PDA

View Full Version : G.Saray'ın kulağı Arjantin'de

paco
22.Kasım.2006, 14:29
G.Saray'ın kulağı Arjantin'de
Galatasaraylılar, bir yandan Bordeaux maçından gelecek iyi haberi beklerken, diğer taraftan da Arjantin'den gelecek Gallardo müjdesine kulaklarını dikmiş durumdalar. Sarı-kırmızılıların 'uzatmalı' aşkı Gallardo için görüşmeler resmen başladı. Sivas'tan göç eden ve şu anda Arjantin Futbol Federasyonu'nda milli takımdan sorumlu yönetici olan Nurhayır Nakis, bu transfer için Galatasaray'a yardımcı olmayı kabul etti. Arjantin futbol kamuoyunda çok önemli bir yeri ve geniş çevresi olan Nakis, Gallardo'nun kulübü River Plate ile masaya oturdu. Sarı-kırmızılı kulüp şimdi uzun zamandır peşinde olduğu ama bir türlü alamadığı Gallardo'yu Nakis'in kişisel ilişkileri sayesinde alma yolunda umutlandı.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Nurhayır Nakis ile River Plate yönetimi arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Arjantin kulübü, şartların uygun olması halinde '10 numarası'nı vermeyi kabul etti. G.Saray cephesinde Arjantinli yıldızın transferine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Anlaşma sağlanması durumunda, Arjantin'de ligin ilk bölümünde (açılış) takımıyla 3 maça daha çıkacak olan Gallardo'nun, ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde G.Saray'a imza atacağı bildirildi. G.Saray yönetiminin bu durumda Inamoto ve Carrusca'yla yollarını ayıracağı bildirildi.

22.11.2006

Kaynak : Sabah

fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 14:36
bu adamda kac yıldır gs ye gelıcek bır turlu gelemedı

e_mali
22.Kasım.2006, 14:41
Bi Gallardo bir de Insua vardı. Insua bi yerlere gitti mecbur gazeteler Gallardo yu yazacak. Ama GS ye gelirse is yapar bence Gallardo ve insallah gelir.

Del Piero_10
22.Kasım.2006, 14:42

mesafe uzun

dentaconstantin
22.Kasım.2006, 14:57

ben daha doğmamıştım o zamandan beri gelecek:D

S-B-Z
22.Kasım.2006, 15:21
teknik direktör olacak arkadaşlar gelince :)
yaşı bi hayli olacak çünkü gerets'e alternatif düşünülüyor heralde :n:

El Comandante
22.Kasım.2006, 16:12

:D:D:D genee yaptin espriyi ömer abi :D

ya gallardoy ile bizim isimiz olamaz,onun yerine daha kaliteli adamlarin alinmasi lazim,mümkünse bide genc olmali

e_mali
22.Kasım.2006, 16:16
Genc oyuncuyu alırsın, Carrusca gibi oturtursun kenarda. Kendini ispatlamayan genc oyuncuyu oynatması zordur, kendini ispatladıysa zaten GS alamaz. GS nin hagi gibi lider bir oyuncu ihtiyacını gidermek lazım acilen...

fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 17:45
Galatasaray Gallardo ile anlaştı!
Arjantin Futbol Federasyonu'nun milli takımdan sorumlu ismi Nurhay Nakis, Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği Gallardo'nun transfer görüşmeleriyle ilgili olarak çar***ı açıklamalarla bulundu.

Son günlerde tekrar Galatasaray'ın transfer gündemine giren Arjantin'in River Plate Kulübü'nün yıldız futbolcusu Gallardo transferinde, Sarı-kırmızılı ekip sona doğru yaklaştı. Galatasaray'la River Plate Kulübü arasındaki görüşmeleri yürüten Sivaslı Nurhay Nakis, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı özel açıklamalarda transfer görüşmelerini doğruladı ve bir kaç gün içerisinde transferin sonuçlanacağını duyurdu.

Nakis, Gallardo'yla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve çoğu konuda anlaşmaya vardıklarını ancak tek sorunun Arjantinli futbolcunun ailesi olduğunu da vurguladı. Gallardo'nun ailesinin Avrupa ya da Türkiye'ye sıcak bakmadığını ifade eden Nurhay Nakis, Gallardo'nun ailesini ikna etmek için kendilerinden birkaç gün süre istediğini ve kesin kararını da bu süre zarfında vereceğini de belirtti. Nurhay Nakis, son olarak, transferin gerçekleşmesi halinde, Gallardo'yu da yanına alarak Türkiye'ye gelebileceğini de ifade etti.

