View Full Version : UEFA Kupası H Grubu: Fenerbahçe-Palermo
Krusty
20.Kasım.2006, 19:36
http://img243.imageshack.us/img243/5020/uefafc1.png (http://imageshack.us)
Türk temsilcisi Fenerbahçe ile İtalya'nın bu sezon flaş takımı olan Palermo 23 Kasım 2006'da Perşembe günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Maçın Başlama Saati: 20:00
TV: Kanal D
Bilet Fiyatları:
Migros 22 YTL
Telsim 22 YTL
Fenerium Üst Tribün 40 YTL
Fenerium Alt G Blok 80 YTL
Fenerium Alt B - F Blok 120 YTL
Fenerium Alt C - E Blok 140 YTL
Fenerium Alt D Blok 180 YTL
fmsmyrna
20.Kasım.2006, 19:44
eğer orta sahada bu dört oyuncu birden oynarsa kesin yeniliriz
alex-tümer-appiah-tuncay
Nedvedmania
20.Kasım.2006, 19:53
Polermo 3-1 yener gibime geliyo
Cyzio
20.Kasım.2006, 20:00
Palermo çok formda ama ligde son maçta yenildiler.Maçın favorisi Palermo 2 farkla kazanır diye düşünüyorum.
fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 20:02
eger bu macta zico denizin yerine aurelio deividin yerine kezman tumerin yerinede sag kanada mehmet yozgatliyi koyarsa kazaniriz
Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim elbette ama bence Palermo bu maçı kazanır. Zico elindeki kadroyu kullanmayı bilmiyo. Bunu son BJK maçındada net olarak gördük ;;)
comandante
20.Kasım.2006, 20:11
son 2 maçtaki oyunu oynatırsa siko,madara olur fenerbahçe...temennilerimiz maçı almamız yönünde tabii ki...
Krusty
20.Kasım.2006, 20:13
Fenerbahçe Avrupa'da istekli oynuyor. Ayrıca seyirci avantajları da var. Bu maçı Fenerbahçe kazanır.
Bu arada şu adam artık Semih'i görsün. Yahu aslında Semih çok uyumlu bir forvet. Forvetlerde sıkıntı yaşanıyor, koy kardeşim şu Semih'i, bi bak bakalım adam nasıl oynayacak. Neler yapacak. Tutturmuş bi Deivid-Kezman. Adamlar eksik kalıyor işte. Bir kere dene şu çocuğu...
bursa_mc
20.Kasım.2006, 20:14
palermo yener..
Mirza
20.Kasım.2006, 20:44
objektif olarak söylüyorum .. fener bu maci alir ..
TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 20:48
Zico engeli olmasa cok rahat kazaniriz derdim ama su haliyle beraberlik. Bu arada mac iskence olacak yine Kanal D ile. Icimden boyle geciyor: 1-0 geriye dusecegiz ama 2-1 alacagiz. :)
Del Piero_10
20.Kasım.2006, 20:51
Palermo yedek takımı ile çıkacak.
son 2 maçtaki oyunu oynatırsa siko,madara olur fenerbahçe...temennilerimiz maçı almamız yönünde tabii ki...
evet katılıyorum da uamrım o siko yazısı yanlışlıkla olmuştur
fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 20:59
Palermo yedek takımı ile çıkacak.
yeneriz o zaman ama zico adam gibi oynatmali takimi
Neron_FB
20.Kasım.2006, 21:10
Bence berabere bitecek.. 0-0 ya da 1-1 Palermo formda ama FB'nin de saha avantajı var ve avrupada hırslıyız yukarda da söylenmiş ztn.. Yalnız bizim bir de Zico dezavantajımız var, dolayısıyla berabere..
İnşallah yeneriz..
El Comandante
20.Kasım.2006, 21:39
eger palermo as takimiyla maca cikarsa fenerbahceyi yenecektir.ama umarim yedek kadrosuyla maca cikar ve fenerbahce bu maci yener.
ya palermo çok iyi bir takım ama fenerde iyi bir takım ... çok zor bir maç olucak ama umarım fb alır bu maçı .... fb ye başarılar diliyorum .... şans dilemiyorum çünkü iyi bir oyun oynarsa şansa kalmaz işleri ...
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:26
palermo yedek takımla gelicekmiş diye laflar dolaşıyor eğer öyle bir şey varsa önümüzdeki ten engel olarak zico kalıyor onu nasıl aşıcaz onu bende bilmiyorum :)
Birde maçı kanal D veriyorsa maça giderim ben valla hiç çekilmez İlker Yasin
Universal
20.Kasım.2006, 23:28
Beşiktaş maçında ki iyi mücadeli tekrarlarsak ve son vuruşlarda etkili olursak maçı alacağımızı düşünüyorum.
Bu maçta tribünde yerimi alacam. Benim İlker Yasin gibi bir derdim olmayacak izleyeceklere kolay gelsin. :)
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:29
Beşiktaş maçında ki iyi mücadeli tekrarlarsak ve son vuruşlarda etkili olursak maçı alacağımızı düşünüyorum.
Bu maçta tribünde yerimi alacam. Benim İlker Yasin gibi bir derdim olmayacak izleyeceklere kolay gelsin. :)
hangi tribündesin canım sen? :)
Universal
20.Kasım.2006, 23:30
Telsim üsteyim ben... :)
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:31
Telsim üsteyim ben... :)
görüşürüz büyük ihtimal ;;) ben genelde altta oluyorum
Universal
20.Kasım.2006, 23:34
Olabilir.... Ben de altaydım ama baktım üst daha zevkli ama inşallah yer bulurum maça geç girecem çünkü 19.15 gibi... ;)
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:36
Olabilir.... Ben de altaydım ama baktım üst daha zevkli ama inşallah yer bulurum maça geç girecem çünkü 19.15 gibi... ;)
hafta içi olacağı erkenden gidemez kimse merak etme o saatlerde dolmaya başlar aten o yüzden iyi yer bulursun bende 19.30 gibi giderim
Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 23:49
Fenerbahçemize şimdiden başarılar diliyorum.. Umarım maçı kazanacağız, zor olsa bile, Newcastle maçında ki gibi mücadele edersek bu maçı çok rahat alırız..
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:50
Fenerbahçemize şimdiden başarılar diliyorum.. Umarım maçı kazanacağız, zor olsa bile, Newcastle maçında ki gibi mücadele edersek bu maçı çok rahat alırız..
eray hadi gel sende maça beraber gidelim :)
Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 23:55
eray hadi gel sende maça beraber gidelim :)
Gidilmez mi.. Özellikle stadı merak ediyordum, Fenerbahçeyi desteklemeye gelirim tabi.. Hatta geliyoruz :D
Jesus_FB
20.Kasım.2006, 23:59
haydi beyler telsim tribünündeyiz gelmek isteyen varsa bildirsin :)
Eray Dengiz
21.Kasım.2006, 00:08
evet beyler.. turksportallı üyeleri bekliyoruz maça.. :D
Babam izin verse :( ulen baba ulen baba
Eray Dengiz
21.Kasım.2006, 00:53
evet bilet bitti.. bizde bittik :D
Emurafu
21.Kasım.2006, 00:57
Cok zorlu bir mac bekliyor feneri her turlu sonuca acik gibi mac
dentaconstantin
21.Kasım.2006, 00:58
zor maç olacak gönlüm fenerbahçeden yana inşallah kazanır...
