüzümüzü avrupada güldüremeyen Galatasaray, bu kez bizi sevindirir.
bu macta yenilmeyip,liv'poolda psv'yi yenerse liv'pool liderligi garantiliyor.Bizede Liv'poolu Olimpiyat'da yenmek kalıyor :)
nart_susruko
19.Kasım.2006, 23:57
şu fransızları yenelimde nasıl olursa olsun artık, yeneceğimizede inanıyorum ama aklıma hep GeretS'in sahaya sürdüğü anlamsız kadrolar geliyor, bakalım inşaallah kazanacağız maçı
taraftarımızda son günlerde yaşananlarla alakalı anlamlı bi pankart açmayı düşünüyorlar umarım başlarına bişey gelmez malum derin mevzular ve deplasman ;)
El Comandante
20.Kasım.2006, 14:58
Şuradan iddia ediyorum ki Bordeaux GS'yi paramparça eder ve bu maçı kazanır...!
zaten sende bunu istemiyormusun???
galatasaray düsmani,bari avrupa maclarinda kendi ülkenin takimlarini tut be:mad:
gorkemyilmazkarasu
20.Kasım.2006, 19:11
bu maçı galatasaray alacaktır rahat olun gençler ;;)
Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 19:14
Valla süper olur. Bende çok istiyorum inşallah şöyle fark yeriz, rezil oluruz, herkes dalga geçer..
fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 19:14
bu mac beraberlik kokuyor
fmsmyrna
20.Kasım.2006, 19:54
galatasaray baskın taraf olacak pozisyonlar bulacak ama kontra ataklar gelişecek bordeaux tarafından kontralardan gol yemesse berabere biter
İddia ve temenni ediyosun heralde. Eğer dediğin gibi bişey olursa Fransız gazetelerinde GS isminin sadece skor olarak geçeceğini ve TÜRK'leri yendik diyeceklerini hatırlatıyorum. Neyse isteyen istediğini İDDİA edebilir.
Nedvedmania
20.Kasım.2006, 20:09
ya sen ne güzel mesaj yazmıyodun artık futbola şimdi yazmaya başladın gene tartışma çıkarıcak mesajlar yazmaya başladın
fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 20:15
arkadasim bordeaux galatasarayi yenicek bence diyebilirsin ama bolew ezicek falan emek cok terbiyesisze bisey
nart_susruko
20.Kasım.2006, 20:18
herşeyide takar olmuş bizim taraftar ;)
bursa_mc
20.Kasım.2006, 20:45
en azından bi beraberlik alsa çok iyi olur..
Krusty
20.Kasım.2006, 20:47
Bu adam onca olay çıkardı fakat nasıl hala buraya yazıyor anlamış değilim..:rolleyes:
bursa_mc
20.Kasım.2006, 20:55
arkadaşım bence sen burda bir fanatızm yapıyosunn.sen fenerbahçeli olduğun için boyle düşünüyosun ama burda fanatızm yapanları hiç sewmiyorumm.hem bordeux gsyi paramparça falan edemez.. inş. gs adına yakışır çıkar oynar..sen kendi takımını düşünnn.bende palermo feneri zorlar ama inş. fenerbahçe yener.
tamam Beyler yaa her yerde var böyle FANATİZM dozunu kaçıranlar boşverin... Maça gelince ben beraberlik alacağımızı galibiyet şansımızın ise Az olduğunu düşünüyorum...
Emurafu
21.Kasım.2006, 00:44
Josemaurinho=FB kardes lutfen bir daha galatasaray konularini kirletme bu arada maca gelelim
En azindan 1 puan bekliyorum
Emurafu
21.Kasım.2006, 01:01
Gözler UEFA'ya çevrildi!
Ümit Karan tek forvet oynarken, Hakan Şükür yedek kulübesinde bekleyecek.
Şampiyonlar Ligi'nde bütün şansını yitiren Galatasaray'da, gözler UEFA'ya çevrildi. UEFA Kupası'nda yoluna devam edebilmek için Bordeaux ile en azından berabere kalmayı hedefleyen sarı kırmızılı ekipte bütün hazırlıklar Çarşamba günü oynanacak maça yoğunlaştı. Bordeaux maçı öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Eric Gerets'in en büyük sıkıntısı ise sol kanat. Solda birinci isim Orhan Ak omirilik kemiğinde çatlak olduğu için devre arası kampına kadar çalışmalara katılamayacak.
Genç Ferhat'ın ise burnundaki rahatsızlığı sürdüğü için Fransa'ya götürülmeyecek. Ergün Penbe'nin de üst üste gelen sakatlıklardan ötürü Gerets ile bir türlü yıldızları barışmıyor. Bütün bunlara Arjantinli Carrusca'nın sakatlığı eklenince Gerets, solda Cihan'ı tercih etmek zorunda kalacak. Ancak Cihan'ın Antalyaspor maçında savunmanın solunda bir hayli zorlanması Gerets'i geriyor. Gerets'in, Bordeaux maçında son haftalarda sahaya sürdüğü sistemle takımını oynatması bekleniyor.
Buna göre 3 yıl sözleşme yenileyen ve büyük moral kazanan Ümit Karan tek forvet oynarken, Hakan Şükür yedek kulübesinde bekleyecek. Zorlu bir deplasman maçı olması nedeniyle Gerets, Ayhan ve Inamato'yu orta alanda savunmaya yönelik oynatırken, bu oyuncuların yanında Arda, Iliç ve Hasan Şaş'ın orta alanda yeralma olasılıkları kuvvetli. Fenerbahçe'nin Beşiktaş beraberliği ile aradaki farkı 4 puana indiren sarı kırmızılılar, Bordeaux maçı öncesi büyük moral kazanırken, Gerets ve yöneticiler, futbolculardan ligi düşünmeyi bırakıp, sadece Bordeaux maçına hazırlanmalarını istediler.
notIyisallah sol bekte cihan oynamaz yoksa orasi yol gecen hani olur kesinlik takim da tek sol ayakli ustelik tecrubeli ergun nun oynamasi lazim ergun cunku iyi orta atan bir oyuncu
dentaconstantin
21.Kasım.2006, 01:23
JoseMourinho-FB arkadaşımızın beşiktaş hakkındaki yorumunu okudum sadece güldüm cevap yazmaya gerek duymadım baktım şimdi galatasaraya dadanmış ne yapalım en iyisi biz bu arkadaş ne derse gülelim yaptığı pek yorumdan sayılmıyor...
e_mali
21.Kasım.2006, 10:05
GS kazanacak gibi bir his var icimde. Sever GS boyle zor durumlardan cikmayi. Eger Gerets intihar etmeyi dusunmuyorsa, yani takimi sabote edecek bir 11 çikarmazsa GS alir goturur maci.
tosunpasa
21.Kasım.2006, 14:05
galatasarayın yenileceğini samıyorum yeniceğibini de sanmıyorum bence berabere biter.Gönlüm gs nin kazanmasından yana
dnz498
21.Kasım.2006, 15:00
çok zor yenmemiz defansın göbeği ve sol tarafı boş sayılır
NOT: Ben bir kere ezilir ayağa kalkarım (UEFA'nın alındığı yıl Chelse'den 5 yemiştik) ama sen ezik yaşamaya mahkumsun
Emurafu
21.Kasım.2006, 17:25
Cihan solda oynamaz iyiasallah
nart_susruko
21.Kasım.2006, 20:07
.........
NOT: Ben bir kere ezilir ayağa kalkarım (UEFA'nın alındığı yıl Chelse'den 5 yemiştik) ama sen ezik yaşamaya mahkumsun
etikete gerek yoktu :cool:
YÜRÜYEDUR !!!
sanırım gs berabere tamamlar ama umarım yenerler
Mc.Speedy
21.Kasım.2006, 21:23
Eger Gerets intihar etmeyi dusunmuyorsa, yani takimi sabote edecek bir 11 çikarmazsa GS alir goturur maci.
Adam Gibi bir ilk 11 işi götürür ve maçı alırız hatta koparırız :)
bursa_mc
21.Kasım.2006, 22:12
çok zor yenmemiz defansın göbeği ve sol tarafı boş sayılır
emınmsıın yaw ben sankı chelsea yok diye biliyorum sene milan vardı zor rakıp olarak.
RoNNiE91
21.Kasım.2006, 22:19
bordeaux alır gibime gelio
Kaan Souza
21.Kasım.2006, 22:21
yenersek ıyı olur yenmemız gerek....
M.Scofield
21.Kasım.2006, 22:21
emınmsıın yaw ben sankı chelsea yok diye biliyorum sene milan vardı zor rakıp olarak.
chelsea yoktu o yil ama yakindi
Emurafu
21.Kasım.2006, 22:59
bordeaux alır gibime gelio
bakicazzzz:D :D
lutfen cimbomun yenilecegine inanlar yorum yazmasin cunku biz bu mactan cok umitliyiz:D :D
Emurafu
21.Kasım.2006, 23:02
uefaya iyisallah gideriz aslinda kupayi alma ihtimalimiz busene yok ama en azindan ulke puani olur
busene uefa cok zorlu takimlar var mesela
sampiyonlar liginden
arsenal elenmek uzere
barcelona veya werder bremen ki weder kupa favorim
gerrrard
22.Kasım.2006, 11:15
uefaya iyisallah gideriz aslinda kupayi alma ihtimalimiz busene yok ama en azindan ulke puani olur
sampiyonlar liginden
arsenal elenmek uzere
Bana görede Werder Bremen UEFA da favori ve umarım arsenal cıkar gruptan UEFA ya düşmez.Barça konusnda ise bilemiyorum.Ve cimbomumuzun kazanacağına inanıyorum.