Arjantinli yıldız futbolcu geçtiğimiz yıllarda da uzun yıllardır '10 Numara' arayan Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti.

MeMo
22.Kasım.2006, 17:51
Kaynak:?.......

fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 17:53
Kaynak:?.......
Kaynak:IHA

e_mali
22.Kasım.2006, 17:53
Galatasaray Gallardo ile anlaştı!

Mevcut konu varken yeni konu acmayin!!!!
Surekli konu birlestirmek zorunda kaliyoruz...

Emurafu
22.Kasım.2006, 18:08
evet bu haberdogru cunku telegol programinda serhat ulueren soylemisdi serhat uluerene gore gele ihtimali yuzde fazla imis

kardes yasi 30 yasinda hagi ise turkiyeye 32 yasinda gemisti yas olaytini kapatin

Gallardo ile anlaştık!

Arjantin Futbol Federasyonu'nun milli takımdan sorumlu ismi Nurhay Nakis, Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği Gallardo'nun transfer görüşmeleriyle ilgili olarak çar***ı açıklamalarla bulundu.

Son günlerde tekrar Galatasaray'ın transfer gündemine giren Arjantin'in River Plate Kulübü'nün yıldız futbolcusu Gallardo transferinde, Sarı-kırmızılı ekip sona doğru yaklaştı. Galatasaray'la River Plate Kulübü arasındaki görüşmeleri yürüten Sivaslı Nurhay Nakis, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı özel açıklamalarda transfer görüşmelerini doğruladı ve bir kaç gün içerisinde transferin sonuçlanacağını duyurdu.

Nakis, Gallardo'yla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve çoğu konuda anlaşmaya vardıklarını ancak tek sorunun Arjantinli futbolcunun ailesi olduğunu da vurguladı. Gallardo'nun ailesinin Avrupa ya da Türkiye'ye sıcak bakmadığını ifade eden Nurhay Nakis, Gallardo'nun ailesini ikna etmek için kendilerinden birkaç gün süre istediğini ve kesin kararını da bu süre zarfında vereceğini de belirtti. Nurhay Nakis, son olarak, transferin gerçekleşmesi halinde, Gallardo'yu da yanına alarak Türkiye'ye gelebileceğini de ifade etti.

Arjantinli yıldız futbolcu geçtiğimiz yıllarda da uzun yıllardır '10 Numara' arayan Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti.

Kaynak: İHA

Gallardo yasi 30 cok yasli degil ustelik hagide 32 yasinda gelmisti turkiyeye ozellikle belirtim cok yasli diyenlere

LaKe
22.Kasım.2006, 18:44
Kaynak sabah ve İHA ise bu haberin yalan olma ihtimalı çok çok düşük bana göre. Umarım ailesini ikna eder ve gelir. Hayırlısı olsun...

paco
22.Kasım.2006, 18:55
olsun artık bi 10 umuz

Emurafu
22.Kasım.2006, 18:55
iyisallah gelir kardes cunku bu aralar kendisi cok formda hic belli olmaz yasi da iyi

Suanda TGRT spor soyledı son dakıka haberı olarak verdı galatasaray gallardo ıle anlasmaya vardı dedı

comandante
22.Kasım.2006, 20:44
4 senedir bi gallardoyu alıyoruz,bi kily i alıyoruz,bi piresi alıyoruz...e yeter artık...

Emurafu
22.Kasım.2006, 20:52
4 senedir bi gallardoyu alıyoruz,bi kily i alıyoruz,bi piresi alıyoruz...e yeter artık...

haklısın aslında gallardo ılk sene alıyorduk ama sakat oldugu ıcın vazgectık buyuk bır amelıyat gecırdı ondan amasımdı cok formda

Del Piero_10
22.Kasım.2006, 20:53
gallardo ile ilgili hoş olmayan şeyler hatırlıyorum,gol sevinci falan belki hatırlayan olur.

Emurafu
22.Kasım.2006, 22:01
bende hatiladim ama hersey mazide kaldi

Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 22:17
TGRT nereden öğrenmiş?
Galatasaray resmi web sitesinde bu haber çıkmadıkça, bu tarz haberlerin tümü yalandır..

