Log in

View Full Version : Inamoto inadı sürüyor !

El Comandante
21.Kasım.2006, 14:24
Eric Gerets, futbolcularıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Eric Gerets, Milliyet'e özel açıklamalar yaptı, "Eğer şanslı olsaydım fazladan 7 puanım olurdu" ifadesini kullandı. Belçikalı hoca, Antalya maçındaki futbolla Bordeaux'yu yenemeyeceklerini de vurguladı

Antalyaspor'u Şenol'un kendi kalesine attığı hediye golle yenerek ligde ikinci sıraya yükselen Galatasaray'ın Teknik Direktörü Eric Gerets, "şanslı hoca" olmadığını söyledi. Milliyet'e özel açıklamalar yapan Belçikalı hoca, ligin ilk 14 haftasında şanssızlıklar yüzünden önemli puanlar kaybettiklerini ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Evet, Antalya'da şanslı olduğum söylenebilir ama ben genelde çok şanssız hocayım. Eğer şimdiye kadar şanslı olsaydım fazladan 7 puanımız olurdu. Şöyle bir hatırlayın iyi oynadığımız maçlarda yüzde yüz golleri kaçırarak punlar kaybettik. O zaman neden şanslı olduğumu söylemiyorlar" dedi.

'Fransa'da Farklı Olacak'
Eric Gerets yarın akşam Fransa'da karşılaşacakları Bordeaux'nun son haftalarda form tuttuğunu vurgulayarak işlerinin kolay olmadığını dile getirdi. Cim-Bom'un hocası, "İstanbul'da oynadığımız ilk maça göre iyi durumdalar, ama toparlanmaları bizim kazanmamıza engel değil. PSG ile oynadıkları son maçı Stumph izledi. Bizim gözümüz şimdi UEFA Kupası'nda ve mutlaka kazanmak istiyoruz. Fakat Antalyaspor maçındaki futbolla Bordeaux karşısında hiçbir şansımız olmaz. Bu nedenle Fransa'da çok farklı oynayacağız. Oyuncularıma güveniyorum ve onların bu fırsatı kaçırmayacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

'Derbi Skoruna Sevindik'
Sarı - kırmızılı takımın teknik patronu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinden çıkan golsüz eşitliğe sevindiklerini de açıkladı. Gerets, "Beraberlik bizim için iyi oldu. Ancak arada hâlâ dört puanlık fark var ve bu da küçümsenecek bir rakam değil. Fakat biz sadece kendi işimize bakmalıyız ve bütün maçlarımızı kazanmak için mücadele etmeliyiz" ifadesini kullandı.

Gerets'ten İnciler

Arda, Avrupa'ya gidebilir
Arda için her şey çok hızlı gelişiyor. Sahaya çıktığı zaman en iyisini yapmaya çalışıyor. Fakat bazı yönlerini daha da geliştirmesi lazım. Fantastik değil, ama iyi şut atıyor. Bunu kullanması gerek. Eğer kullanırsa her sene 10-12 gol atmayı başarır. Elbette ileride Avrupa'da oynayabilir. Ancak bu zaman şimdi değil.

Yıldızlar küsmemeli
Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın son haftalarda sürekli ilk 11'de forma giyememeleri yüzünden kızgın olmalarını anlayışla karşılıyorum. Bu son derece normal. Çünkü hiçbir yıldız yedek kalmak istemez. Hakan ve Hasan benim asla vazgeçemeyeceğim oyuncular. İki haftadır oyuna yedek giriyorlar ve maça büyük katkı sağlıyorlar. Böyle devam ederlerse yeniden formayı kapabilirler.

İnamoto gitmeyecek
Antalyaspor maçında en iyi oyuncumuz İnamoto'ydu. Geldiği günden bu yana büyük aşama kaydetti ve her geçen gün daha iyi oluyor. Beyefendi bir kişiliği var. Üstelik İstanbul'a hızla uyum sağlıyor. İnamoto'yu bir yere bırakmayı düşünmüyoruz. Carrusca da kötü futbolcu değil. Aksine klas oyuncu. Fakat şu anda Galatasaray'da oynamak için yeterli düzeyde değil.

