Log in

View Full Version : Yenı Sheva Cımboma

fenerbahce_1907
22.Kasım.2006, 15:52
Adnan Sezgin'in, menajer Tarhan'ı Arshavin'i izlemesi için Makedonya-Rusya maçına gönderdiği öğrenildi. Rus yıldız, stili ile Shevchenko'ya çok benziyor
Çok yönlü golcü
Ara transfer döneminde etkili bir forveti renklerine katmayı planlayan G.Saray, şimdiden çalışmalarına başladı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, menajer Ogan Tarhan'ı Rus Milli Takımı'nda oynayan Andrey Arshavin'i izlemesi için 15 Kasım'da Makedonya-Rusya maçına gönderdiği belirtildi. Menajer Ogan Tarhan'ın, 2-0 Rusya'nın üstünlüğü ile biten maçta 2. golü atan Arshavin için G.Saray yönetimine olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Altı milyon Euro
Zenit takımında oynayan Arshavin için gerekirse Fatih Tekke'den de bilgi alınacağı vurgulandı. Zenit'in kaptanı olan Rus forvet, 2000 yılından beri 168 maçta 30 gol attı. Daha çok asistleri ile tanınan Arshavin, sürati ve futbol zekası ile Shevchenko'ya benzetiliyor. Lakabı da zaten 'Sheva'. Kariyerine sağ kanatta başlayan Arshavin, daha sonra forvete geçti. 2004-2005'te Rusya'nın en iyi ikinci golcüsü seçilen Arshavin'in maliyetinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Emurafu
22.Kasım.2006, 18:01
bu oyuncu olsa super olur ama iste bu haber asil yalan haber

Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 18:07
Kaynağı çok merak ettim..

El Comandante
22.Kasım.2006, 18:14
Kaynağı çok merak ettim..

spor3.com,superspor.com,ajansspor.com sitelerinde var bu haber

insallah haber dogrudur,gelirse cimboma mükemmel olur

Eray Dengiz
22.Kasım.2006, 18:18
Hee bende farklı bir kaynak zannetim mesela galatasaray.org fln ama yine kolpa kaynaklar..

El Comandante
22.Kasım.2006, 18:18
Hee bende farklı bir kaynak mesela galatasaray.org fln zannetimde kolpa kaynaklar..

evet ya,webaslana baktim oradada böyle bir transfer haberi yok.kafadan sallayip bizi heyecanlandiriyorlar :mad:

Emurafu
22.Kasım.2006, 18:27
yalan haber oldugu belli ama turkiye ogan tarhandan iyi menejer yok zaten arastirmalar yapiyor gs icin

cureshot
22.Kasım.2006, 18:37
höst yani. arshavini verirler mi adama ya. verseler bile bizim artık bu bataktan çıkmamız için arshavinleri almamız değil, satmamız gerekir. mesela ardayı bi satabilsek 10-15 kağıda filan süper olur. bizde bu yönetim varken rivadan da bi şey olacağı yok zaten.

comandante
22.Kasım.2006, 20:41
sağ sol bek,ön libero,oyun kurucu hepsi var da forvet lazım bize...

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2006, 16:51
yinede forvete böle bir oyuncu hiçde kötü olmazdı bence