Cengo
21.Kasım.2006, 02:27
fark yer bizim takım,Amauri şov yapar.
izlememeyi bile düşünüyorum..
Senden bu sözleri duymak üzücü..
Bilet bulursak Telsim'e girmeyi planlıyoruz Tarık abilerle sende gelmeyi düşünmez misin ? :)
Cengo
21.Kasım.2006, 03:11
Senden bu sözleri duymak üzücü..
Bilet bulursak Telsim'e girmeyi planlıyoruz Tarık abilerle sende gelmeyi düşünmez misin ? :)
gerçek o, yenileceğiz işte.fark yemezsek sevinmek lazım :/
ben buyum, kötü olacaksa iyi olacak diyemem..
palermo maçları kafalardan silinmeli, diğer takımlara göre puan durumu düşünülmeli.
Celta ve Frankfurt'tan 6 puan çıkmalı, diğerleri yalan..
Del Piero_10
21.Kasım.2006, 12:00
%90 yedekler oynayacak,Amauri yerine Caracciolo oynar gerçi o da iyi adam.
e_mali
21.Kasım.2006, 12:04
Zico bu kafayı degistirmezse isterlerse genc takımla ciksinlar...
Fietra 10
21.Kasım.2006, 12:36
niye yedek oynuyoki evinde newcastle yenildi...bence yedek çıkması onlar için kötü olur..
Jesus_FB
21.Kasım.2006, 12:44
adamlar italya liginde şampiyon olmayı daha önemli gördükleri için UEFA'ya önem vermiyorlarmış doğru mu gerçek mi anlıcaz
Del Piero_10
21.Kasım.2006, 12:49
adamlar italya liginde şampiyon olmayı daha önemli gördükleri için UEFA'ya önem vermiyorlarmış doğru mu gerçek mi anlıcaz
bundan önceki maçlarına yedek çıktılar,fenerbahçe'ye özel sürpriz hazırladıklarına sanmıyorum.
Jesus_FB
21.Kasım.2006, 12:56
bundan önceki maçlarına yedek çıktılar,fenerbahçe'ye özel sürpriz hazırladıklarına sanmıyorum.
umarım öyle olur
e_mali
21.Kasım.2006, 13:08
Keske Fener de yedek takımla çıksa :D
Baksanıza yedeklere Kazman, Aurelio, Mehmet Yozgatlı, Can Arat :D
tosunpasa
21.Kasım.2006, 13:54
zico aurelio,kezman ve mehmet yozgatlı gibi oyuncularını yedek kulubesinde oturtursa bu maçı kaybetmemiz normal olur.Ama iyi bir kadro kurabilirse zico bu maçı seyirci avantajı ve kendi evinde oynamanın rahatlığı ile kazanırız
Universal
21.Kasım.2006, 14:55
Bu teorim şaçma olacak biz Newcaslte ilk maçta kafa kafaya oynadık ve sadece yaptığımız bir hatayı gole çevirdiler bu Newcatle deplasmdan Palermo'yu yendi yani bu teorem üzerine bu maçta bizim şansımız daha yüksek.Tabi Kezman, Aurelio oynarsa...
dnz498
21.Kasım.2006, 15:04
Şansınız tabiki daha yüksek çünkü hem daha kaliteli bir takımsınız hemde başarı için bu hafta sırtınıza bir kamçı aldınız ama unutulmamalı ki İtalyanların en iyi yaptığı iş beraberlik çıkarabilmektir deplasmandan
TR.CaPTaiN
21.Kasım.2006, 18:09
Keske Fener de yedek takımla çıksa :D
Baksanıza yedeklere Kazman, Aurelio, Mehmet Yozgatlı, Can Arat :D
Haklisin Yedek takim ciksa daha iyi:)
Kaan Souza
21.Kasım.2006, 22:20
palermo cok zorlu bı rakıp he FB yenemeyebilir....
Cengo
22.Kasım.2006, 01:45
Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Mehmet Y, M. Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex ve Kezman
doğru kadro budur, bu olmazsa ihtimal bile olmaz..
Ilhan
22.Kasım.2006, 01:56
Bu maç için sağbekte Serkan oynatılmalı.
Cengo
22.Kasım.2006, 01:58
Bu maç için sağbekte Serkan oynatılmalı.
10. dkda kırmızıyı yer..
TR.CaPTaiN
22.Kasım.2006, 19:15
Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 23 Kasım Perşembe günü İtalya'nın Palermo takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'nde PAF takımı ile antrenman maçı yaptı. İlk yarıda, Palermo maçı için düşündüğü ilk 11'i deneyen teknik direktör Zico, Tümer ve Deivid'e yedekler arasında yer verip, Mehmet Yozgatlı ve Kezman'ı ilk 11'de görevlendirdi.
As takım, bu maçta Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Mehmet, Appiah, Tuncay, Alex ve Kezman 11'iyle mücadeleye başladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçın ilk yarısını PAF'lar 1-0 önde kapadı. Bu yarıda Kezman bir penaltı atışından yararlanamadı. Zico ikinci yarıda öteki oyunculara şans tanırken, as takım maçı 7-2 kazandı. Goller as takım adına Deivid (3), Kemal (2), Semih ve bu maçta as takım kadrosunda oynayan Taha ile gelirken, PAF takımın gollerini Fatih ve Serkan (kendi kalesine) attı.
Maçın ilk yarısında yer alan, Alex dışındaki futbolcular, daha sonra yan sahada koşu yaparak çalışmayı sürdürdü.
Fenerbahçe, Palermo maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Universal
22.Kasım.2006, 21:26
Palermo İstanbul'a ligde oynayacağı İnter maçını düşünerek altı as oyuncusundan yoksun geliyor.
Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 23 Kasım Perşembe günü İtalya'nın Palermo takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'nde PAF takımı ile antrenman maçı yaptı. İlk yarıda, Palermo maçı için düşündüğü ilk 11'i deneyen teknik direktör Zico, Tümer ve Deivid'e yedekler arasında yer verip, Mehmet Yozgatlı ve Kezman'ı ilk 11'de görevlendirdi.
As takım, bu maçta Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Mehmet, Appiah, Tuncay, Alex ve Kezman 11'iyle mücadeleye başladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçın ilk yarısını PAF'lar 1-0 önde kapadı. Bu yarıda Kezman bir penaltı atışından yararlanamadı. Zico ikinci yarıda öteki oyunculara şans tanırken, as takım maçı 7-2 kazandı. Goller as takım adına Deivid (3), Kemal (2), Semih ve bu maçta as takım kadrosunda oynayan Taha ile gelirken, PAF takımın gollerini Fatih ve Serkan (kendi kalesine) attı.
Maçın ilk yarısında yer alan, Alex dışındaki futbolcular, daha sonra yan sahada koşu yaparak çalışmayı sürdürdü.