10 numaram İliç
Biz şu aşamada yeni bir 10 numara aramıyoruz. Çünkü benim 10 numaram var, o da Saşa İliç... Başka bir 10 numaraya ihtiyaç duymuyoruz. Eğer transfer yapacaksak başka bölgeler için düşünürüz. Fakat duran topları kullanma konusunda sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Alex tipi bir oyuncu bulmak kolay değil. Gelecekte bu sorunu çözmeliyiz.

Milliyet

bu adam futbolu baska bir gözle seyrediyor galiba,inamotoya asik mi bu ya.adam ikili mücadelere girmiyor,en yakinina pas verip hemen kaciyor.hic uzun pas atamiyor.en önemlisi ön libero diye bisey yok adamda.hala gerets onu oynatiyor.inamotoya verdigi forma sansini mehmet topala verseydi,su an mehmet topal milli takimdaydi.

dnz498
21.Kasım.2006, 14:43
"adamın bir bildiği vardır elbet" demekten başka çaremiz yok şu anda

Emurafu
21.Kasım.2006, 17:29
suanda inamoto konusmamiza gerek yok cunku ayhanin yaninda oynucak adam tek o var
hem, ustelik inamoto 3 mactir cok iyi oynuyor topa guzel hamleler yapiyor cok iyi tek paslar atiyor o yuzden o kadar elestirmeye gerek yok sadece cimbomun temposunu dusuruyor okadar
zaten ilk yari bitince gidecek birakinda son maclarini oynasin

EreN
21.Kasım.2006, 17:40
inamoto çok düz ve volkanın yarısı kadar bile oynayamayan gereksiz bir futbolcu

Emurafu
21.Kasım.2006, 17:45
inamoto çok düz ve volkanın yarısı kadar bile oynayamayan gereksiz bir futbolcu

evet haklisin ama cok ta gereksiz degil cunku son maclarinda cok is yapiyor ya ama volkanin da yarisi degil hemen hemen ayni tip zaten uzatmaya gerek yok adam ilk yari bitince gidecek

MeMo
21.Kasım.2006, 17:54
İnamotonun alternatifi olduğunu sanmıyorum

TaşkınMahmut
21.Kasım.2006, 18:07
inamoto bence Galatasarayın Arda dan sonra en iyi oyuncusu.

Top dağıtıyor. oyunu okuyor ne yapsın yani başka? Bedavaya aldık nerdeyse.Emerson gibimi olsun?

Emurafu
21.Kasım.2006, 18:13
inamoto bence Galatasarayın Arda dan sonra en iyi oyuncusu.

Top dağıtıyor. oyunu okuyor ne yapsın yani başka? Bedavaya aldık nerdeyse.Emerson gibimi olsun?

Helal mahmut ya

macları canlı ızlemıyorlar burda kalıte tartısması yapıyorlar evet ınamoto kotu oyuncu cunku galatasaray duzeyınde degıl ama son donemdekı oynu cok ıyı hele tek pasları super o yzden uzatmaya gerek yok

zaten bu adam ılk yarı gıdecek bırakın rahat rahat oynasın sımdı

dentaconstantin
21.Kasım.2006, 18:45
inamoto da düzelme var ama bence galatasarayın klasına yakışmayan bir futbolcu galatasaray daha iyilerine layık sonuçta avrupada en çok ismi bilinen klübümüz...

EreN
21.Kasım.2006, 19:15
Helal mahmut ya

macları canlı ızlemıyorlar burda kalıte tartısması yapıyorlar evet ınamoto kotu oyuncu cunku galatasaray duzeyınde degıl ama son donemdekı oynu cok ıyı hele tek pasları super o yzden uzatmaya gerek yok

Merak etme senden çok maç izliyorum ben

dick
21.Kasım.2006, 19:29
Bedava etin yahnisi olan inamoto beklediğimden daha iyi oynuyor bizim sorunumuz gobekte değil beklerde yediğimiz her 3 golden ikisi ortadan geliyor.