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 13:51
gs bugun 2-0 kazanıcak gollerı ılıc ve hakan sukur atacak ıcıme dogdu valla
gs bugun 2-0 kazanıcak gollerı ılıc ve hakan sukur atacak ıcıme dogdu valla
umarım içinden geçen olur ....
S-B-Z
22.Kasım.2006, 15:16
bugün galatasaraydan çok şey bekliyorum.İnşallah kazanacaklar.
başarılar..
real_footballer
22.Kasım.2006, 16:32
O maç berabere biter ve Darcheville de Fransa'ki en iyi 2-3 santrafordan biri.
Bu kadar uçmayın, uçulacak bir durum yok.Gs'ın bu futbolda,bu taktikle zordan öte olur kazanması..
bende arkadaşa katılıyorum
sampiyonlar liginden
arsenal elenmek uzere
Arsenal'in elenmesini istemem. Hem GS'ye rakip olacağından dolayı(Eğer UEFA'ya gidersek.), hemde avrupadaki takımım olduğundan dolayı.
Maçın başlamasına daha çok vakit var ya :) Heyecan bastı :D
Krusty
22.Kasım.2006, 19:00
Arsenal'in elenmesini istemem. Hem GS'ye rakip olacağından dolayı(Eğer UEFA'ya gidersek.), hemde avrupadaki takımım olduğundan dolayı.
Maçın başlamasına daha çok vakit var ya :) Heyecan bastı :D
Mert durmadan heyecan bastı demenden bana da sıkıntı bastı. :D :2:
Mert durmadan heyecan bastı demenden bana da sıkıntı bastı. :D :2:
Abartma :D 2 yerde yazdım alt tarafı :p Biri Cafe biri burası :D
Krusty
22.Kasım.2006, 19:27
Abartma :D 2 yerde yazdım alt tarafı :p Biri Cafe biri burası :D
Tamam işte ondan bahsediyorum ben de.. :D:D
Arsenal'in elenmesini istemem.
Ben de istemem mert:D
Bence defansif oynamalıyız.Bu maçı kaybetmemeliyiz liverpool deplansmanda berbat bir takım 6. maçta alacağımız puan ya da puanlarla bu gruptan 3. olarak çıkabiliriz.
comandante
22.Kasım.2006, 20:48
maç geldi çattı ya...
bursa_mc
22.Kasım.2006, 20:54
bugun bende 23:30 a kadar galatasaraylıyım..hayırlı olsun:)zico istifa:D
Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 22:17
az kaldı az.. son 25 dakika.. bastırın aslanlarım..
İyiki bugün Avrupa Yakası var :D Yoksa bu dakikalar geçmezdi. :)
gorkemyilmazkarasu
22.Kasım.2006, 22:28
dakikalar geçmek bilmiyor bugün kazanmamız lazım moral açısından puan açısından...tek korkum böyle büyük beklentilerimizin olduğu ulusal maçlarda genelde bekleneni veremiyoruz ama inanıyoruz güveniyoruz KA-ZA-NI-CAZ !!!
Emurafu
22.Kasım.2006, 22:34
Beyler bu maci kazanmamiz zor gibi Iste buyuk bir gerets hatasi sol da CIHAN oynuyor tecrubeli ergun oynamiyor
bakalim yol gecen hani cihan solda ne yapcak zaten topu sag ayagina alana kadar adamlar gelip ondan topu kapar isimiz zor iyisallah onlarda solda dribling yapan iyi bir adam yoktur
Krusty
22.Kasım.2006, 22:38
Çok az kaldı maça. Başarılar Galatasaray. :cool:
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:40
İyiki bugün Avrupa Yakası var :D Yoksa bu dakikalar geçmezdi. :)
aynen :D
off heycan bastı beni hadii kazanıcaaaaaaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!! (//b) :n:
Emurafu
22.Kasım.2006, 22:41
Cihandan korkuyorum
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:43
Cihandan korkuyorum
kim bendenmi korkuyoasun :D
bence adaşım artık hata yapmaz ben güveniyorum artık
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:45
maç başlıyo Dualarımız sizinle
haydi bismillahirahmanirrahim
Cimbomlular bağrıyo orda bile bravo size hadi beyler hadiiiiiiiiii
Emurafu
22.Kasım.2006, 22:45
ıyısallh yapmaz son lıg macında alı bılgın adeta cıhanı dagıttıü
neyse mac basladı 2.yarı gorusuruz
El Comandante
22.Kasım.2006, 22:46
ya ben maci internetten izleyemiyorum,bari bi radyodan izleyeyim bilen varmi,maci nasil radayodan dinlerim.yaw söyleyin allah askina
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:49
anaaam yiyoduk askalsın haaa
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 22:50
galatsaray cok kotu basladı maca yada bordeaux cok hırslı basladı
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 22:51
galatasarayın toparlanması lazım yoksa kotu seyler olabilir
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:51
ya yicez şimdi ya :mad:
El Comandante
22.Kasım.2006, 22:52
maci dinliyom ama cok kötü oynuyoz.off yandik. bu maci insallah yeneriz
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:53
hadibee atıyoduk askalsın
El Comandante
22.Kasım.2006, 22:55
biraz toparlandik.özellikle sabri cok baskili oynuyor.
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 22:57
atıyoduk az kalsın be haydı cimbom bastır
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 22:58
hadi beeee atıyoduk askalsın onlar çok büyük hata yaptı hadi beyler şaşırdılar artık atıcaksanız şimdi atın
El Comandante
22.Kasım.2006, 22:58
az daha kendi kalelerine atiyorlardi,biz de sans olsa o gol olurdu.haydi cimbom haydi bastir.
tosunpasa
22.Kasım.2006, 23:07
çok basit bi goldü yenmemeliydi
fenerbahce_1907
top aglarımızda malesef
El Comandante
offf yaaaa yedik golü.kim bu alonso yaa verin adresini su cocugun bana.:mad:
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 23:08
ya nasıl yeriz onu ya of:mad:
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:09
bak bak mondi cikmasa derschweille golü atacakti.bizim savunma yokmu yaa.
Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 23:10
Liverpool maçının 2.yarısındaki %15 inanç şuan takımda olsa yeneriz.. 25 dakika oldu ortada ne Arda var, ne Hasan..
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:11
inamoto ne yapiyor yaaa.mehmet topal ondan iyi valla.niye oynatmiyo gerets mehmet topali.
alla allah hasan az daha atiyodu golü.korner kullanacagiz sag kanattan
Nedvedmania
ah hasan ah nasıl kaçırdın onu ya
fenerbahce_1907
hasan golu atsa brezilya macındaki gibi gol olucaktı
Nedvedmania
22.Kasım.2006, 23:13
ya biz bu takıma nasıl yeniliriz ya böyle bi takıma yenilirsek yuh yani ya baksanıza adamlar napıyo
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:17
ah beeee.hasan ve arda olmasa bu takim ruh gibi oynayacak.
ah be cihan nasil kacirirsin sen bu golü.
arda mükemmel vurdu ama aut.
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:33
maci ilk yarisi bitti.galatasaray daha baskili oynuyor.eger son vuruslarda iyi olursak bu maci aliriz
M.Scofield
22.Kasım.2006, 23:33
inamoto en yapiyor sahda biri bana soylesin bu kadar bos adam olurmu ya
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:34
inamoto en yapiyor sahda biri bana soylesin bu kadar bos adam olurmu ya
hatirlarsan inamoto ile ilgili bi konu acmistim.orada bazi arkadaslar inamotonun cok iyi oynadigini söylemisti!!acaba simdi bu maci izledikten sonra ne diyecekler.b adam her mac böyle.bos bos dolasiyor,bi sey yapmiyo,en yakinindakine pas atiyo,sonra uzaklasiyo,ikili mücadelere girmiyo.
Emurafu
22.Kasım.2006, 23:36
Su sabri varya milli takimda yaptigi ortalari birde bizde yapsa
bu arada bu bordeaux takimi harbiden cok kotu takim cihanda sol bekte kaybolup gediyor 2.yarı umıt karan gırmesı lazım
İnamotodan önce eleştirilmesi gereken biri varsa cihan.İnamoto hiç olmazsa top kesiyor pas atıyor cihanın olduğu kanat koridor birkez bile top kestiğini görmedim zaten gol de cihanın olduğu kanattan geldi orta yaptılar inamoto hatalı uzaklaştırdı gol oldu.Bence biraz daha hırslı oynarsak en azından bir puan alabiliriz 2. yarı neler olacak bakalım
Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 23:38
Bakın bakın ne diyecem..
Yıl 1999, Uefa yoluna giden Milan maçında forvetimiz Hakan Şükür, yıl 2006, Uefa yoluna giden Bordeaux maçında forvetimiz Hakan Şükür.
Hakan Şüküre lafım yok ama daha öncede dediğim gibi yedek oturup, maçın kahramanı olarak maça girmelidir. Bizim Türk antrenörlerine nasıl güven olunmuyorsa, bizim genç pırlanta çocuklarımızada güven olmuyor. Ama Gerets'de haklı.. Hasan Kabze bu maçta oynasa, Hakan oynatılmadı diye ağır eleştiri alacaktı.
