Log in

View Full Version : Guven'in ayağı kırıldı!!!

e_mali
17.Ekim.2005, 10:43
Genc futbolcu Güven'in ayağı yine kırıldı.
Denizlispır'un genc oyuncusu V. Manisalı Yılmaz'ın darbesi ile yerde kaldı ve ayağı kırıldı.
Ve hakem bu harekete faul bile vermedi...

Benzer faulleri yapan Song'da C.tesi gunu yine kasti bir faul yaptı ama hakem yine gormedi..

Bu tarz hareketleri yapan futbolcuları kınıyorum...

Emek hırsızlığı mı diyordu birileri?

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:04
yazık yaw adamın illa ki ölmesi mi gerekiyor faul olması için

dinaMYt
17.Ekim.2005, 19:34
bildiğim kadarıyla güvenin ayağı 20 yaşında istanbulsporda oynarkende kırılmıştı o zaman türk futbolunun geleceği olarak görülüyordu ama o sakatlık yüzünden futboldan bir hayli uzak kaldı yazık oldu ona bu seferkinde ise olayda faul bile verilmedi ne denebilirki zaten buna (c)

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:07
bildiğim kadarıyla güvenin ayağı 20 yaşında istanbulsporda oynarkende kırılmıştı o zaman türk futbolunun geleceği olarak görülüyordu ama o sakatlık yüzünden futboldan bir hayli uzak kaldı yazık oldu ona bu seferkinde ise olayda faul bile verilmedi ne denebilirki zaten buna (c)

o güven su anda besiktasda oynayan GÜVEN KOCABAL
Bu ayagı sakatlanan Güven degil.Bence bu GÜven daha yetenekli ve Tam galatasaraya gerek olan bir oyuncuydu insallah iyilesir ve gene aynen dewam eder oyununa.

Benzer faulleri sadece SONG yapmıyor simdi burada yazarsak benzer faulleri yapanları cogu ezeli rakibimizden cıkar ama ben yazmıyım en iyisi.

emirduman
17.Ekim.2005, 22:06
Ya beyler hakketen yine başlamıyalım burda da ya...

Güven'e çok büyük geçmiş olsun...

Yetenekli bir futbolcudur kendisi, yazık olmuş...

Vieri
17.Ekim.2005, 22:21
milletvekilide çıldırdı o maçta yılmazsa pet şişe attı sinirinden ama hakemde nasıl es geçti o pozisyonu hayret ya.. bugun fenerin galatasarayın veya beşiktaşın bir oyuncusuna ypaılsa ve sonuçu bu olsa ve hakemde es geçse ne olurdu merak ediyorum. alın size işte başka bir konu anadolu takımlarının baskısı yok kardeşim basın varsın olsun 3 büyükler..

HiDaLgO
17.Ekim.2005, 22:44
türkiyede en kötü faulü kesinlikle aurelio yapıyo.tamam bende bir gsli olarak songun yaptıklarını çok iyi bulmuyorum ama aurelio gerçekten çok tehlikeli fauller yapıyo

e_mali
18.Ekim.2005, 10:22
yazik oldu cocuga....

tombul taho
18.Ekim.2005, 11:27
milletvekilide çıldırdı o maçta yılmazsa pet şişe attı sinirinden ama hakemde nasıl es geçti o pozisyonu hayret ya.. bugun fenerin galatasarayın veya beşiktaşın bir oyuncusuna ypaılsa ve sonuçu bu olsa ve hakemde es geçse ne olurdu merak ediyorum. alın size işte başka bir konu anadolu takımlarının baskısı yok kardeşim basın varsın olsun 3 büyükler..

olmuştum zaten mustafa! hatırlamıyomusunuz ? erman toroğlu'nun hakemlik zamanında.. Galatasaray - Trabzonspor maçıydı yanılmıyosam! Okan Buruk'un ayağı kırılmıştı da oyunu devam ettirmişti faul bile vermemişti. Bayaa olay çıkmıştı sonrada...

e_mali
18.Ekim.2005, 12:17
Sanırım ayak kırılınca faul verilmiyor Turkiye'de...

tombul taho
18.Ekim.2005, 12:26
ya da ayak kırmayı oyun içinde yapılabilecek bi hareket olarak düşünüyor bizim hakemler.. volkan'a sormak lazım aslında o bilir belki ? (hakem ne de olsa)

11
18.Ekim.2005, 15:06
yazık olmuş.çok büyük geçmiş olsun.
http://img356.imageshack.us/img356/8879/g18ix.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=g18ix.jpg)

gerilla
18.Ekim.2005, 16:56
Gercekten cok yazık insanlar bu ayakları sayesinde ekmek kazanıyorlar. Emege en büyük saygısızlık bence. Bu arada foul calmayan hakemide kınıyorum illa foul olması için adamın bacagının kopması mı lazım yada ölmesi? Bu arada evet song son maçta baya bi foullu hareket yaptı biçmeleri dışında. Milli maç onu fazla etkilemiş resmen piskopat olmuş adam :mrgreen:

AzizAyyildiz BJK
18.Ekim.2005, 17:27
Bu Güven insallah kendini cabuk toparlar.Cok büyük bir yetenek.Üstelik bu kadar genc.yazik cok yazik....

batuhan673
18.Ekim.2005, 20:25
Yazık yaw canı nası acımıştır kim bilir.O da insan evladı.Sakatlamaya ne gerek var (c)

Frank_Castle
18.Ekim.2005, 23:26
Başlık yanlış bence .. Güven'in ayağı kırılmadı , Yılmaz özlem kasabı gelip kırdı desek çok daha doğru olur... yazık sene başında gsye gelmesi planlanmıştı oysaki ...

gozgoz
19.Ekim.2005, 00:37
gerçekten çok sert bir hareketti yılmazınki de böyle bir hareketi yapmaması gerekirdi...

e_mali
19.Ekim.2005, 10:30
Yılmaz ayağı kırdı birde pozisyon sonrası bisey yapmamıs gibi hareketler yaptı Yusuf'a...

Federasyon ceza vermeli bence, mac goruntulerini baz alarak.

RoCCo_42
19.Ekim.2005, 14:34
Böyle oyunculara tawiz verilmemesi lazim benceeee.Yazık yaaaa

Laz_Asker_61
19.Ekim.2005, 19:00
Böyle oyunculara tawiz verilmemesi lazim benceeee.Yazık yaaaa
maalesef fazlasıyla göz yumuluyor

FeYYaz1989
19.Ekim.2005, 19:12
Yılmaz pislik herifin teki zaten hep böyle hareketleri.Çoğu maçta yapıyor.Bence ceza verilmeli.Geçmiş olsun Güven'e.Özür bile dilemedi ve maç çıkışı birde küfür etmiş denizlilere.