Emurafu
21.Kasım.2006, 19:30
Merak etme senden çok maç izliyorum ben

iyi izleee

inamoto tartismasi ya gerek yok baska konualra donelim

nart_susruko
21.Kasım.2006, 20:25
Helal mahmut ya

hayırdır bi kulağı deliklik durumu var herhalde :roll:

şu hayran olduğunuz Inamoto'nun bana Ayhan'dan, Volkan'dan, Saidoo'dan, Mehmet Güven'den .... bi farkını söyleyin bende bileyim neymiş acaba benim göremediğim :roll:
ayrıca niye hep Inamoto konuşulmuş anlayamadım hatta başlıktada onun adı geçiyor, GeretS biçok şeyden bahsetmiş Arda, Hakan Şükür, H.Şaş, Ilic ... ;)

Nedvedmania
21.Kasım.2006, 20:30
inamato bence gittikçe güzel oynamaya başlıyo

El Comandante
21.Kasım.2006, 21:08
Helal mahmut ya

ben galatasaray maclarini senden daha cok izlerim,senden daha iyide galatasarayin futbolunu anlarim sen hic merak etme.ben zaten konunun en altinda yorumumu yaptim.bütün spor yazarlarida benim gibi düsünüyo.bu takimda inamotodan iyi mehmet topal vardir.

Kaan Souza
21.Kasım.2006, 22:19
valla ben ınamoto yu cok sevıorum ama oynatmıoruz ya kotu oluorum ya...

perpetua
21.Kasım.2006, 22:58
şu hayran olduğunuz Inamoto'nun bana Ayhan'dan, Volkan'dan, Saidoo'dan, Mehmet Güven'den .... bi farkını söyleyin bende bileyim neymiş acaba benim göremediğim :roll:

Bence

Ayhan'dan ve Volkan'dan iyi yani taktiksel disiplininin daha yuksek olmasi, takim oyununu daha iyi oynayabilmesi (ornegin takim arkadasina hep kendisini pas almak icin gostermesi). Zayif yani toplari bu ikisi kadar iyi kullanabildigini simdiye kadar gosterememesi ki bunun defansif agirlikli oynamasindan kaynaklandigini dusunuyorum cunku Galatasatay'a gelmeden once seyrettigim Inamoto cok daha yaratici ozelliklerini ortaya koyan bir oyuncu idi. Tabii gecirdigi sakatliklar da bunu etkilemis olabilir.

Saidou'dan iyi yani, toplari daha olumlu kullanabilmesi. Zayif yani ise Saidou kadar oyunu iyi sezememesi ve fiziksel olarak Saidou kadar kuvvetli olmamasi.

Mehmet Guven'den iyi yani daha fazla surekliligi olmasi.

M.Scofield
21.Kasım.2006, 23:01
aldigi topu cok basit oynuyor biraz iyi top dagitmali

Emurafu
21.Kasım.2006, 23:22
ewet iyi top dagitmali ama son antalya macinin gorunmeyen yildiziydi bana gore

nart_susruko
22.Kasım.2006, 05:37
Bence

Ayhan'dan ve Volkan'dan iyi yani taktiksel disiplininin daha yuksek olmasi, takim oyununu daha iyi oynayabilmesi (ornegin takim arkadasina hep kendisini pas almak icin gostermesi). Zayif yani toplari bu ikisi kadar iyi kullanabildigini simdiye kadar gosterememesi ki bunun defansif agirlikli oynamasindan kaynaklandigini dusunuyorum cunku Galatasatay'a gelmeden once seyrettigim Inamoto cok daha yaratici ozelliklerini ortaya koyan bir oyuncu idi. Tabii gecirdigi sakatliklar da bunu etkilemis olabilir.

Saidou'dan iyi yani, toplari daha olumlu kullanabilmesi. Zayif yani ise Saidou kadar oyunu iyi sezememesi ve fiziksel olarak Saidou kadar kuvvetli olmamasi.

Mehmet Guven'den iyi yani daha fazla surekliligi olmasi.
Abi yazdığın yorumlara bende fikirlerimi söylerdim (işte Saidoo niye gönderildi ya da Volkan'da yana geriye oynayabilirdi neden gönderildi gibisinden ...) ama hep boş bi yorum olurdu onlarda çünkü ben zaten senin verdiğin örnektekini göremiyorum Inamoto'da [ornegin takim arkadasina hep kendisini pas almak icin gostermesi]

Pas atıyor [yana - geriye // çok zor bişi değil pas gelcek dönecen ya en geriye ya da sağa veya sola, herkes yapabilir bu kısmı :)] ama yardıma gitmiyor, ikili mücadelelere girmiyor fazla, ... benim izlediğim Inamoto bunları yapıyor başka bişey değil :)