Emurafu
22.Kasım.2006, 22:36
TGRT nereden öğrenmiş?
Galatasaray resmi web sitesinde bu haber çıkmadıkça, bu tarz haberlerin tümü yalandır..
Valla TGRT aynen boyle dedi suanda ajanslarimiza bir son dakika haberi ulasti dedi son haberi dedi iste

El Comandante
22.Kasım.2006, 23:02
TGRT nereden öğrenmiş?

webaslan.com da bu haber de dogrulandi.galiba gercekten anlastik eray

Emurafu
22.Kasım.2006, 23:42
webaslan resmı sıte degıl oda haberı baska yerden alıyor

Flawless Victory
23.Kasım.2006, 01:08
Gallardo balon yav hayır gelmez. Bize Kaliteli hem savunma hem hücum oynayabilecek iki kanat oyuncusu lazım Gallardo yerine

dinaMYt
23.Kasım.2006, 01:16
ilici de floryada sözleşmeli eleman olarak çalıştırırız artık o zaman..allahım hiç mi akıllanmayacak bu yönetim?

Flawless Victory
23.Kasım.2006, 01:19
korkma gallardo sabrinin yerine savunmanın sağında oynar ilici kesmez böylece :D
bunu da görürüz yakında gs farkı

paco
23.Kasım.2006, 05:20
Ara transfer çalışmalarını yoğunlaştıran G.Saray'ın, A.Gücülü Abdurrahman Dereli ile anlaştığı öğrenildi. A.Gücü Başkanı Cemal Aydın ile görüşen başkan Canaydın, 25 yaşındaki defans oyuncusunun transferini büyük ölçüde bitirdi.

nart_susruko
23.Kasım.2006, 08:45
bitsin artık bu çile ;)
Galatasaray forması giydirilmiş bi foto isteriz, duyurulur ;)

Emurafu
23.Kasım.2006, 14:34
Söz Gallardo'da

G.Saray, 3 yıldır peşinde koştuğu Arjantinli futbolcunun kulübüyle her konuda anlaştı. 30 yaşındaki oyuncu, son karar için süre istedi.

Galatasaray, yaklaşık 3 yıldır '10 numara' olarak almak istediği River Plate'in kaptanı Marcelo Gallardo'nun transferini bitirme noktasına geldi. Arjantin Futbol Federasyonu 2. Başkanı ve milli takımlar yetkilisi Nurhayır Nakis, G.Saray adına yetkili olarak önceki gece R.Plate yöneticileriyle 4.5 saatlik bir toplantı yaptı. R.Plate'in teklife olumlu yanıt vermesi sonrası Nakis, Gallardo ve menajeriyle ayrıca bir araya geldi.

"SICAK BAKIYORUM"
Gallardo'nun Nakis ile yaptığı görüşmede G.Saray'ı tanıdığını belirterek, "Türkiye'de önemli yıldızların olduğunu biliyorum. Türkiye'ye gitmeye oldukça sıcak bakıyorum" dediği öğrenildi. 1.69 boyu nedeniyle "Oyuncak bebek" lakabını alan 30 yaşındaki yıldızın, Arjantin'de taraftarlar arasındaki şiddet olaylarının son dönemde artması ve oyuncuların da tehdit altında olması nedeniyle ülkeden ayrılmak istediği ve "Türkiye'ye gidebilirim" mesajı verdiği bildirildi.

"AİLEME SORACAĞIM"
Daha önce Monaco'da 1999-2001 sezonları arası forma giyen ve 2000 yılında Fransa Ligi'nde yılın oyuncusu seçilen Gallardo, Nakis'e, "İkinci kez Arjantin'den ayrılacağım. Gideceğim ülke ailemin mutluluğu açısından da çok önemli. Eşim ve ailemle konuşup karara varacağım. Düşünmek için sizden bir hafta istiyorum" dedi. Gallardo'ya olumlu yanıt veren Nakis, Arjantinli futbolcuyla 10 gün içerisinde bir araya gelerek transferi büyük ölçüde bitirecek.
yazar: GALİP ÖZTÜRK
kaynak:sabah

Emurafu
23.Kasım.2006, 14:45
Abdurrahman G.Saray'da

Bordeaux maçına gitmeyen Özhan Canaydın, sürpriz bir şekilde Ankaragücü'nün sol kanat savunucusu Abdurrahman'ın transferini bitirdi. 25 yaşındaki genç futbolcunun ön anlaşmaya imza attığı ve ligin ikinci yarısında G.Saray'da oynayacağı belirtildi.

kaynak takvım

Agger
23.Kasım.2006, 15:11
:D:D:D genee yaptin espriyi ömer abi :D

ya gallardoy ile bizim isimiz olamaz,onun yerine daha kaliteli adamlarin alinmasi lazim,mümkünse bide genc olmali

Hayatımda senin kadar boş konuşan birine ilk kez rastlıyorum.

ve mümkünse Allahını seven ilici savunup durmasın. kimi arkadaslar gallardonun gelmesi halinde ilici kesmesinden korkuyor.

el insaf yahu. ilic Galatasarayın 10 numarası olabilir mi, Galatasarayın forvet arkası olabilir mi , Galatasarayı avrupada tasıyacak kapasite var mı ?

sorarım..

