PDA

View Full Version : G.Saray Avrupa'da zirveye koşuyor

e_mali
17.Ekim.2005, 10:44
G.Saray Avrupa'da zirveye koşuyor
Cimbom, Avrupa araştırmasında Chelsea'nin ardından 2. sırada yer aldı.

Sınırsız güç

9 hafta sonunda Türkiye'de en iyi başlangıç rekorunu kıran Cimbom, Avrupa göz önüne alındığında ise Chelsea'nin ardından 2. oldu.

Galatasaray, UEFA'da Tromsö'ye elendi ama ligde aldığı sonuçlarla Avrupa takımı olduğunu bir kez daha gösterdi. Mütevazı bir bütçe ile sezona başlamasına ve yönetimsel sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçirmesine karşılık sarı-kırmızılılar, sahada alınan başarılı sonuçlarla 9 hafta sonunda lige en iyi başlangıç rekorunu yeniledi.

ZİRVEYE KOŞUYOR

Ancak Cimbom'un başarısı bununla sınırlı değil. Galatasaray, 9 haftada aldığı 8 galibiyet, 1 beraberlikle Avrupa'nın dev takımlarının yapamadığını yaptı ve 9'da 9 yapan Chelsea'nin ardından lige en iyi başlangıç yapan 4 takımdan birisi oldu. Son olarak Erciyes'i son dakikada mağlup eden sarı-kırmızılılar, bu hızla giderse zirveye de yerleşecek gibi gözüküyor.

(ı) (ı)

PhotoGrapher
17.Ekim.2005, 10:52
bu hızla giderse zirveye de yerleşecek gibi gözüküyor.

İnsallah (ı)

gozgoz
17.Ekim.2005, 11:13
galatasaray avrupa'da oynayamıyor ama türkiye'de çoğu zaman iyi futbolla kazanıyor maçlarını...

Laz_Asker_61
17.Ekim.2005, 19:08
gerçekten süper bir başlangıç istikrar devam ederse sezon sonunda1. değil ama 2. olur çünkü chelsea kolay kolay puan kaybetmez

dinaMYt
17.Ekim.2005, 19:18
walla tromsö gibi köy takımına yenildikten sonra ligde yenilgisiz şampiyon olsa yine bi burukluk olacak içimde

RoCCo_42
17.Ekim.2005, 20:19
Walla arkadaslar benim için simdi önemli degil sene sonu ve eger Fenerbahce macina kadar puan kaybetmezsek bu sene kolay kolay liderligi bırakmıcaz gibime geliyor.
Tromso maci benimde aklimda kaldi.Awrupasız bir Galatasaray ve Awrupada oynamayan bir Galatasaraysiz türkiye düsünmek cok zor oluyor.Neyse biz tatilimizi biraz daha uzattık artık yarismaci arkadaslara basarilar dilemekden baska caremiz yok.Onlar biraz puan alırsa yada turlar atlarlarsa seneye gene Seribasiyiz ama bu sefer Sampiyonlar liginde :mrgreen: :mrgreen:

emirduman
17.Ekim.2005, 22:01
Chelsea'yle başa baş gitmesi tabiki çok zor...

Ama Galatasaray bu kadar sıkıntı içersinde olmasına rağmen, bu sene yine sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacak gibi gözüküyor...

Şimdiden küçük bür kopma oluştu bile ligde...

11
18.Ekim.2005, 14:48
valla sağımız solumuz belli olmaz bizim.yanlız takımın bu kadar iyi olmasının bence en büyük sebebi sezon başında yapılan aşırı idmanlar.her futbolcu çok iyi performans sergiliyor.eğer sık sakatlık problemi yaşamazsak(özellikle song-tomas-şaş) durdurulabilmemiz çok zor.

CeNTeR_TR
18.Ekim.2005, 15:31
dılerım bole devam etsın ama fener gerı (g) (g) (g) alır galatasarayı ınsallah

VoLkaN BaROs
18.Ekim.2005, 16:00
Ya benim için Türkiye ligi değil Avrupa daha önemli... Tromso'ya elenmeseydik filnale kadar bile giderdik.. Neyse işallah önümüzdeki sezon toparlanır... Hoş önce stadyumu değiştirmemiz lazım, fenerin stadı gibi bir stadımız olsa Şampiyonlar ligini bile alırız...

Cristiano Ronaldo
18.Ekim.2005, 16:01
Valla arkadaşlar, ben Lig'ten önce iyi başlamayı ümit ediyordum, ve öyle de oldu..Bu istikrarımızı devam ettirirsek, herhalde Şampiyon olmamıza hiç kimse mani olamayacaktır..Ama Chelsea ile kesinlikle yarışamayız..

CeNTeR_TR
18.Ekim.2005, 16:03
[quote="Cristiano Ronaldo"] Valla arkadaşlar, ben Lig'ten önce iyi başlamayı ümit ediyordum, ve öyle de oldu..Bu istikrarımızı devam ettirirsek, herhalde Şampiyon olmamıza hiç kimse mani olamayacaktır..Ama Chelsea ile kesinlikle yarışamayız.. [/quot

valla samoıyonluk (h) (h) ıcın bıse dıyemem

ama chelsea ıle yarısamıycanız doru (g) (g) (g)

batuhan673
18.Ekim.2005, 20:20
Bence Fenerbahçe yine şampiyon olur.Ama Galatasaray'a tebrikler yine de (ı)

gozgoz
19.Ekim.2005, 00:33
galatsaray istikrar sağlarsa şampiyon olabilir şu ana kadar da gayet iyi gidiyor..

e_mali
19.Ekim.2005, 10:42
Erken form tutmak tehlikelidir biliyorsunuz, birdi GS'nin kadrosu ilerisi icin yeterli olur mu bilemem. Su an icin Lig'de isler iyi gitsede ilerde form dusuklugu yasanabilir.
ozellikle Defansta sorunlar yasayailir GS (tıpkı FB gibi).

VoLkaN BaROs
19.Ekim.2005, 17:47
valla cimbom'un bir sürü genç oyuncusu var değerlendirebileceği... 17 yaş altı takımında gördük canavarlar mübarek... bunlardan takviye ile uzun vadeli başarılar gelir kanaatindeyim..

RoCCo_42
19.Ekim.2005, 20:24
valla cimbom'un bir sürü genç oyuncusu var değerlendirebileceği... 17 yaş altı takımında gördük canavarlar mübarek... bunlardan takviye ile uzun vadeli başarılar gelir kanaatindeyim..

aynen sana katılıyorum VOLKİ abicim.
Nasil NURİ de yanilmadiysam simdide sizlere bir isim söyleyeyimde bilginizde olsun Galatasaray Yıldız takımından İRFAN BASARAN.bu cocuga Gelecegin ZİDANE'İ diye hitap edenler bile var insallah ZİDANE gibi olur Türkiyenin buna ihtiyaci war dogrusu.Galatasarayında :mrgreen:

Frank_Castle
20.Ekim.2005, 00:58
İrfanı sahada görmedik henüz.. cm ye her zaman inanmamak lazım ..kimbilir bir kıza vurulur, hayatı mahvolur ..

Sezon sonu nereye varmışız ben ona bakarım..Gidiş iyi ama daha mağlup durumdan maç çevirmedik mesela...gerçi fb ellerle kollarla çeviriyor,o durumu da başka yerlerde tartıştık zaten ..