Fenerbahçe, Palermo maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Aurelioyu da alsa keşke
RoNNiE91
22.Kasım.2006, 21:37
palermo rahat alır diye düşünüyorum
ligde çok iyiler çünkü
Krusty
22.Kasım.2006, 21:39
palermo rahat alır diye düşünüyorum
ligde çok iyiler çünkü
Fener'de ligde iyi, o zaman bizlerde Fener rahat alır diye mi düşünelim? :D:D
keşke palermo newcastle'ye yenilmeseydi..yarın grupta kaçıncı maçları olucak?
fmsmyrna
22.Kasım.2006, 21:45
keşke palermo newcastle'ye yenilmeseydi..yarın grupta kaçıncı maçları olucak?
evet keşke yenseydi o maçı bu maça çok daha rahat çıkardı bizde o zaman kesin alırdık
Universal
22.Kasım.2006, 21:47
Palermo şuan Avrupa da başarı düşünmüyor zaten altı as oyunucusunu da getirmediler onlar sadece ligde şampiyonluk düşünüyor o yüzden bu maçta pek zor olacağını sanmıyorum.
Palermo şuan Avrupa da başarı düşünmüyor zaten altı as oyunucusunu da getirmediler onlar sadece ligde şampiyonluk düşünüyor o yüzden bu maçta pek zor olacağını sanmıyorum.
aa, getirmediyse çok iyi valla,fener inş alır ;)
Agger
23.Kasım.2006, 14:32
Fenerbahçe yenilmez.
Fenerbahçeye en içten dilerlerimle başarılar diliyorum yalnız newcastle geçen maç palermoyu yendi bu yüzden palermo bu maça asılacaktır.
El Comandante
23.Kasım.2006, 17:12
Fenerbahçeye en içten dilerlerimle başarılar diliyorum yalnız newcastle geçen maç palermoyu yendi bu yüzden palermo bu maça asılacaktır.
palermo 6 tane as oyuncusunu mac kadrosuna almamis.ne yapmak istiyolar anlamis degilim,bu durum bizim icin iyi onlari yenecez ama bunlar seri a da sampiyon olamazki,uefayida hic kafalarina takmiyolar.insallah bugün fenerbahce fark atarda akillari baslarina gelir.kimle dalga geciyolar ögrenmis olurlar
Bence ne olursa olsun hazırlık maçı gibi oynamazlar.Uefa'dalar sonuçta birşeyi de garantiledikleri yok
Fenerbahçe defansif oynasın nasıl olsa duran topla gol bulma yeteneği çok yüksek bir takım.Oradan bulacakları golle maçı kazanabiliriz.
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 17:29
eğerki şans fakörü yardımcı olurs mçı alırız
bursa_mc
23.Kasım.2006, 18:07
benım düşünceme gore palermo ağır basıyoo
Sheriff
23.Kasım.2006, 18:11
Ne şansı yaa kahkahayla gülüyorum size:D:D
Bu maçta favori biziz...
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 18:13
çooookkk sıkıcı bir maç olcak böyle izlerken daral daral daralcazz
Mirza
23.Kasım.2006, 19:06
sıkıcı olsunda fener 3 puani alsin onada raziyim hocam ..
sıkıcı olsunda fener 3 puani alsin onada raziyim hocam ..
aynen bene razıyım 3 puanın önemi çok büyük
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 19:19
aynen bene razıyım 3 puanın önemi çok büyük
inşallah inşallah :)
Emurafu
23.Kasım.2006, 19:29
bugun okulda cok sınırlendım fenerlı arkdaslar sureklı dalga gectıler bızımle:(:(:( bende onlara aynen şöyle dedım; oglum ülke puanı düsüyor eger gs sampıyon olursa seneye sampıyonlar lıgıne nasıl gıtceksınız dedım; ama ben yınede fenerı desteklıyom
Fietra 10
23.Kasım.2006, 19:36
bizde okul olarak kimse dalga geçmiyo herkes ts li olduğu için...ama hakkaten bugün okulun konusu gs ve werder bremen-chelsea maçıydı
http://www.youtube.com/watch?v=CkAPx48kWmM&eurl=
bakalım bu tir birşey olacak mı bu maçta da gerçi hoş her mühim maçta yapılıyor ama :)
bugun okulda cok sınırlendım fenerlı arkdaslar sureklı dalga gectıler bızımle:(:(:( bende onlara aynen şöyle dedım; oglum ülke puanı düsüyor eger gs sampıyon olursa seneye sampıyonlar lıgıne nasıl gıtceksınız dedım; ama ben yınede fenerı desteklıyom
iyi demişsin bizim sınıfta bi fanatik fbli var bordeaux bordeikse diye söylüyo gülmekten öldürüyo bizi :D
bence geçen senelerde de sen onlara sizin yüzünüzden ülke puanı düşüyor dedin :)
Sheriff
23.Kasım.2006, 19:44
eet ve güzel duruyor:D:D
NoMercy için yazdım:D
Emurafu
23.Kasım.2006, 19:44
bence geçen senelerde de sen onlara sizin yüzünüzden ülke puanı düşüyor dedin :)yok canim aklimdan bile gecmedi
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 20:03
neyse bugün Fenerbahçe yenerde bari bizim yapamadığımızı yapar, hatta Uefa kupasını bile alırda, gelecek seneye daha rahat katılırız.
Del Piero_10
23.Kasım.2006, 20:06
palermo paf takımıyla çıkıyor kesin bilgi,zaten önceden söylemiştim.
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 20:10
plaermo paf takımıyla çıkıyor kesin bilgi,zaten önceden söylemiştim.
Boyle cıkmaları bızım acımızdan cok önemlı insallah bu macı kazanırız
Emurafu
23.Kasım.2006, 20:55
Fenerbahcenin bu maci almasi lazim cunku palermo UEFA kupasina onem veren bir takim degil onlar icin onemli olan lig sampiyonlugu imis
zaten maca cikardigi ilk onbire bakin kaleci yedek kaleci ligde bile oynamamis defansda genc oyuncu oda hemen hemen ilkdefa oynuyor bakalim ne olcak bu mac
Fenerbahçe'ye başarılar. Eğer Palermo denildiği gibi PAF takımıyla çıkarsa Fenerbahçe için rahat bir maç olur ;;)
tosunpasa
23.Kasım.2006, 21:06
az daha gol atıyoduk hadi kezmanım hadi!!
Palermonun kaleci çok acemi alacak birkaç tane içeri bu gidişle
tosunpasa
23.Kasım.2006, 21:21
goooolllllllll appiaahhhhhh !!!!
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 21:26
appiah'ım atmış bile nasıl oynuyoruz beyler daha yeni izlemeye başlayabildim
tosunpasa
23.Kasım.2006, 21:28
süper oynuyoruz maçın üstünlüğü bizde tarık abi eğer böyle giderse rahat kazanırız
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 21:29
süper oynuyoruz maçın üstünlüğü bizde tarık abi eğer böyle giderse rahat kazanırız
Haydi bakalım inşallah kazanırız
OgUzKaGaN
23.Kasım.2006, 21:30
İnşallah FB kazanır.Arkadaşlarla Palermo alır diye iddiaya girdim ama ülke puanı için FB...