Bakın bir başka örnek daha.. Sol kanatta işi olmayan ve maşallah sol kanadımızı yol geçen hanına çeviren Cihan'ın yerine bu maçta Ferhat oynayabilirdi. Onu bırakın Tolga'nın yaptığı 2 tane büyük hata yüzünden gol yiyebilirdik..
Ciddi anlamda maça odaklanamıyoruz.. Biraz inanç, biraz baskı bu maçı galibiyete taşır. İkinci yarıda özellikle orta alanı toparlacak bir Carrusca, forvet yolunda gollere gidecek bir isim olan Hasan Kabze'yi bekliyorum..
Ümit Karan yedekse onu bekliyorum..
gorkemyilmazkarasu
22.Kasım.2006, 23:38
çözemiyorum bu sene galatasarayı kötü oynamıyoruz iyi top yapıyor gibi gözüküyoruz ama değişik bişeyler var...sanki geçen seneki o hırs yok o maçın ortasında maçı bırakıp ağlayan galatasaray yok bide sağ kanat bile olamayan cihanı sol bek yapmaya çalışıyoruz 1 maçla...yani cihan oynayacağına şu takım 3-5-2 oynasın bari song cihanın açığını kapatmaktan yoruldu...neyse 2.yarıdan yinede herşeye rağmen umutluyum onlar isterlerse kazanırlar o hırsı azmi görmek istiyorum her taraftar gibi takımımdan...
Emurafu
22.Kasım.2006, 23:40
Cıhan yerıne hemen ıyı orta yapan tecrubelı ergun gırmezı lazım ınamoto veya ayhan yerınede mecburen umıt gırmesı lazım
teamsah
22.Kasım.2006, 23:42
Futbolu oynayan Galatasaray ama yediği gol saçma oldu. Galatasaray rakip kaleye daha çok gelmesine karşılık gol yollarında son vuruşu yapacak ortamı bir türlü hazırlayamadı. Tüm sorun burada ve ikinci yarıda umarım bu sorun çözülür.
İlk yarıyı değerlendirmek gerekirse, Bordeaux ilk başlarda etkili başladı. Tamamen sahaya hakimdiler diyebiliriz. Galatasaray,şut çekmekte bile zorlandı. Gol yiyene kadar en etkili atağımız kendi ağlarına topu gönderirlerken,kaleci Rame'nin topu direğin dibinden çıkarmasıydı.Basit bir hatadan sonra İnamoto'nun topu kısa uzaklaştırması ve Alonso'nun vuruşuyla yenilen gol moralleri bozdu. Son 10 dakika toparlandık.Kalelerinde yavaş yavaş etkili olmaya başladık.2.yarıda H.Şükür'ün kesinlikle değişmesi lazım.Çünkü bir forvetin kaleye tek şutu olmaması gerçekten düşündürücü.Ü.Karan girerse doğru tercih olur.Bu arada İnamoto'nunda değişmesi lazım,ama önce H.Şükür.Biraz atak yapmaya,bitirici adamlara ihtiyacımız var.Yoksa bu maçı çevirmemiz zor.Umarım 2.yarıda toparlanır ve Bordeaux'u mağlup edebiliriz. Liverpool maçında 3-0 yenilirken 3-2 yapmıştık, şimdi elimizden gelenin daha fazlasını yapıp 1-0'dan 2-1'e de taşıyabiliriz.Yeter ki kendilerine inansınlar.
Emurafu
22.Kasım.2006, 23:44
hakan sukur cıkmamazı lazım cunku gol lazım umıt karan gırıp ınamoto cıkıp cıhan cıkıp ergun gırmesı lazım bakın ozaman sız takıma nasıl oynuyor
tosunpasa
22.Kasım.2006, 23:47
ümit ve ilic değişikliği yapılmış
2-0 oldu tüm ümitlerim bitti :(
2.yarı başladı. Galatasaray'ımıza başarılar.
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 23:48
2-0 oldu malesef
Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 23:49
Bu kadar gerizekalılığı anca bizim takım yapardı.. Helal olsun hepinize..
gerrrard
al işte 2-0 :(
El Comandante
anamm ne oldu gol yedik hemen.allah kahretmesin sizi oynamayin cikin terkedin sahayi.sizin gibi gurursuzlari onursuzlari takimda görmek istemiyoz.artistler :mad:
TR.CaPTaiN
22.Kasım.2006, 23:50
2 oldu galiba:cool: Galatasaray'in cok ustun performans sergileyerek cevirmesi lazim ama cok zor gorunuyor.
tosunpasa
22.Kasım.2006, 23:51
3-0 oldu inanamıyorum ya bu ne böyle
ForCimbom
22.Kasım.2006, 23:51
maç bence 3-0 bitecek..
gerrrard
22.Kasım.2006, 23:52
yine Cihan'ın yüzünden of ya
Eray Dengiz
Gerizekalılık hat safada.. v3 olduk..
Sivas maçında ses tellerim kopana kadar yönetim istifa diye bağırmazsam benim adımda eray değil..
El Comandante
al iste 3-0 oldu.allahim offf gerizekagli takim bizim takim.ben dedim bunlar gurursuz artistler.onursuzlar.terkedin lan sahayi :mad:
gerrrard
22.Kasım.2006, 23:53
Geçmiş olsun.Artık Liverpool gibi 3-3 yaparmıyız bilemiyorum ama malesef yapamıyıcaz:(
TR.CaPTaiN
22.Kasım.2006, 23:53
3 dk da 2 gol cok kotu Galatasaray icin uefa yolu kapandi gibi birsey:cool:
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:54
yaw sinirimden agliyorum yaa,böyle gurursuzluk yapilirmi,hirs denen bisey yok bu takimda.allah bunlarin belasini versin.KALLESLER. :mad: :mad: :mad:
Üzücü...yazık oldu gerçekten
gerrrard
22.Kasım.2006, 23:55
Rezil ettiler bizi Avrupada yaa ne biçim takım yaw bu
fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 23:55
tamamen dagıldık
gerrrard
22.Kasım.2006, 23:56
Oraya giden taraftara yazık yaw
El Comandante
22.Kasım.2006, 23:57
böyle bir takimdan 3 gol yiyoruz haa.HELAL OLSUN SANA ÖZHAN BEY HELAL!SENIN GIBI BIR RUHSUZU KIM TAKIMIN BASINDA GÖRMEK ISTER!DEFOL GIT TAKIMDAN AL DUMMKOPF GERETSI TAKIMDAN DEFOL!YETER ARTIK BIZI ÜZDÜGÜNÜZ!
ARDA DA KIRMIZI KART GÖRDÜ!ANAAM NE OLUYO BIZEE.KENDINI ZIDANE SANDI SORUMSUZ SIMARIK!KENDINI BI SEY ZANNETME!DERHAL YENI BI NICK ALACAM
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:01
arda kırmızı yedı offff cok kotu bir gun
anamm ne oldu gol yedik hemen.allah kahretmesin sizi oynamayin cikin terkedin sahayi.sizin gibi gurursuzlari onursuzlari takimda görmek istemiyoz.artistler :mad:
al iste 3-0 oldu.allahim offf gerizekagli takim bizim takim.ben dedim bunlar gurursuz artistler.onursuzlar.terkedin lan sahayi :mad:
yaw sinirimden agliyorum yaa,böyle gurursuzluk yapilirmi,hirs denen bisey yok bu takimda.allah bunlarin belasini versin.KALLESLER. :mad: :mad: :mad:
Takım isterse 239402384928034-0 yenilsin oyuncular hakkında böyle laflar etmeye hakkın yok
Bu arada arda zidanlık yaptı oyundan atıldı
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:02
Zidan'ı anımsatan arda kırmızıyı gördü.Maç benim için bitti :(
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:03
Maçla beraber Arda'da benim için bitmiştir..
nekop
23.Kasım.2006, 00:03
müthiş bi uyum müthiş bi disiplin Bordeaux takımını kutluyorum...
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:05
Takım isterse 239402384928034-0 yenilsin oyuncular hakkında böyle laflar etmeye hakkın yok
Bu arada arda zidanlık yaptı oyundan atıldı
Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.
fenerbahce_1907
arda daha cok tecrubesiz bir oyuncu en az 40 fırın ekmek yemesi lazım iyi bir oyuncu olmasu için
Marius Belgorth
Takımdaki tüm oyuncuları can-ı gönülden tebrik ediyorum oynadıkları muhteşem(!) futbol için. Ayrıca kendilerine şu güzide şarkıyı armağan ediyorum: Hadi gel köyümüze geri dönelim!
M.Scofield
23.Kasım.2006, 00:06
mukemmel bir defansmiz var
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:06
Türkiye'de olmasa bile Avrupa'da indirirler bir taraflarını Arda bey.. Yüzündeki o ifadeyi görünce tüm sevgimi yitirdim.. Yazıklar olsun..
arda10 hafta yok bu hareketi pahaliya patlicak kadro disi kalmali
Kadro dışı yetmez.. Paf takıma göndersinler aklı başına gelsin.. Burası babasının takımımı be??
