Log in

View Full Version : F.Bahçe'den Hakan Arıkan'a kanca

fenerbahce_1907
20.Kasım.2006, 22:35
F.Bahçe'den Hakan Arıkan'a kanca
Milli kaleci Rüştü Reçber'in sakatlanmasından sonra kaleci arayışlarına başlayan Fenerbahçe, gündemine ilk olarak Ankaraspor'un genç file bekçisi Hakan Arıkan'ı aldı.

Milli kaleci Rüştü Reçber'in İtalya ile oynanan özel maçta sakatlanması ve Teknik Direktör Arthur Zico'nun yeni bir kaleciye ihtiyaçlarının olduğunu belirtmesinin ardından Fenerbahçe, kaleci arayışlarına hız verdi. Sarı-lacivertli kulübün devre arasında mutlaka bir yerli kaleci transfer etmek istediği, bunun için de ilk adayın Ankaraspor kalecisi Hakan Arıkan olduğu kaydedildi. Bu arada, Hakan Arıkan'ın da Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, Sarı-lacivertli yönetimin, kısa bir süre içinde genç file bekçisi için Ankaraspor yönetiminin kapısını çalacağı bildirildi.

Turkcell Süper Ligi'nin açılış maçı olan Ankaraspor-Galatasaray karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çeken ve Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Hakan Arıkan, o dönemde sakatlandığı için Milli Takım'da yer alamamıştı. Hakan Arıkan, 14 haftası geride kalan Turkcell Süper Ligi'nde, maç başına yenilen gol ortalaması baz alındığında Süper Lig'in en az gol yiyen kalecisi unvanını elinde bulunduruyor.

Kaynak : İHA

nekop
20.Kasım.2006, 22:39
haber dogru olabilir ama bence hakan için daha cok erken...

Universal
20.Kasım.2006, 22:40
haber dogru olabilir ama bence hakan için daha cok erken...

Ağaç yaşkan eğilir ama bence kaleci alacaklarına alt yapıdaki kalecileri deneseler daha iyi olacak.

dentaconstantin
20.Kasım.2006, 22:41
bence de erken giderse de yedek klübesine hapsolma riski var...

Emurafu
20.Kasım.2006, 22:43
hakan fenere gelirse forma sansi cok zor olur ankarada oynamasi daha iyi bence cunku orada geliserek milli takima yukselir

ustelik bir cok umit milli yildizi oyuncusu alindi cogu forma sansi bulamadi

Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 22:44
Ümit Özat'da sakatlandı, acaba onun yerine kimi getirecekler?

nekop
20.Kasım.2006, 22:45
Ümit Özat'da sakatlandı, acaba onun yerine kimi getirecekler?

duymadınmı abi r.carlos yarın imzaya geliyor :D

El Comandante
20.Kasım.2006, 22:48
hakan fenere gidecek kadar aptal degildir.yanlis anlamayin sakin beni cünkü orada 3.kaleci olacak ve su anda süper bir performans sergiliyo,milli takima kadar yükselmis sonra 3.kaleci olarak harcanacak.bende ankarasporda kalsin.

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 23:27
duymadınmı abi r.carlos yarın imzaya geliyor :D

2-3 senedir gelecek:D Bencede arda_ultraslan hakli Fenerbahce'ye gelirse harcanabilir ama aksine sans bulursa cok iyi isler cikarip goze girer.

Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 23:48
2-3 senedir gelecek:D Bencede arda_ultraslan hakli Fenerbahce'ye gelirse harcanabilir ama aksine sans bulursa cok iyi isler cikarip goze girer.

Rüştü'nün yokluğunda eğer Volkan'da allah korusun bir sakatlık veya performans düşüklüğü yaşanmazsa kaleye geçme şansı düşük olur. Ama ben gelmesi durumunda şans bulacağına inanmıyorum. Çünkü Volkan'dan sonra, Serdar var.

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2006, 23:54
Rüştü'nün yokluğunda eğer Volkan'da allah korusun bir sakatlık veya performans düşüklüğü yaşanmazsa kaleye geçme şansı düşük olur. Ama ben gelmesi durumunda şans bulacağına inanmıyorum. Çünkü Volkan'dan sonra, Serdar var.

Gecen fanatikte Serdar sakatlandi diye bir haber vardi ama ayrintilarini bilmiyorum ciddimi hafifmi

Emurafu
21.Kasım.2006, 00:41
hakan fenere gidecek kadar aptal degildir.yanlis anlamayin sakin beni cünkü orada 3.kaleci olacak ve su anda süper bir performans sergiliyo,milli takima kadar yükselmis sonra 3.kaleci olarak harcanacak.bende ankarasporda kalsin.

haklisin kardes

Cengo
21.Kasım.2006, 02:22
Fenerbahçe'de harcanma olmaz merak etmeyin.Fenerbahçe kaleci takımıdır, yıllardır yedek kalecileri dahi eninde sonunda Milli Takım kalecisi olmuştur ;)

Bir dip not:Alt yaş takımların neredeyse tamamında Fenerbahçe kalecileri Milli Takım kalecileri :)

e_mali
21.Kasım.2006, 10:00
Hakan Fener'e gelmesin, FB de oynayamaz ve yazık olur. Kalsın takımında ya da oynayabilecegi buyuk takimlardan baskasina gitsin, mesela BJK.
Umit vaadeden oyunculari alip yok olmalarini seyretmekten biktik.

Agger
21.Kasım.2006, 14:33
kocaelispordayken tribünden izlerdik. o zamanlardan biliyorduk hepimiz bir gün en iyisi olacağını.

şu an türkiyedeki en yetenekli kalecidir kendisi.

dnz498
21.Kasım.2006, 14:48
bugünde Martinez haberi vardı bir gazatede
Bence hakan'ı fener almaz alırsa hata yapar çünkü volkan'ın ondan bir eksiği yok hem hakanada yazık olur