Bu maç 2-0 biter.Hiç beklediğim gibi değil palermo
dentaconstantin
23.Kasım.2006, 21:46
çok iyi oynuyor fener bu gidişle kazanacak inşallah palermo iyi değil bu arada fener mutlak gol kaçırdı
tosunpasa
23.Kasım.2006, 21:49
ilk yarıda nefes aldırmadık diyebilirim palermoya çok güzel oynuyor oyuncularımız aynen devam edersek bu maçı kolay alıcaz gibi
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 21:49
ilk yarı bitmeden bir gol daha atsaydık çok rahat olcaktı ama iyi oynuyoruz dikkatli oyunumuzu bozmazsak ikinci yarıda da zorlanmayız
Bu arada Kezman, alex ve yozgatlı iyi oynuyor bunlara tuncayda eklenirse daha etkili oluruz
bursa_mc
23.Kasım.2006, 21:50
ilk yarı bitti .bu arada fener harika oynuyo
fmsmyrna
23.Kasım.2006, 21:53
iyi oynuyoruz bide ilkyarıda 2 yi bulsaydık tam rahatlardık
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 21:54
bu arada taraftarımızda bu maçta görevini iyi yapıyor bu sene pek bi formsuzdular ama bu maçta takımla beraber onlarında formu artmış gibi :)
OgUzKaGaN
23.Kasım.2006, 21:58
Tebrik ediyorum FB yi ve GS ninde örnek almasını diliyorum...
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 22:21
2 oldu 2 luganoooooooo
tosunpasa
23.Kasım.2006, 22:24
artık farka oynarız bence... biz çok iyiyiz palermoda bi o kadar kötü
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 22:25
çooookkk sıkıcı bir maç olcak böyle izlerken daral daral daralcazz
bu fikrinden eser yoktur heralde artık :D
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 22:26
bu arada polermo yedek kadroylamı oynuyo bu maç
hafta sonu interle oynıcak çünkü
comandante
23.Kasım.2006, 22:31
yedek kadro denmez de asıl kadrodan uzak yani...iddaam tuttu=) güya galatasaraylıyım.dün bordoya verdim bugün fenere hehe
yedek kadro denmez de asıl kadrodan uzak yani...iddaam tuttu=) güya galatasaraylıyım.dün bordoya verdim bugün fenere hehe
İddaa ciddi bir iştir duygularını karıştırırsan başarılı olamazsın:D
Fener frankurt maçını da alır 6 puanla çıkar gruptan.Darısı beşiktaşın başına...
comandante
23.Kasım.2006, 22:41
ilker yasin ruhsuz yaaa....fenerli olsam sesini kısardım telefonun.bi radyo açardım.televizyondan izler radyodan dinlerdim...
tuncay fena çaktı hee...3-0
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 22:42
tuncay ne gol attı bee süper goll :)
tosunpasa
3-0 Tuncay Şanlı!!!!!
Nedvedmania
yedek kadro denmez de asıl kadrodan uzak yani
senimi kırıcam :D
Nedvedmania
23.Kasım.2006, 22:44
3-0 .
tosunpasa
23.Kasım.2006, 22:45
ilker yasin ruhsuz yaaa....fenerli olsam sesini kısardım telefonun.bi radyo açardım.televizyondan izler radyodan dinlerdim...
tuncay fena çaktı hee...3-0
televizyon olucaktı heralde :D:D:D
Fietra 10
23.Kasım.2006, 22:46
biri feneri tutsun:D yada boşverin tutmasın:D:D
comandante
23.Kasım.2006, 22:47
bunu yazarken telefonla konuşuyodum herşey birbirine girdi ya=) arada fax mektup falan da olabilirdi bu da iyi=)
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 22:49
beyler newcastle - celta maçını veren bir kanal var mı?
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Güzel bir oyunla galibiyete ulaştılar. :)
cArsı_nas
23.Kasım.2006, 22:56
benmi yanlıs duyuyom yoksa fb taraftarı ekinlerimi soyluyor
Fietra 10
peki saatini biliyomusun arkadaşlar???bu arada maç başlamış ve celtaatmış 0-1
comandante
beyler newcastle - celta maçını veren bir kanal var mı?
ntv...
kanaltürk=bayer-tottenham
Emurafu
23.Kasım.2006, 22:57
Fnerbahceyi tebrik ederim
Zicoya tek sorum var Aurellio niye oynatmiyor
bu arada celte vigo one gecti 1=0
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 23:00
fenerbahce bugun takım halınde muhtesem oynadı tum takım cok ıyıydı ve ıyı oyun sonucada yansıdı tüm futbolcuları tebrık edıyorum bıze bu muthıs galibiyeti tattırdıkları için
fmsmyrna
23.Kasım.2006, 23:03
güzel bi oyunla güzel bi galibiyet çok iyi oldu tuncay nası öle vurdu hala şaşkınım
benmi yanlıs duyuyom yoksa fb taraftarı ekinlerimi soyluyor
Sen öyle galipten sesler duyuyorsun :) bir kelime bile geçmedi o küfürlerden..
neyse konumuza geçersek Palermo hiçte yedek bir kadro ile sahada değildi ?
Yani biri son italya maçlarındaki kadrosunu bulabilir mi ?
Takımımız mükemmel oynadı tek bir söz yok.Dünkü gs maçından sonra resmen ilaç gibi geldi.hatta birazda dopinge kaçtı :p
Taraftar geçen maçlara nazaran sadece iyiydi..Ama futbol ? işte bu fenerbahçeyi kimse tutamaz.
FeYYaz1989
23.Kasım.2006, 23:08
Maci izlemedim ama 3-0 cok guzel sonuc.Tebrikler Fenerbahce ;;) :)
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 23:09
Ilker Yasin Parmayla Palermoyu bir turlu ayirt edemedi:D Fenerbahce gercekten muhtesem oynadi bence macin adami Lugano. Ugur da soldan iyi bindirmeler yapti.Palermo gibi guclu bir takimi net bir skorla yendik mutluyum ins Newcastle Celta macini alir.
Eray Dengiz
23.Kasım.2006, 23:10
İzleyemedim ama yenmişiz.. Tebrik ediyorum.. Darısı diğer maçlarımıza..
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 23:10
Bu sorunun cevabini bende cok dusunuyorum Aurelio gibi bir oyuncu nasil yedek kalir.