M.Scofield
23.Kasım.2006, 00:08
arda turan oleyyyyyy
Nasil yok biz burada bunlarin yüzünden üzülüyoz,kahroluyoz,millete madara oluyoz.ben galatasaraya degil.geretse ve özhan canaydina laflari ediyom.arda konusunda ise hakliyim,ne bu simardi iyice,böyle sorumsuzca bir hakereket olamaz.
Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.
Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:09
Türkiye'de olmasa bile Avrupa'da indirirler bir taraflarını Arda bey.. Yüzündeki o ifadeyi görünce tüm sevgimi yitirdim.. Yazıklar olsun..
Kadro dışı yetmez.. Paf takıma göndersinler aklı başına gelsin.. Burası babasının takımımı be??
akli basina gelinceye kadar paf takima gönderilecek,agir hemde cok agir bir para cezasi.cünkü bu onu hakediyo.sorumsuz.eray ben yeni bir nick nasil alacam.söyleyebilirmisin.
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:10
Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.
Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
yaw kardesim simdi bizim takim onurlumu oynuyo,forumda simdi kime sorsan herkes benim dediklerim laflari tekrarlar.valla dick sinirliyim zaten.lütfen uzatma konuyu.
gorkemyilmazkarasu
23.Kasım.2006, 00:10
şu dakikadan itibaren problemi çözmüş bulunuyorum GERETS...bu takımda motivasyon yok,geçen sene hırsına hayran olduğumuz takım yok...geçen sene bu takımda şuan oynayanlardan daha eksik durumda oyuncularda oynadı(emre aşık,uğur demirok...) yinede o hırs ve ruhu içlerinde taşıyolardı demekki oyuncuların hocayla problemleri var.gerets şu dakikadan itibaren bu takıma yararlı olamaz bence...
M.Scofield
23.Kasım.2006, 00:11
inamoto ooooo ooo inamotoooo
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:12
al baran degıstır nıckını
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19662
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 00:13
şu dakikadan itibaren problemi çözmüş bulunuyorum GERETS...bu takımda motivasyon yok,geçen sene hırsına hayran olduğumuz takım yok...geçen sene bu takımda şuan oynayanlardan daha eksik durumda oyuncularda oynadı(emre aşık,uğur demirok...) yinede o hırs ve ruhu içlerinde taşıyolardı demekki oyuncuların hocayla problemleri var.gerets şu dakikadan itibaren bu takıma yararlı olamaz bence...
Oyuncular Gerets'den nefret ediyor bunu söylemem yeter heralde
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:13
yaziklar olsun ben dedim maca cihanla baslarsan ilk iki gol cihanin tarafindan
tolga
cıhan
gerets
macı katlettıler mac bıtıyor ergun yenı gırıyor senı pas yapmam lazım ılıcı oyundan cıkarıyon yazıklar olsun
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:14
inamoto attı nasıl oldu yaa inanmıyorum
Nedvedmania
goooool imamım attı 3-1 :(
El Comandante
al baran degıstır nıckını
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19662
cok saol arkadasim.ben böyle sorumsuz birinin nickini tasimam.bak bu arada ergün girdi oyuna güzel oynuyor.anaa inamoto gol attti..
tosunpasa
inamoto attı golü ama bence teselli olucak sadece inşallah bi beraberlik gelir
Emurafu
bu golu alkıslarım ama ınamoto guzel top kaptı cok ıyı gol attı helal
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:15
helal inamoto bea tek sen varsın bu maçta iyi oynayan kendin topu kapıp kendin taktın golünü
Eray Dengiz
Bırak gelmesin bişi.. Biz istesek atamayız, Bordeaux kendi verdi topu.. İmam efendide şansına balına vurdu işte..
Ağızlarında kuş tutsalar bu maçın gözümdeki değeri değişmez..
M.Scofield
inamoto ooooo ooo inamotoooo
ben bosunu tezahurat etmedim
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 00:16
Ardayı şımarttılar yoksa o asla öyle bi hareket yapamazdı
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:17
ınamoto zaten kotu oynamıyorkı adam elınden gelenı yapıyor topda mudahale edıyor
ama ne yapalım takımda ıstek yok soldada cok kotu cıhan oynarsa hele sabrı dahada beter
julıettı aradı ok kafayı mac basındada hasana laflar atıyordu kendını yere falan attı
nekop
23.Kasım.2006, 00:17
abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 00:18
abi daha düne kadar arda için 10-15 milyon euroyu az bulanlar şımarıcagını sanmıyorum diyenler ne laflar ediyor hayret dogrusu bunu demek istemezdim ama ben daha dogrusu benim gibi bikac arkadaş bunu tahmin etmişti...
malum türk basını işte
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:18
şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar:(
meddah
23.Kasım.2006, 00:19
Hey gidi yurdum insanı.. İki maçla kahraman, bir maçla alaşağı..
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 00:20
Ardayı şımarttılar yoksa o asla öyle bi hareket yapamazdı
kimler şımarttı yada kendi şımarmayacak kadar biri değil mi
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 00:21
işte futbolun bi gerçeği daha
El Comandante
şımarıcağını ben zaten biliyordum.Malesef hep harika diyince şımarıyorlar:(
akli basina gelene kadar paf takimda kalsin,bak ozaman simarma neymis görecek.bu takim gururlu takimdir,disiplinli takimdir.öyle gerizekaliliklar yaparsan cekersin cezayi.
gerrrard
kimler şımarttı yada kendi şımarmayacak kadar biri değil mi
Katılıyorum.Kendisi harika zannediyor kendisini bir anda Pele sandı
Emurafu
bır kafa attı sımardı demek ıyı
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 00:23
Katılıyorum.Kendisi harika zannediyor kendisini bir anda Pele sandı
eh yani
taraftarlar gene bağırmaya başladı ama bence daha çevrilmez bu maç (ama futbol bu heran herşey olabilir)
bır kafa attı sımardı demek ıyı
düşünsene bi gencecik bi futbolcu birisine kafa atıcak olucak iş değil.
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:25
eh yani
taraftarlar gene bağırmaya başladı ama bence daha çevrilmez bu maç (ama futbol bu heran herşey olabilir)
ya yok ya sen gol atacagimizimi saniyosun.en fazla 1 gol atariz.ya yokmu bi cözüm yönetimi istifaya cagiralim.galatasaray.orga mesajlar atalim.bi cözüm bulalim yaa.biz bu yönetimle gidersek durumumuz vahim
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:25
Kafa atmak moda oldu.Nesilden nesile giden birşey.Zidanla başladı.Ardayla devam ediyor.
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:26
Bordo maçında takımın hata kahramanı Cihan.Evet Cihan bir ön libero oyuncusu.Hagi döneminde oynadığı mevki sağ bek olarak ayarlandı.Bu mevkiide bekleneni veremedi.Gerets sola çekti.Ve bizim Cihan denen adam gidiyor tüm gollerde Liverpool maçı olsun Bordo maçı olsun yenen gollerde yaşanan gol pozisyonlarında baş kahraman.
Gerets bu Cihan denen adamı futbolla uzaktan yakından alakası olmayan adamı neden hala bu takımda hemde şampiyonlar ligi gibi bir önemli kulvarda oynatıyor?
Evet arkadaşlar.O çok eleştirilen adam japon çekirdeği denen adam İnamoto Bordeux maçının yıldızı!Kestiği toplar,dağıttığı toplar her yönüyle mükemmel bir maç sergiledi.Ve en sonunda geldi golunu attı...
Bana kalırsa İnamoto forvet arkası oynamalı..:D:D:D
Yıllar önce bir Slovak hakemin, Fransa'da bizi nasıl kaytığını kimse unutmadı, haçlı zihniyeti de hiç değişmedi.
Sen gel 60 dakika hiçleri oyna, futbolunla Zidane olma, git bir kafa vur adama da oyundan atıl. Avrupa'yı çok seviyor ya Arda, bilsin ki o Avrupa'nın yarısı sildi Zidane'ı bir kafa yüzünden !
Bu sözün altına imzamı atarım...
Maç böyle bitecek heralde.Ben yine de galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum her ne olursa olsun.Sonuna kadar arkasındayım alınan sonuçlar ne olursa olsun,oynanan futbol ne kadar kötü olursa olsun farketmez ezele kadar galatasaraylıyım...
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:28
Zidane 35 yaşında, kariyerinin son maçında kafa attı. Arda 19 yaşında ve kariyerinin tam dönüm noktasında kafa attı ve bundan sonra Arda yok mu olur yoksa eski performansına geri mi döner bilinmez. Ama şu bir gerçek ki ilerleyen zamanlarda bu kafa olayı her zaman Arda'nın önüne çıkacaktı.
Ayrıca maçı izlerken şöyle 7 sene öncesine geri döndüm.. 12 yaşımda 1999 yılında Okan, Hakan, Hasan, Ergün gibi isimleri izliyordum, şimdi bakıyorum hala bu isimler takımda oynuyor.
Ya köklü değişiklik olacak, ya olacak..
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 00:29
ya yok ya sen gol atacagimizimi saniyosun.en fazla 1 gol atariz.ya yokmu bi cözüm yönetimi istifaya cagiralim.galatasaray.orga mesajlar atalim.bi cözüm bulalim yaa.biz bu yönetimle gidersek durumumuz vahim
dediğim gibi bu futbol 5 dk da 10 gol bile olabilir ardarda
ama artık çok geç
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:30
Afferin Ayhan, Cihan, Tolga, Hasan Şaş, Hakan.. Laubaliliğiyle Sabri.. Her şeyiyle takım..
