PDA

View Full Version : Fatih Akyel Kadro Dışı ...

paco
22.Kasım.2006, 14:35
TRABZONSPOR'DA FATIH AKYEL, TEK BASINA ÇALISMALARA BASLADI

Trabzon - TRABZON (A.A) - 22.11.2006 - Trabzonspor'da dün kadro disi birakilan Fatih Akyel'in, takimdan ayri olarak çalismalara basladigi bildirildi.
Dün PAF takimiyla antrenmanlara çikacagi açiklanan Fatih Akyel'in tek basina antrenman yapmak istedigi ve bu nedenle futbolcunun PAF takimiyla çalismayacagi belirtildi.

Fatih Akyel'in, bugün Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde tek basina kosu yaptigi kaydedildi.

-GÖKDENIZ ILE MUSTAFA BARISTI-

Dün aksamki antrenmanda birbirleriyle tartisan Gökdeniz ile Mustafa Keçeli'nin baristirildigi bildirildi.

Kulüp profesyonel isler sorumlusu Caner Çuvalcioglu'nun, idman sonrasinda iki futbolcuyu bir araya getirdigi ve baristirdigi ögrenildi.

Trabzonspor, bu aksam 19.00'da yapacagi antrenmanla hazirliklarini sürdürecek.

Fietra 10
23.Kasım.2006, 11:35
oh iyi oldu ben zaten onun alınmasına karşıydım...

paco
23.Kasım.2006, 18:18
walla benim korkumda bek arayan galatasarayın f.akyeli alması ... okan dan sonra 2. bomba olur ... umarım böyle bişey olmaz .... ama içimden bir ses olacakmış gibime geliyor ....

nart_susruko
23.Kasım.2006, 20:37
beter oL !!!

Cengo
23.Kasım.2006, 23:18
Galatasaray ile anlaştığı konuşuluyor..

nekop
23.Kasım.2006, 23:21
fatih eger kadroya geri alınıp stoper olarak oynatılcaksa hiç alınmasın...

Fietra 10
24.Kasım.2006, 11:02
alın arkadaşlar f.akyel bu!!! http://www.youtube.com/results?search_query=fatih+akyel&search=Search bunu diyen bi aamı nasıl alırlar anlamıyorum

Eray Dengiz
24.Kasım.2006, 12:19
Okan zar zor bu kulübün kapısından girdi, hele hele yanlışlıkla Fatih'de bu kulüpden içeriye adımını atsın bakalım Galatasaray'da yönetim diye bir şey kalıyor mu..?

Kadro dışı olması iyi olmuş.. Mümkünse TSL'de görmeyeyim..

10_Osmanozc
24.Kasım.2006, 14:47
Kadro dışı az bile go home go home!

El Comandante
24.Kasım.2006, 15:09
benim mesajim neden silinmis ki,anlamiyom bize bu kadar kötülükler yapan adam hakkinda iyi mi konusacam bide.küfür etmeden beter olsun dedim bu kadar.simdide tekrarliyom,fatih akyeli benim gibi tüm galatasaraylilar ne tslde nede galatasarayin yakininda bi yerde görmek istemiyor.