Emurafu
23.Kasım.2006, 23:12
Bu sorunun cevabini bende cok dusunuyorum Aurelio gibi bir oyuncu nasil yedek kalir.
tabıkı kardes
evet mac kazanıldı ama aurellıo konusu bence tartısılmalı keske aurellıo bızde olsa
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 23:17
zıco dogru yolu buldu bu macta bıde aurelıo'yu oynatsa muthıs olucak
Omerdinho
23.Kasım.2006, 23:31
fener delirdi :D
90 dakka boyunca durmadi süperdi
Emurafu
23.Kasım.2006, 23:39
Sımartmayın fenerı haaaaa:D:D
Jesus_FB
23.Kasım.2006, 23:40
Sımartmayın fenerı haaaaa:D:D
kafa falan atar sonra :D:D:D
fenerbahce_1907
23.Kasım.2006, 23:43
kafa falan atar sonra :D:D:D
:n::n::n::n::n:
Burak Duran
23.Kasım.2006, 23:53
12 Alberto Fontana
43 Andrea Barzagli
2 Cristian Zaccardo
21 Giuseppe Biava
15 Pablo Hernan Dellafiore
5 Eugenio Corini
30 Fabio Enrico Simplicio
90 Franco Brienza
4 Giovanni Tedesco
23 Marco Bresciano
16 Mattia Cassani
14 Roberto Guana
11 Amauri De Oliveira Carvalho
17 David Di Michele
arada değişiklikler var ama ben genel oynayan hepsini yazdım
geçen italya ligi maç kadrosu yukarda buda fener maçı:
1 Federico Agliardi
43 Andrea Barzagli
2 Cristian Zaccardo
50 Luca Conean
18 Francesco Parravicini
90 Franco Brienza
22 Gianni Munari
4 Giovanni Tedesco
16 Mattia Cassani
14 Roberto Guana
10 Andrea Caracciolo
59 Gianluca Palmitieri
Fenerbahçe
Volkan Demirel
Stephan Appiah
Mehmet Yozgatlı
Tuncay Şanlı
Önder Turacı
Alexsandro de Souza
Diego Lugano
(Meteja Kezman
Edu Dracena
Deniz Barış
Uğur Boral
Yedekler
Tümer Metin
(89') Deivid de Souza
Kemal Aslan
Serdar Kulbilge
(89') Semih Şentürk
(73') Marco Aurelio
Can Arat
Palermo
Andrea Barzagli
Matia Cassani
Hernan Dellafiore
Franco Brienza
Fabio Simplicio
Gianni Munari
Francesco Parravicini
Giovanni Tedesco
Andrea Caracciolo
N.Ficano
Alberto Fontana
Yedekler
Salvataro Sirigu
A.Cossentino
V.Genesio
D.Curiale
Roberto Guana (79')
Marco Pisano
Chirstian Zaccardo (46')
12 Alberto Fontana
43 Andrea Barzagli
2 Cristian Zaccardo
21 Giuseppe Biava
5 Eugenio Corini
90 Franco Brienza
4 Giovanni Tedesco
23 Marco Bresciano
16 Mattia Cassani
14 Roberto Guana
11 Amauri De Oliveira Carvalho
17 David Di Michele
arada değişiklikler var ama ben genel oynayan hepsini yazdım
geçen italya ligi maç kadrosu yukarda buda fener maçı:
1 Federico Agliardi
43 Andrea Barzagli
2 Cristian Zaccardo
50 Luca Conean
18 Francesco Parravicini
90 Franco Brienza
22 Gianni Munari
4 Giovanni Tedesco
16 Mattia Cassani
14 Roberto Guana
10 Andrea Caracciolo
59 Gianluca Palmitieri
Bu oyuncular hakkında biraz bilgi versenize :)
ForsakeN
24.Kasım.2006, 00:07
Güzel bir futbol,net bir skor.Mutluyum,gururluyum. E daha ne olsun :)
dinaMYt
24.Kasım.2006, 00:15
ülke futbolu avrupada tam anlamıyla dibe vurmuşken her yönüyle çok önemli bir galibiyet.
fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 00:17
ülke futbolu avrupada tam anlamıyla dibe vurmuşken her yönüyle çok önemli bir galibiyet.
cok dogru bır cumle son maclard tamamen dıbe vurmustu turk futbolu bu maclada ınsallah yukselıse gecerız
gorkemyilmazkarasu
24.Kasım.2006, 00:33
helal olsun fenere darısı bütün türk takımlarının başına inşallah uefada bir üst turu görür takımlarımız...
fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 00:33
arkadaslar su anda newcastle gol attı 2-1 oldu bızım acımızdan cok ıyı bır sonuc
fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 00:35
Mükemmel bir mücadele sergiledik.."
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, UEFA Kupası 2. tur H Grubu'nda Palermo'yu 3-0 yendikleri karşılaşmada, başından sonuna dek mükemmel bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi..
saniyesinden son saniyesine dek karşı koyulamayacak mükemmel bir mücadele sergiledik. Bu, yapmamız gereken şeydi. Bunu yapmasaydık, maçı kazanamazdık. Taraftar da mükemmel destekle resmen sahada bizimle birlikte oynayarak galibiyette büyük rol oynadı. İsteğimizi ve savaşımızı göstermeseydik, bu biçimde kazanamazdık. Tüm oyuncularımı teker teker kutluyorum'' diye konuştu.
Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin diğer maçlardaki motivasyonuyla Palermo karşısındaki motivasyonu arasındaki farkla ilgili bir soruya, ''Bu maçtan galibiyetle ayrılmasaydık, son şans olmayacaktı. Biz, tüm maçlarda motivasyonu üst düzeyde tutmalıyız. İyi motive olduk. 3 puanı almak isteyen taraftık. Çok güzel bir oyunla çıktık. Motivasyon, olması gerektiği içindi. Motivasyonumuz Beşiktaş ve Newcastle United maçlarında da böyleydi. 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Motivasyonu hep böyle tutmalıyız. Oyuncular bunu başaramıyorlarsa futbolcu olmalarına gerek yok'' dedi.
Zico, ''Beşiktaş'a karşı bu kadro olsaydı sonuç değişir miydi'' biçimindeki soruya, ''Futbolda 'eğer'ler hakkında konuşmak çok fazla mantıklı değil'' yanıtını verdi.
-''KEZMAN, KLASINI KONUŞTURDU''-
Kezman ile ilgili soruya da yanıt veren Zico, Sırp oyuncuya övgüde bulunarak, ''Bugün güzel mücadele etti ve savaştı. Boş alanları kovalayarak etkili oldu ve klasını konuşturdu'' dedi.
nekop
24.Kasım.2006, 01:00
fenerbahceyi tebrik ediyorum...
El Comandante
24.Kasım.2006, 01:04
fenerbahceyi gercekten can-i gönülden kutluyorum,hak edilmis mükemmel bir mac izlettirdiler bize.galatasarayin maglubiyetinden sonra ülke puani acisinindan bu galibiyet cok iyi oldu.niye galibiyetlere diyorum
Palermo'ya gönderme amacıyla yaptırdığımız "pink mafia" pankartından dolayı maçın başında 5 arkadaşımız gözaltına alındı ve tam 45 dakika bırakılmadılar. Yapılan espriyi "bunlar mafya kurmuş" diye anlayıp arkadaşlarımızı gözaltına alan emniyet'e sevgilerimizi gönderiyoruz
http://img293.imageshack.us/img293/230/pinkmafyanv7.jpg
:D:D:D:D:D
zico bugun hic online olmadi forumda ondan cevaplayamaz :n:
e_mali
24.Kasım.2006, 09:39
maci ilk yarım saatni seyrittim, FB cok iyiydi.
Guzel galibiyet oldu, darisi BJK ye.