Futboluyla değil kafasıyla Zidane olmaya çalışan Arda.. Sana bir şey söyleyim mi Arda, bu kafayla bir şey olmaz senden Arda !
Rezilsiniz, utanıyorum sizden..
1. gol= CİHAN+song
2.gol = CİHAN+tolga
3.gol = CİHAN!!!!
ve buna ragmen hasan şaş çıkıp ergun giriyor...gerets bu maçta sınıfta kaldı..goller kişisel hatalar evet ama oyuncu değişiklikleri yanlış,kadro seçiminde hatalar var..cihanın iyi niyetinden hiçbirimizin şuphesi yok bundan eminim ama bu oyuncuda neden bu kadar ısrarcılar bunu da anlamış değilim..olmadı gerets
gorkemyilmazkarasu
23.Kasım.2006, 00:34
sen rahat ol serhat yine o parayı eder herkes hayatında hata yapar önemli olan hatadan ders almaktır...şimdi herkes sinirle arda paf takıma gitsin ezelim onu diyor...acaba doğru olan bumu? yoksa ona yaptığının hata olduğunu hatırlatıp en fazla 1-2 maç kesip gerçekten bunu öğrenmesini sağlamakmı? düşünsene koskoca zidane bile kariyerinin sonunda bu haraketi yapıyosa daha 19 yaşında bir gencin bir anlık duygusallıkla bunu yapması (doğru demiyorum tabiki doğru değil) onu bitirmemizi gerektirmiyor....
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:34
Ölümüne Galatasaray dedik bir kere, yenilsende yensekte, arkandayız dedik..
Arkanda olmasına arkandayızda, senin arkanda olanlar bize bu çileyi çektiremez. Biz renklere aşığız, takıma aşığız..
Bu saatten sonra tek isteğim var, o da yönetimin istifasıdır. Madem Galatasaraylıyım, bunu istemeyede hakkım var. Büyük başkan Ali Sami bize gidin rezil olun demedi, taraftara acı çektirin demedi.. Siz onun sözünü dinlemediniz, bizde sizin verdiğiniz ve tutmadığınız sözleri dinlemiyoruz..
YÖNETİM İSTİFA!
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:35
su ise bak liverpool 2-0 önde psv karsisinda.bari bu macta bir beraberlik alsaydik,liverpoolu kendi sahamizda yenerdik,onalar yedek kadroyla cikacaklardi.GERETS,CANAYDIN DERHAL GITSIN BU TAKIMDAN:BÖYLE BIRINDEN BIZE BASKAN OLMAZ.
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:35
Gecmiş olsun
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:36
Kafamdan kamyonlar geçiyor sanki. Inamoto'nun golü daha da sinirlendirdi beni.. Kuruluşundan beri ilk defa 2. olup, bu sene çıktığı 22 maçta yanlızca 18 gol atabilmiş bir takımdan, böyle abuk subuk goller yerse bu takım, ben bundan utanırım.
Seneye ımıs seneye adam gıbı takım kurcakları malum senın sol bek sag bek yok daha ıyı stoper lazım ooooooooo parada yokkkkkkk
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:36
Tüm takıma yazıklar olsun hepsi berbat oynadı arda,cihan,tolga,hepsi berbattı avrupada buray kadarmıs
gerrrard
23.Kasım.2006, 00:40
gücümüz anca fark yemeğe yetti
dentaconstantin
23.Kasım.2006, 00:40
geçmiş olsun bari diğer takımlarımız mücadeleye devam etsin avrupada ülke puanımız iyice düştü zaten...
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:41
Inamoto
200 bin dolara oynuyor bu adam yıllık ve en yüksek ruhla savaşan isimdi.
Kendisinden 10 kat fazla paraya oynayan, takımın "ağaları"nda yüz varsa ucundan bakarlarda örnek alırlar.
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:46
ınamoto takımın en ıyısıydı cıhanda en kotusu bu cıhan nasıl futbolocu olmus anlamıyorum bizim mahalleye gelse takıma almayız biz onu ya
nekop
23.Kasım.2006, 00:46
mac bitti uefa umutlarıda bitti suclu bence cihan degil onu hayatı boyunca defansın solunda oynamamış olmasına ragmen orada oynatmaya calışan geretstedir...
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:47
Ne umutlarla geldik biz sampiyonlar ligine.mlada yi 5-2 yendigimizde galiba bu sefer sampiyonlar liginde basari gelecekti diye düsünmeye basladik.sonra mlada ile 1-1 berabere kaldik,ama ortaya konulan futbol iyiydi defansifti.ve sampiyonlar ligindeydik.Özhan canaydin hene o meshur palavralarini ati "bekle bizi atina!" diyordu.bütün taraftarlar heyecanli,bordeaux macinda istedigimizi alamadik ama biz bu guruptan cikariz diyoduk.liverpool macinin ikinci yarisinda süper oynadikl ama kaybettik.ama hala cikariz biz bu guruptan diyoduk.psv maclarinda biz iyi oynadik ama kisisel hatalardan kaybettik,bu sefer uefa diyordu meshur palavraci özhan bey(ben buna baskan demem artik).ve bordeaux maci herkes heyecanli,ümitli ama bizim sivrizekali gerets yapiyor gene yapacagini ve bok gibi bir takimla maca basliyor,ve bordeaux a cok kötü bir sekilde yeniliyoruz.ben artik cok merak ediyorum,yarin bizim palavraci özhan bey ne yalanlar söyleyecek.ama artik galatasaray taraftarlari akillandi,senin yalanlarina inanmayacak özhan bey.bu takimdan sen ya gidersin yada gidersin.senin gibi cürümüs elmalari bu takimin basinda görmek bize en büyük utanctir:YARIN TOPLA PIRINI PIRTINI YALLAH BU KULÜPTEN.AMA YANINDA GERETSIDE GÖTÜR.BU TARAFTARLAR SIZLERI GÖRMEK ISTEMIYOR GALATASARAYIN BASINDA.
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:49
mac bitti uefa umutlarıda bitti suclu bence cihan degil onu hayatı boyunca defansın solunda oynamamış olmasına ragmen orada oynatmaya calışan geretstedir...
bunların topunun tek sorumlusu vardır o da özhan amcamızdır.
perpetua
23.Kasım.2006, 00:53
Moralinizi bozmayin yahu. Bu takimin 3. olmasi basari olurdu zaten...
Turkiye'de canla basla mucadele etmek ise yariyor ve bunu Galatasaray da yapiyor ve basarili olabiliyor. Ama kafasi kesik tavuk gibi kosmak da yeterli degil basari icin.
Tekrar soyluyorum. Galatasaray'da kariyerinin zirvesinde olmasi gereken Hasan Sas, Inamoto, Ayhan, Orhan, Cihan ve Necati gibi oyuncular avrupa'nin buyuk liglerinde en iyi ihtimalle ancak orta siralara oynayan takimlarin oyunculari olabilecek kalitedeler.
2-3 Sene icinde alt yapidan cikacak oyuncularin gelismesi ile beraber bir cikis tekrar yakalanabilir ancak su anda Galatasaray Avrupa'da basariya kosacak kalitede bir kadroya sahip degil. Baskalarinin gazina gelmeyin.. :)
Emurafu
23.Kasım.2006, 00:54
gerets suan konusuyor star tv de
aslan sulayman rodop sag ve sol bek sorununu soruyor geretse
neyse ben cıkıyorum herkeze ıyıgeceler arkadaslar ıyı cagrı bırakıyor bana
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 00:55
Moralinizi bozmayin yahu. Bu takimin 3. olmasi basari olurdu zaten...
Turkiye'de canla basla mucadele etmek ise yariyor ve bunu Galatasaray da yapiyor ve basarili olabiliyor. Ama kafasi kesik tavuk gibi kosmak da yeterli degil basari icin.
Tekrar soyluyorum. Galatasaray'da kariyerinin zirvesinde olmasi gereken Hasan Sas, Inamoto, Ayhan, Orhan, Cihan ve Necati gibi oyuncular avrupa'nin buyuk liglerinde en iyi ihtimalle ancak orta siralara oynayan takimlarin oyunculari olabilecek kalitedeler.
2-3 Sene icinde alt yapidan cikacak oyuncularin gelismesi ile beraber bir cikis tekrar yakalanabilir ancak su anda Galatasaray Avrupa'da basariya kosacak kalitede bir kadroya sahip degil. Baskalarinin gazina gelmeyin.. :)
Bugün okuduğum en doğru yazı
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 00:55
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah başka dert vermesin bize.
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 00:56
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah başka dert vermesin bize.
arkası bitmez dertlerimizin... yarın birde palermo faciası yaşanacak;;)
Del Piero_10
23.Kasım.2006, 00:57
Zidane'nın gençlere ne kadar kötü örnek olduğunu gördük.
Artık futbolda başarının en önemli şartı takım halinde savunma yapıp takım halinde hücum yapmak.
Türk takımlarımız yapamıyor ve üst sıralar hayal oluyor,Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 00:57
Zaten bu saatten sonra tek umuduz gençlerimizdir, Okan, Hasan, Hakan, Ergün ve Emre yerine gençleri görmek dileğiyle..
El Comandante
23.Kasım.2006, 00:58
yok ya tarik abi.sizin durumunuz bizimkinden daha iyi.siz gene en az beraberlikle dönersiniz palermo macindan.