El Comandante
23.Kasım.2006, 15:24

ve mümkünse Allahını seven ilici savunup durmasın. kimi arkadaslar gallardonun gelmesi halinde ilici kesmesinden korkuyor.

el insaf yahu. ilic Galatasarayın 10 numarası olabilir mi, Galatasarayın forvet arkası olabilir mi , Galatasarayı avrupada tasıyacak kapasite var mı ?

sorarım..

bende senin kadar holigan bir kisiyi hayatimda görmedim.laflarina dikkat et.ilic su an takimin en iyi futbolcusu.dün gördük gerets ilici cikardi 2 gol yedik bi anda.ilic takimin bel kemigi,defanstan top alip forvete veren adam ilic.futbolu bilmedigin ne kadar da belli oluyor. senin bildigin tek sey holiganlik.

paco
23.Kasım.2006, 15:55
bence iliç galatasaray ın oyuncusu değl hiç varlık gösteremiyor ... fizik gücü sıfır ... sadece vuruşları düzgün ... onun sayesinde de gol atıyor .... ama orta saha görevlerinin hiç birini yapmıyor ... bence iliç orta saha oyuncusu değil ... bu benim görüşüm ... gallardo orta sahada mücadele eden kavga eden bir oyuncu ... gelirse mükaise edersiniz ve ilic in orta saha oyuuncusu olmadığını anlarsınız ...

dnz498
23.Kasım.2006, 16:28
bence iliç galatasaray ın oyuncusu değl hiç varlık gösteremiyor ... fizik gücü sıfır ... sadece vuruşları düzgün ... onun sayesinde de gol atıyor .... ama orta saha görevlerinin hiç birini yapmıyor ... bence iliç orta saha oyuncusu değil ... bu benim görüşüm ... gallardo orta sahada mücadele eden kavga eden bir oyuncu ... gelirse mükaise edersiniz ve ilic in orta saha oyuuncusu olmadığını anlarsınız ...

yahu kardeşim şu takımda kim adam gibi top oynuyorki iliç eleştiriliyor bırakın bunları takım gidiyor elden Gallordo içinde emin olun o gelmez gelse bile bu takımda oda varlık gösteremez

dick
23.Kasım.2006, 17:04
Bir 10 numara tartışmasıdır gidiyor.Futbol değişti artık 10 numara tusubasa koyup takıma iş yapmıyor.Kaç tane 10 numara kaldı artık.Dünyanın en iyi takımlarından chelsea'de 10 numara var mı?İliç 10 numara değildir forvet arkasıdır gol atar attırır direk skoru değiştirecek bilecek bir oyuncudur.Geçen yıl da çok maç kazandırdı bize daha iyileri yok mu elbette var bizde alacak güç yok.Ne zaman iliçe alternatif isim çıkar o zaman gider iliç.Gallardo her yıl 3-5 kez geliyor gs'ye.Galatasaray'a gallardo gelir gelmez avrupada şov yapamaz zaten 1 kişiyle ne olur hakkaten sanki takım mükemmel de iliç eleştiriliyor onu anlayamıyorum.Şu anda galatasarayı avrupada taşıyacak futbolcu yok kadroda o zaman herkes gitsin aynı mantıkla yola çıkarsak

Bu arada bu abdurrahman kimdir iyi topçu mudur ilk defa duyuyorum ben adını

paco
23.Kasım.2006, 18:15
galatasaray şampiyonlar liginde topa en çok sahip olan takımlardan birymiş ... dün maçı anlatan spiker söyledi ... galatasarayın tsl de de en büyük sorunu pozisyon yaratmak ... yaratıcı bir oyuncusunun olmaması ... belki savunmamız avrupa için yeterli değl ama türkiyenin en iyi savunmsı bizde.... yaratıcı oyuncu diye o ppozisyona iliç i koymuşlar ama sonuç ortada ... iliç oynadığı için çift önlibero ile oynamak zorunda kalıyoruz ... bir oyuncu oyunu bu şekilde etkiliyo ... birde hagi yi ele alalım .. hagi diyorum çünkü ondan sonra 10 numara gelmedi .... hagi o yaşına rağmen hep orta sahada koşuyor ve kavga ediyordu yani savaşıyordu mücadele ediyordu ... iliç ayağaına top geldiğinde oynuyor ee ayağıma top atın bende oynarım ... fizik gücü sıfır ee haliyle mücadeleside sıfır oluyor .. benim demek istediğim iliç kötü oyuncu değil ama bence orta sahada iliç olduğu sürece orta sahamız çok güçsüz olucaktır ... ve eminim gallardo eğer gelirse iliçden çok daha faydalı olucaktır ... çünkü mücadeleci hırslı bir yapısı var ...