Fietra 10
24.Kasım.2006, 11:05
fenerbahçeyi gönülden kutlarım darısı diğer takımlarımızın başına
Yıllar yılı avrupada mauks bir talihi olan Fenerbahçe için bir dönüm noktasıydı zannedersem bu maç...
Tüm takımı gönülden kutlarım..Mükemmel bir oyun segilediler..
Tebrikler Fenerbahçe
cArsı_nas
24.Kasım.2006, 14:14
Sen öyle galipten sesler duyuyorsun :) bir kelime bile geçmedi o küfürlerden..
tabi kufur olmıyacak fb liler kendilerine kufur etmez herhalde en azından ben oyle sanıyorum :) ben sadece o beste ile ilgili bi şey duydugumu soyledim niye bu kadar zoruna gitti onuda anlamadım...
Krusty
24.Kasım.2006, 14:44
Dün maçı baştan sona izledim; bütün oyuncular süperdi. Özellikle Uğur Boral'ı çok beğendim. Fenerbahçe Avrupa'da istekli oynuyor demiştim, dün yine istekliydi. Bu durumda sahaya pozitif yansıdı doğal olarak. Eğer Fener böyle devam ederse UEFA'da en azından Çeyrek Final oynar. ;)
Sheriff
24.Kasım.2006, 14:58
Uğur Boral hücumda iyiydi ancak çok çalım yedi..Onun dışında birde Deniz'i pek beğenmedim..Diğer fubolcular çok iyiydi..
Zaten ben maçtan önce söylemiştim.. Bu maçın favorisi olduğumuzu korkacak birşey olmadığını..Hatta çok şaşırmıştı herkezi telaşlı endişeli görünce..
TiLiKaMuS
24.Kasım.2006, 15:01
Fenerbahçe dün akşam muhteşem bir maç çıkardı. Umarız bu performansları oynayacakları diğer avrupa kupası maçlarınada yansır. Newcastle grupta birinciliği garantiledi, en iyi ihtimalle ikinci olup şampiyonlar liginden 3. sıradan gelen takımlardan biriyle eşleşebilirler. Ama daha önlerinde oynayacakları çok önemli 2 maç var, özellikle celta vigo maçı çok zor olacağı kesin. Birinciliği garantilemiş ve ligte zor durumlar yaşayan Newcastle'da son maçında frankfurt deplasmanında nasıl bir kadro ile çıkar ve ne kadar istekli oynar o'da tartışılır. Her türlü spekülasyona karşın, bir vigo beraberliği ve frankfurt galibiyeti turu getirir.
Agger
24.Kasım.2006, 16:12
Kusursuz futbol ve net bir skor.
Tebrikler.
Universal
24.Kasım.2006, 16:21
Dün maçı tribünde izleyenlerden birisiydim hiç bir golü görmesem bile izledim. :)
Maç gerçekten çok zevkli geçti hele tribündekiler için çünkü bütün stad aynı tezahuratı yaptı. Çünkü artık amigolar telsizler ile birbiriyle iletişime geçtiler.
Maçtan önce böyle bir skor olacağını tahmin etmiyordum hatta bir puan bile yeter diyordum ama maçtan sonra mest oldum. İlk kez bu kadar mücadele eden inanan bir takım sahada rakibine boyun eğmesi imkansızdı Tebrikler F.Bahçe.
Maçın en iyi adamları:
Zico: Kadro tercihi ile maçta en iyi isimlerdendi.
Tuncay: Bu kadar koşan ve mücadele eden bir oyuncu ve topla füze gibi yurması zaten insanı mest ediyor.
Taraftar: Ben de dahil olmak üzere ilk kez bu kadar iyiyidik.
Dün maçtaki en güzel görüntü ise bizim okuldan fanatik bir G.Saraylı arkadaşın maçı tribüde izleyip sanki sahada ki G.Saraymış gibi destek vermesiydi.
real_footballer
24.Kasım.2006, 16:49
Dün maçı baştan sona izledim; bütün oyuncular süperdi. Özellikle Uğur Boral'ı çok beğendim. Fenerbahçe Avrupa'da istekli oynuyor demiştim, dün yine istekliydi. Bu durumda sahaya pozitif yansıdı doğal olarak. Eğer Fener böyle devam ederse UEFA'da en azından Çeyrek Final oynar. ;)
sana bişey diyimmi bu takım gruptan bile cıkamaz
gorkemyilmazkarasu
24.Kasım.2006, 16:49
Dün maçtaki en güzel görüntü ise bizim okuldan fanatik bir G.Saraylı arkadaşın maçı tribüde izleyip sanki sahada ki G.Saraymış gibi destek vermesiydi.
işte buna bayıldım :)
TiLiKaMuS
24.Kasım.2006, 16:57
Çok güzel bir görüntüymüş, olması gerekende bu olmalı aslında. Zamanında GS uefa ve super kupa kazandığı zaman bazı rakip takım taraftarlarından başarıyı küçümseme ve rakibi desteklemeleri gibi bazı çok tatsız örneklere şahit olmuştuk. Yurt dışında Türkiye apoleti ile oynayan, bayrağımızı temsil eden kendi takımlarımızın yabancı takımlara karşı başarısız olmasını arzulamak hatta desteklememek bence vatan hainliğinden pek bir farkı yok. Rekabet lig içerisinde elbette tatlı sert bir şekilde olacaktır, ama sapla samanı karıştırıp ligdeki rekabeti avrupaya yansıtmak prestij ve puan açısından dolasıyla tüm ülkenin başarısızlığına neden olacaktır. Bizde FB-Palermo maçında TV karşısında hop oturup, hop kalktık ama tribünlerde böyle anlattığınız gibi avrupa maçlarında tüm taraftarlarımızın birlik olduğu enstantaneler daha fazla görürüz inşala.
Jesus_FB
24.Kasım.2006, 16:57
neden çıkamaz?
neden çıkamaz?
Kalbinden geçeni söyledi jesus bence o :)
ayrıca Çarşı Naş:
zoruma giden birşey yok.Tamam anlıyorum bir fenerbahçe düşmanısın ama şunu unutma sen bir bjklisin.Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir;;)
fenerbahce_1907
24.Kasım.2006, 17:17
kıskandıgından oyle soyluyo arkadas
Sheriff
24.Kasım.2006, 18:10
yada senin temennin bu.
Burak Duran
24.Kasım.2006, 18:14
valla bende feneri destekledim pek zevkli değildi ama :D
bursa_mc
24.Kasım.2006, 18:21
fener harika oynadıı..3-0 gibi skor da güzel bi hediye oldu taraftara... hedef ıefa kupası denınce gerçekten gülmuştumm ama dun aksam fenerin oyununu görüncee tmm dedim fener her maçında boyle oynarsa yenemeyeceği rakıp yok..