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 01:01
Arda'yı paf takıma gönderme fikrinin ise sinir halinde söylendiğini tahmin ediyorum.
Kardeş bunu kim söyledi yav Gerets mi ben basın toplantısını dinlemedim de. Böyle salaklık olr mu yav. Daha geçen gün Arda'nın değeri 20 milyon falan diyolardı
fenerbahce_1907
yok tarık abı palermoyu yenerız yarın adamların 7 as oyuncusu gelmemıs yedek takımla cıkıolar neyse hade ıyıgeceler
Bigturk
Inomoto iyi oynadi yaa, inamoto zaten topu kesen pas vgeren oyuncu, baska ne bekliyorsun,
AMA
Bu Gerets ne yapiiyor ki, Canaydin i sucu yok burada, biz 3-0 yeniliyoruz ve topal, ergun i oyuna aliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi de Kabze, ve Umit niye oynadi,
Illic ne yapti ,
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 01:03
Bilgin Gökberk'in dediği gibi "Özhan Canaydın keşke amcam olsaydı da GS başkanı olmasaydı" :D :D :D
Del Piero_10
23.Kasım.2006, 01:06
Kardeş bunu kim söyledi yav Gerets mi ben basın toplantısını dinlemedim de. Böyle salaklık olr mu yav. Daha geçen gün Arda'nın değeri 20 milyon falan diyolardı
yok bazı arkadaşlarımız söyledi ama maçtan sonraki sinir haliyle normal karşılamamız gerekir.
El Comandante
23.Kasım.2006, 01:09
Ben söyledim!nedeni böyle bir sorumsuz simarigi biz cezalandirmazsak bu böyle devam eder.daha 19 yasinda piskopata bak kac yasindaki adama kafa atiyo.gene kararimin arkadasindayim akli basina gelene kadar paf takima gönderilecek.agir bir para cezasi.eger bunlarin sonunda arda akillanirsa gene gelir galatasarayda oynar,yok akillanmazsa paf takimda devam eder.
dinaMYt
23.Kasım.2006, 01:12
bu takım o mucizevi şampiyonluktan sonra sanırım tüm galatasaraylıları fazla beklentiye soktu.en başta kuralar çekilirken herkesin umudu ve inancı vardı ama şimdiki tabloya bakıyorum da biz bu takıma gereğinden fazla güvenmişiz.yazık!şu gruptan avrupada yoluna devam edecek 3 takımdan hiçbiri şubattan sonra 1 tur ilerisini göremez bile ve galatasaray bu grupta galibiyet alamadan sonuncu."hedef atina" diyerek ortalarda palavra sallamakta olan canaydının nasıl bir cevabı olacak bu tabloya çok merak ediyorum.
maça gelince..aslında galatasarayın antalyaspor karşısındaki performansının bir benzerini izledik.ilk 5 dakika maçın nasıl geçeceğini belli etti.bu kadar kötü bir savunma anlayışına sahip başka bir takım var mı şampiyonlar liginde bilemiyorum.
özellikle cihan bu takımın oyuncusu olmadığını hemen her pozisyonda kanıtladı.tamam asıl oynadığı yer sol bek değil ama bir oyuncu her pozisyonda mı hata yapar be kardeşim?genelde oynadığı yer olan sağbeke geçtiğinde de pek bir farkını göremedik zaten.tabi asıl tartışılması gereken konu elinde ne olursa olsun oynayacak durumda bir ergün varken neden cihanın tercih edildiğidir.nerden torpili var bu adamın hala anlayamadım.savunmadaki tüm suçu cihana yıkmak ise büyük haksızlık olur.özellikle tolga neden düzenli oynatılmadığını vargücüyle bize kanıtladı(!)
orta saha ve forvette ise inanması güç ama en iyi oyuncu inamotoydu.yada bir başka deyişle diğerleri o kadar kötüydüki inamoto yanlarında iyi gözüktü.galatasaray formasıyla ilk kez şutunun tribün yerine ağlara gitmesini görmek ise gözlerimizi yaşarttı.hasan ve hakan şükür ise bir daha "niye bizi oynatmıyonuz" triplerine girmezler umarım oynayacakları en iyi oyun buysa kendilerine oynayabilecekleri takım aramaları daha hayırlı olur onlar için.
ardanın birebir c/p yaptığı "zidane kafası" ise klubümüzün unutulmazları arasına girmeye aday.daha yaratıcı olmasını beklerdim ardanın.alacağı cezanın da 3 maçtan aşağı olması pek mümkün görünmüyor.yazık etti kendine 3 ayda insanlar üzerinde bıraktığı intibayı bir gecede kaybediverdi.
2 yıl aradan sonra döndüğümüz ligde sonuç hüsran oldu.
TaşkınMahmut
23.Kasım.2006, 01:14
Afer'n Arda Turan mukemmelsin super ornek Almissin Zidane i .
Inamoto Galatasaray in en iyisaiydi. hep diyorum Inamoto forvet arkasi oynaaar
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 01:15
emre belözoğlu bunun 10 katını yaptı gsdayken kimse sesini çıkarmıyordu o zaman. hatırlarsanız uefa finalinde, isviçre maçında ve daha bir çok büyük maçta yoktu emre efendi. Bunlar olabilir daha genç. Zaten kusursuz olsa şu an avrupanın büyük bir takımında olurdu. Yani Alex e diyolar ya ağır diye işte ağır olmasa fenerde mi oynardı. Aynı bu hesap. Oyuncuna sahip çıkacaksın.
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 01:59
Ne olursa olsun yapmaması gerek bir hareketti. Daha yeni adı sanı duyulmaya başlamışken, şimdi başta Türk gazeteleri olmak üzere bir çok gazetede kötü yorumlar yapılmaya başlandı..
Biz arkasında olmasına arkasındayız ama herşeyin bir sırası, bir yeri vardır. Bunu bir Antalya maçında yapsan belki bu kadar ilgi çekmez, 2 gün sonra unutulur ama Avrupa'nın gözü önünde bunu yaparsanda, kimse unutmaz..
nart_susruko
23.Kasım.2006, 08:39
yönetim bu takım senin eserin !!!
başka söze gerek yok ;)
tombul taho
23.Kasım.2006, 10:44
ben olsam artık arda'yı hayatta kadroya koymam! burnu sürtsün diye! arda'nın bu yaptığı hareket onun şımardığının bir göstergesidir bence. nası olsa elinde carrusca gibi bi adam war. ben olsam bundan sonra onu oynatırım ki arda'nın burnu sürtsün biraz. çok çabuk şımardığını gördüm ben umarım gerets de görmüştür. (hiç samıyorum ama)
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 11:32
yüzde yüzünede katılıyorum cihanın yerş orası değil!!!
e_mali
23.Kasım.2006, 12:45
Klasik bir macta silme operasyonu basliyacak Arda'ya.
Bir macta goklere cikarip, bir macta yerlerde surundurmeyi milletce cok iyi biliyoruz.
Bence o hareket Arda'ya ders olacaktir, simarmamis ve insallah daha da olgunlasacaktir. Kaybetmeye degil, kazanmaya calisalim insanlari.
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 12:49
Klasik bir macta silme operasyonu basliyacak Arda'ya.
Bir macta goklere cikarip, bir macta yerlerde surundurmeyi milletce cok iyi biliyoruz.
Bence o hareket Arda'ya ders olacaktir, simarmamis ve insallah daha da olgunlasacaktir. Kaybetmeye degil, kazanmaya calisalim insanlari.
İşte bu ;;) Biz birçok yıldızı bu hırsımız ve öfkemizle kaybettik. Ör : Erhan Albayrak. Oyuncumuza sahip çıkalım. Elbette böyle bir hareket cezasız kalmamalı ama cezası da kafa uçurmak olmamalı yani.
SYLaR
23.Kasım.2006, 13:09
Yurdum insanına bak be
Arda bir maçta yerin dibine sokuldu.Arda suçlumu?Bence en son suçlu olan kişi Ardadır.Bizde suçluyuz.Her maç Ardanın maçı kurtarmasını beklemedik mi?Her maç süper top oynamasını beklemedik mi?Hem Milli Takımda Hem Galatasaray'da en büyük koz yapmadık mı Ardayı.Takım 3-0 yenik duruma düşüyor.Yine de Arda bir şeyler yapar çevirir maçı diyoruz.Hep Arda hep Arda.
Toplumun her kesimi olarakArdada Arda.Size bir örnek vereyim.Össye gireceğinizi düşünün ve ailenizin ve çevrenizin sizden çok büyük başarılar bekliyor.Yok olum bunu kazanacak yok şöyle olacak yok böyle olacak.Bu öğrencinin üstündeki psikloljik baskıyı bir düşünsenize.Ardanın durumuda aynı.Daha 19 yaşında gencecik bir futbolcu.Oynadığı her maçta kendisinden süper performans bekleniyor.Arda'da artık "Yeter artık ben de insanım" dedi ve tepkisini koydu.
Olayın bir diğer tarafı daha var.O pozisyonla bilmem dikkat ettiniz mi?Arda yere düşerken Ardanın kafa attığı futbolcu Arda'ya birşeyler söylüyor.Arda da hemen kalkıp kafayı atıyor.O futbolcu ya Arda'ya küfür ettiyse.Arda o yüzden kafayı attıysa ne olacak?