Sheriff
23.Kasım.2006, 18:26
Yıllardır milletin kulağı Arjantin' de gele gele Carrusca geldi..Herkez Gallardo, Insua fln gibi 10 numaralar beklerken..Yine kimse gelmez yada dandik bi adam daha gelir...Sorarım size Galatasaraylılar yıllardır Arjantin' den gelecek 10 numarayı beklemiyormusunuz..

Flawless Victory
23.Kasım.2006, 18:39

sorarım..

ilicin kötü oynuyor gibi gözükmesinin nedeni takım oyunundan uzak oluşumuz. ilicin yanında kaliteli bir oyuncu koyarsanız harika oynar. zaten arda bu görevi yapıyor bazen. hatırlarsanız son psv maçında ilk yarıda arda ile ilic harika işler yapmıştı. çok güzel duvar pasları yapmışlardı. Yani İlic, bu. Herkes Hagi değildir. Bence asıl sen boş konuşuyorsun. Sen başkan olsan kimi getirebilirdin para olmadan. İlic harika bir oyuncudur. iyi bir takımda müthiş işler yapar. cristiano ronaldoyu alabilecek durumumuz olsa o zaman ilice kötü diyebiliriz.

Emurafu
23.Kasım.2006, 18:48
gallardo evet belki gelmez ama gelirse cok is yapar asla kotu oyurnuc degil gallardo bu aralarda cok formda

Sheriff
23.Kasım.2006, 18:52
gallardo evet belki gelmez ama gelirse cok is yapar asla kotu oyurnuc degil gallardo bu aralarda cok formda

Yok kötü değil zaten hatta River şu an Ortega' nın yerinde onu oynatıyor, çokta iyi oynuyor..

Emurafu
23.Kasım.2006, 19:25
Yok kötü değil zaten hatta River şu an Ortega' nın yerinde onu oynatıyor, çokta iyi oynuyor..
kardesım kendısı de ılk onbırde oynuyor lıgde suanda gol sayısı kac bılıyormusun hatta gecen hafta macta ılk onbırde basladı gol attı

Sheriff
23.Kasım.2006, 19:40
kardesım kendısı de ılk onbırde oynuyor lıgde suanda gol sayısı kac bılıyormusun hatta gecen hafta macta ılk onbırde basladı gol attı

Ortega futbolu bıraktı sanırım haberin yok o yüzden böyle bilinçsizce konuşuyorsun.Artık Ortega ' nın oynadığı mevkide oynuyor dedim...Ayrıca atıyorsun ...

Emurafu
23.Kasım.2006, 19:46
Ortega futbolu bıraktı sanırım haberin yok o yüzden böyle bilinçsizce konuşuyorsun.Artık Ortega ' nın oynadığı mevkide oynuyor dedim...
yooooo ortageda cunku river da oynuyor suan

Sheriff
23.Kasım.2006, 19:49
yooooo ortageda cunku river da oynuyor suan

http://www.milliyet.com.tr/2006/10/07/spor/spo07.html
atıyorsun gibi geliyo bana..

nart_susruko
23.Kasım.2006, 20:33
http://www.riverplate.com/es/cancha/plantel.php

Emurafu
23.Kasım.2006, 20:52
http://www.milliyet.com.tr/2006/10/07/spor/spo07.html
atıyorsun gibi geliyo bana..ben atmiyorum kardes dogrulari soyluyorum river plate resmi sitesine gir bak

Koray Düşova
24.Kasım.2006, 14:43
Bu olay doğrudur ancak futbolu bırakma gibi bir durum yok ,kadroya alınmıyor hepsi bu,bu gidişle de futbolu bırakacak gibi gözüküyor...

Sheriff
24.Kasım.2006, 14:48
Yani dış basında Arjantin basınında ve Türk basınında yazdığı gibi Ortega futboldan uzaklaştırıldı ve takımında kadro dışı bırakıldı.10 numaralı formasıda Gallardo' ya miras kaldı..