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 18:22
fenerbahçe yi tebrik ediyorum inş çıkarlar gruptan bizde çıkamıyacaz herhalde bir onlar kaldı
bu arada bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum türkiye de insanların sporda düşünceleri çok yanlış avrupa maçlarında tek yürek olmamız gerekirken böyle olmuyoruz tamam takımı olmasada destekleyenler yok değil var ama yeterli değil mesela fenerbahçe nin galibiyeti TÜrkiyenin galibiyeti gibi görülmelidir bunun iki nedeni var biri aşırı fanatiklik ikincisi kazanan takımların taraftarlarının bu galibiyeti diğerlerine karşı üstünlük olarak görmesi kusura bakmasınlar ama ülke puanımız o kadar yüksek değil bunların yapılması için...
barahir
24.Kasım.2006, 20:31
merak etme şemsi bjk rahat çıkar sen takma kafanı. brugge yi yenerseniz onları geçmeniz garanti oluyo. leverkusenlede bi beraberlik alırsanız çıkıyosunuz...
Omerdinho
24.Kasım.2006, 21:59
valla bende feneri destekledim pek zevkli değildi ama :D
bence zevkliydi...
tek kale oynadik
eGowiCh
24.Kasım.2006, 22:09
Fenerbahçe uzun bir aradan sonra "Fenerbahçe" gibi oynadı. Tebrikler herkese.
Gruptan çıkma şansımızı yükselttik bu maçı kazanarak. Umarım gruptan çıkıp gidebildiğimiz yere kadar gideriz.
cArsı_nas
24.Kasım.2006, 23:45
ayrıca Çarşı Naş:
zoruma giden birşey yok.Tamam anlıyorum bir fenerbahçe düşmanısın ama şunu unutma sen bir bjklisin.Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir;;)
benmi fb dusmanıyım işte klasik fbli komplexi ... benim Beşiktaşa beslediğim sevginin aşkın herhangi bir tarifi yok ben Beşiktaşla yatıp Beşiktaşla kalkmaktayım duymak istediğim en son sözdü bu be bak bakayım benim sizin takımla ilgili bi msjım varmı herkes avatarına avrupa kupasındaki rakiplerin logosunu koyarken ben ne yapmısım randerse basarılar mı dilemişim bi bak be fb ulker adını herkes fb ÜLKER ile kullanırken ben ne yapmısım hadi yav bi zahmet edipte baksana ama sen ne yapmıssın bana alenin acıklamalrında herkes alenin dinini ırkını sorgularken ben ne demişim mesjımda geyet guzel sozler yapmama ragmen sen bana olaya fasızm falan katmısın diyosun tmm rep fazla onemli deil ama keske sende dahil diger kişlerin de yorumlarını sorgulasaydın keske.
beni tanıdıktan sonra msj yazsaydın inan bana "Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir" hayır yani neye dayanark bana bole bi ithamda bulunuyorun onu anlamdım...ha buarad bilerek mi yaptın bilmiyom ama benim nickim naş değil herhalde bana bi msj veriyon
ismimin kısaltması olan 'nas' ayrıca evimdeki fbliyi ilk tebrik edenlerden biride benim;;)
real_footballer
24.Kasım.2006, 23:58
yada senin temennin bu.
ya kardes sonucta gorucen cıkabileckmi gruptan ben fikrimi soyledim
benmi fb dusmanıyım işte klasik fbli komplexi ... benim Beşiktaşa beslediğim sevginin aşkın herhangi bir tarifi yok ben Beşiktaşla yatıp Beşiktaşla kalkmaktayım duymak istediğim en son sözdü bu be bak bakayım benim sizin takımla ilgili bi msjım varmı herkes avatarına avrupa kupasındaki rakiplerin logosunu koyarken ben ne yapmısım randerse basarılar mı dilemişim bi bak be fb ulker adını herkes fb ÜLKER ile kullanırken ben ne yapmısım hadi yav bi zahmet edipte baksana ama sen ne yapmıssın bana alenin acıklamalrında herkes alenin dinini ırkını sorgularken ben ne demişim mesjımda geyet guzel sozler yapmama ragmen sen bana olaya fasızm falan katmısın diyosun tmm rep fazla onemli deil ama keske sende dahil diger kişlerin de yorumlarını sorgulasaydın keske.
beni tanıdıktan sonra msj yazsaydın inan bana "Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir" hayır yani neye dayanark bana bole bi ithamda bulunuyorun onu anlamdım...ha buarad bilerek mi yaptın bilmiyom ama benim nickim naş değil herhalde bana bi msj veriyon
ismimin kısaltması olan 'nas' ayrıca evimdeki fbliyi ilk tebrik edenlerden biride benim;;)
oranın naş olduğunu sanıyordum.Kusura bakma o açıdan.
Diğer yorumlarına cevap vermek gibi bi zorunluluğum olmadığı için cevap vermiyorum
ForsakeN
25.Kasım.2006, 14:03
Arkadaşlar kişisel tartışmalara girmeyi bırakalım da takımlarımızın UEFA'daki durumlarını konuşalım. Fenerbahçe bulunduğu H grubundaki puan durumu ve fikstür şöyle:
http://img183.imageshack.us/img183/6299/uefapuandurumuty1.jpg
Bence Fenerbahçe gruptan çıkmaya yakın.Çünkü maç eksiğiyle birlikte 2. sırada. Kalan maçlarından bir galibiyet çıkarması bile yetebilir.Ama en ideali 1 galibiyet,1 beraberlik.
S-B-Z
25.Kasım.2006, 14:17
açık söyleyeyim manc Utd. maçından sonra fenerle 2. kez gururlandım.
inşallah böyle devam ederler.tebrikler kanarya.
eGowiCh
25.Kasım.2006, 17:31
Fenerbahçe'nin 3 - 0 yenmesi gruptan çıkması için büyük avantaj oldu. İkili averaj olayı yok gruplarda, dolayısıyla normal averaj çok önemli. Fenerbahçe'nin 3 gol atması hem 3 puanı getirdi, hem de kendine averajı getirdi. Palermo'nun da averajını düşürdü. Bu açıdan farklı yenmemiz çok iyi oldu. 1-0 yenseydik gruptan çıkma şansımız bu kadar artmayabilirdi.
Celta Vigo deplasmanından 1 puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Frankfurt'u da yeneriz Kadıköy'de ve çıkarız.
Neron_FB
25.Kasım.2006, 18:04
2 maçı da kazanabilecek bir takım fenerbahçe.. Yine de, 1 galibiyetin yeteceği gibi 2 beraberlik de yetebilir.. Ama tabi garanti olmması için Frankfurt'u yen gerisi önemli değil.. :) Bu arada grup 2.si mi ŞL'den gelenlerle eşleşiyodu grup 3.sü mü? İnşallah Ş.L den barcelanoyla falan eşleşmeyiz gruptan çıkarsak, onlar da uefa'ya gelirse :)
bursa_mc
25.Kasım.2006, 19:49
maçın özetii
http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&VideoSearch=&NewsType=
Bu hafta oynanan bütün UEFA Kupası maçları içinde en fazla taraftar rekoru 39.071 biletli taraftarla F.Bahçemize ait.
Kaynak:ESPN.com.