Suçlu kimdir.Gerets ve Özhan Canaydındır.Ben Özhan Canaydın bir daha GS başkanı şecilirse GS maçına gitmem dedim.Gitmedimde.Bu adam deyim yerindeyse takımın içine resmen etti
e_mali
23.Kasım.2006, 13:11
Ardanın kafa atmasını savunmaya gerek yok, sadece bu kadar genc bir futbolcuya bu kadar cok yuklenilmesi yanlıs.
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 13:20
Hasan Şaş: "Arda'ya yazık oldu"
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Hasan Şaş, kırmızı kart gören Arda'nın pozisyonuyla ilgili olarak, "Arda'ya yazık oldu, kırmızı kartlık birşey yapmadığını düşünüyorum" dedi..
Hasan Şaş karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede oyuna kötü başladıklarını belirterek, "Bazen oyuna iyi bazen kötü başlarsınız. Biz kötü başladık ancak sonra oyunu dengeledik. Yakaladığımız posizyonlarda vardı ama bu pozisyonları gole çevirmemiz lazımdı. Biz atamayıp onlar atınca da sonuçta yenildik" dedi.
Sarı kırmızılı oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalan Arda'nın pozisyonuyla ilgili olarak da, "Bildiğim kadarıyla Arda küfür etmedi. Kafayla bir hareketi var ama oyuncuya direk gelmiş önemli bir şey değildi. Hakem de zaten kırmızı kart vermek için hazırdı. Bu yüzünden de belliydi. Arda'ya yazık oldu, kırmızı kartlık birşey yapmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Ayhan Akman ise beklenmedik bir yenilgi aldıklarını vurgulayarak, "İkinci yarıya daha iyi başlarız diye düşünürken, hatalı goller yedik. Skor 3-0 olunca da demoralize olduk. Bir de 10 kişi kaldık. Ummadığımız şeyler oldu. Söylenecek birşey yok artık lige bakacağız. Önümüzde 3 tane maçımız var. İkisini içeride birini dışarıda oynayacağız. Bu 3 maçı da kazandığımız zaman ligde en avantajlı takım biz olacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe, Bordeaux'un maçı kazanmak için daha istekli taraf olduğunu ifade ederek, "Rakibimiz bugün bizden daha çok maçı kazanmak isteyen taraftı. Maalesef Bordeaux kadar iyi mücadele edemedik. İkinci yarıda da 2 gol birden yedikten sonra, takım olarak moralimiz bozuldu. Belki ilk golü yedikten sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, moralimizi yükseltip gol atabilirdik. Ama neticede olmadı. Bizden daha iyi mücadele edip maçı kazanan taraf oldular, onları kutluyorum" dedi.
Bir basın mensubunun "Neden Galatasaray isteksizdi?" şeklindeki sorusu üzerine Ergün, "Bazı dönemlerde bunları yaşıyorsunuz.Çok iyi motive olup bazen bunu sahaya yansıtamadığımız oluyor. Bugün de buradan puan veya puanlar almak istiyorduk. İyi de motive olmuştuk ama sahaya yansıtamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 13:24
onumuzdeki maclara baka baka karardik
Universal
23.Kasım.2006, 13:57
Nereden nereye Avrupa'da dünya devlerine kafa tutan Galatasaray şimdi gol dahi atamamış bir takıma yenilerek elendi acaba bunun sorunu yönetim mi? Yoksa Futbolcular mı?
TaşkınMahmut
23.Kasım.2006, 14:09
e-) hepsi :D
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 14:15
hepsının sucu var
Agger
23.Kasım.2006, 14:28
1- Devre arasında iliç, inamoto, gerets ve cihanın acilen gönderilmesi gerek.
2- Adnan Polatın yönetimde daha aktif hale geçmesi, ağırlığını koyması lazım.
3- Harbi bir 10 numara, Harbi bir önlibero ve Harbi bir tane sağ bek alınması şart.
Dip Not : Arda'yı bu hareketinden sonra hiç bir avrupa kulubu almaz. Türkiyede emekli olur.
Emurafu
23.Kasım.2006, 14:30
3- Harbi bir 10 numara, Harbi bir önlibero ve Harbi bir tane sağ bek alınması şart.
Dip Not : Arda'yı bu hareketinden sonra hiç bir avrupa kulubu almaz. Türkiyede emekli olur.
ilic ne sucu var
carusca bu hafta ardanin yerine ilk on birde oynamasi lazim
Agger
23.Kasım.2006, 15:08
arkadasım sen ilicin Galatasarayın 10 numarası olabileceğine mi inanıyosun ?
Allahım yaa..
TaşkınMahmut
23.Kasım.2006, 15:41
Agger e hak veriyorum.İliç 10 numara değil. Transferi %90 biten Gallardo iyi bir 10 numara.İnşallah ailesi ikna olur
Krusty
23.Kasım.2006, 17:01
Yönetimi falan bir kenara koyun da futbolcularda iş yok. Eski Galatasaray nerde? Galatasaray Avrupa'da FRANSIZ kaldı..! En kolay grupta sonuncu sırada ise Avrupa'ya hiç katılmasın bence..
Türk futbolu büyük düşüş içinde.Özellikle bu yıl ligteki durum da ortada.En başından beri diyorum zaten şampiyonlar ligi bize fazla diye münkünse 3. oluruz uefada paşa paşa ilerleriz.Ama o da olmadı başladığımız yere geri döndük.Yönetimmiş geretsmiş inamotoymuş iliçmiş suçlu hayır Türk futbolunun suçu bu sonuçlar.Kişilere yüklenmekten gerçeği göremez olduk.Galatasaray şu an gruplar düzeyinde bakarsak tek puan alan takım beşiktaş da fenerbahçe de puanla tanışamadı.Suç hepimizde...
bursa_mc
23.Kasım.2006, 18:01
galatasarayda defansı ve ardayı çok beğendımm.hele bilhassa defanstakı tolga seyhanı ne güzel hatalar yaptı..:D şaka bi yana ama bu nasıl oyun sistemıdır nasıl bir oyuna konsantredir.anlamadım allah galatasaray taraftarına yardım etsin bu kadar takımı dersteklıyorlar ama avrupada hiççç
Burak Duran
23.Kasım.2006, 18:12
1. tolga ve song ikilisi bizi bitirdi. kendilerini kutluyorum
2. sabri ve cihan kanatları yol geçen hanına çevirdi helal olsun
3. inamoto yine yoktu ama bir gol atabildi.
4. arda ve şaş en iyi 2 adamımızdı gerçekten savaştılar... (bu gerçek :) )
5. şükür ve karan çok güzel yattılar helal olsun
normal sonuç bence dahada atabilirlerdi ama korktular... geretsten önce bu takımdan canaydın ve ekibinin gitmesi lazım
bursa_mc
23.Kasım.2006, 18:16
ardanın da attığı kafa güzeldi :D
Gerçekten berbat bir maçtı. Hemde baştan sona. Bir takım bir maçta rakibine 3 golü hediye edermi? Varmı böyle birşey ya? Önce Inamoto Alonso'ya veriyor, sonra Tolga Seyhan önündeki topa vuramıyor, ondan sonrada Cihan adama resmen buyur atla vur diyor. Ne diyim hak ettiler. Hepimize geçmiş olsun.
Arda'nın yaptığı düpedüz terbiyesizlikti. Böyle birşey yapmamalıydı.Ama benim gözümde hala o kadarda değer kaybetmiş değil. Şu an ortasahamızda Arda'dan daha iyi ve daha formda bir oyuncu varmı? Yok. O halde Arda'yla devam etmeliyiz. Yok ceza vercez,yok PAFa göndercez, zarttı zurttu hiçbirşeyi çözümlemez. Ancak ona ciddi bir uyarı yapılmalı.
Ayrıca yönetimde Gerets'de bir an önce istifasını vermeliler. Özhan Bey GERÇEKTEN Galatasaray'lıysa bassın istifasını çeksin gitsin. Yıllardır GS'ye ne kadar zarar verdiğini hala anlamadı mı? Bu mu gerçek Galatasaray'lılık. Canaydın döneminde Avrupa başarımız YOK! Yine olmadı işte.
Krusty
23.Kasım.2006, 18:18
Galatasaray şu an gruplar düzeyinde bakarsak tek puan alan takım beşiktaş da fenerbahçe de puanla tanışamadı.Suç hepimizde...
Galatasaray 5 maç yaptı; alsın puan yani.. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 1 maçtı yaptı.. ;;)
normal sonuç bence dahada atabilirlerdi ama korktular... geretsten önce bu takımdan canaydın ve ekibinin gitmesi lazım
burak sana sonuna kadar katılıyorum ... kötü olanda inamoto nun gol atmasıydı ... adam o kadar kötü oynarken kadrodan çıkarılmadı ... şimdi artık hiç çıkarılmaz ...
Galatasaray 5 maç yaptı; alsın puan yani.. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 1 maçtı yaptı.. ;;)
Sonuçta tüm takımlarımız kötü.Bu bir gerçek.Böyle karşılaştırmaya gidersek gs şampiyonlar liginde beşiktaş uefa'da...
Demek istediğim galatasaray yerine orada başka bir takımımız olsa yine sonuç aynı olur en fazla 2-3 puanlık bir değişiklik olurdu.Bundan 3-4 yıl önce denizli lyonu eledi çeyrek final oynadı,gençlerbirliği valenciayı zorladı beşiktaş da uefada çeyrek final oynadı o günler geride kaldı artık.10 yıl önce ne isek şu anda da oyuz.Kendimizi kandırmayalım...
Del Piero_10
23.Kasım.2006, 18:47
ekonomi düzelmezse bu iş böyle gider.
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 18:48
Cihanın ne suçu var kardeş. Adam robot mu yav her koyduğun mevkide oynasın. Kocaeli'de nerde oynuyor gs de nerde. o kanat senin bu kanat benim koşturuyor adam.
agger sen takmışşın ilice bu gün anlaşıldı. o harbi oyuncuları hangi parayla alıyorsun. Madem hayal kuruyorsun elini korkak alıştırma Ronaldinho de Robben de Nistelrooy de. Zaten bunları al yanında promosyon olarak Kakayı falan veriyorlar.
Emurafu
23.Kasım.2006, 18:50
arkadasım sen ilicin Galatasarayın 10 numarası olabileceğine mi inanıyosun ?
Allahım yaa..
ne diyon ya sen herhalde 10 numara olacagina inanmiyorum
Flawless Victory
23.Kasım.2006, 18:50
Ayrıca Gerets şu an bize gelebilecekler içinde en iyisi Fatih Terim hariç
Emurafu
23.Kasım.2006, 18:53
bunlari gondercez sonra yeni oyuncu nasil alcaz parami var altrenatif yaratacak oyuncu almamiz lazim
bunlari gondercez sonra yeni oyuncu nasil alcaz parami var altrenatif yaratacak oyuncu almamiz lazim
Onları bedavaya göndermeyeceğiz heralde. Onların parasından elbet para çıkar. Ayrıca önce yönetim ve t.d. sonra oyuncular bence.
Emurafu
23.Kasım.2006, 19:26
Onları bedavaya göndermeyeceğiz heralde. Onların parasından elbet para çıkar. Ayrıca önce yönetim ve t.d. sonra oyuncular bence.
tek para eden ılıc olur cıhan ne para verırler hatta uste paraverır cımbom
barcelos
23.Kasım.2006, 21:07
Istanbul - ISTANBUL (A.A) - 23.11.2006 - Avrupa Sampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Fransa'nin Bordeaux takimiyla yapilan maçta rakibine kafa atarak kirmizi kart gören Galatasarayli futbolcu Arda Turan'a verilen altin adam ödülünün, geri alinmasina karar verildi.
Memorial 11 Altin Adam Organizasyonu Yönetim Kurulu, yaptigi olaganüstü toplantida, jüri tarafindan, 2006-07 sezonunun 14 Ekim'de yapilan ikinci toplantisinda eylül ayinin altin adami seçilen Arda'nin, Galatasaray-Bordeaux maçindaki davranisindan dolayi tüzük uyarinca ödülünü yitirdigine karar verdi.
Bu arada, altin adam ödülünün, Arda yerine, jüri oylamasinda ikinci sirada yer alan Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'e verilmesi kararlastirildi.
tombul taho
23.Kasım.2006, 21:29
en güzeli oldu iyi ki de aldılar ödülü! böylece yaptığının yanlış olduğunu anlar!
Redrum
23.Kasım.2006, 21:34
10 yıllk yopçu hasan, daha dünkü çocuk arda kadar iyi orta açamıyosa yazıklar olsuın..
comandante
23.Kasım.2006, 22:28
ancak bu saatte yorum yapabildim...futbolcuların yeteneği bu beyler...onu tercih edenededir suç...
geretsin inamoto aşkını anlamış değilim...
cihan daha sağ bek olamazken sol bekte oynatılıyo...
madem tek forvet oynayacaksın be adam niye önce 2 yapıp sonra yine teke dönüyorsun.fark yiyoruz ama adam forvet çıkarıp orta saha alıyo.daha önce de iliçi aldın zaten.3 tane ön liberoyla oyunu kotaracak güya...
meddah
24.Kasım.2006, 05:42
eylül ayinin altin adami seçilen Arda'nin, Galatasaray-Bordeaux maçindaki davranisindan dolayi tüzük uyarinca ödülünü yitirdigine karar verdi.
Bu arada, altin adam ödülünün, Arda yerine, jüri oylamasinda ikinci sirada yer alan Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'e verilmesi kararlastirildi.
Şu, yerine ödül verilen Gökdeniz, geçen seneyi bahis şikesi yaptığı için cezalı geçiren, ismi 2 ayda bir mafyamatik ilişkilere karışan, kendi taraftarı tarafından bile dışlanan Gökdeniz değil mi?
Hey gidi popülizm, sen nelere kadirsin..
Flawless Victory
24.Kasım.2006, 10:50
evet ardadan alinmasi ne kadar dogruysa gokdenize verilmesi de o kadar yanlis
TaşkınMahmut
24.Kasım.2006, 11:33
verdikleri adam süper bir adam.Şikeciliğin gelişmesine katkı sağlamış biri.Tabii ki ona verilmesi lazım
Fietra 10
24.Kasım.2006, 11:37
bu senenin altın adamı adamı diyo sen bunu sene gökdenizin adının şikeye karıştığını gördünmü lafıın bilde konuş herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyo
Flawless Victory
24.Kasım.2006, 11:52
Arda futbolun icindeki bir yanlisa girdi odulu kaybetti. gokdeniz ciddi bir suc islemis biri ona verilmesi tabi yanlis hemen niye kiziyorsun arkadasim.
Nedvedmania
24.Kasım.2006, 11:54
Arkadaşlar konumuz gökdeniz değil GS - Bordo maçı .
Fietra 10
24.Kasım.2006, 11:59
Arda futbolun icindeki bir yanlisa girdi odulu kaybetti. gokdeniz ciddi bir suc islemis biri ona verilmesi tabi yanlis hemen niye kiziyorsun arkadasim.
biraz sert oldu özür dilerimde şimdi bu adam hiç bi ödül almayakmı geçmişte yaptıgı bi hata yüzünden o zaman gerets te şikeye karşmış oda hiç ödül almasın yılın teknik adamı falan.. bu arada nedvedmania haklı artık kapatalım bu konuyu saptı biraz başlık...
meddah
24.Kasım.2006, 13:52
Evvela, "Eylül ayının altın adamı" diyor, bunu bir düzeltelim..
Ha madem "Bu sene yahut bu ay içinde Gökdeniz'in adının şikeye karıştığını görmedim, o eskidendi", aynı şekilde eylül ayı içerisinde Arda'nın kimseye kafa attığını da görmedim..
Gökdeniz ödül almasın, Gerets ödül almasın, Mustafa Keser ödül almasın falan diyen yok, birinin elinden bir gerekçeyle o ödülü alıyorsanız, onun yerine verdiğiniz adama da dikkat edersiniz..
Ben de şimdi sana, "Okuduğunu anla da öyle konuş" diyeyim, birazdan da özür dilerim..
e_mali
24.Kasım.2006, 14:26
Konu dagilmamasi adina Gokdeniz ve Arda olayiyla ilgili son mesaji atayim.
Meddah'in dedigi su: "Arda'dan odulu alirken ortaya koydugunuz gerekce, Gokdeniz icin de kullanilabilecek bir gerekce. Yani Arda'dan aliyorsaniz, Gokdeniz den de alin odulu verin ucuncuye." :)
Yani Ardaya odul verilmesin, Gokdenize odul verilmesin demiyor. Sadece odul veren komiteyi elestiriyor aldigi celiskili karardan dolayi.
Bu konuyu normal seyrinde devam ettirelim
comandante
24.Kasım.2006, 21:43
bu maçın üzerine bir de utanmadan yarın sivas maçına gitcem yaaa...
Flawless Victory
24.Kasım.2006, 21:53
vay utanmaz vay :D saka saka git abi gslılık maç kazanmak değil ki. tamam şl den elendik ama ligde şu an tırmanıyoruz. geçen seneyi unutmayalım. Türkiye liginde şampiyonluk hiçbir zaman hiç bir takım için kesin değildir.
Fietra 10
24.Kasım.2006, 21:57
abi biraz sert konuştum özür diledim ona bile kusur buluyonuz yaw tamam daha yazmam düzeninizide bozmam
Eray Dengiz
24.Kasım.2006, 22:00
Öyle deme Yücel.. Biz o maça yönetim istifa demeye gidiyoruz.. :D
comandante
24.Kasım.2006, 22:11
beyaz mendil mi sallasak ya=) aslında organize olunsa süper olur...
abi biraz sert konuştum özür diledim ona bile kusur buluyonuz yaw tamam daha yazmam düzeninizide bozmam
kardeş saçmalama yaaa...yaz istediğini düzen bozduğun yok.sadece o takımı tutuyoruz diye yanlışları doğru olarak görmemeliyiz bence...
TR.CaPTaiN
25.Kasım.2006, 10:31
Galatasaray'in formasinda Avrupa maclarinda Turk bayragi olmasi gerekmiyormuydu hicbir macta goremedimde merak ettim nedenini bilen varmi
nart_susruko
25.Kasım.2006, 11:42
Galatasaray'in formasinda Avrupa maclarinda Turk bayragi olmasi gerekmiyormuydu hicbir macta goremedimde merak ettim nedenini bilen varmi
olmaması gerekiyor o yüzden yok, fbnin formasında görebiliyor musun böyle birşeyi
uefa böyle istiyor ;;)