İşte konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler:
- UEFA Cup Second Round Group A -
StandingsFinalAbbe-Deschamps (8,305) Auxerre 2 - 2 Rangers
31' I Jelen 1 - 0
62' 1 - 1 N Novo
75' D Niculae 2 - 1
84' 2 - 2 K Boyd
Report | Match | Gamecast
FinalKiryat-Eli'ezer Stadium (13,500) Maccabi Haifa 1 - 0 Partizan Belgrade
21' X Anderson 1 - 0
Match | Gamecast
- UEFA Cup Second Round Group B -
StandingsFinalBayArena (22,500) Bayer Leverkusen 0 - 1 Tottenham
36' 0 - 1 D Berbatov
FinalJan Breydel Stadium (18,713) Club Brugge 1 - 1 Dinamo Bucuresti
33' 0 - 1 C Niculescu
62' S Vermant (pen) 1 - 1
Match | Gamecast
- UEFA Cup Second Round Group C -
StandingsFinalU Nisy Stadium (6,670) Liberec 4 - 1 Grasshoppers
7' J Blazek 1 - 0
9' 1 - 1 R Schwegler
21' T Zapotocny 2 - 1
68' P Papousek 3 - 1
90' T Frejlach 4 - 1
Match | Gamecast
FinalEstadio Ramon Sanchez Pizjuan (37,000) FC Sevilla 2 - 0 Braga
40' C Luis Fabiano 1 - 0
76' E Chevanton 2 - 0
- UEFA Cup Second Round Group D -
StandingsFinalOdense Stadion (7,707) Odense BK 1 - 1 Lens
58' T Grahn 1 - 0
87' 1 - 1 I Jomaa
Match | Gamecast
FinalEnnio Tardini (3,632) Parma 2 - 1 Heerenveen
21' 0 - 1 D Pranjic
24' I Budan 1 - 1
73' I Budan 2 - 1
- UEFA Cup Second Round Group E -
StandingsFinalSt Jakob Park (14,497) Basle 2 - 2 AS Nancy Lorraine
31' 0 - 1 C Kim
32' S Chipperfield 1 - 1
34' 1 - 2 P Berenguer
56' M Sterjovski 2 - 2
90' F Costanzo
90' M Chretien (pen miss)
Match | Gamecast
FinalDe Kuip Stadion (35,000) Feyenoord Rotterdam 0 - 0 Blackburn
- UEFA Cup Second Round Group F -
StandingsFinalLetna Stadium (12,230) Sparta Prague 0 - 0 Ajax Amsterdam
39' U Emanuelson
Match | Gamecast
FinalMontjuic Stadium (24,000) Espanyol 6 - 2 Zulte-Waregem
9' F Coro 1 - 0
14' W Pandiani 2 - 0
17' 2 - 1 T Matthys
19' F Luis Garcia 3 - 1
27' F Luis Garcia (pen) 4 - 1
62' 4 - 2 K D'Haene
73' F Luis Garcia 5 - 2
83' W Pandiani 6 - 2
- UEFA Cup Second Round Group G -
StandingsFinalGiulesti Stadium (6,600) Rapid Bucuresti 1 - 1 Mlada Boleslav
42' 0 - 1 J Rajnoch
52' M Constantin 1 - 1
Match | Gamecast
FinalParc des Princes (35,000) PSG 2 - 4 Hapoel Tel-Aviv
2' 0 - 1 S Toama 6' 0 - 2 S Toama
14' P Frau 1 - 2
25' P Pauleta 2 - 2
44' 2 - 3 W Badir
57' 2 - 4 E Barda
- UEFA Cup Second Round Group H -
StandingsFinalSukru Saracoglu Stadium (39,071) Fenerbahce 3 - 0 Palermo
20' S Appiah 1 - 0
62' D Lugano 2 - 0
83' T Sanli 3 - 0
Match | Gamecast
FinalSt James' Park (25,079) Newcastle 2 - 1 Celta Vigo
9' 0 - 1 F Canobbio
37' A Sibierski 1 - 1
86' S Taylor 2 - 1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunun haricinde yine Milliyet gazetesinde çıkan bir haber var.Gerçi haber Mehmet Çiftçi'ye ait.Ne kadar doğru,bilemem.Yine de bilginiz olsun istedim.
Brezilya sallandı
Brezilya'da milyonlarca kişi Fenerbahçe - Palermo maçı için ekran başına kilitlendi. Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'da İtalyan rakibine karşı verdiği mücadeleyi ESPN televizyonu naklen ekranlara getirirken, yaşanan reyting patlaması tüm otoriteleri şaşırttı.
Türkiye ile olan saat farkına aldırmayarak maçı izleyen Brezilyalılar, Fenerbahçe'nin 3-0'lık galibiyetini çılgınca kutladılar. Karşılaşma bitiminde Zico için sevgi gösterileri yapıldı. Maçı anlatan spikerin Fenerbahçe için ölüm grubunda doğan güneş yakıştırması ise tüm Brezilya gazeteleri tarafından başlık olarak kullanıldı.
Brezilyalılar'ın ilk kez başka bir ülke takımına bu kadar destek verdiklerini belirten Parana gazetesi, bunda Zico faktörünün büyük rol oynadığını yazdı.
Gazete ayrıca özellikle Lugano'nun attığı gole çok sevinen Brezilyalı taraftarların Fenerbahçe maçlarının sürekli yayımlanması için gazeteleri mail yağmuruna tuttuğunu da belirtti.
TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 00:32
Fenerbahce taraftarı yıne buyuklugunu gostermıstır.Brezılyadakı reytıng patlamasına gelınce Zıco cok buyuk faktor bu patlamada cunku o efsane adeta kahraman brezılyada ve brezılyada cok sevılıyor.
Cengo
26.Kasım.2006, 01:59
Fenerbahce taraftarı yıne buyuklugunu gostermıstır.Brezılyadakı reytıng patlamasına gelınce Zıco cok buyuk faktor bu patlamada cunku o efsane adeta kahraman brezılyada ve brezılyada cok sevılıyor.
Futbolcuğu kahraman, teknik direktörlüğü hakkında kimsenin en ufak bir tahmini dahi yok :5:
TR.CaPTaiN
26.Kasım.2006, 02:01
Futbolcuğu kahraman, teknik direktörlüğü hakkında kimsenin en ufak bir tahmini dahi yok :5:
Bende futbolculugunu kastetmek ıstedım yoksa denızı oynatıp Aurelıo yu yedek bekleten Kezmanı yedek soyundurup Deıvıdı kadroya koyan bır teknık dırektorden teknık dırektor olarak efsane nın e sı olmaz.:)
Cengo
26.Kasım.2006, 02:15
Bende futbolculugunu kastetmek ıstedım yoksa denızı oynatıp Aurelıo yu yedek bekleten Kezmanı yedek soyundurup Deıvıdı kadroya koyan bır teknık dırektorden teknık dırektor olarak efsane nın e sı olmaz.:)
Mehmet Çifti
Her gün dünyanın bir ucunu gezmeyi, ordan haber çıkarmayı başaran gazeteci :D
Vay vay vay, Brezilya yıkıldı arkadaşlar, Zico'ya oooooooo sesleri yapılıyormuş.Zico gittiğinde el salladığında oley,oley sesleri gelecekmiş :)